Leikkitoveri

admin Kinky
07.06.2013
11359 näyttökertaa
0 kommenttia
3.00
Olin antanut uskolliselle pikku orjattarelleni suurimman tähänastisista haasteista. Tähän asti leikkimme olivat olleet kahdenkeskisiä ja tapahtuneet pääasiassa suojassa vierailta katseilta, mutta nyt tuo tulisi muuttumaan. Orjattarellani oli tehtävänä hankkia meille leikkiseuraa.

Olimme keskustelleet asiasta. Periaatteessa vaihtoehtoja oli kaksi, joko orjattareni koettaisi suostutella käytettäväkseni jonkun kavereistaan tai tuttavistaan tai hän yrittäisi iskeä ventovieraan naisen. Kummastakaan hänellä ei ollut kokemusta ja kumpikin vaihtoehto herätti pelkoa ja epätoivoa, mutta myös jännitystä, jopa kiihkoa ja tarjosi mahdollisuuden jälleen kerran osoittaa itsensä luottamukseni arvoiseksi.

Loppujen lopuksi orjattareni päätyi iskemiseen, logiikkanaan se, ettei mahdollinen epäonnistuminen johtaisi kaveri- tai ystävyyssuhteen pilaantumiseen. Sanelin toiminnalle selkeät suuntaviivat. Leikkikumppani piti iskeä baarista. Minä olisin baarissa paikalla seuraamassa ja minulla olisi oikeus hyväksyä tai hylätä kandidaatit ennen kuin orjattareni ryhtyisi toimeen. Orjattareni tehtävänä olisi houkutella uusi leikkikaverimme asuntoomme. Leikkikaverille pitäisi olla täysin selvää, mistä on kysymys, mitä häneltä odotetaan.

Orjattareni tehtävälle asettamani takaraja alkoi lähestyä ja samaa tahtia kasvoi hänen jännityksensä. Eräänä keskiviikkoaamuna sitten ilmoitin hänelle, että tänä iltana olisi sitten aika lähteä metsästämään. Työpäivä tuntui kestävän ikuisesti, kun mietin illan mahdollisia lopputulemia. Ottaen huomioon orjattareni ulkoiset avut ja sosiaaliset taidot, en lainkaan epäillyt hänen mahdollisuuksiaan löytää sopivaa nuorta naista saaliikseni tuotavaksi. Se mitä hieman jännitin, oli orjattareni reaktio siihen, että leikkeihimme otettaisiin mukaan toinen nainen. Toisaalta orjattareni kyllä vaikutti sopeutuneen ajatukseen, eikä ollut esittänyt erityisen pontevia vastalauseita.

Saapuessani kotiin orjattareni oli jo valmistautumassa iltaan. Suihkunraikkaana, häpykarvat ajeltuna, sopivasti meikattuna hän oli kerrassaan kiihottava ilmestys nännilävistyksineen kaikkineen. Vaikutelma korostui entisestään, kun hän tuli jalkojeni juureen polvilleen, jalat sopivasti irti toisistaan ja kysyi viettelevästi, josko herra odotti häneltä palveluksia. Ilmeisesti päivän odotus oli saanut myös orjattarelleni kiihkon pintaan. Totesin haluavani säästää itseäni myöhempään iltaan, mutta vaadin orjatartani hyväilemään itseään, ei kuitenkaan laukeamiseen saakka. Kunnon kiima saa naisen näyttämään seksikkäämmältä, mistä ei varmasti olisi haittaa.

Orjattareni pukeutui pienenpieniin pitsistringeihin, sarjaan sopiviin rintaliiveihin ja kevyeen kesämekkoon, joka oli juuri sopivan paljastava. Itse turvauduin suoriin housuihin ja paitaan. Sen suuremmitta valmisteluitta suuntasimme Helsingin keskustassa sijaitsevaan, arki-iltoina varsin suosittuun baariin.

Matkalla baariin huomasin orjattareni alkavan jännittää, olla hetkittäin liiankin hiljainen, välillä taas jutella hermostuneesti.

”Mitä jos en onnistukaan?” hän kysyi yhtäkkiä.

”Kultaseni, katsohan nyt itseäsi. Kuinka kukaan voisi vastustaa jotakuta noin herkullisen näköistä? Ja onhan sinulla kiinnostava puheenaihekin tarjolla: miltä tuntuu olla toisen orja, toisen käytettävänä”, rohkaisin orjatartani.

Saavuttuamme baariin etsimme tiskiltä paikat, joilta pystyimme tarkkailemaan lähes kaikkia vieraita. Hetken kuluttua lähetin orjattareni tiedusteluretkelle tehtävänään etsiä ensimmäinen kandidaatti. Hän palasikin pian luokseni ja osoitti minulle hieman kauempana pöydässä istuvaa ruskeahiuksista nuorta naista. Häntä tarkkaillessani kävi siisti ekonomin näköinen mies lyhyesti jututtamassa häntä ja naisen pudistettua hienovaraisesti päätään mies jätti hänet yksin. Nyökkäsin orjattarelleni; nainen sopisi hyvin, nyt alkaisi illan haastavin osuus.

Näin orjattareni lähestyvän leikkitoverikandidaattimme pöytää hieman epäröiden. Jännitys näkyi hänen liikkeistään. Toivoin, etteivät orjattareni aikeet olisi liian ilmeisiä saaliillemme, tai vaikka olisivatkin, että hän ei torjuisi orjatartani välittömästi. Orjattareni kysyi naiselta jotain ja nainen vastasi hänelle nyökäten samalla hieman hämmentyneen näköisenä.

Seurasin tapahtumia varovasti, jotten paljastaisi kiinnostustani naiselle liian aikaisin. Vaikutti siltä kuin saaliimme olisi aluksi ollut hieman haluton keskustelemaan. Orjattareni ja saaliin kehon kielestä oli helppo päätellä hetki, jolloin orjattareni siirtyi itse asiaan. Hän epäröi hetkisen ja sitten kumartui hieman lähemmäksi saalistamme. Saaliimme jännittyi hetkeksi ja vetäytyi sitten hieman kauemmaksi orjattarestani kasvoillaan yllättynyt ja kysyvä ilme. Yllättyneisyyden korvasi kuitenkin nopeasti kiinnostus. Keskustelu vilkastui, orjattareni rentoutui ja saaliimme uppoutui keskusteluun hänen kanssaan.

Pitkähkön keskustelun jälkeen saaliimme näytti kysyvän orjattareltani jotain. Orjattareni laski katseensa ja osoitti minua baaritiskiltä. Saaliimme tarkasteli minua pitkään ja tarkasti sanomatta sanaakaan, nousi sitten, otti orjatartani kädestä ja lähti kävelemään luokseni.

”Sinäkö olet se mies, joka on antanut tälle naisparalle näin seksistisen ja kohtuuttoman tehtävän?” saaliimme kysyi minulta katsoen minua syvälle silmiin.

”Kylläpä hyvinkin. Ja orjattareni varmaan kertoi Sinulle myös sen, että se on minun oikeuteni hänen herranaan?”

”Kyllähän hän jotain sellaista kertoi.”

”Tulkinnen oikein, että olet ajatellut auttaa naista hädässä?”

”Asia on harkinnassa. Naista hädässä auttaisin mielelläni, mutten ole aivan varma, mitä minun pitäisi hänen eteensä tehdä.”

”Se selviää aikanaan. Orjattareni varmasti kertoi Sinulle leikin luonteesta. Sen voin Sinulle luvata, että mitään et joudu tekemään, mihin et itse suostu.”

Nainen katseli minua hetkisen harkiten. Sitten hän laski katseensa.

”Selvä, lähden mukaanne, mutta sitä ennen haluaisin nähdä henkilöllisyystodistuksesi, jonkinlaiseksi vakuudeksi.”

”Hyvä tyttö, opit nopeasti tavoille, herraa ei katsota silmiin ilman lupaa”, näytin saaliillemme ajokorttini ja hän kirjoitti nimeni muistiin. Lähdimme baarista kohti asuntoamme. Ilta oli alkanut.

Päästyämme asunnollemme käskin orjatartamme kaatamaan meille juotavaa. Samalla kävin saaliimme kanssa läpi periaatteita ja kerroin turvasanan. Kävi ilmi, ettei saaliillamme ollut aiempaa kokemusta alistumisesta tai muustakaan kovin erilaisesta seksistä. Pitkäaikainen poikaystävä, josta hän oli vastikään eronnut, oli ollut kovin konservatiivinen eikä suhteessa oltu saaliimme aloitteista huolimatta oltu kovin kokeilevia seksin suhteen.

Orjattaremme tuotua meille juomat ohjasin saaliimme sohvallemme istumaan. Orjattaren käskin polvilleen eteeni ja ilman eri komentoa, hieman epäröiden ja saalistamme vilkaisten hän kaivoi kaluni esille. Pitkän ja ahkeran harjoittelun tuomalla varmuudella hän alkoi imeä sitä juhlakuntoon. Saaliimme seurasi tapahtumia sohvalta hieman levottoman oloisena.

Hetken kuluttua, kun kaluni seisoi jo kunnolla, käskin orjattareni hakemaan lelulaatikostamme sopivat tarvikkeet ja kytkin hänen kätensä selän taakse heti kyynärpäiden alapuolelta niin, että myös olkapäät taipuivat kauniisti taaksepäin. Käskin orjattareni takaisin polvilleen ja annoin kaluni hänen imettäväkseen.

Saaliimme oli selvästi kiihottunut ja vienyt kätensä haaroihinsa.

”Nartut pyytävät täällä lupaa hyväillä itseään”, sanoin saaliillemme terävästi. Hän säpsähti ja veti kätensä haaroistaan.

”Saanko hyväillä itseäni, tuo näyttää niin kiihottavalta?” hän kysyi nolona ja lisäsi nopeasti: ”Herra?”

”Saat, mutta et saa laueta”, vastasin ja tartuin samalla orjatartani hiuksista työntäen kaluani syvemmälle hänen suuhunsa. Aloin hiljalleen naida orjattareni suuta seuraten samalla saaliimme reaktioita. Hän katseli käsi haaroissaan kaluni soutamista orjattareni huulien välissä. Upotin kaluani kerta kerralta syvemmälle orjattareni kurkkuun, kunnes sain vastineeksi ensimmäisen kakomisreaktion ja orjattareni silmät vettyivät.

”Tule tänne”, sanoin saaliillemme käskevästi. Nyt nähtäisiin, olisiko hän todella valmis leikkimään kanssamme.

Ilman suurempaa epäröintiä, ilmeisen kiihottuneena, saaliimme käveli luoksemme ja polvistui eteeni. Sanaakaan sanomatta hän tarttui kaluuni ja vei sen suuhumme. Orjattareni seurasi tapahtumia epäuskoinen ilme kasvoillaan. Hetkisen silmissä välähti mustasukkaisuus, mutta se meni ohitse saaliimme katsoessa häntä silmiin.

Nautin hetkisen saaliimme suihinotosta, mutta hetkisen kuluttua tarjosin kaluani takaisin orjattareni suuhun. Halusin nähdä, kuinka hän suhtautuisi kaluuni, joka oli ollut toisen naisen suussa. Hetkeäkään epäröimättä orjattareni avasi suunsa ja upotin kaluni syvälle hänen kurkkuunsa. Nain hetkisen orjattareni kurkkua ja vaihdoin sitten suuta. Annoin saaliimme jatkaa imemistä hetken ja työnsin sitten varovasti kaluani syvemmälle. Saaliimme vetäytyi hieman poispäin, mutta kun tartuin häntä hiuksista, hän alistui kohtaloonsa ja vei oma-aloitteisesti kätensä selkänsä taakse. Aloin varovasti naida saaliimme suuta. Nainen piti silmiään kiinni ja antautui käsittelyyni. Syvensin työntöjäni, kunnes saaliimme kakoi ensimmäisen kerran, jolloin siirryin käyttämään orjattareni suuta, jota nain säälimättömämmin.

”Katso tänne, jotta voin nähdä alistumisesi”, käskin orjatartani. Orjattareni kohotti katseensa, josta paistoi kiintymys ja ehdoton alistuminen. Tällä kertaa jatkoin suuhun naimista pidempään välittämättä silmien vettymisestä ja kyynelistä. Saaliimme seurasi tapahtumia vieressä aavistaen joutuvansa saman käsittelyn kohteeksi.

Siirtyessäni saaliimme suuhun annoin hänelle saman määräyksen kuin hetkeä aiemmin orjattarelleni. Oli jossain määrin hämmentävää nähdä vieraan naisen katseessa alistumista, kun hän koetti parhaansa mukaan kestää kaluani kurkussaan.

Nautittuani orjatarteni suista tarpeekseni päätin, että on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Irrotin orjattareni käsikahleet ja käskin naiset riisumaan toisensa. Istuin sohvallemme nauttimaan näytelmästä. Orjattareni epäröi hetkisen, mutta ryhtyi sitten kuorimaan vaatteita saaliimme yltä, jopa aavistuksen dominoivasti. Saaliimme tuntui jopa nauttivan orjattareni käsittelystä ja kun tuli hänen vuoronsa riisua orjattareni, hän tuntui kohtelevan orjatartani kunnioittavasti. Huomasin, että hän varoi katsomasta orjatartani silmiin. Mukava säväys illan tapahtumiin.

Kaksi kaunista alastonta naista polvillaan edessäni, katseet alas luotuina, kädet selän takana, hartiat taakse vedettynä, polvet hieman erillään, valmiina palvelemaan. Näyttäkää minulle mies, joka pystyy vastustamaan moista kiusausta ja minä näytän teille typeryksen. Oli aika jatkaa leikkejä.

Tartuin vierastamme hiuksista ja pakotin hänen ylävartalonsa lattiaa vasten, polvilleen, takapuoli pystyssä. Orjattareni nostin istumaan leikkitoverimme selän päälle. Näin leikkitoverimme joutui avuttomana odottamaan tulevaa. Rullailin kaluni päälle kondomin ja annoin sen orjattareni suuhun kostutettavaksi.

”Levitäpä leikkikalumme pillua”, käskin orjatartani ja hän teki työtä käskettyä. Sirot kädet toisen naisen pakaroilla, levittämässä pakaroita, pillua. Kaluni seisoi jo suuhun naimisen jäljiltä komeasti, mutta tämä visuaalinen kiihoke nostatti seisokkia ennestään. Leikkikalumme inisi hiljaa. Upotin kaluni hänen häpyynsä yhdellä työnnöllä seuraten orjattareni ilmeitä. Hänen silmänsä olivat kiinnittyneet kaluni näkyviin jääneeseen varteen.

Aloin naida leikkikalumme pillua tasaisesti voimistuvin työnnöin. Narttu työnteli vastaan sen minkä voi orjattareni alla. Hetken naituani vetäydyin pillusta ja tarjosin kaluni orjattarelleni imettäväksi. Toinen testi. Silmänräpäyksen epäröityään hän imaisi pillulta maistuvan kyrpäni suuhunsa imien sitä innokkaasti. Tartuin orjatartani hiuksista ja nain muutaman työnnön hänen kurkkuaan siirtyen sen jälkeen leikkitoverimme pillun pariin.

”Hiero sen nartun klitorista”, käskin orjatartani, joka teki työtä käskettyä. Orjattareni toinen käsi eksyi palleilleni. Jatkoin naimista voimalla. Narttumme ininä alkoi voimistua ja hetken kuluttua kaluni ja orjattareni käsi tekivät tehtävänsä ja pillu kouristeli orgasmin voimissa. Lastini oli samalla lähtövalmis ja vetäydyin leikkikalumme pillusta nykäisten samalla kondomin pois. Upotin kaluni syvälle orjattareni kurkkuun ja purin siemeneni karjaisten. Huohotin hetkisen koettaen toipua tapahtuneesta.

Koska orjattareni oli ainoa, joka oli vielä tyydytystä vailla, ohjasin hänet sohvallemme jalat levälleen. Leikkikalumme raahasin hiuksista orjattareni jalkojen väliin ja painoin hänen päänsä orjattareni häpyä vasten. Hetken epäröityään leikkikalu ryhtyi nuolemaan orjattareni häpyä. Ohjasin suuta hiuksista häpykielelle ja käskin narttua upottamaan pari sormea orjattareni häpyyn, koska tiesin sen olevan varma keino tyydytyksen takaamiseksi. Tilanteen kiihottavuus laukaisi orjattareni orgasmin tavanomaistakin nopeammin ja hetkisen kuluttua lepäilimme kaikki kolme sohvalla koittaen palautua koitoksistamme.

”Ei tainnut olla erityisen epämiellyttävä tapahtuma kenellekään?” kysyin seuralaisiltani ja sain vastaukseksi hyväksyvää muminaa. Oletin, ettei kerta jäisi viimeiseksi, ei tämän leikkikalun kohdalla, eikä myöskään uusien etsimisen kannalta. Elämä on ihanaa.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.