Viime kesänä teimme reissun vaimoni mummolaan Pohjois-Suomeen. Mukana meillä oli
myös vaimoni 17-vuotias pikkusisko Anne. Olin jo pidemmän aikaa salaa ihaillut Annea ja
hänen urheilullista vartaloaan. Niinpä vilkuilinkin häntä tavan takaa autoni taustapeilistä.
Päivä oli kuuma, joten Annellakaan ei ollut päällä muuta kuin minihame ja hihaton valkoinen
toppi, joka toi hyvin esiin muodot hänen juuri sopivankokoisilta, näyttäviltä rinnoiltansa.
Aina välillä Anne huomasi katseeni taustapeilissä, mutta hän vain hymyili veikeästi.

Matka oli pitkä, joten tarkoituksenamme oli yöpyä pienessä maaseutuhotellissa reitin puolivälissä. Ehdotin vaimolleni Merjalle ja Annelle, että varaisimme saunavuoron rantasaunalta. Tytöt hyväksyivät ehdotuksen ja saimmekin vuoron loppuillasta.

Hotellilla purkaessamme enimpiä matkatavaroita aloin jo unelmoida saunomisesta Annen kanssa. Saisinko vihdoin nähdä hänet alasti? Miltä hänen rintansa oikeasti näyttäisivät? Entä se tiukka peppu, jota ihailen aina kun vain mahdollista? Kyrpäni seisoi jo nyt niin tanakasti, että mietin, mitenkähän saunalla mahtaisi käydä. Merja palautti minut kuitenkin melko pian maan pinnalle.

- Muistetaan sitten ottaa uikkarit saunalle mukaan.

Niinpä niin, saunoisimme siis sittenkin kiltisti uikkarit päällä.

Anne oli laittanut saunaan yllensä valkoiset narubikinit, jotka eivät juuri jättäneet arvailuille sijaa. Tuijotin, kun hiki virtasi hänen ihollaan tehden hänestä entistäkin seksikkäämmään. Pyöreät rinnat pursoilivat bikinien alta ja terhakat nännit sojottivat juuri ja juuri erottuvien nännipihojen keskeltä. Minä yritin parhaani mukaan peitellä uimahousuissani sykkivää kivikovaa kyrpääni Merjalta ja Annelta.

Saunottuamme tytöt halusivat lähteä ensin suihkuun ja Merja käski minun pysyä saunan puolella, jotta he voisivat suihkutella alasti. - Ei kai mua haittaa, vaikka Jukkakin tulis tänne, huudahti Anne ilkikurisesti suihkun puolelta. Hetken jo mietin, että nyt perhana syöksytään Annen kanssa suihkuun, mutta juhlakunnossa oleva kyrpäni olisi saattanut aiheuttaa hieman kysymyksiä ja mustasukkaisuutta ei-niin-leikkisälle vaimolleni. Niinpä kärvistelin kuumassa saunassa sen aikaa, kunnes tytöt saivat paikat puhtaiksi.

Hotellille palattuamme aloin lähennellä Merjaa antaen ymmärtää, että panetus ois kova. Merja valitteli väsymystä ja halusi heti nukkumaan. Minua ei tosiaankaan vielä väsyttänyt, joten ilmoitin lähteväni iltakävelylle ja miettien ehkä samalla helpotusta oman käden kautta.

Lähdin huoneestamme ja hetken mielijohteesta koputin Annen ovelle. Anne tuli avaamaan. Hänellä oli yllään iso t-paita ja pikkupöksyt.

- Ai, hyvä ku tulit. Olin just rasvaamassa ihoani kosteusvoiteella enkä oikein yllä tuonne selkäpuolelle. Viittitsä auttaa?

Samassa Anne löi minulle voidetuubin käteen ja meni sängylle mahalleen makaamaan ja otti t-paidan varovasti pois.

Siinä tämä herkkupeppu nyt makasi. Pelkissä pikkuhousuissaan, saunanraikkaana. Levittelin voidetta selkään ja Annen pyynnöstä vielä takareisillekin. Reisiä hivellessä huomasin pienen kosteusläikän Annen valkoisten pikkupöksyjen haarovälissä. Mietin jo, miten tästä eteenpäin. Tässä olisi tilaisuuteni, jota olin odottanut.

- Oli muuten tosi kuuma se sauna, Anne tokaisi yllättäen. - Sulla tais olla vähä vaikeuksia niitten pienten uikkareittes kanssa, hän jatkoi vähintään yhtä yllättäen. - Mä arvaan, että sulla taitaa olla samoja ongelmia just nytkin.

Samassa hän kääntyi istumaan sängylle, rinnat pomppien, kasvot vain muutaman sentin päähän housuissani häpeilemättömän selvästi seisovasta kyrvästäni.

- Arvasinhan, hän huudahti voitonriemuisena. - Kuule Jukka, vaikka mä en mikään neitsyt olekaan, niin mulla ois pari juttuu, mitä mä haluaisin opetella jonkun turvallisen miehen kanssa. Kertosit mulle millasesta suihinotosta miehet tykkää.

Hämmennyksestä toivuttuani tokaisin itsevarmasti: - No mikäs siinä. Alota vaikka siitä, että päästät tuon jullikan housuista pois.

Annoin Annelle ohjeita ja hän totteli. Hän otti housuni pois ja aloitti käsillään hyväillä varovasti kyrpääni. Hän suuteli pikku suukkoja ensin reisille ja mahalle ja sitten ympäri kyrvän vartta. Hän nuoli pallejani, imi varovasti toista kivestä, sitten toista, käden puristuessa hellästi kyrvän ympäri. Sitten hänen suunsa hakeutui terskalleni ja kieli pyöri terskan ympärillä tehden pieniä pyöreitä liikkeitä.

Samalla hän otti pikkupöksyt jalastaan ja näin ensimmäisen kerran tuon jumalaisen pikkupillun. Vaaleat häpykarvat oli siististi ajeltu ja punainen liha vilahti hänen avatessa tietä sormilleen. Anne hyväili itseään tottunein sormin samalla, kun jatkoi suihinottoa.

Hän otti kyrpäni suuhunsa. Ensin vain vähän, sitten pikkuhiljaa yhä syvemmälle ja syvemmälle. Hän koitti muistaa imeä välillä ja kuola valui hänen suupielestään, kun hän lutkutti kyrpääni edestakaisin suussaan. Annen hengitys alkoi vähitellen muuttua huohottavaksi. Hänen sormensa leikittelivät klitoriksella siihen tahtiin, että tyttö teki itselleen orgasmia.

En itsekään ollut enää kaukana laukeamisesta. Anne aavisteli, että jotain oli tapahtumassa. Hän kiihdytti entisestään tahtia ja minä puristelin yhä kovemmin hänen kiinteitä, käteensopivia rintojaan. Anne sai orgasmin ja puri hieman suussaan ollutta kyrpääni. Yhtäaikaa kivulias ja äärimmäisen kiihottava tunne sai aikaan sen, että melko pian laukesin itsekin.

Sperma ryöpsähti Annen suuhun ja kasvoille. Anne kakisteli hieman, mutta ei sylkäissyt suutaan tyhjäksi, vaan nieleskeli suustansa enimmät mällit pois. Sitten hän rojahti sängylle selällensä ja kysäisi samalla sormellaan suupieltä spermasta puhdistaessaan, että miltäs tuntui.

Tartuin hänen sormiinsa ja imeskelin niistä pillunmehuja.

- Se oli muuten elämäni paras suihinotto, joten ei huonosti vasta-alkajalta. Muuten, mikä se toinen juttu oli, mitä sä haluaisit oppia?

- Se ois tuo peppupano...


Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia