Iltapuuhia

admin Kimppakivat
21.06.2013
19111 näyttökertaa
0 kommenttia
4.40
Kaverini Arin vanhemmat olivat paljon poissa kotoa töittensä takia eikä heillä ainakaan rahasta ollut puutetta. Lapset, jos nyt seitsemäntoista- ja kaksikymmentävuotiaita nuoria opiskelijoita voi enää lapsiksi sanoa, olivat usein keskenään ja huolehtivat paljolti kaupassakäynneistä ja siivouksesta. Taskurahaa he saivat riittävästi ja vapautta vanhemmista piisasi, mikä tarkoitti sitä, että koko omakotitalo jäi heidän käyttöönsä pariksi päiväksi aina muutaman kerran kuukaudessa.

Itse asuin silloin ahtaassa yksiössä, kateeksi kävi. Monta kertaa kun olin lähdössä viettämään iltaa kaupungille, menin ensin Arille, hyvä paikka ottaa pohjia, saunoa, heittää tikkaa ym. ja siitä sitten jatkettiin eteenpäin. Niiden parin kolmen vuoden aikana, kun siellä kyläilin, sain nähdä kuinka Arin siskosta, Sadusta kasvoi nuori, kaunis naisenalku.

Satu taisi olla siinä kuudentoista, kun hän alkoi selvästi flirttailla minulle. Vaihtoi liian pitkiä katseita, tuli saunasta pyyhe ympärillään ja jäi peilin eteen harjaamaan hiuksia tai nosti hamettaan ja kysyi, onko sukkahousun sauma suorassa ja kaikkea muuta pientä kiusaa minun pääni menoksi. Ehkä minä olin helppo kohde kiusata, koska olin muutaman vuoden vanhempi ja lisäksi olin melkeinpä ns. perhetuttu eli ei niin vaarallinen. Ja jotenkin se tuntui itsestänikin siltä, että eihän sitä nyt kaverin pikkusiskoa.

Kun tämä kertomani juttu tapahtui, olin itse reilu kaksikymppinen ja Satu taisi olla siinä seitsemäntoista tai vähän alle. Oli jo syksy ja illat alkoivat hämärtää. Grillattiin Arin kanssa makkaraa, juotiin kaljaa ja heitettiin tikkaa. Ne taisivat olla kesäkauden päättäjäiset tai jotain sinnepäin. Oltiin sovittu, että juodaan ja syödään siellä ja jätetään baarikierros väliin. Iltasella Satu tuli kotiin ja yllättyi iloisesti, kun olin kylässä. Hänellä oli mukanaan ystävätär, kaunis tyttö nimeltä Karita, ja heillä oli kädessä muovipussi, mikä kilisi tutunkuuloisesti, pussikaljaa. Kaverini oli näreissään. - Kuka teille kaljaa on ostanut?

- Yks kaveri vaan, Satu vastasi.

- Et sitten juo paljoa, isä ja äiti tulevat huomenna kotiin.

- Ei ei, me vaan vähän maistellaan, kuului vastaus ja kikatusta päälle.

Ari oli selvästi ottanut vastuunkantajan, vanhemman roolin ja Satu oli luonteeltaan vilkkaampi ja villimpi. Olin varsinkin viimeaikoina alkanut oikein odottamaan hänen näkemistään ja vierailuni olivatkin tiuhentuneet, aina kun vanhemmat olivat poissa. Ari ei osannut ymmärrettävistä syistä katsoa siskoaan samalla tavalla kuin esimerkiksi minä, mutta oli joskus kertonut, kuinka vaikeaa on pitää silmät erossa Sadun kavereiden pepuista ja rinnoista. Ymmärsin hyvin miksi. Sadustakin oli niin äkkiä kasvanut nuori nainen, pitkä, hoikka vaalea kaunotar eikä tämä Sadun ystävätärkään ollut yhtään huonompi: nätit kasvot, punaiseksi värjätyt hiukset, tiukat housut ja kiinteä pieni peppu. Hän taisi olla hieman Satua vanhempi, ehkä vuoden tai oli ainakin vanhemmannäköinen.

Tytöt menivät sisälle ja Arin kanssa jatkettiin tikanheittoa ja grillausta. Kului hetken aikaa ja he tulivat takaisin ulos kaljapullot ja makkara paketti kädessään. - Mekin halutaan grillata makkaraa, sanoi Satu Tytöt taittoivat itselleen tuolit ja istuutuivat seuraamme, grillin ympärille, keskelle pihaa. Sadun ystävätär oli paljon hiljaisempi kuin Satu eikä jutellut paljoakaan meidän miesten kanssa, vaan tytöt tirskuivat enimmäkseen keskenään. Satu otti paketista kylmän grillimakkaran ja heilutteli sitä nyrkissään.

- Arvaa mikä tämä on? hän kysyi hymyillen ja keikutteli makkaraa kädessään.

- Makkaralta se ainakin näytää, mutta... Ja molemmat alkoivat taas hihittämään.

Tytöt olivat koko illan levottomalla tuulella ja Satu heittelikin aina väliin jotain puolituhmaa ja vihjailevaa juttua. Kaveriani harmitti siskonsa käytös ja hänen ilmeestä näki, mitä hän ajatteli. Rasittava pikkusisko ja sen penikkakaveri tästä vielä puuttuivat. Ilme oli kärsivä, mutta hän ei puhunut mitään. Vielä pari vuotta sitten Satu olisi ajettu pois pelleilemästä, mutta nyt hän sai jäädä.

- Antaa lasten leikkiä, ei ne kuitenkaan jaksa valvoa pitkään, sanoin ja irvistin tytöille.

- Vai lasten? Et ole itsekään kuin pari vuotta meitä vanhempi, sanoi Satu ja näytti päristäen kieltään.

- Oi kuinka kaunis kieli, näytä vielä, sanoin ja Satu myllisti entistä tiukemmin. Jälleen kerran molemmat tytöt purskahtivat nauruun ja tirskuivat ja sättivät meitä. He alkoivat olla jo ihan mukavassa humalassa. Kaverini kiehui raivosta ja marssi sisälle vessaan. Satu käytti tilaisuutta hyväkseen, tuli viereeni ja kysyi, - Jäätkö sä meille yöksi?

- Jään, jos pääsen sinun viereen nukkumaan, sanoin irvistäen.

- Ai kuinka kiva, asia on sitten sovittu, sanoi Satu ja molemmat tytöt kikattivat taas minkä ehtivät.

No johan oli, en ottanut juttua todesta, vaikka ajatuksena se oli kyllä erittäin mielenkiintoinen ja totuuden nimissä käynyt myös joskus mielessä. Katselin molempia tyttöjä ihan uusin silmin. Olisihan se aika hurjaa jos pääsisi kokeilemaan kahden nuoren naisen kanssa peuhaamista. Olivatkohan he vielä neitsyitä, housuissa alkoi kuumottaa ja tunsin vatsassa jotain kummaa kutinaa.

Ilta eteni vauhdilla ja kello läheni kahtatoista, oli jo aika hämärää ja ilma viilentynyt. Tytöt lähtivät sisään. Me jäätiin vielä hetkeksi istuskelemaan pihalle ja juomaan ohraiset pois. Hetken päästä Satu kävi huutelemassa ovelta, - Milloin te tulette sisälle?

- Mitä se sulle kuuluu, kaverini huusi ja alkoi taas keittää. - Ärsyttäviä nuo pikkusiskot, hän sanoi ja puisteli päätään. En kommentoinut asiaa kummemmin. Minä kyllä pidin tyttöjen seurasta, varsinkin kun he oli pienessä sievässä eivätkä ujostelleet lainkaan, päinvastoin. Sitä paitsi luulen, että ei ainakaan Satu tainnut edes tietää, mitä tarkoitti ujostella. Monta kertaa kun olin käynyt kylässä, hän oli esitellyt vaatteitaan tai uusia tavaroitaan malliin, - Tule käymään täällä, tule käymään minun huoneessani, niin näytän sinulle sitä ja tätä ja tuota plä plä plää... Tai sitten hän oli istunut liian lähellä tai koskettanut minua kädellään, että paremminkin minä olin tuntenut oloni kiusaantuneeksi.

- Voitaishan me kohta siirtyä sisään, sanoin. - Kellokin on jo vaikka mitä ja täällä on jo aika kylmä.

- Ok, sanoi kamuni ja alettiin pistää tavaroita kasaan ja hetken päästä siirryttiinkin sisään. Tytöt istuivat sohvilla, pitkät yöpaidat päällä ja lukivat teksti-teeveestä jotain nuorten palstaa.

- Moneltako te laitatte nukkumaan? kysyi Satu.

- Sekään ei kuulu sinulle, vastasi kaverini ärtyneenä. Menimme keittiöön polttelemaan tupakkia ja istuskelemaan. Otettiin siinä vielä kaljat ja Arilta alkoi selvästi loppumaan potku kesken. Hän päätti lähteä nukkumaan.

Molempien sisarusten huoneet olivat olohuoneesta lähtevän käytävän varrella. Vain vessa oli heidän huoneidensa välissä. Huoneet olivat pitkiä mutta kapeita. Kun kaverini kysyi, haluanko nukkua hänen sänkynsä vieressä lattialla vai tehdäänkö peti olohuoneen lattialle, valitsin ilman muuta olkkarin. Ari kävi mutkan varastossa ja toi minulle patjan ja muut tarvittavat nukkumisvälineet. Paiskasin patjan olohuoneen lattialle ja heitin muut tavarat sohvalle.

Tytöt olivat yhä katsomassa tv:tä ja Satu nappasikin minun tyynyn ja peiton ja veti ne päällensä. Hän oli vallannut kolmenistuttavan sohvan ja asetteli tyynyäni päänsä alle ja rullasi peittoa jaloillansa tehden itselleen siihen petiä. Ari toivotti yöt ja meni huoneeseensa vetäen oven perässään kiinni. Minä istahdin Karitan kanssa pikkusohvalle ja katselin tuliko telkusta vielä jotain järkevää ohjelmaa. Siellä pyöri vielä joku myöhäinen elokuva jota tytöt nyt seurasivat. Satu katseli minua omalta sohvaltaan ja sanoi, - Miksi minun pitää olla yksin täällä, epäreilua, minäkin haluan tulla sinne.

- Mihin sä meinaat mahtua, kysyin, kun tämä on parisohva ja meitä on jo tässä kaksi.

- Kyllä mahtuu ihan hyvin, sanoi Satu ja pomppasi peittoineen minun ja Karitan väliin laittaen pään minun reidelle ja jalat Karitan syliin.

- No jo on... sanoi Karita ja vaihtoi samantien toiselle sohvalle.

- Hih hih hii, Sadulla oli taas hauskaa.

Elokuva oli lopuillaan ja Satu makasi yhäkin pää sylissäni. Mitä jos Ari olisi tullut ulos huoneestaan, niin mitähän hän olisi tilanteesta ajatellut. Ja minulla oli ongelmia, kun en oikein tiennyt, miten olisin käsiäni pitänyt. Toinen käsi oli sohvan käsinojalla ja toinen Sadun selän takana. Jos sylissäni olisi ollut joku muu, olisin mielelläni nostanut peittoa ja kokeillut vartalon kaaria, mutta kun se oli Satu, niin jokin hälytyskello sanoi päässäni, että siinä on kaverin sisko eikä sitä voi hiplailla. Karita istui yksin toisella sohvalla jalat sängyllä ja yöpaita vedettynä koko vartalon päälle. Välistä kuvittelin näkeväni hänen pikkuhousunsa paidan helman alta, mutta voi olla, että se oli vain toiveunta. Jos sylissäni olisikin ollut Karita, olisi tilanne ollut aivan toinen.

Hetken päästä elokuva loppui ja tytötkin tekivät lähtöä nukkumaan.

- Tuutko sä nyt mun viereen, kuiskasi Satu ja hymyili leveästi.

- Voi niin mielelläni tulisin, mutta ei se nyt kuitenkaan ehkä sovi, vastasin ja olin näyttävinäni oikein surullista naamaa.

- No mieti nyt kuitenkin vielä, sanoi Satu, käännähti nopeasti poispäin ja lähti kaverinsa perässä kohti huonettaan.

Seurasin katseella näitä kahta kaunotarta ja kirosin mielessäsi, että miksi en jo mennyt mukana. Voi Satu kun tietäisitkin, miten paljon sinua juuri nyt himoitsin. Sinne katosivat pitkine säärineen Sadun huoneeseen. Sijasin lakanan ja peiton patjalleni ja riisuin housut ja paidan pois. Tyttöjen huoneesta kuului jotain kolinaa ja hihitystä. Olikohan Satu ihan tosissaan tuosta viereen tulosta vai oliko tämä taas jotain sen flirttileikkejä. Ehkä hän sai siitä jotain tyydytystä, kun sai "vanhemman" miehen vääntelehtimään vaivaantuneesti.

Kello meni hitaasti eteenpäin eikä uni meinannut tulla silmään, ei sitten millään. Tyyny tuoksui ihanasti Sadun hajuvedelle ja se sai minun tuntemaan oloni levottomaksi. Nuuskaisin peittoakin, sama hajuveden tuoksu oli siinäkin. Tälle levottomalle ololle olisi tehtävä jotain. Nostin takapuoltani ja laskin alkkarit polviin. Aloin hiljakseltaan hieroa penistäni ja kuvittelin olevani Sadun kanssa kuumassa suudelmassa. Se tehosikin hyvin. Hetkessä muna seisoi tukevasti ja minä hyväilin itseäni rauhalliseen tahtiin. Tyttöjen huoneesta kuului vieläkin jotain kikatusta. Kuuluikohan peittoni kahina sinne? Eivät kai he arvanneet, mitä minä tein? Tuskin. Kiihottaisikohan tyttöjä, jos näkisivät minut vetämässä käteen? Mistäpä sitä tietää, mitä ne siellä nytkin keskenään puuhaavat: tyttöjen juttuja, tyynysotasta, varpaankynsien lakkausta. Monia ajatuksia pyöri mielessäni siinä masturboidessani.

Jatkoin hitaasti penikseni hierontaa ja se alkoikin jo tuntua oikein hyvältä. Juuri kun pohdin, että mihin spermani päästäisin, en kai voi peittoakaan sotkea, Satu tuli huoneestaan ulos. Minulla oli suora näkymä käytävälle. Hänellä oli päällään vain valkoiset pikkuhousut. Pienet, kauniit rinnat loistivat vaaleampina kuin muu vartalo, kun hän hiipi käytävällä ja meni vessaan. Hänen vartalonsa oli todella täydellinen nuoren naisen jäntevä, kaunis vartalo. Voi ihme, että minua alkoi panettamaan oikein todenteolla.

Vessasta kuului vaimeaa lirinää, kun Satu pissasi ja minä jatkoin itseni tyydyttämistä. Hetken kuluttua paperirulla rämähti ja vessa vedettiin. Satu avasi hiljaa vessan oven ja tuli ulos. Hän seisahti paikallaan ja vilkaisi olohuoneen suntaan, minuunpäin, mutta ei varmaankaan nähnyt hämärällä käytävällä mitään, koska oli juuri tullut valoisasta vessasta. Hän oli kyllä todella kaunis käytävän kuulaassa valaistuksessa. Pitkät hoikat sääret ja tiukat reidet. Mukava pyöreä peppu ja hoikka vyötärö. Rinnat olivat juuri käteensopivat ja tököttivät ihanasti nännit pystyssä. Hän pysähtyi juuri sen aikaa, että ehdin nähdä hänet kunnolla ja lähti sitten hiipimään kohti huonettaan. Olikohan hän tietoinen, että en nukkunut vielä? Tuossa saattoi olla viimeinen yritys ja vinkki minulle. Jos se oli sitä, niin se kyllä tehosi. Hän oli siis oikein todella tosissaan siinä, että rakastelisin hänen kanssaan, ei kai hän muuten itseään esittelisi ja antaisi noin varmoja singnaaleja? Arikin varmaan jo nukkuu eikä saa koskaan tietää... Näin vakuuttelin itselleni, kun nousin patjalta, vedin alkkarit ylös, nappasin peiton hartioilleni ja lähdin hiipimään kohti tyttöjen huonetta.

Pakko myötää, että vähän jännitti, mutta jokin suurempi voima käski minun mennä eteenpäin eli se, kun panettaa niin hillittömästi, ettei järki ole enää siinä vaiheessa mukana kuvioissa. Kaverini huoneesta kuului onneksi kuorsausta, se oli hyvä. Jatkoin hiipimistä, vessan kohdalta näin, että Satu oli jättänyt huoneensa oven raolleen ja sieltä hohkasi himmeä valo, sekin oli hyvä. Menin ovelle peittoon kääriytyneenä ja koputin ihan hiljaa ovenpieleen.

- Kuka siellä, kuului hiljainen kuiskaus. Avasin ovea ja kurkistin sisään. Tytöt olivat tehneet kahdesta patjasta yhteisen pedin lattialle ja makasivat siellä peitto kaulaan asti nostettuna, katsellen minua.

- Saako tulla sisään, kysyin hiljaa kuiskaten.

- Joo.

Luikahdin nopeasti huoneeseen ja työnsin oven hiljaa kiinni. Kumpikaan tytöistä ei puhunut mitään. Huoneen perällä paloi keltainen himmeä yövalo. Istahdin kovalle patjattomalle sängylle. Huoneessa tuoksui ihana hajuveden ja nuoren naisen pimpan tuoksun sekoitus, tai sitten vain kuvittelin.

- Voinko mä nyt tulla sun viereen, kysyin hiljaa.

Satu ei puhunut mitään, mutta siirtyi keskemmälle patjoja, lähemmäksi Karitaa. Pudotin oman peiton pois ja laskeuduin Sadun viereen, livahtaen hänen peittonsa alle. Käännyin kyljelleni ja menin ihan kiinni ihoon.

- Hei vaan, täällä onkin mukavampaa kuin yksin olohuoneen lattialla.

- Kiva kun tulit, Satu kuiskasi.

Nappasin sängyltä oman peittoni itselleni pään alle, tyynyksi ja laitoin käteni Sadun vatsan päälle. Hän makasi selällään, liikkumatta ja odotti, mitä tapahtuisi. Karita oli vieressä peitto päällään, muka nukkuen, silmät kiinni ja luulen, että tuskin edes hengitti.

- Enpä ole ennen ollut kahden kauniin naisen kanssa samaan aikaan samassa sängyssä, kuiskasin Sadun korvaan.

- No nyt sinulla kävi sitten tuuri, Satu kuiskasi takaisin.

Sivelin kädelläni Sadun poskea. Voi kuinka ihanan pehmeä ja sileä iho hänellä oli. Laskin pääni hänen yläpuolelleen ja suutelin, hyväilin niin hellästi, kuin vain osasin ja pystyin. Hivelin rintoja ja koskettelin kovettuneita nännejä ja toisella kädellä silitin hänen pitkää, hoikkaa kaulaa, samaan aikaan suudellen pehmeitä huulia. Satu lämpenikin nopeasti ja vastasi suudelmiini koko ajan kiihkeämmin imien huuliani, kieltäni ja hengittäen koko ajan kiivaammin. Kuljetin kättäni alaspäin kohti pikkareita. Oma miehuuteni puristi kovana housuissani, kun laitoin sormeni Sadun pikkareiden päälle ja liikuttelin sitä klitorikselta aina vaon alaosaan saakka. Pimppa tuntui ihanan pehmeältä, kun painelin housua kolon kohdalta ja pyöritin häpyhuulia auki. Alkkarit kastuivatkin nopeasti ja muuttuivat nihkeämmiksi.

Aloin hitaasti hinata hänen pikkareita pois jalasta. Satu nostautti peppuansa, että sain housut sujuvasti pois. Heitin pikkuhousut sängylle ja siirsin peiton kokonaan pois päältämme. Peiton alta paljastui koko hänen kaunis vartalonsa, rinnat, pyöreä lantio ja pitkät kauniit jalat ja sääret. Hinasin omat alkkarini pois jalastani. Penis ponnahti iloisesti ylöspäin koko mela punaisena hohtaen ja oli onnellinen, kun oli vihdoinkin päässyt vapauteen, pois ahdistavista housuista. Mutta vielä tiukempaan paikkaan se oli jo hetken päästä menossa.

Suutelin Sadun kuumia pehmeitä huulia. Hänen hengityksensä oli kuuma, kun liu'utin kättäni hänen jalkovälissä. Häpyhuulet olivat pehmeät ja liukkaat. Huoneessa leijui ihanan pehmoinen pimpan tuoksu. Satu luki ajatukseni ja tarttui kädellään kiinni kaluuni. Pyöritin sormeani reiän tuntumassa, pienten häpyhuulien sisäpuolella ja aina välillä kosketin klitorista ja taas takaisin huulten väliin, sormeani koko ajan syvemmälle sisään laittaen. Satu alkoi vastata hiplailuuni ja keinutti lantiotaan samassa rytmissä, kun sormeni touhusi hänen sisällään. Hän oli todella tiukka. Tuntui, ettei sisään olisi mahtunutkaan enempää kuin sormi kerrallaan.

Satu puristeli munaani tiukemmin, mutta ei kuitenkaan runkannut sitä edestakaisin. Vilkaisin Karitaa. Hän oli kääntynyt kyljelleen ja seurasi touhujamme kiihottuneen näköisenä. Nousin Sadun päälle ja suutelin häntä kiihkeästi. Kovana seisova kaluni oli Sadun reisien välissä ja hän sen varmasti tunsikin. Levitin hänen jalkansa erilleen toisistaan ja vedin omat jalkani koukkuun, asetin reidet tiukasti Sadun lantiota vasten ja nousin pystyyn. Hän ymmärsi heti, mikä oli homman nimi ja nosti jalkansa ylös. Keppini oli suoraan pimpin kohdalla valmiina sukeltamaan sen pohjaan ja Sadun varpaat kutittelivat kiihottavasti rintakehääni.

Tartuin kädellä munaani ja muokkasin sillä häpyhuulten väliin itselleni suoraa liukasta reittiä. Satu värähteli, kun heiluttelin munaani turvonneiden huulten välissä koskettaen aina hetkittäen terskan päällä klitorista. Nyt alkoi olla valmista. Asetin munani pienten häpyhuulten väliin, levitin Sadun jalat levälleen ja laskeuduin käsieni varaan, juuri ihokosketusetäisyydelle ja aloin hitaasti, milli milliltä kaivautua syvemmälle Sadun tiukkaan ja kuumaan vaginaan. Reikä tuntui taivaalliselta.

Satu huokaili ja voihki, kun yritin päästä hellästi syvemmälle hänen sisäänsä. Hän oli niin tiukka, etten raskinut työntyä kaksikymmentä senttisellä paksuhkolla elimelläni suoraan sisään, vaan kaivauduin hitaasti ja rauhallisesti syvemmälle. Satu veti päätäni alas, suuteli huuliani ja raapi niskaani kiihkon ja kivun vallatessa hänen vartaloaan. Välillä hän puristi jalkojaan lantiotani vasten ja yritti pitää minua paikallaan. Olin päässyt jo pari senttiä sisään enkä aikonut enää tässä vaiheessa perääntyä. Nousin taas ylös ja otin häntä jaloista kiinni. Puristin sääret rintaani vasten, asetin kovan kaluni kädelläni pimpan reijälle ja tein lantiollani muutaman nopeamman lyhyen työnnön. Satu nytkähti rajusti, tiukka reikä antoi periksi ja kaluni upposi puoleenväliin hänen sisäänsä.

En tiedä, oliko hän ollut vielä tähän asti neitsyt ja nyt immenkalvo repesi vai eikö hän vain ollut ennen saanut näin paksua ja siksi reikä oli ihan liian tiukka minun kalulleni. Ei hän ainakaan enää näyttänyt kärsivän, joten jälkimmäinen vaihtoehto oli todennäköisempi.

Pidin Sadun jalkoja ylhäällä ja työnsin koko kalun hänen sisäänsä. Nyt homma alkoi sujua. Aloin työnnellä edestakaisin, pitäen aluksi koko keppini mahdollisimman syvällä kuumassa kosteassa kolossa ja pikkuhiljaa vaihdoin pidempiin ja voimakkampiin työntöihin. Satu alkoi taas huohottamaan ja nautti nyt täysin rinnoin kalustani. Päästin hänen jalkansa alas ja painoin ne reidestä koukkuun vatsan päälle. Runsas tulvahdus pulpahti pimpsasta ulos ja kasteli koko jalkovälin ihanan liukkaaksi. Voimakas litinä täytti koko huoneen, kun pumppasin parhaani mukaan Sadun reikää.

Yhtäkkiä muistin, että Karitakin oli samassa sängyssä. Hän oli kääntynyt takaisin selälleen, mutta oli kuitenkin pää meihin päin ja silmät puoleksi auki. Peitto hyppi vartalon keskikohdalla, eikä ollut epäilystäkään siitä, mitä hän teki. Hän tyydytti itseään peiton alla. Se oli erittäin kiihottava näky. Hänen kauniit jalkansa näkyivät peiton alta ja varpaat kipristelivät rytmikkäästi hieronnan tahdissa.

Työntelin Satua ja seurasin Karitan masturbointia. Täydellistä. Kun tunsin, että orgasmini alkoi olla lähellä, kumarruin uudestaan Sadun päälle ja rauhoittelin lantioni tahtia. Kuiskasin hiljaa Sadun korvaan, että nyt on Karitan vuoro saada munaa. Annoin kaluni tulla ulos Sadusta. Hän huokasi helpotuksesta ja laski jalkansa romauttaen ne suoraksi maahan. Käännähdin Karitan viereen ja yritin heilauttaa peittoa pois hänen päältään. Hän silminnähden säikähti ja tarttui peittoon kiinnipitäen sitä päällään. Laskeuduin lähemmäs häntä ja kuiskasin - Shhh, nyt on sinun vuorosi, rentoudu ja nauti. Karita ei puhunut mitään. Otin uudestaan peitosta kiinni ja vedin sitä hitaasti pois hänen päältään. Nyt hän ei enää vastustellut. Vedin peittoa pois ja huomasin että hänellä oli vielä yöpaita päällä ja ohuet mustat pitsiset pikkuhousut jalassa. Hän oli kai hieronut itseään pikkareiden päältä. Siirryin hänen jalkopäähänsä ja vedin peiton kokonaan pois.

Karita tuijotti Sadun nesteistä kostunutta, kovana seisovaa, kiiltävää kaluani. Kumarruin eteenpäin ja otin ohuista pitsipikkareista molemmilta puolen kiinni. Ne lähtivätkin näppärästi jalasta. Menin hieman eteenpäin ja levitin Karitan jalkoja enemmän levälleen. Tummanpunaisena hohtavat turvonneet häpyhuulet näkyivät hänen mustan, siistin karvoituksensa seasta.

- Ota yöpaita pois, sanoin.

Karita nostautti peppuaan, veti yöpaitansa vyötärölle, nousi istumaan ja riisui paidan pois päältään. Hänen rintojaan peittivät vielä mustat rintsikat ja pitkät punaiset, seksikkäät hiukset makasivat ihonmyötäisesti rinnoilla. Hitaasti hän avasi hakaset ja pudotti liivit viereensä. Siinä minulla oli näky, joka on säilynyt vuosikaudet kirkkaana mielessäni. Kaksi alastonta kaunotarta. Toinen makoili kyljellään seuraten vuorostaan minun ja Karitan puuhia ja toinen istui edessäni, kauniit rinnat pystyssä, odottaen, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan.

Istahdin Sadun ja Karitan väliin. Kaluni oli hieman laskeutunut ja olin taas valmis jatkamaan puuhastelua. Otin toisella kädellä Karitaa hellästi niskan takaa kiinni, suutelin häntä suulle toisen käden hyväillessä hänen rintojaan ja laskin hänet selälleen ja itseni kyljelleen hänen viereensä. Aloin suudella häntä kaulalta ja huulilta käsieni jatkaessa rintojen hellimistä. Hän oli aluksi totinen ja piti huuliaan visusti viivasuorana yhdessä. Muutamia pieniä herkkiä suudelmia, huulille, kaulalle, toinen, kolmas ja hän alkoi varovaisesti vastata suudelmiini.

Tunsin Sadun kosketuksen selkäni takana. Hän tuli ihan kiinni minuun ja tarttui kädellään penikseeni. Otin Satua ranteesta kiinni ja ohjasin muutaman kerran hänen kättään edestakaisin pitkin penikseni vartta. Hän ymmärsi heti idean ja alkoi runkata kaluani, esinahan rullatessa tiukalle pohjaan ja taas takaisin terskan päälle.

- Ah ihanan tuntuista, jatka vaan, sain päästettyä suustani.

Karitakin rohkaistui ja kosketti pallejani puristellen ja pyöritellen niitä sormissaan. Taivaallisen tuntuista hoitoa. Työnsin käteni Karitan jalkoväliin ja pyöritin kättäni klitoriksen päällä samaan tahtiin, kuin tytöt runkkasivat minua. Aloin taas lähenemään orgasmia. En halunnut vielä purkautua, en ennen kuin olin nainut Karitankin kanssa.

Nousin tyttöjen välistä ja siirryin Karitan jalkojen väliin kontalleni. Karita levitti jalkansa ja minä laskeuduin hänen päälleen työntyen samaa kyytiä hänen sisäänsä. Kalu upposi märkään reikään kuin itsestään. Hän ei ollut lähellekkään niin tiukka kuin Satu. Aloin naida nautinnollisesti työnnellen lyhyitä työntöjä ihan reiän suulla. Karita työnsi lantiollaan vastaan ja pakotti minut joka kerralla aina syvemmälle sisäänsä. Ihanantuntuinen, märkä, liukas reikä. Katselin Karitan sileää tiukkaa vatsaa ja hölskyviä rintoja, kun pumppasin häntä tasaisesti kiihtyvään tahtiin. Mitä syvemmälle työnnyin, sitä voimakkaammin hän huohotti ja liikutti kapeaa lantiotaan. Vielä muutama painallus ja kolkuttelin jo pohjaa. Tunsin, kuinka terska kolisteli kohdun suuta ja Karita vääntelehti allani. Keppini paksuin kohta, ihan penikseni juuressa venytti Karitan pimpan aivan äärimmilleen. Hän levitti jalkojaan yrittäen tehdä kalulleni lisää tilaa, niin että pääsisin niin syvälle hänen sisäänsä, kuin vain on mahdollista.

Karita pyöritti päätään ja oli niin tuskaisen näköinen, että luulin hänen alkavan kohta huutamaan. Vielä muutama kunnon työntö ja hän alkoi väristen sykkiä allani. Pimppa puristui tiukasti kaluni ympärille ja aallot kulkivat pitkin Karitan vartaloa. Hän nosti jalkansa ylös käänsi varpaitaan taaksepäin, kuin olisi ollut krampissa. Pyöritin kaluani vielä hetken syvällä hänen sisällään, ennen kuin pysähdyin ja annoin hänen nauttia orgasmistaan. Juuri oikea aika pysähtyä, tunsin pienen nykäyksen palleissani. Orgasmini oli taas tulossa, mutta sain sen pidettyä vielä sisälläni.

Karita puuskutti nautinnollisesti ja avasi hymyillen silmänsä. Kun värähtely alkoi vaimeta, vetäydyin pois hänen sisältään ja nousin ylös.

- Nai vielä minuakin, Satu sanoi yllättäen ja osoitti sormellaan alaspäin pimpan suuntaan.

- Selvä, mutta tule kontalleen tähän Karitan päälle, nain sinua takaapäin.

Satu toimi salamana ja käännähti Karitan vatsan päälle istumaan. Molempia tyttöjä se nauratti.

- Pylly tännepäin pystyyn ja suutele Karitaa, komensin tiukasti. Satu totteli ja pyllisti ihanan pyöreän peppunsa minuun päin. Menin taakse, silittelin hetken hänen kiinteitä pakaroitaan ja tartuin lantiosta kiinni. Keppi huulille ja taas mentiin. Tällä kertaa kaluni upposi helposti hänen sisäänsä, Satu nytkähti ja taivutti selkäänsä kaarelle. Auts, vähän varovaisemmin. Aloin pumpata lantiollani pitäen häntä tiukasti otteessani. Sadun rinnat heiluivat ja hivelivät Karitan rintoja. Niin kaunista katseltavaa.

Satu pyöräytti kätensä Karitan niskan alle ja alkoi todellakin suudella häntä suulle. Hänen vaaleat hiuksensa roikkuivat Karitan kasvoilla ja suusta kuului jatkuvaa vaimeaa, nautinnolista ininää. Tytöt suutelivat ja minä kovensin työntöjäni. Satu alkoi vääntelehtiä ja oli hetken päästä selvästi valmis laukeamaan. Kiihdytin lantioni tahtia ja kovaääninen litinä täytti ilman. Nain häntä kohta niin nopeasti, kuin pystyin.

Satu väänsi selkänsä kaarelle ja jännittyi aivan liikkumattomaksi. Pimpassa alkoi tuntumaan painetta ja se puristui niin pieneksi ja tiukaksi, kuin vain oli mahdollista minun ollessa yhä sisällä. Hiljensin rauhallisesti vauhtia ja annoin hänen tulla kaikessa rauhassa. Hän pysyi pitkään liikkumatta, jäykkänä, ennen kuin alkoi nytkähdellä minun rauhallisen työntelyn tahtiin. Sitten hän rojahti Karitan päälle ja minun kaluni valahti pimpasta ulos.

Tytöt makasivat tovin päällekkäin ja Karita pyöräytti säärensä huohottavan Sadun pepun ympärille ja silitteli tätä hiuksista. Katselin tyttöjä ja olin aika ylpeä itsestäni. Molemmat olivat, sanoisinko, tyydyttyneen näköisiä. Runkkasin itseäni ja pidin seisokkiani yllä. Terskan pää alkoi jo olla aika herkkänä.

- Oletteko jo nähneet, kun mies saa siemensyöksyn, kysyin hymyillen.

Karita nyökkäsi ja Satu puisteli päätään.

- Nyt on minun vuoroni tulla, sanoin ja laskeuduin tyttöjen viereen selälleni maaten. Satu oli taas heti ja innokkaana mukana touhussa. Hän tuli oikeaan kainalooni ja Karitan kaappasin vasemmalle puolelle. Tyttöjen rinnat hivelivät nännejäni ja saivat aikaan mukavia väristyksiä. Satu kumartui puoleeni ja alkoi suudella minua joka puolelle, huulille, poskille, kaulalle, korvalehtiä, ja kätensä hän laittoi niskani alle ja teki pientä kutittavaa liikettä sormillaan kaulan sivuilla. Karita siirtyi istumaan jalkojeni väliin, tarttui pehmein, lämpimin käsin kiinni kalustani, taivuttaen sen suoraan ylöspäin kattoa kohti ja alkoi runkata jo todella herkässä tilassa olevaa terskaani. Toisella kädellään hän puristeli ja hieroi pallejani.

- Aivan ihanantuntuista, sain juuri ja juuri sanottua.

Tytöt osasivat kyllä hoitaa homman. Satu suuteli ja kosketteli minua joka puolelle, Karita runkkasi kaluani puristaen sitä juuri sopivalla voimakkuudella. Vatsasta alkoi vääntää ja palleissa salamoi. Tunsin, kuinka spermat lähtivät liikkeelle.

- Nyt tulee, kuiskasin kähisevällä äänellä.

Satu kääntyi kaluni suuntaan ja Karita runkkasi entistä kiivaammin. Penis ja pallit alkoivat sykähdellä voimakkaasti ja siemennestettä alkoi spruikkia kaikkialle. Vapisin ja tärisin nautinnosta, kun sperma lensi kaarella joka puolelle sänkyä ja vatsaani. Hetkessä nautinto muuttui melkeinpä kivuksi ja pysäytin Karitan käden. Huohotin hetken paikallani, ennen kuin sain taas ääneni kulkemaan.

- Kiitos ihanaa, sanoin. Olin yltäpäältä spermassa ja alapää nautinnollisen herkkänä. - Kiitos tytöt, se oli ihanaa. Otetaan joskus uusiksi, sanoin hymyillen ja nousin istumaan tyhjälle patjattomalle sängylle. Sadun valkoiset pikkarit olivat sängyllä. Nuuhkaisin niitä ja nappasin lattialta myös Karitan mustat silkkipikkarit. - Nämä minä saan sitten pitää muistona, sanoin leveästi hymyillen ja nappasin peiton hartioilleni. Kumpikaan tyttö ei puhunut mitään. Satu meni Karitan kainaloon ja veti peiton heidän päälleen.

- Hyvää yötä ja aamulla nähdään, sanoin ja hiippailin takaisin olohuoneen patjalle. Ja ihan vahingossa, Satu sai vaihtokauppana pikkareistaan minun koira-aiheiset boxerini, joita en muistanut poimia mukaan enkä enää aamulla voinut niitä mennä hakemaan.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.