Anneli-opettaja

admin Koulussa
21.06.2013
26039 näyttökertaa
0 kommenttia
4.33
Tämä tarina sijoittuu koulumaailmaan, ja alkulähteet ovat noin vuodessa 1994, kun astuin yläasteelle. Niin... Siihen aikaan löysin oman seksuaalisuuteni ja koulun jälkeisiin vessatuokioihin tuli ajatuksissani kavereiksi milloin naapurin tätiä, milloin isosiskon kavereita, milloin leffatähtiä. Mutta yksi nainen oli mielessäni useammin kuin kukaan toinen. Hän oli yläasteen äidinkielenopettajani Anneli.

Anneli oli myös meidän luokanvalvojamme ja olin paljon hänen kanssaan tekemisissä, pikkaisen vilkkaamman sorttinen nuori kun olin. Ei, en ollut pahantekijä, mutta aina tuli jotain säädettyä, kun en hetkeäkään paikallaan pysynyt.

Anneli sai jakamattoman huomioni jo heti ensimmäisenä yläasteen päivänä. "Mopottelun" pelko unohtui äkkiä, kun tämä hiukan päälle 40-vuotias lehtori astui luokkaan. Muistan vieläkin tasan tarkkaan hänen pukeutumisensa ja arvokkaan naiselliset askeleet, joilla hän tuli luokkaan. Hänen kävelystään ja minun ilmeestä olisi saanut hienon hidastetun otoksen High School -elokuvaan. Hänellä oli jalassaan aivan polvien alapuolelle ulottuvat nahkasaappaat ja vartalonmyötäinen nahkahame. Mutta hänen rintansa saivat heti minut sekaisin. Kireä punainen poolopaita näytti kokonaisuudessaan tuon uhkean varustuksen piirteet. Ne rinnat olivat mahtavan kokoiset hänen hoikkaan, mutta naiselliseen vartaloonsa suhteutettuna.

Äidinkielestä tuli nopeasti lempiaineeni. Ei pelkästään hänen ulkonäkönsä takia, vaan hän sai minut nauttimaan itseni ilmaisusta ja oppitunneilla oli aina hauskaa. Tietysti kielioppiakin piti silloin tällöin opiskella. Ne oppitunnit menivät aikalailla ohi, sillä keskityin tuijottamaan opettajani rintoja. Pidin aina käsiäni "lippana" silmieni päällä siten, etteivät opettaja ja muut oppilaat nähneet, mihin katsoin. Saatoin tuijottaa hänen upeita kaksosiaan koko oppitunnin siten, että silmät kuivuivat. Enemmän kuin silmät kuivui suuni nieleskellessäni kiihottuneena. Joskus hieroin itseni pulpetin alla lähes laukeamispisteeseen, ja kun oppitunti päättyi, painelin vauhdilla vessaan tekemään muutaman ripeän ranneliikkeen tyhjentääkseni rauhaset.

Tätä sanatonta ihailua jatkui koko yläasteen ajan. Pääsin riparin jälkeen poikuudestanikin, mutta Anneli pysyi haaveissani jatkuvasti. Olisin ollut valmis vaikka puremaan käteni irti, jos vain olisin nähnyt hänet alasti. Selvitin jopa hänen kotiosoitteensa päästäkseni tirkistelemään, mutta harmikseni siihen osaan kerrostaloa, jossa Anneli perheineen asui, ei ollut näköyhteyttä juuri mistään.

Aloin jo vaipua epätoivoon, kun yläaste läheni loppuaan. Luokkamme keräsi ahkerasti varoja luokkaretkeä varten, ja saimmekin niin paljon rahaa kokoon, että päätimme tehdä reissun pohjoiseen hiihtokeskukseen ruotsinlaivan sijaan. Anneli pidettynä luokanvalvojana oli itseoikeutettu valvoja reissulle. Olin itse reissun järjestelijänä parin tytön kanssa.

Selvitellessämme majoitusta päädyimme varaamaan neljän hengen mökkejä. Annelille päätimme ottaa pienen kahden hengen mökin. Mietin tietysti mielessäni keinoja päästäkseni Annelin kanssa samaan mökkiin. Kyllä niiden poikien kanssa ehtisi päästä rymyämään ja rellestämään ihan riittävästi, vaikka majoitus olisi eri. Samassa tilassa lähes viikon asuessa mahdollisuus rintojen näkemiseen moninkertaistuisi. Haavekuplani poksahti, kun "hikipinko" luokkatoverini Terhi ilmoitti menevänsä nuolemaan Annelin persettä samaan mökkiin. Tai no... juuri noilla sanoilla Terhi ei asiaa ilmaissut.

Reissu alkoi oikein mukavasti. Jo heti ensimmäisenä iltana otin miestä, silloin aika pientä miestä, väkevämpää sen verran reippaasti, että sammuin hyvissä ajoin. Aamulla sitten sain vain pää kipeänä kuulla hurjia juttuja pullonpyörityksestä ja pusuista, mitä kukakin oli antanut kenelle. Minua ei olisi voinut vähempää kiinnostaa kaltaisteni pikkulasten hiekkalaatikkoleikit. Mielessäni oli Anneli.

Joskus voi käydä onni onnettomuudessa. Harvoin kuitenkaan näin satumainen onni. Olen mielestäni aika peto kahden suksen päällä rinteessä. Olin jo silloin. Loivat lanatut rinteet alkoivat äkkiä maistua liian helpoilta, joten rupesimme laskemaan haastavia offpiste-reittejä. Kerran sitten ladunavaajana synkässä metsässä oli vauhtia noin 10m/s liikaa ja otin ihan tosissani lentoa. Upouusi carverikin (niitä ei silloin vielä paljon ollut) pätkähti poikki. Hetken aikaa oli taju pois ja heräsin vasta, kun minua nostettiin moottorikelkan pulkkaan. Sain aivotärähdyksen ja reväytin nivelsiteet nilkasta. Olisitko iloinen moisesta? Minä olin. Anneli huolestui aivotärähdyksestäni ja Ruskeakieli Terhi sai muuttaa pierunhajuiseen poikien kämppään. Minä menin tarkkailtavaksi Annelin luokse.

Annelin mökki oli oikein viihtyisä. Tilava olohuone takalla ja kaikilla viihdevälineillä, pieni keittiönurkkaus, makuuhuone kahdella sängyllä, jotka oli vedetty erilleen, sekä sauna. Makailin jalka paketissa olohuoneen sohvalla katsellen leffoja. Anneli oli päättänyt jättää hiihtolenkin tekemättä ja oli tarkkailemassa minua. Oli oikein mukava olla passattavana. Anneli kiikutti jatkuvasti erilaisia herkkuja, kyseli oliko kylmä vai lämmin ja piti muutenkin huolta. Ja olohuoneen sohvalta oli hyvä näkyvyys koko mökkiin, joten minä sain tarkkailla Annelin liikkeitä. Rintojen iloista pomppimista askeleiden tahtiin, pepun kaaria hänen etsiessään kattilaa keittiön alalaatikoista... Aah, kyllä siinä päänsärky unohtui. Mutta ennen kaikkea odotin iltaa. Olisiko minun mahdollista nähdä, kun hän vaihtaa yötamineisiin, tulee saunasta ynnä muuta?

"Harmi, ettet voi mennä saunomaan noiden siteittesi takia vielä, mutta ylihuomenna kuulemma jo voit. Minä menen nyt. Huuda, jos tulee hätä!", Anneli sanoi hymyillen. Hän meni makuuhuoneeseen vaihtamaan vaatteitaan. Valitettavasti hän veti oven kiinni. Ulos hän tuli mökissä valmiiksi olleessa kylpytakissa ja käveli saunaan. En nähnyt mitään erikoista. Kuuntelin suihkun ääniä ja löylyn heittoa miettien Annelia alasti. Nyt kun olisin se kuuluisa kärpänen.

Viimeisen kerran suihku katkesi, meni muutama minuutti ja Anneli saapui saunanraikkaana olohuoneeseen. Hän oli niin puhtaan ja upean näköinen. Pyyhe nutturalla pään ympärillä, ja valkoinen yöpaita päällänsä. Se näky oli parasta siihen asti. Nännit törröttivät mahtavasti yöpaidan läpi. Rinnat hyllyivät upeasti hänen astellessaan.

"Otatko teetä?"

Nyökkäsin hajamielisenä tuijotellessani näkyä. Anneli kumartui ottamaan vedenkeitintä alalaatikosta, jolloin yöpaita liimautui tiukasti hänen kosteaa ihoaan vasten. Näin selkeästi peppuvaon ja ihon kuultavan paidan läpi. Nielaisin taas... Annelilla ei ollut alushousuja. Ja arvatkaa, oliko pikku phantom räjähtämispisteessä.

Koko sen loppuillan hain asentoja, joista voisin yrittää kurkkia hänen jalkojensa väliin, kun hän istui nojatuolilla ja välillä siirteli jalkojaan. Hän ei vain siirrellyt riittävästi... En nähnyt kovin pitkälle. Anneli päätti lähteä ajoissa nukkumaan varmistettuaan vielä, että mökeissä oli kaikki kunnossa ja että ennen kaikkea minä olin kunnossa. Itse sanoin katsovani leffan loppuun. Eli kävin hakemassa talouspaperirullan ja tyhjensin pussini huovan alla.

Lopulta kinkkasin vuoteeseeni Annelin viereen. Tuhinasta päätellen hän oli jo unessa. Katselin vielä pitkään häntä ja toivoin hänen unissaan vaikka heittävän peittonsa pois ja riisuvan yöpaitansa. Lopulta lakkasin unelmoimasta mahdottomia ja nukahdin.

Aamulla heräsin herätyskellon vaimeaan pirinään. Minulla ei kello ollut soimassa, joten naapurisängystä alkoi kuulua heräämisen ääniä. Toivoin pukeutumista makuuhuoneessa, joten esitin nukkuvaa. Hiirenhiljaa Anneli nousi ja meni vaatekaapilleen. Silmieni raosta näin hänen katsovan minuun päin, kuin varmistaakseen uneni. Sitten hän käänsi selän, ja nosti yöpaitansa pois. Ja toden totta, yöpaidan alla ei ollut mitään. Näky oli euforinen aamun ensimmäisten valonsäteiden valaistessa säleverhojen raosta tuon jumalattaren vartalon. Avasin silmäni ammolleen ja siirsin käteni munalle.

Anneli kyyristyi nostamaan alushousuja jalkaansa ja hänen peppunsa oli pystyssä noin kahden metrin päässä kasvoistani, ja rinnat roikkuivat maan vetovoimaa todistaen raskaan näköisinä maata kohti. Näin rintojen sivut, mutta en nännejä. Toivoin hänen kääntyvän, mutta hän vain veti pikaisesti valkoiset normaalit alushousut jalkaansa. Sen jälkeen oli vuorossa samaa iätöntä väriskaalaa edustavat rintaliivit pitsireunuksin. Rinnat heiluivat hänen ensin kiinnittäessään hakaset etupuolelta ja sitten kääntäessään kupit eteen. Käsillä auttaen hän asetteli meloninsa kannateltaviksi. Voitte kuvitella, että ysiluokkalainen poika ei olisi ollut missään mieluummin sillä hetkellä.

Sitten oli vuorossa vähemmän tärkeät vaatekappaleet pakkasta vastaan ja lopulta Anneli poistui huoneesta. Minä taas harjoittelin puristusotettani.

Päivät sitten olivatkin helvetin tylsiä. Kaverit kävivät välillä piristämässä. Päänsärkyni oli kaikonnut, mutta Anneli totesi kämppien vaihdon olevan turhaa, jos en minä itse sitä halunnut. Jalka kun oli vielä käyttökelvoton, ja muissa mökeissä ei pystynyt videoita katselemaan, jäin mielelläni.

Seuraavina päivinä heräsin tyytyväisenä taas herätyskellon pirinään, mutta pettymyksekseni Anneli ottikin vaatteensa ja pyyhkeen mukaan painellen suoraan suihkuun. Ei siis show'ta niinä aamuina. Onneksi ensimmäinen aamu oli piirtynyt verkkokalvoilleni ja sain taas mietittävää.

Sitten koitti viimeinen ilta. Nivelsiteet eivät olleet menneet pahasti ja sain jo ottaa varovaisia askeleita jalalla. Anneli sanoi, että saunan jälkeen hän vaihtaisi siteet, mutta nyt olisi minun aikani mennä saunaan, kun en ollut sinne päässyt. Sanoin katsovani ensin SM-liigafinaalin loppuun, joten Anneli voisi mennä ensin. Niinpä opettaja meni taas makuuhuoneeseen vaihtamaan asustusta. Makuuhuoneesta kuului kiroilua.

Anneli tuli ulos kylpytakki päällään ja sanoi: "Meinasin ostaa kalliin tuulensuoja-alusasun, mutta päädyin ostamaan halvan. Ja tämän siitä saa." Anneli raotti kylpytakkiaan siten, että rintojen seinämää näkyi aika pitkälle. Rinnat ja jalat olivat aivan sinisessä värissä.

"Mä oon ihan sinipiika koko maikka", Anneli nauroi. "Kuule, tämä on tosi noloa, mutta jos minä poistan tämän siteen jalastasi nyt, ja menen putsaamaan itseni siltä osin kuin saan, niin voisitko sinä tulla pesemään selkäni, kun en sinne yletä ja näe?"

Sydämeni löi pari kertaa tyhjää. "Jaa että käykö? Ottaisinko Ferrarin joululahjaksi?", ajattelin. Sanoin kuitenkin jotain korrektimpaa.

Anneli poisti siteen jalastani. Olin pelkissä boksereissa ja hamuilin vilttiä peittämään stondikseni. Anneli kyyristyi jalkani ääreen ja kylpytakin kaulus löystyi ihanasti. Ihan täyttymystä, eli ruusunnuppuihin en nähnyt vieläkään.

Sitten arvoisa lehtori poistui suihkutilaan ja kuului kova harjauksen ääni. Muutama minuutti tuntui ikuisuudelta. Mutta sitten kajahti heleä huuto.

"Tule vain! Jätä alushousut jalkaasi, niin ei tarvitse hävetä!"

Riisuin t-paitani ja siirryin sydän pamppaillen kylpyhuoneen ovelle. Avasin sen varovaisesti.

"Tule rohkeasti sisään vain!", Anneli nauroi. Astelin sisään kädet etumuksella. Anneli oli minuun päin selin ja todellakin koko hänen vartalonsa kaulasta nilkkoihin oli laikukkaan sinertävä. Hän katsoi olkansa yli ja hymyili. Kädet olivat rintojen peittona ja tietysti estämässä heilumista pesun aikana.

Kastelin juuriharjan ja aloin varovaisesti harjata.

"Harjaa ihan kunnolla vain! Olen paksunahkainen."

Otinkin miehen otteet käyttöön ja harjasin tosissani. Nyt Anneli otti toisella kädellään seinästä tukea, joten vasen rinta pääsi heilumaan kunnolla. Ja minä heilutinkin oikein kunnolla. Aloin jo huohottaa raskaasti, en niinkään harjauksen vaan kiihottumiseni takia. Väri lähti suhteellisen helposti ja olin alaselässä.

"Tuota... Mites tämä...", kakistelin.

"Mikä? Peppuko? Anna mennä vaan. Ihmisiähän tässä ollaan", Anneli nauroi.

Vaivihkaa kävin polvilleni Annelin taakse ja harjasin hitain liikkein siten, että sain pakarat irtaantumaan toisistaan. Kurkistelin jalkojen väliin ja näin veden tippuvan hänen häpykarvoistaan. Katsoin siis opettajani sukuelimiä.

"Onko outoa, kun maikka on alasti samassa huoneessa?", Anneli kysyi. Teki mieleni kertoa kaikki haaveilustani, mutta enhän minä uskaltanut. Naurahdin vain tekaistun kuuloisesti ja vastasin, että ihmisiähän tässä ollaan. Vasta tässä vaiheessa Anneli tajusi minun polvistuneen ja hän vilkaisi minua hämmästyneenä. Samassa hän laittoi jalat tiukasti yhteen.

"Onko vielä paljon sinistä?", Anneli kysyi suhteellisen tiukkaan sävyyn. Säikähdin tavattomasti ja nousin seisomaan.

"Jalat on vielä", vastasin.

"No ei muuta kuin ranne heilumaan", opettajani sanoi jo paljon lempeämmin. Huvittuneena mietin, että ranne varmasti heiluisi tämän jälkeen.

Kun pohkeetkin oli putsattu, vastahakoisena ilmoitin rouvan olevan puhdas. Täysin yllättäen Anneli kääntyi minuun päin levittäen kätensä ja kysyi: "Onko edestäkin hyvä?" Nyt unohdin vastata kiltisti ja silmät levällään suoraan rintoihin tuijottaen sanoin: "Erittäin hyvä."

Näky todellakin oli uskomaton. Rinnat olivat aivan täydelliset! Terhakat, pyöreät ja raskaan näköiset. Usein rumat nännit voivat pilata muuten kauniit rinnat, mutta rintojen symmetrisen harmonian täydellisti sangen pienet ja aivan pyöreät nännipihat ja kevyesti nöpöttävät nännit. Alaspäin katsoessani näin keisarinleikkauksen aiheuttaman arven ja karvakolmion, joka oli mallia "80-luvun saksalainen pornoelokuva" eli jos on ajeltu, niin muottina on käytetty biljardipöydän kokoamiskolmiota ja karsittu vain sen ulkopuolelta. Mutta se ei paljon haitannut!

Anneli ei vastaustani säikähtänyt, vaan katsoi minua ilkikurinen, tyttömäinen ilme kasvoillaan. Pian hänen katseensa hakeutui jalkojeni väliin, jonka olin unohtanut peittää. Veden kastelemien boksereiden läpi yritti tunkea keskikokoinen nuoren miehen penis.

"Otapa kuule nuo pöksyt pois, niin mennään saunomaan."

Menin hieman hämilleni.

"Tuota... Sinulla on vielä vähän sinistä väriä tuossa... tuossa...", osoitin Annelin rintaan.

"No pyyhkäise pois!", Anneli naurahti vapautuneena laittaen kädet lanteilleen ja ryhdistäen rintaansa. Otin korista pesusienen ja kastelin sen nopeasti hanan alla. Sen jälkeen siirsin käteni tuolle unelmieni rinnalle ja aloitin hitaan ja tietoisen hyväilevän liikuttelun. Annelin nänni alkoi kovettua ja hän laittoi silmänsä kiinni. Aloin rohkeasti liikutella käsiäni hänen rinnoillaan. Sain vastaukseksi vain hiljaisuutta, eli hyväksynnän.

Sitten heitin pesusienen pois ja aloin kannatella käsilläni Annelin rintoja. Puristelin niitä aina vain rohkeammin ottein. Lopulta siirsin huuleni hänen nänneilleen ja aloin imeä niitä varovaisesti. Anneli siirsi käteni päälleni ja työnsi päätäni rintojaan vasten. Olin rintojen kimpussa useamman minuutin ja Anneli silitti päätäni. Sitten hän kuitenkin otti tiukasti kiinni päästäni ja repi itsestään irti.

"Nyt... nyt... nyt rupeaa menemään aika mahdottomaksi. Me-mene saunaan... Minä menen nukkumaan...", Anneli poistui äkkiä suihkutilasta ottaen vain yöpaitansa mukaan.

Menin ihmeissäni istumaan lauteille. Ajatukset olivat sekavat. Toisaalta olin kokenut jotain mahtavaa, toisaalta jotain, mikä saattaisi vaikeuttaa koko loppukevään koulunkäyntiä. Miten Anneli suhtautuisi minuun tästä eteenpäin?

Munani seisoi säikähdyksestä huolimatta aivan uusissa mitoissa. Vaikka olin kokenut pienen elämäni kiihottavimman hetken, päätin olla runkkaamatta. Elätin toivoa siitä, että saisin vielä tänään.

Menin suoraan saunasta makuuhuoneeseen. Anneli oli syvällä peiton alla, mutta tuttua unentuhinaa ei kuulunut. Mietiskelin ja odottelin tuhinan alkavan. Useamman tuntia siinä varmasti molemmat valvoimme ja mietiskelimme. Lopulta minut vedettiin tirsamaahan.

En tiedä, kuinka kauan nukuin, mutta aloin nähdä upeaa unta, jossa useat alastomat naiset hyppivät ympärilläni ja joku alkoi ottaa minulta suihin. Yleensä tällaisista unista herää ikävästi, mutta nyt ei. Heräsin ja joku todellakin otti minulta suihin! Anneli oli jalkojeni välissä polvillaan ja hyväili terskaani kielellään. Hän katsoi minuun ja hymyili. Hymyilin varmasti aika tyhmännäköisenä takaisin. Sanaakaan vaihtamatta hän upotti koko munani kokemuksella syvälle kurkkuunsa ja aloitti hitaat liikkeet ilman hirveää imutusta. Munastani varmasti huomasi, että kauaa ei menisi. Uskomattomalla taidolla hän piti minut pitkään huipulla hitaalla ja nautinnollisella tyylillä. Kun aloin sykähdellä, hän lopetti ja jatkoi taas kohta.

Lopulta tunsin, kuinka lasti lähti vastustamattomasti liikkeelle ja ilmoitin tulevani, kuten minun tyttöystävälleni aina piti, että hän osasi lopettaa, ettei vain suussa maistuisi pahalle. Anneli imaisi muutaman kerran terskastani tiukasti ja veti sitten koko varren suuhunsa ja aloitti nielemisen. Se oli paras fyysinen tunne, mitä ihminen voi koskaan saavuttaa, eikä henkisessäkään täyttymyksessä ollut vikaa. Anneli katsoi taas minuun ja hymyili. Olo oli epätodellinen. Oliko tuo oikeasti hän?

Edelleenkin sanaakaan vaihtamatta Anneli nousi sängystä, ja työnsi oman sänkynsä minun petiäni vasten. Sitten hän käpertyi kainalooni. Suuri auktoriteetti tuntui niin pieneltä hymyillessään siinä, kun silitin hänen hiuksiaan. Koin olevani velkaa ja hetken kuluttua yritin suudella häntä suulle. Hän puristi huulensa tiukasti yhteen eikä vastannut. Peräännyin hetkeksi, mutta sitten rupesin ujuttamaan kättäni hänen rinnoilleen. Ei vastustusta. Taas aloitin leipomisen ja jatkoinkin sitä pitkään. Lopulta käänsin hänet selälleen ja aloin suudella ja näykkäillä häntä kaulasta alaspäin. Pysähdyin taas rinnoille varmaankin ärsyttävän pitkäksi aikaa, mutta kun ei niistä saanut tarpeekseen! Sitten jatkoin alaspäin. Pysähdyin hetkeksi navan kimppuun jatkaen sitten aina taivaanporteille.

Häpyhuulet olivat isot ja ulkonevat. Ja selkeästi ne oli siistitty, vaikka kolmio rehottikin. Koko kumpu oli ihanan pehmeä. Huulet olivat jo kutsuvasti raollaan kosteiden pisaroiden tihkuessa niiden välistä. Hyväilin huulia kielelläni saaden ne rakoilemaan lisää. Nuolin vakoa hitaasti alhaalta ylös välttäen klitoriksen koskemista. Sitten hitaalla kevyellä nuolaisulla lipaisin klitorista. Siinä vaiheessa sain ensimmäisen äänimerkin. Anneli huokaisi todella voimakkaasti.

"Miten vittu sä osaat aloittaa sen juuri niinku mä haluan? Mun mies ei oo oppinut sitä yli kahdessakymmenessä vuodessa", Anneli sanoi vähän epäkorrektiin tyyliin äidinkielenopettajaksi. Tuosta lausahduksesta nuori mies sai aimo annoksen itseluottamusta lisää ja aloitti rohkean nuolemisen. Rytmiä ja painetta muutellen hyväilin klitorista ja kiittelin mielessäni tyttöystävää hyvästä opista.

Otin sormet mukaan ja rupesin upottamaan kolmea sormea vielä suhteellisen kireään, lämpimään ja kosteaan koloon. Koukistelin niitä välillä etsien G-pistettä ja tein aakkosia häpykielelle. Välillä hieroin voimakkaasti häpyä käyttäen koko taitoarsenaalin, mitä siihen nuoreen ikään mennessä olin saanut.

Konstit alkoivat tehota ja punaisia laikkuja alkoi nousta Annelin kasvoille tämän ynähdellessä nautinnollisesti. Lihakset alkoivat jännittyä ja kädet hakeutuivat päälleni vaatien koventamaan tahtia. Nuolin, runkkasin ja imin, kunnes aallot iskivät kasvoilleni. Selkä jännittyi kaarelle ja irvistyksen lomasta Anneli päästi korahtelevia ääniä kurkustaan. Orgasmi oli pitkä, kuin valtavan puutteen aikaansaama.

Kun jännitys lakkasi, Anneli nosti minut ylös ja asetteli jälleen täysin pelivalmiin vehkeeni huulilleen. Yhdellä kevyellä työnnöllä painuin pohjaan asti ja lämpö täytti koko vartaloni. Tuntui niin mahtavalta. Hitain vedoin työnsin pohjaan asti, välillä nostin hänen jalkansa olkapäille, välillä purin korvaan. Välillä tikkasin kuin jänis. Kuti oli todella tiukassa, en ollut koskaan saanut kahta siemensyöksyä näin peräkkäin.

Anneli käänsi minut selälleni ja rupesi ratsastamaan. Rintojen holtiton heilunta kasvojeni edessä sai minut taas sellaisen kiihkon valtaan, että viimeisetkin pisarat palleistani nytkähtivät liikkeelle. Samalla Anneli hinkkasi häpyään minun alavatsaani vasten ja orgasmiemme aallot hakkasivat toisiaan vasten pitkän aikaa.

Anneli nukahti kainalooni.

Aamulla herätessämme Anneli suuteli minua pitkään siirtyen taas ottamaan suihin. Toinen elämäni suihinotto oli tosiasia, ja tyydyin vain katselemaan tuota sairaan kiihottavaa näkyä kädet niskan takana. Vilkaisinpa hauistanikin seinän isosta peilistä. Oli todella miehekäs olo. Orgasmi antoi odottaa pitkään, mutta lopulta tuli yhtä voimakkaana kuin aikaisemminkin.

Anneli otti asian puheeksi ennen kotiinlähtöä. Hän sanoi, ettei tämä saisi vaikuttaa mihinkään. Tämän oli unohduttava, ja meidän oli suhtauduttava toisiimme niin kuin ennenkin.

Koskaan emme enää sänkyyn menneet, mutta koko loppukevään Anneli hymyili minulle eri tavalla kuin muille ja kiusoitteli kyyristelemällä pulpettini ääressä. Lahjontaa tai ei, mutta kaverit yllättyivät keväällä, kun äidinkieleni oli puhdas 10. Sen ansiosta pääsin lopulta lukioonkin kaupungin huonoimmalla keskiarvolla. Lukio sitten meni paremmin... Kiitos etenkin historianopettajan... Mutta se onkin sitten toinen ja ihan yhtä pitkä tarina.

Kiitos, kun jaksoit lukea loppuun!
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.