Biologian opettajan kanssa

admin Koulussa
13.06.2013
14803 näyttökertaa
0 kommenttia
4.40
Jouduin vaihtamaan koulua lukion tokalle mennessäni, koska vanhempani epäilivät minulla olleen suhde johonkin opettajaan. Enpä voinut heitä vainoharhaisuudesta syyttää, koska jo ensimmäisenä päivänä olin iskenyt silmäni nelikymppiseen matikan lehtoriin. Istuessani autossa matkalla uuteen kotikaupunkiini en voinut kuin kaiholla muistella niitä hetkiä matikanluokassa, koulun kellarissa, siivouskomerossa ja opettajan kotona. Toisaalta tiesin kyllä, että tuskin tulisin ikävöimään opettajaa kovinkaan paljon. Ensinnäkin suhteemme oli ollut pelkkää seksiä, siinä ei ollut ollut lainkaan tunteina mukana. Paitsi tietenkin kiimaa ja himoa. Toiseksi luotin siihen, että löytäisin uudesta koulustani varmasti jonkun uuden miesopettajan, joka ei voisi vastustaa seksikästä 17-vuotiasta tyttöä.

Huomasin olevani oikeassa, kun menin ensimmäiselle biologian tunnilleni. Opettajani nimi oli Pertti Järvinen ja ikää hänellä oli noin 50 vuotta. Pertti oli täydellinen vastakohta entiseen opettajapanooni Mikkoon. Siinä missä Mikko oli ollut tummahiuksinen, lihaksikas ja pitkä, oli Pertti hieman keskivertomiestä lyhyempi ja ruumiinrakenteeltaan tanakka, melkeinpä jopa lihava. Kaiken kruunasi hänen kaljunsa, jonka yli hän joka aamu yritti kammata muutaman vaaleanruskean hiuksen päänsä sivuilta. Myös heidän kasvonsa olivat täysin erilaiset: Mikon silmät olivat olleet ruskeat ja hänen kasvojensa luusto oli tullut hyvin esiin, mutta Pertti omisti hailakansiniset silmät, pyöreät kasvot ja ison nenän.

Silti Pertti oli juuri se, mitä etsin elämääni; hän olisi juuri sopiva ottamaan Mikon paikan. Olin nimittäin jo jonkun aikaa fantasioinut miehestä, joka tuskin muuten saisi pillua. Ajatus minusta ja tuosta omalla tavallaan jopa ällöttävän näköisestä mutta kuitenkin haluttavasta ja seksikkäästä opettajasta sai minut kiihottumaan niin, että hyvä kun pystyin istumaan paikallani kaikki biologian tunnit.

Onnistuin varastamaan opettajan huomion heti ensimmäisellä tunnilla katsomalla häntä kiinteästi ja viehkeästi, melkeinpä jopa irstaasti. Pari kertaa sain hänet myös sekoamaan sanoissaan, kun tarjosin hieman avaraa ja uhkeaa kaula-aukkoani nähtäville. Tiesin, että Pertti tuskin uskaltaisi lähteä seksisuhteeseen kanssani ennen kuin vähän pehmittelisin häntä asialle. Niinpä jatkoin peliäni kaikkina biologian tunteina enkä edes yrittänyt hypätä suoraan asiaan, jotta Pertti ei olisi pelästynyt ja mahdollisesti kertonut asiasta jollekin.

Odottaminen oli kuitenkin melko rankkaa, olin nimittäin mielettömässä puutteessa. Tyydytin itseäni joka ilta ja kuvittelin, mitä kaikkea voisimmekaan sitten Pertin kanssa tehdä, kun viettelisin hänet lopullisesti. Odottamisessa oli kuitenkin se hyvä puoli, että sain samalla vaivihkaa ongittua Pertistä tietoja uusilta luokkakavereiltani. He kertoivat, että Pertin vaimo oli lähtenyt kymmenisen vuotta sitten parin kaksi lasta mukanaan. Minun ei siis tarvitsisi tuntea minkäänlaista syyllisyyttä suunnitelmistani.

Päätin saada Pertin itselleni biologian koepäivänä. Pukeuduin tavallisestikin melko seksikkäästi ja paljastavasti, mutta tänään laitoin päälleni kaikkein lyhimmän hameeni: se peitti vain vaivoin pakarani. Paidaksi valitsin piukan mustan topin, jonka kaula-aukko ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Jalkaani valitsin korkkarit. Myös alusvaatteeni olivat tarkoin valitut: olin käynyt tätä päivää varten alusvaateliikkeessä ja ostanut itselleni uudet mustat stringit ja mustat push up -rintsikat, joita en välttämättä olisi edes tarvinnut, koska rintavarustukseni oli hyvien geenien ansiosta D-kupin kokoa.

Vangitsin Pertin huomion saapumalla tarkoituksella 10 minuuttia myöhässä kokeeseen. Huomasin ilokseni, kuinka hänen silmänsä suurenivat minut nähdessään ja hän hymyili minulle tavalla, jolla sain vastauksen äänettömään kysymykseeni: tänään tapahtuisi paljon.

Koe oli melko helppo ja sain sen tehtyä parissa tunnissa, mutta jouduin vitkuttelemaan pulpetissani vielä melkein kaksi tuntia joidenkin pakertaessa koekysymysten parissa melkein kahteentoista asti. Käytin kuitenkin ajan hyväkseni pitäen yllä niin irstasta ja julkista silmäpeliä Pertin kanssa, että jos muut eivät olisi tehneet koettaan, olisivat he huomanneet kaiken.

Kun lopulta viimeinenkin oppilas palautti kokeensa ja häipyi luokkahuoneesta, nousin hitaasti ylös tuoliltani ja kävelin kopisevin askelin—ja samalla lanteitani hieman keinutellen—Pertin luokse. Hän tuijotti minua niin himokkaasta, että ihmettelin, kun hän ei heti käynyt kiinni minuun.

"Tässä olisi tämä koe", sanoin mahdollisimman viattomalla äänellä. Pertti tarttui kokeeseeni sanaakaan sanomatta ja asetti sen päällimmäiseksi koepinoon, avasi pöydällä olevan salkkunsa ja työnsi koko nipun sinne.

"Olet tainnut pitää biologian tunneista", opettaja totesi katsoen minuun. Hän ei selvästikään osannut päättää, pitäisikö hänen tuijottaa täyteläisiä huuliani, uhkeita rintojani vai lyhyttä hameenhelmaani.

"Voi kyllä", vastasin ja tunsin kostuvani entistä enemmän. Olin ollut aivan märkänä jo koko aamun.

"Kirjoitapa vaikka tuohon taululle kolme suurinta syytä hyvään viihtyvyyteesi tunneillani", Pertti kehotti. Astelin taulun luokse, otin liidun käteeni ja aloin kirjoittaa.

1) Opettaja on niin mukava

Kuulin Pertin nousevan tuolistaan.

2) Opettaja on niin seksikäs

Pertti astui seisomaan aivan taakseni. Saatoin tuntea hänen sykkivän kalunsa takapuoltani vasten.

3) Opettaja olisi juuri täydellinen mies tyydyttämään tarpeeni—ja minä hänen

Pertin kyrpä koveni kovenemistaan ja hän painautui aivan kiinni minuun tarttuen takaapäin kiinni rinnoistani alkaen hyväillä niitä suurilla kourillaan. Huokaisin kiihotuksestani ja käännyin ympäri suudellakseni Perttiä kiihkeästi. Samalla Pertin kädet löysivät peppuni, ja hän alkoi puristella sitä toisella kädellään. Toinen käsi siveli takareisiäni saaden aikaan hyvänolonväristyksiä kehossani. Aloin itsekin hivuttaa käsiäni alemmas avaten samalla kaikki hänen paitansa napit. Näin sain paljastettua Pertin hieman karvaista rintaa ja hänen suurta mutta silti niin kiihottavaa mahaansa. Pian Pertin paita lensikin lattialle ja sai nopeasti seuraa minun topistani, hameestani ja rintsikoistani.

"Voi sinua", Pertti huokaili ja hyväili rintoja juuri oikealla tavalla. "Mitkä rinnat sinulla onkaan!"

Hymyilin maireasti. Olin itsekin melko ylpeä terhakoista tisseistäni.

"Tällaisia en olekaan nähnyt pitkään aikaan", Pertti jatkoi ja suuteli vasenta nänniäni. "Tätä jos jotain voi kutsua työsuhde-eduksi." Pertti imi kiihottuneesti vuorotellen molempia nännejäni. Välillä hän leikitteli kielellään ja lipaisi vain nännien päitä hyväillen ja puristellen samalla rintoja. Kukaan ei ollut koskaan aikaisemmin osannut käsitellä niitä yhtä hyvin ja kiihottavasti.

"Tiedän jotain vielä parempaa kuin minun rintani", keskeytin opettajani hetken kuluttua, vaikka nautinkin kovasti. "Ensin on sinun vuorosi saada nautintosi."

Laskeuduin kyykkyyn Pertin eteen, avasin vyön, housunnapin ja vetoketjun. Pertin boksereiden alla jo juhlakunnossa oleva kyrpä odotti pääsyään minun käsittelyyni. Vedin bokseritkin alas ja tartuin hellästi Pertin kaluun. Se olikin erittäin mukavan kokoinen ja näköinen ilmestys: pituutta sillä oli varmaan parisenkymmentä senttiä, mikä oli muutama sentti enemmän kuin Mikolla, ja hieman paksumpikin se oli.

Aloin runkata hitaasti Pertin kovaa kyrpää ja samalla annoin muutaman suudelman hänen terskalleen. Pertti huokaili kovaan ääneen ja tarttui ruskeisiin hiuksiini. Otin kyrvän pään suuhuni ja annoin kieleni leikkiä hänen mahtavalla kalullaan, samalla kun puristelin molemmilla käsilläni hänen pallejaan. Pertti toisteli nimeäni ja vaati minua imemään hänen kaluaan kovempaa ja oikein kunnolla. Mieleni olisi tehnyt hieman kiusoitella häntä, mutta olin niin puutteessa ja valmis alistumaan hänen tahtoonsa, että toteutin hänen toiveensa. Pertti alkoi naida kyrpäänsä suuhuni ja minä imin sitä kuin hurmiossa.

"Aah, aah", Pertti huohotti, "olen odottanut tätä niin kauan, Janita." Olisin vastannut hänelle itsekin odottaneeni tätä, jos Pertin kalu ei olisi ollut suussani.

Hetken kuluttua Pertti laukesi suuhuni ja pakotti minut nielemään hänen spermansa. Kun hän lopultakin veti kyrpänsä suustani, oli se selvästi veltostunut, mutta olin varma, että saisin sen vielä palaamaan entisiin mittoihinsa.

Katsoin Perttiä viehkeästi ja nuolaisin huuliani. Pertti veti minut ylös seisomaan.

"Nyt on sinun vuorosi", opettajani sanoi ja heitti pöydällään olevat tavaransa lattialle. Istahdin pöydälle ja Pertti kumartui ottamaan korkkarit pois jaloistani.

"Jotta tuntisit olosi mahdollisimman mukavaksi", Pertti sanoi. Sitten hän työsi minut makaamaan selälleni ja nosti jalkani pöydän reunalle. Pertti laskeutui itse takaisin pöydän korkeudelle ja veti stringini tuskallisen hitaasti jalastani.

"Tyttöhän on aivan kostean kiihottunut", mies myhäili ja nuolaisi nopeasti pilluani. Värähdin tästä, niin hyvältä se tuntui. Anelin Perttiä jatkamaan ja sen hän teki mielellään. Pertti työnsi naamansa kiinni posliinipilluuni ja aloitti nuolemalla pitkin ja varmoin ottein. Pian hän kuitenkin alkoi leikitellä klitoriksellani työntäen samalla ensin yhden sormen, sitten kaksi ja lopulta kolme sormea pilluuni. Huokailin pöydällä hyväillen samalla rintojani. Pertin toiminta tuntui niin hyvältä ja olin ollut niin kauan ilman miestä, että tunsin orgasmin lähestyvän hyvin pian. Pertti innostui tästä vain lisää ja nuoli pilluani yhä vain ahnaammin ja kiihkeämmin. Tunsin orgasmin vavisuttavan kehoani. Se oli yksi elämäni voimakkaimmista ja sai jalkani tärisemään sekä selkäni nousemaan kaarelle. Laukesin huutaen samalla kovaan ääneen Pertin nimeä.

Jäin pöydälle makaamaan yhä huohottaen, kun Pertti alkoi nousta ylöspäin suudellen ensin alavatsaani ja hamuten rintojani käsillään. Pertti nousi myös pöydälle polviensa varaan ja imi ja puristeli rintoja. Minä nostin käteni hänen takapuolelleen ja sivelin sitä hitaasti.

"Voi Janita-kulta", Pertti huokaili, "olen halunnut sinua niin kauan." Huomasin kuinka hänen kyrpänsä alkoi olla jo täydessä mitassaan.

"Samat sanat", sain sanottua. "Haluan sinut nyt heti. Etkö voisi naida minua oikein rajusti ja kunnolla? Nyt heti!"

Pertti naurahti kiimaisesti.

"Vai alkaa tyttö olla kärsimätön", opettajani kuiskasi korvaani. "Niin alan kyllä minäkin. Eiköhän viedä tämä homma loppuun asti. Ja kunnolla."

Pertti laskeutui takaisin lattialle ja minä olin seurata perässä, mutta hän nosti torjuvasti kätensä.

"Ole sinä vain siinä ja nauti", Pertti sanoi ja astui pöydän päähän jalkoväliini. Hän veti minua hieman enemmän kohti pöydän reunaa, jotta saattoi nostaa jalkani olkapäilleen. Tuskallisen hitaasti hän otti elimensä käteensä ja alkoi ohjata sitä kohti pilluani.

"Tule nyt", anelin, "haluan sinut sisääni pian." En todellakaan olisi jaksanut odottaa enää sekuntiaan Pertin unelmakalua. Pertin kasvoilla oli kiusoitteleva hymy ja aluksi hän sivelikin vain terskansa päällä häpyhuuliani. Onneksi tunsin pian, kuinka se alkoi hitaasti työntyä yhä vain syvemmälle ja syvemmälle. Aluksi reikä tuntui hieman tiukalta kyrvälle, mutta Pertti työnsi varovasti ja totuin siihen pian.

Pikkuhiljaa Pertti alkoi nopeuttaa työntöjensä tahtia, samalla kun minä painoin lantiollani vastaan minkä pystyin. En olisi ikinä uskonut, että kalju, lihava ja viisikymppinen mies saattaisi olla niin kiihottava näky.

"Kovempaa!" huusin ja Pertti totteli ilomielin käskyäni. Hän nopeutti pikkuhiljaa tahtia ja työnsi kaluaan yhä vain syvemmälle ja syvemmälle reikääni. Välillä hän veti kyrpänsä kokonaan pois pillustani ja työnsi sen sitten taas takaisin sisääni. Pertti jyysti pilluani kuin viimeistä päivää.

Olin juuri saamassa orgasmin, kun Pertti vetikin kullinsa ulos minusta.

"Mitä? Mitä nyt?" olin aivan ihmeissäni.

"Tahdon sinut takaapäin, tyttö", Pertti vastasi. Käännyin sanaakaan sanomatta kontalleni ja pyllistin Pertille minkä pystyin. Hän nousi seurakseni pöydälle ja polvistui taakseni. Pertti työnsi ensin kielensä pilluuni ja pyöritteli sitä siellä hetken. Pian sain kuitenkin taas munaa, kun Pertti työntyi suurella voimalla sisääni. Tällä kertaa hän ei suinkaan aloittanut rauhallisesti, vaan työntyi niin syvälle kuin pystyi. Samalla hän piti kiinni lanteistani ja veti minua itseään vasten. En ollut ikinä tuntenut itseäni niin täytetyksi.

Pertin työnnöt olivat nopeita, voimakkaita ja rytmikkäitä. Pöytä allamme nitisi niin, että jos en olisi ollut niin kiihottunut, olisin pelännyt sen hajoavan kiihkeän naimisemme alla. Nyt en kuitenkaan välittänyt asiasta lainkaan.

"Voih, Pertti!" voihkin, kun Pertti työnsi kaluaan pilluuni minkä ehti. "Tämä - tämä on jotain niin taivaallista!"

"Niin, uuh, niin on", sain vastaukseksi kaiken Pertin ähkimisen keskeltä. Nostin hieman päätäni ja huomasin, että Pertti seurasi edessämme olevasta peilistä, kuinka rintani heiluivat hänen työntöjensä tahdissa. Hän näytti siltä, että tulisi minä hetkenä hyvänsä.

"Janita – sinä olet niin ihana", Pertti huohotti. "En pysty jatkamaan enää kovin kauaa."

"Ei se mitään", sain sanotuksi. Orgasmi oli jo erittäin lähellä ja tunsin, kuinka se alkoi vavisuttaa kehoani. Selkäni alkoi taas nousta sen vuoksi kaarelle, mutta samalla tunsin, kuinka Pertti laukesi sisääni.

"Voih, Pertti!" huusin jo toistamiseen, kun lysähdin pöydälle valtavan orgasmin jälkeen.

"Kiitos! Kiitos todella!"

"Kiitos itsellesi", Pertti huohotti ja veti munansa ulos pillustani voimakkaan ja limaisen äänen saattelemana. "Kai tämä tulee toistumaan?"

"Ehdottomasti", huokaisin. "Tämä tulee toistumaan monta kertaa."
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.