Seinän oikealla puolella

gugu55 Kinky
18.08.2018
9705 näyttökertaa
0 kommenttia
4.29
Katsoin kuinka Saara lähti ulos ovesta. Hän oli menossa baariin hankkimaan "uusia tuttavuuksia". Me olimme olleet Saaran kanssa yhdessä 6 vuotta ja meidän seksielämä oli alkanut taantua. Ei sen takia etteikö himoa olisi tuohon 25 vuotiaseen kaunokaiseen, mutta arki ja rutiini oli alkanut tuntumaan suhteessa luonnollisesti. Olimme joskus kauan aikaa sitten kiimassa puhuneet toisesta miehestä sängyssä, sekä muutenkin kokeilun haluisemmasta seksielämästä.Lopulta monen keskustelun ja fantasioinin jälkeen päädyimme suunnitelmaan , kuinka Saara lähtisi ulos hankkimaan itselleen seuraa sängyn puolelle. Suunnitelmaan kuului luonnollisesti hänen kireä kesämekko joka tarjosi hänen E-kupin rintojaan kaikille nähtäväksi, mutta suunnitelmaan kuului vielä vähän monimutkaisempi juonittelu. Meistä tuntui että jos koittaisi selittää asiaa tästä suhteen ulkopuolisesta seksistä vieraalle he saattaisivat pelästyä, joten teimme juonen jonka mukaan minä olin vain hänen kämppis ja nukkuisin sikeästi minun "lääkityksen takia".
Koko asia jännitti meitä molempia. Saara oli lähtenyt hermostunut hymy naamalla kohti yökerhoa, samalla kun minä jäin kotiin odottamaan. Saara lupasi ilmoitella viesteillä miten ilta etenee, ja minä en voinut kun istua kotona kiiman ja jännityksen sekoituksessa.
Lopulta minulle tuli viesti Saaralta. "Yksi komea jätkä on tarjonnut mulle pari juomaa ja sen käsi alkaa seikkailemaan mun reidellä. Ootko aivan varma tästä?"
Katsoin hetken viestiä jännityksessä ja vastasin hänelle että : on edelleen ok.
Hetkeen ei kuulunut mitään. Lopulta tuli viesti " Me ollaan nyt tulossa meille. Jos haluat perua, nyt on viimeinen mahdollisuus, muuten mene toiseen huoneeseen piiloon."
Enää en joutunut miettimään tilannetta vaan vastasin että "piilossa ollaan".
Meillä oli kolmio jonka seinät olivat kuin paperia, jossa pystyi kuulemaan toisen puhelun melkein kuin se tapahtuisi samassa huoneessa. Yksi ilta kun olin kuunnellut Saaran keskustelua hänen kaverinsa kanssa, joka oli alkanut edetä rivommaksi hänen kaverin kertoessa tarinaa hänen viime panosta. Olin kuunnellut keskustelua viereisestä huoneesta ja alkanut fantasioimaan tilanteesta, jossa voisin kuunnella kuinka joku tyydyttää tyttöystävääni siellä.
Olin toisessa "makuuhuoneessa", joka oli vain meidän säilytys huone, josta toki löytyi patja jonka olin levittänyt itselleni yötä varten. Kuulin kuinka ovi kävi ja kaksi henkilöä tuli sisälle niinkin hiljaa, kun kaksi humaltunutta voivat olla.
Kuulin eteisestä kuiskuttelua. "Ootsä varma et sun kämpistä ei haittaa?" kuului miehen ääni. "Älä huoli se nukkuu tosi sikeästi, voidaan pitää nii hauskaa kun halutaan" Saara lupaili.
Hetken he olivat keittiössä nauttimassa oluen tai kaksi ja juttelemassa, kunnes kuului kuinka he siirtyivät toiseen huoneeseen. Minulla alkoi heti tuntua housuissa pientä painetta kun kuulin kuinka ovi sulkeutui. Painoin korvani seinää vasten, jotta kuulisin kaiken mitä tapahtuu toisessa huoneessa.
Alkoi kuulua maiskuttelua, joka johtui varmasti heidän suutelustaan. Suutelusta joka alkoi kuulostaa intohimoisemmalta hetki hetkeltä. Kuului kuinka he romahtivat sängylle jatkamaan suutelua. Saara alkoi voihkimaan toisessa huoneessa voimakkaammin, johtuneeko se siitä että miehen kädet alkoivat hieromaan hänen rintojaan vai jopa käymään haaroihin? Hento vetoketjun avaamisen ääni kertoi minulle että miehen housut alkoivat lähtemään pois.
"Sulla on ainakin kiitettävän kokoinen" kuului Saaran ääni selvästi, kuten se olisi osoitettu minulle. Alkoi kuulua kosteaa imemisen ääntä, kun Saara alkoi imemään miehen kullia. Pystyin kuvittelemaan kuinka kiihottunut Saara oli päästessään maistamaan toisen miehen munaa.
Minunkin kulli alkoi olemaan täydessä kunnossa ja hipelöin sitä hiljalleen samalla , kun miehene murina vaihtui Saaran hiljaiseen voihkintaan merkkinä siitä että osat olivat vaihtuneet. Saaran voihkinta voimistui enemmän ja enemmän. Minä tiesin että Saarana voimakkaat huudot olivat minulle osoitettuja, jotta tiesin kuinka kivaa hänellä on siellä.
Kuului viimeinen voihkaisu ja Saara oli tullut. "Sä oot tosi hyvä nuolee" kehui Saara toista miestä. Alkoi kuulumaan taas kiihkeää suudelmaa toisesta huoneesta. Minä purisitin kulliani lujaa toivoen etten vielä tule ennen kuin he ovat valmiita.
"Ota kumi tuolta laatikosta", Saara komensi miestä. Oli hetki hiljaista, kun mies oletettavasti räpelsi kumin kanssa. " siellä on vielä liukkaria, et menee helpommin sisään" Saara jatkoi, kertoen tavallaan kuinka iso miehellä oli.
Kuului purkin kannen ääni kun mies levitteli liukkaria ja sitten illan ihanin ääni. Luja voihkaisu, kun mies työntyi minun tyttöystävääni. Saara ei pystynyt selvästi pidättelemään itseään vaan antoi kuulua kuinka paljon nautti vieraan miehen kalusta.
Minä aloin vatkaamaan omaani lujempaa, samalla kun toisesta huoneesta kuului sängyn natinaa ja Saaran voihkintaa. Pystyin vain kuvittelemaan kuinka Saarana rinnat heiluivat tuon kovan tahdin voimasta.
"Takaa päi", kuului Saaran ääni ja natina jatkui.
Saara päästi illan kovimman voihkaisunsa ja mies murisi samalla merkiksi että molemmat tulivat. Minä tulin suuresta kiihkosta ympäri huoneeni lattiaa.
Tuntui että me kaikki otimme samaan aikaan happea, kunnes minä menin makaamaan voimattomana patjalleni ja nukahdin.
Aamulla heräsin ja nousin ylös käymään vesassa.
Matkalla vessaan Saaran yövieras käveli vastaan ilkosillaan. Katsoin tuota isoa kullia. joka oli tyydyttänyt vaimoani viime yön ja nostin katseeni ylös ja totesin, "moro! Toni, Saaran kämppis" ja kättelin miestä. "Joo, moro mä oon Mikael" mies sanoi ja meni takaisin huoneeseen.
Kävin vessassa ja menin takaisin makaamaan patjalleni. Toisesta huoneesta alkoi kuulumaan taas pientä voihkintaa.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.