Minni, osa 1: Minnin koulutus alkaa

PrincessOfBDSM Kinky
30.10.2018
12888 näyttökertaa
0 kommenttia
4.14
Auto peruuttaa sisälle autotalliini. Kuljettaja sammuttaa auton moottorin ja astelee ulos autosta, minä suljen autotallin oven. Avaamme yhteistuumin auton takaluukun. Takaluukussa on häkki, jonka pohjalla makaa alaston tyttö.
Tytön nimi on Minni. Hän on ollut orjana ystävälläni jo jonkin aikaa, mutta ei ole millään suostunut alistumaan täydellisesti, vaan taistelee edelleen vastaan, kun omistaja tahtoo naida häntä. Tyttöä täytyy siis pitää tiukasti sidottuna aina kun häntä käyttää, eikä sellainen tietenkään sovi – orjan on ymmärrettävä asemansa, ja tämä tyttö ei selvästikään ymmärrä. Siksi omistaja on pyytänyt minulta apua.
”Olen jo kokeillut kaikenlaista, mutta tyttö panee viimeiseen asti vastaan”, omistaja parahti minulle soitellessamme viimeksi. ”Hän ei kerta kaikkiaan ymmärrä olevansa nyt minun panoleluni vaan kuvittelee edelleen voivansa itse päättää kehostaan.”
Naurahdin. ”Tyttösi ei taida ihan ymmärtää, että orjan ainoa tehtävä on toimia niin kuin omistaja haluaa.” Monilla tytöillä kestää kauan ymmärtää, mikä heidän paikkansa on. Tavallaan ymmärrän niitä tyttöjä, jotka pitävät neitsyyttä jotenkin varjelemisen arvoisena asiana, mutta juttu on kuitenkin niin, että niin suu, pillu kuin peppu kuuluvat ennen kaikkea omistajille, eikä tytöillä ole siinä tilanteessa paljon päätäntävaltaa.
Katselen Minniä tarkasti. Hänellä on vaaleat, hieman ruskeaan taittuvat olkapäille yltävät hiukset ja suloiset kasvot. Hiukset on sidottu kahdelle saparolle. Ruumiinrakenteeltaan hän on hoikka, rinnat ovat melko pienet mutta oikein kauniit. Pillua en näe tytön kyyhöttäessä jalat tiukasti yhdessä häkin pohjalla, mutta omistaja on kuvaillut sitä Skype-puhelussamme suorastaan taivaalliseksi. Minni on kuulemma vain 16-vuotias. Hän näyttää lannistuneelta, ei ollenkaan niin vimmaiselta kuin omistajan puheista sain käsityksen. Ehkä hän on pitkästä matkasta hyvin väsynyt.
Nostamme yhdessä häkin ulos auton tavaratilasta ja kannamme tytön sisään taloni olohuoneeseen, jossa olen jo tehnyt hänen saapumistaan varten valmisteluja. Lelut, köydet ja piiskat odottavat pöydällä, jotta tyttö ymmärtäisi, mihin on saapunut. Ei hän toisaalta kaikkea osaa odottaakaan, sillä tiedän hänen omistajansa olevan perinteisen seksin ystävä ja siksi käyttäneen tyttöä luultavasti melko hellävaraisesti. Täällä puhuttaisiin kuitenkin kokonaan toista kieltä. Minulla oli jo useita hyviä suunnitelmia tytön varalle. Tapani toimia eivät ole hellää rakastelua nähneetkään.
Olin jo aiemmin alistanut useita tyttöjä anaaliorjikseni. Lukiolaisia, yliopisto-opiskelijoita. Uskovaisia tyttöjä, kunnon tyttöjä, joista moista ei koskaan olisi uskonut. Nuoria tyttöjä, jotka eivät koskaan olleet kovia kaluja nähneetkään. Puhtaita neitsyitä, joilla on tiukat pillut ja peput ja joiden sisään tunkeutuminen tuntuu uskomattoman kiihottavalta jo siksikin, että alistamisesta itsestään tulee valtavan hyvä olo. Minni kuuluu nuorimpiin tyttöihin, joihin olen päässyt käsiksi. En ole laskenut tyttöjä, mutta yli kymmenen heitä on ollut, osa luonani pitemmänkin aikaa.
Tällä hetkellä en omista itse orjaa. Sen sijaan lainaan usein orjia ystäviltäni, jotka mielellään antavat tyttöjään lainaan juuri minulle. Maineeni on kiirinyt kauas, sillä olen kouluttanut useita orjia viimeisen viiden vuoden aikana. Jotkut eivät osaa itse kouluttaa orjiaan ja pyytävät siksi minua apuun – toiset taas eivät jaksa hoitaa koulutusta itse. He haluavat kunnolla alistuvan lutkan, jonka kanssa ei tarvitse tapella. Siksi minä hoidan hommat. Jotkut tytöt ovat olleet oikein kovapintaisia saapuessaan, toiset taas herkkiä, mutta palanneet omistajilleen varsinaisina huorina. Eniten hauskaa olen pitänyt juuri nuorten uskovaisten kanssa. Heistä useimmilla on ollut ajatuksina pysyä neitsyinä avioliittoon asti, ja sitten he päätyvätkin useiden miesten käytettäviksi.
Joskus myös pidämme bileitä, joihin tuomme kukin omat orjamme ja pidämme oikein kunnolla hauskaa, niin että aivan unohtuu, kuka omistaa kenetkin. Juhlissa vaihdamme tyttöjä keskenämme ja toisinaan laitamme heidät myös nuolemaan toistensa pilluja. Näytökset ovat yleensä uskomattoman kiihottavia. Vakioporukkaamme kuuluu miesten lisäksi joitakin naisia, joita kutsumme valtiattariksi, ja heillä on omat pikku tyttönsä käytössään. Kaikki heistä eivät edes ole lesboja, vaikka nauttivatkin pillun käsittelystä. Heille alistaminen on tärkeintä. Kerron bileistämme lisää myöhemmin, sillä nyt keskitymme siihen, millainen tyttö on Minni, uusi koulutettavani.
”Minni tuli minulle neitsyenä”, omistaja kertoo. ”Pillua olen käytellyt jonkin verran, suuta noin kolmesti. Sen sijaan pylly on edelleen neitseellinen. Palkinnoksi vaivannäöstä saat viedä tytön anaalineitsyyden.”
”Oletko tosissasi?” kysyn haltioituneena. En ollut odottanut koulutuksesta palkkaa – pelkkä tytön alistaminen kiltistä saparopäästä anaalihuoraksi olisi kyllä riittänyt. Nyt minä kuitenkin motivoiduin aivan toisella tavalla.”
”Tietysti. Teet hyvää työtä”, omistaja sanoo ja taputtaa minua kahdesti harteille. Olen tyytyväinen omistajan minulle suomasta luottamuksesta. Olen myös melkoisen haltioitunut päästyäni katselemaan tyttöä kunnolla. Saparoineen hän näyttää oikein suloiselta, kuin pikkutytöltä.
”Voit olla varma, että Minni palaa luoksesi oikeana anaalihuorana”, vastaan, ja omistaja hymyilee selvästi mielissään.
”Haluatko testata Minniä ennen kuin otat hänet?” omistaja kysyy. Nyökkään, vaikka olenkin jo tehnyt päätökseni. Näin upeaa tyttöä en ikinä heittäisi hukkaan. Sovimme alustavasti, että Minnin koulutus tulee kestämään kuukauden. Luultavasti saan häneltä luulot pois alle viikossa, mutta en malta jättää näkemättä, millainen huora hänestä tulee kuukauden koulutuksen jälkeen.
Minni, vaikka onkin väsynyt, rimpuilee minkä kerkeää, kun tartumme hänen jalkoihinsa ja vedämme häntä ulos häkistä. Hän yrittää jopa lyödä minua, kun tartun hänen käsiinsä. Onneksi kaksi täysikokoista miestä voittaa kuitenkin heiveröisen tytön helposti, ja nostamme hänet matolle. Kaivan taskustani käsiraudat ja lukitsen Minnin kädet. Seinästä kiskon vaijerin, johon lukitsen käsiraudat niin, että Minnin kädet ovat suorina kohti seinää. Minnin omistaja saa tytön potkivat jalat lopulta kiinnitettyä jalkakahleisiin niin, että tytön jalat ovat kunnolla levällään. Tyttö rimpuilee edelleen, mutta alkaa hitaasti tajuta, että vastaan taisteleminen on täysin turhaa – hän on hävinnyt, ja leikki voi alkaa. On kuitenkin selvä, että työsarkaa on paljon, ennen kuin Minniä voi kutsua huoraksi, saati anaalihuoraksi, mikäli hänen peppunsa tosiaan on neitsyt. En epäile sitä ensinnäkään siksi, että omistaja tuskin valehtelisi minulle, ja toisekseen siksi, että tämä tyttö ei taatusti ole seksiä koskaan harrastanut, niin kiltiltä ja viattomalta hän näyttää.
Irrotan Minnin kaulassa olleen kaulapannan ja vaihdan sen omaan pantaani, sillä tyttö kuuluu nyt toistaiseksi minulle. Vedän pantaa ensin tiukalle niin, että tyttö tuskin pystyy hengittämään, kunnes löysään pantaa hiukan. Tyttö haukkoo henkeään.
Vaihdamme paikkoja. Omistaja laskeutuu Minnin pään tasalle ja ottaa pään hellästi syliinsä. Minä puolestani pääsen vihdoinkin tarkastelemaan tarkemmin tytön pimppiä. Istuudun rauhallisesti tytön jalkojen väliin ja katselen pimppiä siihen vielä koskematta. Tarkastelen rauhassa tätä pientä kukkasta, joka on ajeltu täysin karvattomaksi. Klitoris pilkistää vain vähän huulten välistä, muutoin häpyhuulet sulkevat pimpin sulot sisäänsä. Omistaja oli toden totta oikeassa – tämä pillu on oikea aarre, todella herkullisen näköinen.
Ojennan oikean käteni pillulle ja levitän sen huulia hellästi raolleen. Pimppi on suloisen vaaleanpunainen kuin mansikkajäätelö, ja ihanan pehmeä. Pienet sisemmät häpyhuulet pilkistävät isompien huulten välistä, ja klitoris kohoaa esiin kauniina ja herkkänä. Otan nyt vasemmankin käden käyttööni ja vedän pillun huulet erilleen molempien käsien peukaloilla niin, että näen pikkuisen raon. Rako näyttää todella pieneltä ja tiukalta, ja tämä varmistuu, kun työnnän oikean käden etusormen sisään – tyttö toden totta on tiukka kuin olisi täysin neitsyt, mitä hän käytännössä onkin, omistajahan sanoi käyttäneensä tyttöä vasta parin kuukauden ajan. Minni huudahtaa kylmän sormeni upotessa sisään hänen pilluunsa. Hän on koko ajan ulissut vastalauseita, mutta lopettanut onneksi jo rimpuilun. Painan klitorikselle hellän suukon ja nuolaisen varovasti rakoa – pimppi paitsi näyttää, myös maistuu herkulliselta.
”Saat naida häntä jos tahdot”, omistaja muistuttaa, ja sen aionkin tehdä, sillä en, vaikka mieleni tekisi, pysty pysymään erossa tytöstä, jonka herkkä, neitseellinen pillu on suoraan edessäni valmiina käyttöön. Kostutan kahta sormea suussani ja alan naida tyttöä sormilla todella voimakkaasti. Hän ulisee edelleen, kenties kivusta, kenties vastalauseena, mutta tiedän kokemuksesta, että tehokas sorminainti tuntuu kuivemmassakin pillussa miellyttävältä.
Kostutettuani pimppiä tarpeeksi syljellä avaan housuni ja otan esiin jo tovin kovana olleen kaluni. Kaivan taskusta vielä kondomin. Vielä tänään sitä tarvitaan, mutta huomenna aion asentaa Minnille hormonikierukan – olen ammatiltani lääkäri. Kierukkaa Minni ei sitä paitsi voisi itse ottaa pois, joten raskauden vaarasta ei tarvitsisi huolehtia. E-pillereiden syöttäminen väkisin olisi liian vaikeaa ja epävarmaa.
Silitän kalullani Minnin pillua ennen kuin työnnyn voimalla sisään. Minni kiljahtaa, kun työnnän kalun kerralla suoraan pohjaan asti. Täällä ei kerta kaikkiaan hempeillä, päätän, vaan aloitan suoraan kovan nainnin. Kaluni liikkuu tiuhaan tytön syljestä märässä, lämpimässä pimpissä. Pimppi on paitsi todella tiukka, myös ihanan pehmeä ja lämmin. Työnnyn häneen muutaman kerran voimalla niin että kaluni kärki osuu suoraan kohdunsuuhun, sitten jatkan nopeaa naimista.
Samalla kun nain Minniä, omistaja silittää hänen hiuksiaan ja suutelee tytön otsaa. Sitten hän alkaa hyväillä tytön rintoja, jotka lepäävät kovasta hengityksestä kohoilevan rinnan päällä. Nännit kovettuvat väkisin omistajan sormien puristaessa niitä hellästi. En ehdi naida Minniä kauan, ennen kuin huomaan orgasmin olevan jo tulossa. Painan itseäni tiukasti tytön kohdunsuuta vasten lauetessani voimakkaasti ja murahdellen. Annan kaluni sykkiä syvällä tytön pillussa ennen kuin vetäydyn ulos. En voinut muuta kuin tulla nopeasti, tytön tiukka huorapillu kiihotti minua niin tajuttomasti.
”Miltäs tuntui?” omistaja kysyy virnistäen, mutta tuntemukseni voi taatusti nähdä myös ilmeestäni, sillä oloni on taivaallinen ja raukea.
”Parempaa pillua saa hakea”, kuittaan – ja tarkoitan mitä sanon. Minusta tuntuu, että tämän pikku lutkan kanssa meillä tulee vielä olemaan antoisia hetkiä.
”Tyttö pitää piiskata oikein perusteellisesti ennen kuin pääsemme kunnolla aloittamaan hommat”, minä totean. Omistaja hymyilee.
”Kiitos avusta”, hän sanoo. ”Tiedän, että tämä tekee Minnille hyvää.”
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.