Olemme normaali perhe,. Vaimoni on 35v, kaunis, hoikka, sporttinen vaalea nainen. Villi sängyssä, aktiivinen seksuaalisesti, ei silti näyttänyt sitä niin ulospäin. Asia tuli esille sängyssä, varsinkin kun vaimo oli oikein kiimassa ja kiihottunut. Hän halusi että puhun hänelle oikein tuhmia ja huomasin että tietyt aiheet kiihotti häntä erityisesti.

Aloin varovasti sängyssä viemään aihetta eteenpäin, usein vaimo sai orgasmin kun puhuin aiheesta hänen korvaansa samalla kun rakastelimme. Jälkeenpäin emme puhuneet siitä mitään. Aihe silti kiehtoi minuakin kovasti.

Usein käytin kiertoilmauksia, esim kerroin että mitäs jos tuolta ovesta nyt tulisi.. näkisi sinut ja kiihottuisi näkemästään. Tulisi tänne myös ja haluaisi panna sinua, juuri näin miten nyt panen. Vaimo piti silmät kiinni ja voihki nautinnosta. Kerroin miten hän suutelisi niskaasi näin ja suutelin. Työntäisi sisällesi näin ja työnsin.

Joskus harrastimme seksiä vaikka poika oli alakerrassa. Molempia se vain kiihotti. Vaimo nousi päälleni ratsaille ja voihki isoon ääneen orgasmissa. Heti orgasmin jälkeen vähän punastuneena kaatui syliini, kysyi että kuuluikohan tuo alakertaan asti.

Muutaman kerran vaimo on myös pukeutunut seksikkäästi ja sain suostuteltua että käynyt siinä asussa esim. alakerrassa hakemassa lasin vettä. Sen jälkeen seksi oli todella kiimaista ja upeaa..

to be continued..

Arvostele novelli:

Kommentit

jussi
Lyhyt ja mitään sanomaton.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia