- Minä menen jo saunaan. Tule sitten, kun ehdit. Tuo jotain juotavaa, kun tulet, huusin äidilleni alakertaan mennessäni.
Olin lämmittänyt saunan. Tänään olimme äidin kanssa kahdestaan, kun isä ja pikkusisko olivat lähteneet viikonlopuksi pohjoiseen. Kuulin äidin askeleet. Olin vähän jännittynyt, koska tämä oli ensimmäinen kerta murrosikäni jälkeen, kun saunoimme ihan kaksin.

Saunan eteisen ovi avautui ja saunan lasioven läpi näin, kun äiti tuli sisään vain pikkuhousut jalassa, pyyheliina hartioilla ja siideripullot kädessä. Hän kääntyi selin ja alkoi riisua mustia pikkareitaan. Hänellä oli erittäin kaunis peppu, pyöreä ja kauniskaarteinen. Hän on 45-vuotias ruskeaverikkö, aika isokokoinen, mutta ei ylipainoinen. Hänellä on suuret ja raskaannäköiset rinnat.
Seurasin hänen liikkeitään. Eteenpäin kumartuessaan hänen raskaat rintansa heiluivat roikkuessaan kohti maata. Hän heitti pöksynsä penkille, kääntyi nopsasti ovea kohti ja avasi sen.
Katsoin ensin hänen suuria rintojaan ja niiden suuria, ruskeita nännipihoja ja niiden keskellä olevia nännejä. Siirsin katseen jalkoväliin ja nyt olin pudota saunan lauteilta! Olin odottanut näkevinäni hänen tuuhean, mustakarvaisen jalkovälin, mutta sen sijaan näinkin vilaukselta ihan karvattoman haarukan. Hän liikkui sen verran nopeasti, mutta olin ihan varma, että hän oli posliini.
Hän huomasi tietenkin äimistyneen ilmeeni ja hymyili ohimennessä, kun hän nousi lauteelle vierelleni istumaan. Oli ihan hiljaista pitkän aikaa.

- Voisitko heittää vähän lisää löylyä, hän sanoi hetken kuluttua.
Otin kipon ja kumarruin alalauteella, jalkojemme välissä olevaan vesiastiaan. Kumartuessani sain tilaisuuden katsoa hänen jalkoväliinsä. Hän istui silmät ummessa taaksepäin nojaten, pää ja yläselkä seinää vasten, niin että sain tilaisuuden katsoa pidempään. Ja totta tosiaan, katseeni saavutettua jalkovälin näin vain pelkkää ihoa. Ihan karvaton häpykumpu.
Hän istui jalat vähän erillään toisistaan, niiden välissä tämä aika pullea häpykumpu, jonka keskellä oleva pitkähkö vako halkaisi. Vako oli pikkuisen raollaan ja sen sisältä pullistui myös vähän raolla olevat häpyhuulet.
Huomasin hänen kasvoillaan pienen hymyn väreen ja arvasin, että hän oli seurannut minua puoliavoimilla silmillään. Heitin äkkiä löylyn ja tajusin, että hän oli tarkoituksella antanut minulle tilaisuuden katsoa.
Tilanne laukesi kuitenkin aika pian ja aloimme jutella ihan niin kuin tavallisesti. En voinut kuitenkaan olla aina välillä vilkuilematta hänen haarukkaansa ja joka kerta löylyä heittäessä sain tilaisuuden katsoa lähempää.
Lämpö oli saanut ihomme kiiltäviksi ja helmeileviksi. Näin, että myös hänen haarojen välinsä oli ihan kiiltävä pisaroista. Minulla oli ollut koko ajan suuria vaikeuksia pitää kikkelini kurissa. Se muistutti olostaan sykkien puolijäykkänä jalkojeni välissä.

- Minä käyn välillä suihkussa. Tule sitten sinäkin, kun olen valmis, niin juodaan siiderit janoon, hän sanoi ja laskeutui lauteilta.
Katsoin hänen peppunsa keinuntaa, kun hän poistui ovesta ja kääntyessään eteisen puolelle näin lasioven läpi rintojen hytkynnän. Odotin vähän aikaa ja kun kuulin, että suihku hiljeni, laskeuduin lauteilta ja menin eteiseen. Tunsin, kuinka puolijäykkä kikkelini heilahteli liikkuessani. Äitini istui jo penkillä ja vilkaisi hymähtäen. Menin nopeasti suihkuun ja annoin kylmän veden huuhdella hien pois iholtani. Kikkelinikin rauhoittui siitä, ainakin sen verran, että voin mennä penkille istumaan.
Istuimme siinä aikamme pyyhkeet ympärillämme siideriä juoden. Tunsin, kuinka alkoholi alkoi mukavasti rentouttaa ja ajatukseni olivat vähän muuallakin kuin äitini haarojen välissä.
- No niin, eiköhän mennä vielä vähäksi aikaa löylyyn ja sitten pesulle, äitini sanoi.
- Joo, mennään vaan, sanoin ja siemaisin viimeisenkin tilkan pullosta.
Hän lähti edellä ja näin sain taas nauttien katsella hänen ihanaa peppuaan. Lauteelle noustessaan hänen takamuksensa oli melkein kasvojeni edessä ja nyt näin hänen paljaan pimpsansa myös takaapäin. Se oli yhtä sileä ja pullea kuin edestäkin ja raottui paljastaen ruskehtavat häpyhuulet hänen kääntyessään istumaan. Menin hänen viereensä ja aloimme taas löylytellä.

Juttelimme ja huomasin äitini äänestä, että siideri oli myös vaikuttanut häneen. Olihan hän jo ottanut pari pullollista ennen saunaan menoa. Vastailin hänen puheisiinsa, mutta ajatukseni olivat koko ajan muualla.
En voinut millään sulattaa sitä, mitä olin nähnyt tänä iltana. Päässäni pyöri koko ajan sama ajatus: "Äidillä on posliinipillu, olen nähnyt äidin vaon, olen nähnyt äidin häpyhuulet". Tunsin taas kikkelini heräävän. Jotenkin alkoi kiihottaa ajatus, että äitini näkisi sen. Vaihdoin istuma-asentoani nojautumalla enempi taaksepäin. Levitin samalla vähän haarojani ja asetin käteni vierelleni penkkiä vasten. Kullini sojotti nyt suoraan eteenpäin ja tunsin, että se oli koko ajan nousussa. Suljin silmäni ja olin muka silmät ummessa, pää nojaten seinää vasten. Silmieni raosta näin, että äitini vilkuili tämän tästä sojottavaa kaluani. Hän ei kuitenkaan sanonut mitään vaan nojautui samaan asentoon, missä minäkin olin. Huomasin, että hän oli vähän levittänyt haarojaan.
- Taidan heittää vielä lisää löylyä, sanoin ja kumarruin kohti vesiastiaa.

Samalla tietenkin vilkaisin hänen haarojensa väliin ja tällä kertaa näky oli entistä kiihottavampi. Levittäessään haaransa olivat hänen häpyhuulensa paljastuneet kokonaan. Vako oli nyt melkein pari senttiä levällään. Sen koko yläosaa hallitsi kauaksi ulospäin paisunut klitoris. Se oli valtavan suuri. Se oli ihan märkä ja sen keskeltä pursuava nuppu loisti punakkana. Vaon alaosassa näkyi hänen raollaan olevat häpyhuulet, nekin ihan kiiltävänä kosteudesta.
Heitin löylyn ja menin takaisin entiseen asentooni. Sydämeni tykytykset tuntuivat nyt suoraan kattoa kohti sojottavassa elimessäni asti. Jatkoin tätä kiihottavaa leikkiä ujuttamalla varovasti käteni kovaan elimeeni ja vedin esinahan ihan taka-asentoon. Siirsin varovasti käteni takaisin penkille ja vaivihkaa seurasin äidin seuraavaa reaktiota. Hetken päästä hän käänsi vähän päätänsä ja näin, kun hän avasi silmänsä hetkeksi aikaa. Luulen, että hänen hämmästyksensä oli yhtä suuri kuin minun nähdessäni hänen suuren ja turvonneen klitoriksensa.

Vaikka olenkin vasta neljäntoista, niin elimeni on kehittynyt valtavaksi, ainakin seisoessa. Normaalisti se on noin 8 senttiä, mutta erektiossa olen sen mitannut olevan 18-senttinen. Karvojen kasvu sen sijaan on vasta juuri päässyt alkuun. Äitini oli varmaan luullut näkevänsä pikku poikansa pienen pippelin, mutta haarojeni välissä seisoikin uljas, ison miehen kyrpä. Se seisoi täydessä mitassaan. Terska oli paisunut suureksi, punaisen hehkuvaksi möhkäleeksi.
Kuulin, miten hänen hengityksensä oli selvästi kuultavissa, vaikka hän yritti olla ihan rentona. Emme olleet sanoneet sanaakaan tämän kauan kestäneen salaisen leikkimme aikana, kunnes hän laukaisi tilanteen sanomalla:
- Nyt on varmaan aika lähteä pesulle. Tulisitko hetken päästä pesemään selkäni?
Vastasin myöntävästi. Lähtiessään pois lauteilta hänen vasen rintansa pyyhkäisi käsivarttani. Tunsin, kuinka sen suureksi kovettunut nänni painui iholleni. Kuulin veden lorinan suihkussa. Sätkähdin, kun hän huusi minua selänpesulle. Olin täysin jännittynyt tilanteesta tietämättä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Poistuin saunasta ja kävelin suihkua kohti. Hän seisoi siellä selkä minuunpäin, ojentaen pesusientä. Otettuani sienen hän laittoi molemmat kätensä kaakelia vasten ja nojautui hieman eteenpäin.
Saippuoin sienen ja siirryin vähän lähemmäksi. Annoin pesusienen liukua ensin hartioita ja sitten pikkuhiljaa alaselkää pitkin. Jatkoin hankaamistani kevyin ja pyörivin liikkein. Kyrpäni oli vieläkin ihan kivikova. Siirryin vieläkin häntä lähemmäksi ja annoin kullini liikkeitteni tahdissa silloin tällöin koskettaa hänen pakaroitaan. Otin suihkun ja huuhtelin hänen selkänsä, sitten suuntasin suihkun pakaroille ja pakaroiden väliin. Suihkuttelin ylös alas alaselästä peppuaukon tienoille, pidin suihkua vähän aikaa suoraan peppuaukkoa kohti ja sitten lähdin hitaasti alaspäin.
Hän jännitti lantioitaan odottaessaan suihkun tulevan haarukkaan. Näin, kuinka klitoris oli paisunut entisestään ja häpyhuulet olivat turvonneet, niin että nekin olivat valahtaneet vaon ulkopuolelle. Olin juuri suuntaamassa suihkua hänen ihanaan vulvaansa, kun hän suoristi selkänsä ja nousi seisomaan pystyasentoon. Hän kääntyi minuunpäin ja ojensi kätensä suihkun kahvaa kohti.

- No niin, eiköhän se minun selkä tullutkin puhtaaksi. Tulehan, niin pesen sinun selän.
Vähän nolostuen otin askeleen eteenpäin ja menin seisomaan seinää vasten. Hän otti pesusienen ja kaatoi siihen saippuaa ja alkoi hitain liikkein hankaamaan selkääni. Kyrpäni oli räjähtämäisillään, vaikka olinkin hetkeksi unohtanut kiimani. Hän hankasi pyörein ja ripein liikkein ja tunsin, kun hänen rintansa välillä koskettelivat kehoani. Kuvittelin mielessäni, miten ne liikkuivat rytmikkäästi hänen liikkeidensä mukana. Lopetettuaan pesun hän otti suihkun ja huuhtoi selustani. Hän sulki hanan ja sanoi:
- Puhtaammaksi ei voi sinun selkä enää tulla. Nyt voit ottaa ja pestä loputkin. Minä kuivaan itseni ja menen yläkertaan avaamaan siideripullon ja laitan vähän jotain syötävää.
Vähän pettyneenä murahdin, että "Joo" ja aloin pestä itseäni. Hän lähti yläkertaan. Otin heti otteen kullistani ja aloin tyydyttää itseäni. Minun ei tarvinnut vetää kuin muutaman vedon, niin kyrpäni alkoi sylkeä sisältöään suihkukopin kaakelille ja lattialle. Vetelin raivokkaasti koko vartalon nytkyessä kuin sähköiskun saaneena.
Huuhtelin suihkukopin ja itseni vielä kerran kunnolla ja istahdin penkille kuivaamaan itseni ihanalla froteepyyhkeellä. Olin ihan ymmälläni kaikesta tapahtuneesta. Olinko hereillä? Olinko uneksinut? Nipistin itseäni käsivarteen ja totesin, että kyllä minä olin kokenut tämän kaiken ja että äitini oli asettanut rajat leikille ja todellisuudelle. Kiedoin pyyhkeen ympärilleni ja lähdin yläkertaan. Menin huoneeseeni ja laitoin kylpytakin päälleni.
- Tulehan haukkaamaan vähän voileipää. Saat juoda vielä yhden siiderin, vaikka oletkin alaikäinen, äitini huusi keittiöstä.

- Joo, tulen ihan pian, huikkasin oven raosta.
Menin keittiöön. Äitini istui pöydän ääressä valkoinen kylpytakki päällään. Välttelin hänen kasvojaan ja istahdin pöydän ääreen. Söimme voileipää ja joimme siideriä hiljaisuuden vallitessa. Kuten ennenkin hän laukaisi tilanteen tahdikkaasti:
- Olihan tämä erikoinen saunailta. Eihän me olla saunottu yhdessä aikoihin ja onhan ihan kivaa nähdä, että sinusta on kehittymässä oikein iso mies, hän sanoi painottaen sanaa iso.
- No anteeksi vaan, että annoin tunteeni mennä liian pitkälle, sanoin katsoen häntä suoraan silmiin.
- No, kyllä ihmisen elämässä sattuu kummallisempiakin asioita ja kyllä minäkin varmaan menetin todellisuudentajun vähäksi aikaa, mutta unohdetaan koko juttu ja otetaan vielä pienet paukut viskiä ennen kuin mennään nukkumaan, hän sanoi.
Hän lähti kohti olohuonetta ja baarikaappia. Katselin jälleen hänen keinuvia lanteitaan ja taas olin antanut himoni äitiini vallata tunteeni. En voinut olla ajattelematta hänen posliinipilluaan valkoisen kylppärin uumenissa.
Hän tuli takaisin vähän huojahdellen kahden lasin kanssa. Oli selvää, että siiderit olivat alkaneet vaikuttaa häneen. Olin itsekin pienessä humalatilassa ja otin rennokkaasti vastaan tarjotun lasin. Siemailimme viskiä ja juttelimme rennokkaasti kaikkea joutavaa. Tunsin oloni rauhalliseksi ja hänkin näytti nauttivan olotilasta.
- No mutta, kello alkaa jo lähennellä yhtätoista. Eiköhän meidän, tai ainakin minun, pitäisi mennä makuulle, niin että jaksaa huomenna nousta ihmisten aikoihin, äitini sanoi haukotellen.

- Niin, kyllä minäkin olen väsynyt saunasta ja kaikesta alkoholista, sopertelin kieli vähän solmussa.
- Mutta poikani, et kai vain ole humalassa. En kai ole tarjonnut liian paljon väkevää sinulle, hän sanoi ja silitti päätäni hellästi.
- Ei se haittaa. Enhän minä nyt ainakaan umpikännissä ole, ja sitä paitsi oloni on nautittavan ihana, sanoin hiljaisella äänellä samalla, kun nautin hänen hyväilystään tukallani.
- Kyllä sinä nyt olet vähän humalassa. Ei nyt muu auta, kuin että tulet nukkumaan kanssani meidän parivuoteeseen, hän sanoi päättäväisesti.
Hoipertelimme yhdessä vanhempiemme makuuhuoneeseen. Menimme erille puolille sänkyä. Äitini riisui kylppärinsä. Hänellä ei ollut mitään sen alla. Sain taas ihailla hänen ihanaa vartaloaan. Hän siirtyi peiton alle ja riisuin myös itseni. Luikahdin alasti oman peittoni alle ja sammutin yölampun.
Heräsin aamuyöstä. Oli vielä puolihämärää, kaluni seisoi ihan kovana. Kuulin äidin hengityksestä, että hän nukkui. Niinpä otin peiton pois päältäni ja aloin hyväillä kovaa kaluani. Puristelin sitä varovaisesti ja vedin esinahan ihan taakse. Ihailin ylpeänä kookasta kulliani.

- Onpas se taas kasvanut isoksi, kuulin yhtäkkiä äitini sanovan.
Hän oli herännyt ja hänen silmänsä olivat kuin naulittuna kyrpääni. Hän siirsi peiton syrjään paljastaen koko alastoman vartalonsa. Näin, että hänen suuri klitoris pullotti taas raollaan olevasta vaosta.
- Tule tänne vierelleni, hän sanoi hiljaisella äänellä.
Siirryin äitini vierelle. Menin hänen kainaloonsa ja painoin pääni hänen rinnoilleen.
- Haluatko rakastella äitiäsi? hän sanoi hellästi.
En vastannut vaan nousin hänen päälleen. Hän levitti haaransa ja työnnyin häneen. Hänen vaginansa oli pehmeä ja tuntui lämpimältä, kun painuin sen uumeniin. Olin vähän aikaa paikallani. Tämä tunne oli niin taivaallinen, että pelkäsin, että jos liikun, niin laukean heti.

Äitini makasi siinä allani haarat levällään, rinnat olivat vähän painuneet sivuille. Hän oli sulkenut silmänsä ja hengitys oli huohottavaa. Aloin liikutella lantioitani, hitaasti ja pitkin työnnöin. Vedin kullini melkein kokonaan ulos äitin vitusta ja sitten painoin sen kovalla voimalla taas sisään. Jatkoin näin jonkin aikaa. Hänen suuret rintansa aaltoilivat nussimisen tahdissa. En voinut enää pidätellä itseäni vaan aloin nussia äitiäni rajummin. Tunsin, kun kullini paisui äärimmilleen ja kuinka lämmin sperma alkoi vyöryä kohti äitini kohtua. Sinne, mistä itse olin aikanaan tullut ulos.
Laukesin äitini sisään. Olin kuin transsissa. Muistan vain, että hän huohotti ja äänteli voimakkaasti samalla, kun hän nytkytteli lantioitaan ja kirkaisi orgasmin tulessa. Nukahdimme sitten sylikkäin. Rakastelimme vielä usean kerran sen viikonlopun aikana.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia