Urheiluhieroja

admin Insesti ja Sukulaisseksi
23.04.2015
18300 näyttökertaa
0 kommenttia
3.25
Tässä taannoin oltiin vaimoni (26 vuotta minä 28 vuotta) ja kaksospoikien kanssa hiihtolomalla Levillä. Poikamme ovat kolme vuotiaita joten otimme lomareissullemme vaimoni 16 vuotiaan siskon mukaan. Hän on tosi tiukkakroppainen nuori ja todella näyttävän näköinen naisen alku. Harrastaa kilpahiihtoa ja on edennyt ikäluokassaan aivan Suomen kärkitasolle.
Iltaisin kun pitkien hiihtoharjoitusten jälkeen löhöiltiin voipuneina sohvalla teeveetä katsellen. Huomasin hänen seuraavan hyvin tarkasti minua, varsinkin jos olin hiukan keveämmin pukeutuneena saunan jälkeen. Jollain tavalla nautin siitä kun hän loi ihailevia pitkiä katseita minun kroppaani.
Eräänä iltana sitten otettiin pienet viinilasilliset. Vaimoni tosin meni rankan päivän jälkeen pian nukkumaan. Meillä sen sijaan juttu luisti mainiosti pitkään ja katsotiin elokuvia. Elokuvassa oli pitkiä seksisessioita ja aistin jotenkin että kyllä teinillä taitaa panettaa...
Pian tämä tyttö,jota tässä Miiaksi kutsun,(nimi muutettu) kysyi enkö voisi antaa hällekkin kokovartalohierontaa. Olen siis ammatiltani urheiluhieroja ja toimin muutamien hiihtäjien henkilökohtaisena hierojana. Miia tuli siis sohvan viereen patjalle makaamaan ja vaati saada oikein perusteellisen kokovartalohieronnan.

Olin siis kiinnittänyt tietysti huomiota tämän nuoren neidon kauniiseen vartaloon, mutten mitään himoja itsessäni häntä kohtaan ollut herätelly. Mutta nyt kun näin tämän upean kropan vain tiukka toppi ja siniset snoopypikkarit jalassa patjalla vieressäni ajattelin että huh. Enkä todellakaan kieltäytynyt vaatimuksesta. Aloitin tapani ja tyylini mukaan rauhallisen hieronnan jaloista. Etenin rauhallisesti kauniita pohkeita pitkin napakasti mutta varovaisesti hieroen. Tyttö ilmoitti juuri jalkojen olevan erityisen jumissa päivän rasituksista. Huomasin hänen todella nauttivan, kun olin edennyt ylemmäs reisiin. Enkä voinut olla huomaamatta että tiukkojen pikkareitten alla alkoi kuuma pillu kostumaan. Vaalean sinisiin snoopypikkareihin ilmestyi tummaläikkä. Yhtäkkiä Miia kääntyi ja halusi hierontaa etureisiin. Yriritin pitää pääni kylmänä ja himoni tuota tyttöä kohtaan loitolla, mutta kun näin toisen pikkuneidon himot ja halut aloin itsekkin lämpenemään. Miian pienten rintojen nännit aivan selvästi näkyivät topin läpi kun niitä salaa silmäilin.
Sitten tapahtui niin yllättävää että otin kai hetken lukua tajuamatta sitä. Miia nousi ylös viereeni hamuili huuliansa suutani kohti ja vei kätensä pyjama housujeni sisään. En voinut tietenkään vastustaa enää itseäni ja antauduin täysin tuon himokkaan tytön suudelmiin. Mitään puhumatta hyväilimme ja suutelimme toisiamme. Riisuiduimme pikkuhiljaa alastomiksi. Annoin äänetöntä suuhierontaa ihanaan pikkupilluun.

Samalla pelkäsin äänekkäitä huohahduksia ettei vaimo heräisi yläkerrassa. Sitten miia nousi ja käveli vessalle. Hetken kerkesin jo pettyä, että lopettiinko, mutta hän haki kondomin meikkilaukustaan. Siinä sain kysyttyä että onko hän koskaan saanut. Sanoi kerran olleen yhdynnässä. Työnnyin varovasti sisään tuohon Jumalaisen tiukkaan pikkupilluun. Etenin pikkuhiljaa rivakampaan tahtiin. Useissa eri asennoissa tuota ihanaa edestakaista liikettä teimme(ulosveto on muuten siksi mukavempi liike kun tietää että kohta saa taas painaa sisäänpäin:)... Tyttö aivan värisi orgasmin huipulla kun en enää kestänyt katsella tuota upeaa näkyä.
Siinä vielä suudeltiin ja tuumasin että nyt nukkumaan omiin sänkyihin, kuin mitään ei olisi sattunut. Miia huikkasi ehkä hiukan humaltuneena tai onnesta huumaantuneena että jatketaanko hartiat ja yläkroppa huomenna.
Oli seuraavana aamuna hiukan vaivaantuneita katseita kun kahvia pöydässä joimme. Seuraavana iltana jo himoitsin tuota samaa sessiota, mutta ei se enää tuolla lomalla onnistunut.
Sitten kotona tuon loman jälkeen sain kerran viikonlopun aikana Miialta viestin, että saisko hän kenties kokovartlohierontaa. Vastasin että kyllä kun sovitaan tapaaminen etykäteen mun vastaanottopaikalle. Ei olla sitä vielä toteutettu mutta nähtäväksi jää mitä tästä vielä tuleman pitää...! Tarina on siis kerrottu seikkaperäisesti, tosielämässä tapahtuneena!
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.