Kuulen hiljaisen kahinan, pientä liikehdintää vuoteessa. Jostain kaukaisuudesta tunnen auringon paistavan makuuhuoneen ikkunasta lämmittäen kasvojani maatessani selälläni. Havahdun hieman tuntien painoa oikean käteni päällä. Vaivun auringon lämmössä takaisin hieman syvemmälle uneen. Unet ja fantasiat sekoittuvat silmieni edessä kuumemmiksi ja eroottisemmiksi tarinoiksi.

Yhtäkkiä havahdun täysin valveille katsahtaen alaspäin. Avovaimoni Pirita päästää täyteen mittaansa paisuneen kaluni suustaan ja hymyilee lempeästi toivottaen nautinnollista huomenta. Huh, miten taivaallinen herätys. Silitän Piritan hiuksia lähes kehräten nautinnosta. Käsi sivelee kiveksiäni ja runkkaa pehmeästi varttani, huulet ja kieli hellivät touhutipoistani liukastunutta kärkeäni. Pirita laskee katseensa antaen huuliensa helliä kaluani, upottaen sen syvemmälle suuhunsa. Juuri noin, hellää imemistä ja hidasta liikehdintää kyrpääni pitkin. Tuo nainen tietää todella, miten minut saa ekstaasiin.

Koetan hieman nousta, mutta Piritan kädet painavat minut saman tien takaisin täysin selälleni ja samalla suun liikehdintä ja imu hieman voimistuvat. Huokaisen tuntien, miten laukeamiseni lähestyy vääjäämättä tämän naisen kuuman suun käsittelyssä. Vielä muutama voimakas liike ja Pirita jättää vain terskani huuliensa väliin imien ahnaasti, kun kyrpäni alkaa sykkiä voimakkaasti syösten kuumaa spermaa noiden pehmeiden ja seksikkäiden huulten väliin. Ääntelen ja huohotan rajusti. Kuulen nautintoni seasta vaimoni vaimeaa yninää. Nautin itse entistä enemmän tietäessäni, että naisenikin pitää tästä.

Tasaan hengitystäni. Pirita kömpii viereeni, kainalooni makaamaan ja vetää peittoa hieman päällemme. Hänen sormensa kiertelee rinnallani hitaasti. Kuulen hänen pehmeän äänensä, mutten kuule sanoja. Hetken päästä havahdun ja joudun kysymään tuon harvinaisen ärsyttävän kysymyksen.

"Mitä sanoit?"

Pirita nauraa kainalossani.

"Voi ny helvetti sun kanssas. Meneekö sulla aina korvat tukkoon laukeamisen jälkeen? Spermaako sinne korviin saakka lentää?"

En ehdi vastata mitään, kun vaimoni jatkaa jo.

"...tosin oon tainnu kyllä pitääkin sua puutteessa, kun äsken tulikin aivan valtava lasti. Hyvä kun nielemään edes kykenin. Et oo tainnu keritä edes itte ittees auttamaan, kun olet säkin ollut niin kiireinen?"

Niin, totta, mietiskelin, samalla kun myönnellen nyökyttelin. Tässä on pari viikkoa mennyt molemmilla työkiireissä, enkä tosiaan ole väsymykseltä ja stressiltä jaksanut edes runkkaillakaan sen paremmin. Omat kiireeni olivat loppuneet eilen ja Piritakin pääsisi tämän päivän jälkeen hieman lepäämään.

Saman tien vaimoni pomppaakin vierestäni sängystä.

"No mutta, en mä mitään tärkeetä sanonu. Nyt mun tarttee lähtee töihin. Tuu hakemaan mut sitten kuudelta... Ja hei, muista sit hakee se Noora sieltä bussiasemalta puoli kuudelta, ennenku tuut mua hakemaan!"

Silmäni räpsähtävät auki.

"Siis täh?!", huudahdan. Pirita vetää juuri seksikkäitä pitsisiä alushousuja jalkaansa. Saatuaan ne ylleen hän alkaa laittaa rintaliivejä ylleen piilottaen nuo kauniit ja pyöreät rintansa katseeltani liiveihin ja jatkaa lähes äidilliseen sävyyn.

"Niin, tästähän on sovittu jo kolme viikkoa sitten. Etkö sää nyt muista? Noora halusi tulla kaupunkiin ostoksille, kun tarttisi löytää vaatteita koulun alkuun. Tästä oli sitäpaitsi puhe silloinkin, kun viimeksi käytiin sielläpäin."

"Ai juu, niin tais olla", vastaan varmasti idiootin kuuloisena.

Niinpä niin, mietin, enpä ollut itse muistanut mitään muuta kuin pikku-Nooran herkkuperseen ja taivaallisen suihinoton, jonka olin viimeksi saanut. Ilmeisesti kaikki puhutut asiat olivatkin sitten menneet pahemman kerran ohi korvien.

"No ei siinä mitään. Pistän tosta itelleni kännyyn hälytyksen, etten unohda", rykäisen välinpitämättömän kuuloisesti.

Pirita katoaa kohti kylpyhuonetta mutisten jotain lahopäisestä äijästään. Itse jään katselemaan hänen peräänsä, tuota kauniisti keinuvaa persettä. Samalla kuitenkin mieleeni alkaa tulvia muistikuvia tuon nuoren tytön, pikku-Nooran, vartalosta, siitä kosteasta ja kireästä pillusta, joka oli puristunut kaluni ympärille, pienestä herkkuperseestä liikehtimässä päälläni. Unohtamatta niitä herkullisia huulia, jotka olivat imeneet ja lypsäneet kuumaa kyrpääni ja ottaneet ahnaasti koko lastini vastaan. Huh, ajatukset yhdistettynä loppukesän lämpimään ilmaan pitäisivät varmasti huolen siitä, että orastava kuumuus nivusistani ei ainakaan pääsisi katoamaan, ei vaikka tempaisisi miten monta kertaa tumppuun tässä päivän aikana.

-----

Käynnistän auton kiitellen automaatti-ilmastoinnin mukavuutta loppukesän helteellä. Ajaessani kohti linja-autoasemaa auto viilenee hieman. Nyt ei ole enää paahtavaa, on vain enää kuumaa. Matkalla muutaman kilometrin päähän uppoan jokaisissa liikennevaloissa ajatuksiini Noorasta ja kunnon nainnista tuon herkkuperseen kanssa. Muutaman torvensoiton jälkeen herään joka kerta ja lopulta saan kaarrettua linja-autoaseman parkkipaikalle. Pahuksen pikkuveitikkani tosin on jymäytettävissä ja etumukseni pullistelee uhkaavasti farkkukankaan alla. "Helvetti", totean itsekseni ja koetan miettiä kaikkea mahdollista mannapuuron ja ruuvimeisselin väliltä ja saan kuin saankin seisokkiani hieman rauhoitettua. Mutta silti, ilkikurisesti, koska arvaan, että Noora kuitenkin vilkaisee sinnekin jossain välissä, kohennan hieman varustustani ja korostan hieman farkkujeni etumusta.

Vilkaisen kelloa odoteltuani jonkun minuutin. Jo 17:35. Samalla kaartaa kolme bussia pihaan. Yhden etupäässä näkyykin tuttu paikkakunta, eli tuossa Nooran pitäisi saapua. Nousen autosta seisomaan, niin että Noora näkee, mihinpäin parkkipaikkaa pitäisi lähteä tulemaan. Katselen kaikessa rauhassa aurinkolasien läpi ihmisvirtaa, joka herää yhtäkkiä eloon muutaman linja-auton saapumisen myötä.

Hetken päästä linja-auton etuovesta laskeutuukin tutunnäköinen hahmo: pienikokoinen nuori nainen, näköjään hyvin tummiksi värjätyt, pitkät hiukset, valtoimenaan auki ja yllään puolisääreen ulottuva vaalea hame sekä vain hädin tuskin nuo pienet rinnat peittävä toppi. Heilautan kättäni muutaman kerran ja lopulta Noora hoksaa lähteä oikeaan suuntaan. Seuraan katseellani hahmon lähestymistä tarkastellen lantion keinumista ja pehmeän näköisiä reisiä, jotka kuultavat mukavasti ohuen hameen lävitse. Pakko noin kohteliaisuussyistä nostaa aurinkolasit otsalle ja siirtää katse naisellisista muodoista silmiin. Huikkaan tervehdyksen.

"Moikka!", Noora huikkaa omana iloisena itsenään ja heittää reppunsa takapenkille.

Istuudumme molemmat eteen. Käynnistettyäni auton vaihdamme kuulumiset ja juttelemme hetken niitä näitä. Ilmastointi huutaa hetken kylmää, kunnes lämpötila tasaantuu hiljalleen 23-24 asteeseen. Noora sulkee silmänsä ja rentoutuu etupenkillä lähtiessämme liikkeelle.

"Voi helvetti, että tuolla bussissa oli kuuma", Noora valittelee silmät kiinni nauttien silminhavaittavasti auton sisäilman viileydestä ja heiluttelee jalkojaan. Hymyilen ja tuumin mielessäni, että taitaa olla kuumuutta hieman siellä hameen alla. Ilmeisesti ajatuksemme ovat aika samoilla raiteilla, sillä Noora naurahtaa silmää iskien: "Hitto, tarttee vähän tätäkin viilentää". Vilkaisen viereeni ja olen ajaa liikenteenjakajaan, kun Noora juuri nostaa hamettaan paljastaen täysin posliiniksi ajelemansa pillunsa, joka kiiltelee hieman kosteudesta. Noora levittää hieman jalkojaan ja sivelee sormenpäällä itseään hieman.

"Kato nyt tätä, aivan kuumaa täälläkin... Arvaas muuten, mitä ajattelin, että tää tuli näin märäks?", Noora kysyy silmää iskien ja nauraa kepeästi. Noora laskee hameensa takaisin ja kumartuu hieman minuunpäin, kun pysähdymme liikennevaloihin ja laskee kätensä jo pullottavalle etumukselleni.

"Tätä mä mietin koko matkan", Noora kujertaa hieroen kämmenellään farkkukankaan läpi kovettuvaa kyrpääni. "Tätä nimittäin tekis mieli saada tuonne... kuumaan ja kosteaan", Noora kuiskii edelleen. Voi helvetti, mietin ja koetan pitää auton jotenkin suorassa tiellä, samalla kun ohimoni jyskyttävät samaan tahtiin kullini sykkimisen kanssa. Mieleni tekisi saman tien pysäyttää auto ja naida tuo pikku herkkuleivos tajuttomaksi, mutta takaraivossani koputtaa se, että meidän pitäisi hakea avovaimonikin tuotapikaa töistä. Noora tajuaa saman tien jo itsekin, että ehkäpä juuri nyt ei ole se hetki, sillä liikennevaloista lähdettäessä viereisen kaistan autosta jo tuijotellaan siihen malliin, että Noorakin katsoo parhaaksi nousta takaisin suoraan istumaan. Hän kuitenkin vilkaisee vielä etumustani hymyillen.

-----

Illemmalla olimme jo käyneet kaupassa ja laittaneet saunan lämpiämään, tuskaisen hiostava päivä kun tekee olon turhankin tukalaksi ja sauna helpottaa oloa kummasti. Sitä paitsi takapihalla on sitten mukavampi ilta-auringon laskiessa grillata, kun ilma viilenee hieman, aavistuksen verran. Onneksi olin vapaan päivän aikana jo valmistellut salaatit ja lihat valmiiksi, joten nyt ei tarvinnut kuin oleskella porukalla ja voi vapautuneesti ottaa pari olutta ja siideriä ja vaihdella kuulumisia.

Piritalla ja Nooralla tuota jutunjuurta tuntuu riittävän, joten itse tyydyn istuskelemaan hiljempaa ja kuuntelemaan noiden kahden jatkuvaa pulputusta.

Sauna ilmoittaa lämmenneensä, joten Pirita ponkaisee pystyyn julistaen, että "me tytöt menemme tästä ensin saunaan". Eipä mitään, ei minulla sitä vastaan mitään ole, joten nyökkään ja otan huikan olutta. Noora lähtee Piritan perään kohti kylpyhuonetta, mutta matkalla jää tonkimaan ilmeisesti vaihtovaatetta repustaan ja ilkikurisesti hymyillen nostaa hamettaan hieman paljastaen minulle edelleen ilman alushousuja olevan peppunsa. Noora kumartuu hieman syvempään edelleen reppuaan tonkien, selvästi nauttien siitä, että tietää minun katselevan peppuaan ja reisien välistä hieman pilkistävää posliinipilluaan. Voi hemmetti, kyrpäni jälleen paisuessa mietin, miten herkulta tuntuisikaan tunkeutua tuohon ahtaaseen pilluun.

Otan pitkän huikan olutta ja koetan rauhoittua hieman, sillä kohta Pirita alkaisi jo ihmetellä, miten olen koko ajan hiljaa ja etumus epätavallisen koholla jatkuvasti.

Avokkini kipittää jääkaapin kautta ja nappaa muutaman siiderin saunaan. Kuulen miten tytöt menevät suihkun kautta saunaan. Seinän läpi kuuluu jatkuvaa pulinaa sekoitettuna kiukaalle heitetyn veden sihinään. Sanoista ei saa selvää, tosin samapa tuo, enpä heidän turinoitaan muutenkaan aiemminkaan ole kuunnellut.

Puoli tuntia myöhemmin hieman jo ihmettelen, kun tytöillä kestää. Olen jo odotellessa hetki sitten käynyt riisumassa vaatteet ja heittänyt vain kylpytakin päälleni. Toki pulina on välillä hieman hiljentynyt, mutta kiukaalle menee vettä ja välillä käyvät suihkussa. Hetken päästä kylpyhuoneen ovi avautuu ja Pirita huikkaa saunanpuna kasvoillaan minua tuomaan vielä pari siideriä.

"Johan te melkosia loppahuulia olette", naurahdan ja haen pari siideriä. Viedessäni niitä kylpyhuoneen suuntaan jään katsomaan avovaimoani ovenraossa. "Hetkinen, mitä hemmettiä", mietin. Sitten tajuan. Pirita on ajellut itsensäkin posliiniksi. Ojennan siiderit ja jään katselemaan avovaimoni naisellista ja ruskettunutta kroppaa, kun hän laskee pullot sivummalle. Kiertelen katseellani tuota kehoa ja tuota aiemmin näkemätöntä, täysin posliiniksi ajettua, vaikka muuten niin tuttua pillua. Pirita hymyilee ja nyökkää.

"Kyllä se rontti tästä tykkää", Pirita huikkaa saunan suuntaan. Hämmästyn Piritan suoraa puhetta Nooran kuullen ja se varmasti näkyy kasvoillani.

"Äläs nyt. Toi Noora vaan ehdotti, että kokeilisin tällaista, ja onhan tää oikeestaan aika virkistävä", Pirita kuiskaa ja kumartuu antamaan suudelmaa huulilleni. Hänen kielensä kiertää huuliani ja uppoutuu hieman tutkien kieltäni. Samassa tunnen vaimoni kädet avaamassa kylpytakkiani ja pujottautuvan sen alle. Tuttu ote tarraa hellästi, silti jämerästi paisuneeseen kaluuni.

"Ohos, tää posliini taitaa tosiaan olla sun juttu", Pirita kuiskaa vielä hiljempaa ja runkkaa hitaasti jo kovaksi käynyttä kaluani. Kylpytakki valahtaa päältäni ja Pirita tulee aivan minuun kiinni kietoen kädet ympärilleni ja antaen kyrpäni mennä reisiensä väliin. Tunnen samalla kaluni vartta vasten hänen kuuman pillunsa.

"Vittu, että mua panettaa aivan sairaasti ja...", Pirita kuiskaa näykkien korvaani.

Pitkä hiljaisuus.

"Tosa juteltiin äsken, ni musta tuntuu, että Noora ei oo ollu kenenkään kans vielä. Mehän voitas antaa tytölle hyvä ensikokemus, eikö?"

Olen perseelleni lentää. Kaikkeen muuhun olen jo uskonut, lähtien siitä, että joulupukkikin voisi asua Kilimanjarolla eikä Korvatunturilla, mutta että tuo ajoittain mustasukkainen avovaimoni haluaisi minun naivan jotain muuta kuin häntä. Olen aivan hiljaa kyrpäni lähes kivuliaasti kovana, kun Pirita jatkaa, nyt jo lähes anovasti, kiihottavasti samalla kaulaani näykkien.

"Nai meitä. Molempia. Jooko?"

Voi hemmetti, totta vitussa minä nyt molempia naisin pyytämättäkin! Typeräkö tuo nainen on? Mutta en viitsi rikkoa illuusiota ja totean muka hieman vastahakoisesti: "Niin no, oishan se ainakin tutumman kans, mut hei, ootsä ihan varma tästä muka nyt?"

Pirita vastaa pitkällä kielisuudelmalla ja päästää kyrpäni vapauteen reisiensä välistä kuiskaten vielä hiljaa: "Mut oota vähän. Noora ei tätä viel tiedä sitten. Yllätetään se."

Pirita ja Noora jatkavat vielä saunomista hetken sekä peseytyvät. Pulina jatkuu, joten päättelen, että Pirita ei tosiaan edes aio kertoa Nooralle suunnitelmastaan. Jonkun hetken päästä he tulevat saunasta ja minut ajetaan vielä käymään myös saunassa, tosin vaimoni iskee vielä silmää minulle. Koetan jäähdytellä hieman itseäni saunassa tulevan koitoksen varalta ja otan lopuksi vielä kunnon kylmän suihkun, jotta en näyttäisi niin punaiselta ja jotta kyrpäni ei seisoisi niin selkeästi, kun täältä menisin takaisin ihmisten ilmoille.

Heitän kylpytakin päälleni ja lähden olutpullo kourassa kylpyhuoneesta suunnaten olohuoneeseen, jossa tytöt ovat tutussa touhussaan: juoruamassa ja hölöttämässä niitä näitä suurempaan ääneen. Pirita huomaa minut ovella ja huikkaa peremmälle.

"Kas, sieltähän se mörkökin tulee, saunapuhtaana", avovaimoni kikattaa. Noin tuo nainen aina kikattaa, kun on pienessä käikäleessä.

"No tuus nyt, mitä siellä seisoskelet", kuuluu komento. Naurahdan ja kävelen avovaimoni luokse laskien olutpulloni pöydälle. Noora on juuri ottamassa siideristä huikkaa, kun Pirita tarttuu kylpytakkiini vetäen minut aivan eteensä ja avaten kylpytakkini levälleen. Annan kylpytakin pudota kokonaan yltäni ja siinä olen, vaimoni ja vaimoni serkkutytön edessä täysin luonnon antamassa asussani. Kylmä suihku ei ole täysin tehnyt tehtäväänsä, vaan kaluni on ollut koko ajan jähmeänä ja paisuneena.

Pirita tarttuu tutulla otteellaan kalustani, tekee muutaman runkkaavan liikeen ja nappaa kaluni sitten suuhunsa. Huokaisen nautinnosta, kun nuo taivaalliset huulet ja kieli jälleen pääsevät oikeuksiinsa kyrpäni hyväilyssä, eikä mene kuin pieni hetki ja kaluni on jälleen paisunut täyteen mittaansa seisoen muhkeana ja kivikovana vaimoni suussa. Pirita päästää kyrpäni huuliensa välistä pois ja vilkaisee Nooraa, joka tuijottaa nivusiani täydellisen ihmetyksen vallassa siideripullo yhä huulillaan.

"Tuu säkin, Noora, kokeilemaan tätä... Tää on aivan taivaallisen tuntuinen."

Noora tuijottaa vuoroin minua, vaimoani ja kyrpääni, ja ennen kuin ehtii ihmetykseltään tekemään mitään, tarttuu avovaimoni kädestä ja vie sen kyrvälleni. Tytön käsi puristuu jo tutulla tavalla kyrpäni ympärille. Avovaimoni opastaa tekemään muutaman runkkaavan liikkeen.

Pirita väistää hieman sohvalta ja Noora istuu lähemmäksi tuoden kasvonsa aivan eteeni. Kuin hieman äidillisesti Pirita alkaa opastaa Nooraa, joka ymmärtäen yskän näyttelee suosiolla kokemattomampaa ja noudattaa Piritan ohjeita. Itse en niitä jää kuuntelemaan, vaan jään nauttimaan tästä tilaisuudesta. Lopulta hetken odottamisen jälkeen Noora alkaa kokeilla käytännössä annettuja ohjeita ja päästää, tällä kertaa luvan kanssa, kyrpäni kärjen huuliensa väliin. Taivaallisesti puristuen varteni ympärille Noora antaa minun liukua syvemmälle suuhunsa kielensä hyväillessä kärkeäni. Painan vaistomaisesti nautinnosta lantiotani hieman eteenpäin sulkien silmäni.

Pysyn paikallani Piritan edelleen ohjatessa Nooraa, kertoen selvästi koko ajan, mistä pidän. Juuri noin, Noora liikuttelee suutaan taivaallisen hitaasti pitkin kyrpäni vartta imien ihanan hellästi, päästäen kaluni lähes kokonaan ulos, jättäen vain terskani huuliensa väliin ja imien sitä hieman. Tunnen käden hyväilevän kiveksiäni, pehmeästi ja varovasti. Katsahdan alaspäin. Noora jatkaa imemistä hitain liikkein, silmät suljettuina. Pirita hymyilee vieressä katsellen minua ja hänen kätensä kiveksiäni tutulla hellyydellä hyväillen. Hänen toinen kätensä on posliinipillullaan hieromassa klitoristaan käyttäen sormea välillä pillussaan.

Noora päästää kovan kaluni suustaan antaen kielensä avoimesti kierrellä terskaa pitkin hetken.

"Oikein hyvä", toteaa Pirita. "Tuo kyrpä alkaa nyt olla siinä kunnossa, että sille pitää keksiä jotain oikeaa käyttöä."

Pirita nousee sohvalta ja nappaa Nooran ja minut mukaan makuuhuoneen leveälle sängyllemme.

"Menes, Noora, tuohon selälleen", Pirita ohjeistaa, mutta yllätyksekseni, koska odotan pääseväni upottamaan kyrpäni Nooraan, avovaimoni meneekin kontalleen Nooran jalkojen väliin. Samaa säpsähtää Noorakin, mutta ennen kuin ehtii sanoa mitään, Piritan kieli ja sormet alkavat tehdä temppujaan Nooran posliinipillulla ja Nooran huulien välistä pääsee nautinnon huokaus, samalla kun hänen kätensä tarttuvat vaimoni hiuksista ja silmät painuvat kiinni. Katselen hetken tuota näkyä, kun vaimoni on perse herkullisesti pystyssä serkkutyttönsä jalkojen välissä nuolemassa tuota pientä posliinipillua.

Näky on erittäin kiihottava ja nousen itsekin vuoteeseen. Pirita nostaa peppuaan pystympään ja pitää jalkansa yhdessä. Upean pepun ja reisien välistä pilkistää odottamisesta turvonnut ja läpimärkä pillu. Ohjaan kyrpäni kiiltelevän kärjen aivan tuon herkun huulille ja painan hitaasti sisään. Makuuhuoneessa kaikuu kokonaisvaltainen huokaus ja nautinto, kun vaimoni kieli hyväilee Nooraa ja kyrpäni hellii vaimoni herkintä. Katselen vaimoni persettä; niin kiihottavan upea näky. Ihailen paksua kyrpääni, joka uppoaa kiimasta kiiltävään pilluun; noita häpyhuulia, jotka puristuvat ahnaina varteni ympärille. Pitkiä ja hitaita työntöjä, väliin muutama raju, koko kaluni mittainen työntö.

Avovaimoni viime viikkojen puute alkaa näkyä, sillä ei mene kuin hetki, kun tutut merkit alkavat tuntua ja näkyä: äänekäs huokailu, pepun liike, joka vaatii minua naimaan nyt nopeammin. Vielä muutama raju työntö ja vaimoni kiljahtaa saavuttaessaan huipun. Tunnen tuon ahtaan pillun sykkeen paksun kyrpäni ympärillä. Raskas huohotus ja tyydyttynyt ynähtely kuuluu Nooran jalkojen välissä. Vedän kaluni avovaimoni pillusta pois ja hän kierähtää sivuun kyljelleen makaamaan.

Eteeni jää vain Noora, jalat levällään, turpea pillu kutsuvasti auki. Katson vaimoani, joka nyökkää hymyillen hyväksyvästi.

"Noora, otapa polvitaipeistasi kiinni", avovaimoni opastaa taas Nooraa, joka tottelee kuuliaisesti tarttuen polvitaipeistaan ja vetäen jalkansa lähes rintaansa kiinni. Huh, tuo pieni, pyöreä perse näyttää todella hyvältä näin, puhumattakaan tuosta kiimaisesta pillusta.

Pirita katsoo kyrpääni, kun ohjaan sen Nooran pillulle. Painan kärkeni sisälle ja Noora ynisee vaimeasti. Alan upottaa valtavaksi paisunutta kyrpääni syvemmälle. Huohotan nautinnosta, kun tuo lähes neitseellinen, kuuma ja aivan liukas pillu puristuu erittäin tiukasti varteni ympärille. Hitaasti upotan itseni kokonaan Nooraan, joka vaikeroi hieman kivunsekaisesti allani. Ahtaudesta ja vaikeroinnista päätellen Nooran pillussa ei ole tainnut sen ensimmäisen kertamme jälkeen käydä kuin korkeintaan Nooran omat sormet.

Vaimoni nousee hieman ja kumartuu Nooran puoleen. Hän kuiskaa jotain Nooran korvaan ja ujuttaa sormensa Nooran rinnoille. Sormet alkavat puristella ja kevyesti nipistellä Nooran nännejä ja Pirita nyökkää minua jatkamaan.

Suljen silmäni ja alan liikehtiä Nooran sisällä koko kyrpäni mitalla. Kuulen Nooran nautinnon ja kivunsekaisen ynähtelyn ja vaikeroinnin kyrpäni venyttäessä ahdasta pillua äärimmilleen. Vähitellen Noorakin alkaa rentoutua ja uskallan naida häntä voimakkaammin ja hieman nopeammin. Kivekseni osuvat Nooran peppua vasten jokaisella työnnölläni. Katson välillä alaspäin tuota kiihottavaa näkyä, kun paksu, Nooran nesteistä kiiltelevä kyrpäni uppoaa taivaallisen ahtaaseen ja kuumaan pilluun.

Nautin huohottaen, tuntien alavatsassani ja kiveksissäni, miten alan vähitellen lähestyä huippua. Alan kiimassani kiihdyttää tahtiani hieman valmistautuen laukaisemaan kuuman spermalastini tuohon ahtaaseen vittuun, mutta samassa Nooran keho taipuu rajusti kaarelle ja kireä pillu alkaa sykkiä ja lypsää paksua kyrpääni hirvittävällä voimalla. Nooran huulien välistä pääsee äänekästä valitusta ja ynähtelyä ja keho rentoutuu vuoteelle aivan täysin. Noora haukkoo orgasmin kourissa henkeä ja huohottaa rajusti ja äänekkäästi. Päätän armahtaa tuota pientä tyttöä ja vedän kaluni pois pienestä pillusta. Katselen hetken Nooraa ja hänen turvonnutta ja punaista pilluaan, kunnes siirrän katseeni vaimooni. Pirita katsoo minua hymyillen ja kääntyen selälleen.

"Aivan mielettömän kiihottavan näköistä, kun nait Nooraa", avovaimoni kuiskaa vaimeasti. "Tules tänne, niin hoidan sut loppuun... senkin ori!", Pirita vihjaa ajatuksensa puristamalla pehmeät ja kookkaat rintansa toisiaan vasten.

Siirryn hieman Piritan luo nousten hänen yläkehonsa päälle. Hän tarttuu molempien nesteistä ja kiimatipoistani liukkaaseen kyrpääni, ohjaa sen rintojensa väliin ja puristaa käsillään rintansa kaluni ympärille ja nuolaisee kärkeäni kielellään. "Anna tulla vain", hän antaa luvan. Liikutan lantiotani kyrpäni liukuessa hieman lämpimien rintojen välissä, niin että vähintään kärkeni pysyy koko ajan vaimoni suussa. Huohotan saman tien aivan nautinnon rajamailla, kun hän imee kärkeäni varovasti ja vähän väliä hyväilee kielellään terskani herkkää pintaa.

Vielä muutama työntö ja silmissäni lähes sumenee kyrpäni alkaessa sykkiä rajusti vaimoni rintojen välissä ja spermaani alkaa ryöpytä hänen suuhunsa. Kuulen kaukaisuudesta jälleen tuon nauttivan ynähtelyn, jota Pirita aina päästää saadessaan spermaani suuhunsa. Hän päästää kyrpäni suustaan ja rintojensa välistä tarttuen siihen kädellään ja runkkaa varttani muutaman kerran voimakkaasti. Huohotan voimakkaasti ja spermaani ryöpsähtää vielä vaimoni kasvoille ja rinnoille. Huohotan nautinnosta, kun Noorakin osallistuu vielä uteliaana leikkiin ottaen terskani suuhunsa ja imien hetken lähes raivokkaasti ja niellen viimeiset spermatippani, samalla kun avovaimoni runkkaa varttani pitkin liikkein. Lopulta valahdan tyttöjen väliin nautinnosta rajusti huohottaen.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.