Kapakan kautta

admin Kinky
16.06.2014
7252 näyttökertaa
0 kommenttia
4.00
Ajattelin sitä lakkaamatta, naista, hemaisevaa ja kosteaa. Ei vaan märkää, valuvan märkää vulvaa johon painaa kasvot. Hukuttaa nenä ja nuolla sisemmät häpyhuulet auki, kiihottaa klitoris paksuksi ja näykkiä sitä huulilla. Nainen laukeaisi siinä, katsoisin miten pillu sykkisi, tuntisin kaluni paisuvan ja työntyisin sisään keskelle tuota ihanuutta. Jyystäisin hulluna, läiskisin mahaani naisen mahaa vasten ja antaisin sperman roiskahtaa sisään.

Katselin naisia kadulla, kesäisissä hepenissään ja pusersin taskuni kautta kyrpääni. Tuossakin oli yksi jota voisi panna, vaikkapa puiston pusikossa, jos vain nainen suostuisi. Suostua piti, en minä väkisin. Oli pakko etsiä hiljainen paikka, rauhallinen, jossa ei häirittäisi, kun purin paineet runkkaamalla, puun kylkeen nojaten.

Mälli lensi puskiin. Hiki valui pitkin selkää. Velton vehkeeni survoin takaisin kalsareitten pimentoon ja istuin puiston penkille tasoittelemaan hengitystäni. Pyöreä nainen lyllersi käytävää, tuli kohti ja mietin millainen vako tuolla olisi.
Seisokki palasi, piti nousta ja lähteä kävelemään. Löytyisiköhän baarista antavainen? Salli jos olisi siellä, niin silloin pano olisi varma, ainakin melkein. Kulli jökötti farkuissa, etumus pullotti astuessani tiskin ääreen ja sitten näin Sallin. Suunnistin pöytään ja vasta silloin huomasin Kaukon ehtineen apajille ennen minua.

- Moro, Tauski! Kauko tahtoo kämpille, mutta en uskalla oikein hänen kanssaan lähteä, täytyisi olla esiliina, Salli kihersi.
- Kyllähän minä, esiliinaksi! lupasin ja kietaisin oluen kurkkuuni.

Lähdettiin ja matkalla Sallin luo mietin, että liukkaatkin kelpaisivat, kunhan vain pillua saisin. Salli voisi antaa molemmillekin yhtä aikaa, oli hänessä naista sen verran, vaikken ollut päässytkään koskaan kokeilemaan tuota kenenkään kanssa.

- Housut pois, jätkät! Salli komensi perillä.

Kahta käskyä ei tarvittu, ja Salli riisui meitä katsellen omat vaatteensa alta aikayksikön. Oli tuolla naisella rintoja, reheviä muotoja, musta valtaisa pehko haaroissaan valkoisten tukevien reisiensä välissä.

- Tauskilla näyttää seisovan kiimaisempana, otankin sinut ensin, Salli päätti ja astui eteeni.
- Käänny sitten ja kumarru, että saan panna takaa, kähisin ääni kurkkuuni takertuen.
- Imet minua samalla, Kauko kiersi Sallin eteen ja tämä otti kalun suuhunsa.

Upposin Sallin märkään vakoon, lipsahdin muutaman kerran ohi reiästä, mutta Salli kätevänä tyttönä auttoi kyrpääni sisäänsä. Terskani ulvoi kiitoshymniä, ja kivekseni takoivat Sallin häpyluuta. Selkäydin oli lähtemässä sperman perään, kun lennätin lastini. Samassa Salli nosti päätään ja Kauko laukesi hänen korvansa ohitse pitkin selkää.

- Olisit niellyt, jukolauta nainen, olisit niellyt kaiken! Kauko huohotti.
- Seuraavalla kerralla, tämä oli vasta alkusoittoa, Salli lupasi.

Alkusoittoa? Minulle tämä oli jo enemmän kuin olin aamulla herättyäni aamuseisokissa voinut edes kuvitella. Vai alkusoittoa? Antaisiko Salli laueta rinnoilleen? Antaisiko minun nuolla itselleen orgasmin?

Salli vei meidät keittiöön, pisti kahvit tippumaan ja istahti pöydän kulmalle. Levitti reitensä ja pusersi rintansa yhteen kaksin käsin.

- No niin pojat, ette te kai leikkiä vielä kesken heitä?

Kumarruin avaamaan pillunkarvat ja painoin naamani omia mehujani valuvaan vittuun. Hamusin kielellä häpyä häpeilemättä, tyrkkäsin kieleni välillä vakoon. Salli nosti värkkiään naamaani vasten. Poskeni litisivät tahdissa, kun annoin hoitoa koko kielen mitalta ja nainen voihki.

- Anna kyrpää, anna kyrpää, runttaa sisään niin kohta laukian, Salli läähätti.

En ehtinyt. Sallin pillu supisteli rajusti, ja vasta silloin nousin ja painoin punapäisen kaluni juurta myöten sisään. Imu oli niin raju, etten pystynyt kuin seisomaan silmät kiinni. Spermani karkasi omille teilleen.

- Kauko, nai sinäkin! Saan toisen perään, jos vaan on ehta kulli sisässäni, Salli käski.

Annoin Kaukolle tilaa, istuin uupuneena tuolille katsomaan, miten kaveri pani hartiavoimin pöydällä puoliksi makaavaa naista. Pöytä liikkui ja yritin pitää sitä edes paikoillaan. Salli horjahti selälleen ja käski minut pöydälle. Nousin hajareisin naisen päälle ja survoin jo heräävää kaluani rintojen välissä edestakaisin. Kiipesin ylemmäksi niin, että Salli sai rintojen välissä pitämäni aseeni pään suuhunsa. Saman tien humahti täysi seisokki päälle, kuuma suu, märkä kieli ja Sallin pään liike nostivat minut astraalitaivaisiin.
Kauko voihki takanani ja karjaisi lauetessaan.

- Käänny selällesi, minä tulen päälle, Salli käski.

Putosimme lattialle ja tuolit sinkoilivat alta pois.

- Jos mentäisiin sänkyyn, huohotin pyörtymisen partaalla.
- Mennään vaan, Salli lähti edeltä.

Matkalla emäntämme sieppasi talouspaperirullan mukaansa ja pyyhki reisilleen valuvia spermoja pois. Katselin pakaroitten liikkeitä, ja kuumat viillot repivät ristiselkääni. Kiireellä kävellessäni kyrpä keinui puolelta toiselle läpsytellen kupeita. Kauko tuli perässämme, poikkesi vessaan ja kuului suihkuttelevan enimpiä nesteitä kropaltaan.

- Alkaisi kyllä olla pieni kusihätä, Salli hihitti.
- Sano sitten kun on iso, haluan nähdä kun kuset, rohkaistuin pukemaan yhden ujon miehen haaveeni sanoiksi.
- Voin minä naamallesi pikku lirun päästää jos tahdot, Sallin silmät tuikkivat.

Henkeni salpautui, ettäkö saisin tuntea kuuman suihkun naamallani? Haistaa tuoreen kusen, maistaa suolaista mettä? Kyrpäni hyökkäili kohti napaani kiimoissaan, ja Salli huomasi sen.

- Että tykkäisitkö? Sano! Salli yllytti.
- Imetkö samalla? Imetkö? Nieletkö? Samalla kun lasket kusta naamalleni?

Salli heitti sängynpeiton syrjään ja tyrkkäsi minut selkäpiilleni sängylle. Löi pillunsa naamalleni ja levitti käsin auki. Katsoin huumaantuneena, kun harmaa sperma valui reiästä ja sitten kuuma kellervä alkoi lirua toisesta.

- Aaaah… aaah… ime nyt… ooh… kun ihanan näköistä… oijoih… ooh, päästä lisää! vaikeroin Sallin alla ja nuolin suolaista nestettä.

Salli imi ja runkkasi kaluani. Räjähdin hänen suuhunsa ja olin yhtä sykkivää järjettömyyttä. Pimeys nielaisi syövereihinsä, taju katosi. Heräsin siihen, kun Kauko nai Sallia sängyllä perinteisellä lähetyssaarnaajatyylillä.

- Nyt multa tulee, Kauko läähätti ja Salli katsoi minua Kaukon olan yli hymyillen.

Käväisin pikasuihkussa ja haparoivin askelin vaelsin keittiöön kahville. Kyllä ne perässä tulisivat, aikanaan, varmaan piankin. Mietin seksiunelmiani. Salli oli herkkuperse, antaisikohan hän panna anukseen? Suihkussa? Voisi pestä kyrvän ennen kun taas työntäisi sen pilluun? Nyt kun tässä oltiin kuumaa rautaa takomassa, piti ottaa irti kaikki mitä otettavissa oli!

Salli tuli suihkun kautta keittiöön, istui hajareisin syliini kasvot kasvoja vasten.

- Maistuiko? hän kysyi.
- Mitä muuta olisi tarjolla?
- Maistuiko?
- Taivaan mannaa, mahtavaa, huokaisin ja painoin rintoihin kasvoni.
- Ime nänniä, saan siitä orgasmin, Salli naurahti matalasti.

Salli istui siinä niin sopivasti, että kullini noustessa se työntyi suoraan sisään ja Sallin nännit kovenivat entisestään. Pusersin rinnat niin liki toisiaan, että sain nännit yhtä aikaa suuhuni, imin ja näykin hampaillani, sitten imaisin kunnolla ja tunsin Sallin laukeavan.

- Ooooh… tuntuipa… hyvälle, Salli huohotti ja nousi sylistäni.

Pitkä kiimalima jäi koristamaan reittäni. Kahvi ei ollut maistunut ikinä niin hyvälle! Nostin reiden toisen päälle, ja kyrpä odotti pää pystyssä kolmioni keskellä uutta panoa.

- Nukahtiko Kauko? kysyin.
- Nukahti, meillä ei ole mitään kiirettä, Salli hymyili riettaasti.
- Annatko panna perseeseen?
- Etkö ole kokeillut koskaan? Salli hämmästyi.

Nolona minun oli pakko myöntää, ettei ollut tullut kohdalle ketään, jolle olisi kehdannut edes esittää ehdotuksia.

- Kun Kauko herää, voitele kyrpäsi, minä nain sängyllä Kaukoa ja saat tulla takaa siinä yhtä aikaa perseeseen. Saan parhaat orgasmit, kun on molemmat reiät täynnä, Salli selitti.

Salli tyrkkäsi liukuvoiteen käteeni, ja minähän levitin liukasteet päästä juureen.

- Lasket sitten lastin surutta sisään, Salli vielä hiljaa opasti.

Kauko kuorsasi sängyllä selällään, veltto kalu kivesten vierellä retkottaen. Salli kumartui nuolemaan kyrpää, ja se heräsi ennen miestä.

- Mitä… mitä? Kauko mumisi ja Salli ilmoitti, että nyt naidaan.
- Niin niin, naidaan vaan, istutko sisääsi siinä kun tuntuu jo kovenevan? Kauko yhä unisena kyseli.

Salli otti ensin muutaman kerran Kaukon syvälle suuhunsa ja nousi vasta sitten miehen päälle. Odotin täydessä valmiudessa, koska Salli antaisi luvan tulla taakseen.

- Kauko, mennään reunemmalle, niin saan sinut syvemmälle, Salli hengästyneenä käski ja Kauko teki työtä käskettyä.

Reidet harallaan Kauko tunki kyrpäänsä Sallin sisään, ja minä avasin Sallin pakarat. Kaukon suonikas kulli juurta myöten pillussa, peräaukko niin lähellä täytettyä reikää että aikoi tulla uskonpuute. Annoin rasvatun terskani kutittaa ensin sulkijalihaksia ja lähdin työntämään sisään varovasti.
Sitten olin sisällä jo koko varren mitalla. Silmissäni tanssivat tähdet ja kuu. Kauko tajusi vasta nyt, että paikat kävivät ahtaammiksi.

- Mitä vittua! Onko meitä molemmissa?
- On on, anna nyt vain kullin laulaa, soittele Sallin pillulla sydämen kyllyydestä,

Salli kihersi ja voihkaisi nautinnosta perään.

Tunsin Kaukon liikkeet Sallin sisällä ja pääsin samaan tahtiin, Salli tuli vastaan aina kun työnnyimme syvemmälle.

- Lisää vauhtia, pojat, lisää vauhtia! Salli vaati ja rynkytimme kaikki kolme kiihtyvällä tahdilla.
- Pakko laueta, pakko heittää sisään rojut, pakko… Kauko puuskutti.
- Sama täällä! parkaisin ja naiseltamme jysähti maankato imuorgasmi meidän miesten villitsemänä.

Putosin lattialle istumaan, en pystynyt sormea liikauttamaan. Silmissä hämärsi ja sydän hakkasi hulluna. Hiki valui koko kropasta solkenaan. Salli valui viereeni sängyltä, hiukset hiestä märkänä, kroppa kiillellen. Jos en olisi juuri äsken saanut, nyt tekisi mieli, ajattelin. Kerrankin kyrpä pysyi velttona tällaisesta näystä huolimatta, ajatuksista välittämättä.

- Miltä tuntui? Salli uteli.
- Vittu, kello on vaikka mitä, pakko lähteä kotiin, Kauko kirosi.

Hän raahautui suihkuun, kuului hörppäävän kupin kahvia ja pukevan pitkin lattioita levitetyt vaatteet ylleen.

- Moikka, hän kävi makuuhuoneen ovella huikkaamassa.
- Mitäs me keksittäisiin? Jäätiin kaksin, Salli kehräsi vierelläni.
- Mennään suihkuun nyt ainakin ensin, sanoin ja nousin horjuville jaloilleni.

Suihkussa kiima puhkesi uuteen kukoistukseensa. Salli aikoi pytylle, mutta minä istuin ensin.

- Istu päälle, ota sisään ja laske pissat kalulleni, käskin ja ensimmäisen kerran näin Sallin epäröivän.
- Saankohan tulemaan?
- Kokeile, kyllä se tulee…

Salli otti varovasti vain terskan sisäänsä ja pystyi kuin pystyikin laskemaan kuuman suihkun ulos. Kusi virtasi reisillemme, Salli istui syvemmälle ja haaraperissäni sykkivät kuumat kiiman aallot. Salli pumppasi perseellään, ja minä valitin nautinnosta.

- Pestäänkö? Salli huohotti ja nostin hänet ylös.

Suihkun jälkeen makuuhuoneessaan Salli avasi yöpöydän laatikon. Banaania muistuttava sauva surisi hänen kädessään. Liukuvoide tärisi pitkin tekokyrvän vartta.
- Selällesi, hän komensi.

Salli kutitteli värinöillä kiveksiäni. Sätkin ja vapisin. Sitten hän istui minut syvälle sisäänsä ja tunki banaanin värinöineen perseeseensä. Ajantaju katosi, halusin vain lisää, litisevää hullua pillua, mieletöntä värisevää persettä. Pidin Sallia lantiosta kiinni ja rytmitin. Salli nousi ja laski päälläni ja piti kiinni sauvasta, ettei se lipsahtanut ulos.

- Odota, minä käännyn, saat pitää sauvaa että se pysyy…

Salli kääntyi päälläni, pääsin pillun perille saakka ja peukalollani tuin värisevää banaania. Naiseni hoiteli klitoristaan. Ratsasti villinä. Tulivuori purkautui ja huusimme molemmat suoraa huutoa.

Uni oli puolittaista tajuttomuutta. Ujon miehen seksiunelmat olivat sen sijaan käyneet toteen.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.