Hoito

admin Koulussa
01.01.2016
16982 näyttökertaa
0 kommenttia
3.72
- Ennen kuin tunti alkaa, minulla olisi pieni ilmoitusasia.

Kahina luokassa hiljenee hiukan. Opettaja nostaa kädessään olevaa paperilappua nähtäville.

- Minulle on toimitettu sellainen tieto, että joillakin teistä abiturienteista on vielä terveystarkastus suorittamatta. Eli seuraavat oppilaat lähtevät nyt terveystarkastajan luokse.

Naputtelen sormiani pulpetilla hermostuneena. Lintsasin pari viikkoa aiemmin, kun luokalla oli ohjelmassa terveystarkastus. Eipä siltä sitten näköjään kokonaan voinut välttyä. Opettaja mainitsee kahden luokallani olevan tytön nimet: Heidi ja Laura. Sen jälkeen sitten tuleekin minun nimeni.

- No niin, alkakaapa mennä, kouluterveydenhoitaja odottelee jo teitä.

Minä lähden kahden tytön kanssa kohti kouluterveydenhoitajan tiloja. Tytöt juttelevat keskenään jonkin minulle tuntemattoman tv-sarjan tapahtumista. En tiedä, miksi tytöiltä oli jäänyt varsinainen tarkastus väliin. Vaikea uskoa, että ainakaan Laura olisi lintsannut, tuollainen kiitettäviä keräävä oppilas ja opettajien lellikki. Hieman ujo, mutta kivan näköinen tyttö. Kai hänellä oli jokin ihan pätevä syy olla poissa silloin, kun kaikki muut meitä kolmea lukuun ottamatta kävivät terveystarkastuksessa kaksi viikkoa sitten. Heidin sen sijaan voisi uskoa lintsanneen. Hänellä on vähän sellaisia tuhman tytön elkeitä. Silmäilen juuri vaivihkaa Heidin povea, kun hän kääntää äkisti katseensa minuun.

- Et sitten mennyt muiden jätkien kanssa samaan aikaan tarkastettavaksi. Halusitko sinne yhtä aikaa meidän tyttöjen kanssa?

Heidi hymyilee ilkikurisesti ja saa minut punastumaan. Huokaisen salaa helpotuksesta, kun astumme sisään terveydenhoitajan odotushuoneeseen. Paikalla ei kuitenkaan näy tuttua kouluterveydenhoitajaamme, vaan oven suussa seisoo joku harmaantunut vanha ukkeli valkoisessa lääkärintakissa.

- Jaaha, te olette varmaankin ne lukiolaiset, joille on vielä terveystarkastus tekemättä. Minä olen lääkäri Nieminen ja hoidan tämän tarkastuksen. Kouluterveydenhoitajallanne on muuta ohjelmaa tuolla ala-asteella. Aloitamme aivan hetkisen päästä. Riisuuntukaapas alusvaatteillenne, jotta olette valmiina, kun kutsun hetken päästä ensimmäisen sisään.

Lääkäri kääntyy kannoillaan. Olen hetken aivan hölmistynyt, mutta ehdin rykäistä merkitsevästi ennen kuin lääkäri sulkee odotushuoneen oven takanaan. Hän pysähtyy ja katsahtaa taakseen kärsimättömän näköisenä.

- Niin tuota... Hmm, herra lääkäri, kun tässä on siis poika ja kaksi tyttöä. Tulimme yhtä aikaa tarkastukseen, kun se ensimmäinen jäi väliin.

Lääkärin ääni on kyllästyneen oloinen.

- Käytössä on vain yksi odotushuone. Olisi kannattanut tulla tarkastukseen silloin, kun pitikin. Vaatteet nyt pois vaan. En halua enää mitään uusia viivytyksiä, kun aloitan tarkastukset.

Lääkäri sulkee oven takanaan. Minä ja naispuoliset luokkatoverini jäämme odotushuoneen puolelle. Hetken on aivan hiljaista. Sitten Heidi tarttuu paidanhelmaansa ja alkaa vetää sitä pois päältään.

- No niin, kuulitte mitä tohtori sanoi. Vaatteet pois päältä.

Alan riisua hitaasti paitaani. Yritän olla vilkuilematta luokkatovereideni suuntaan, mutta se käy koko ajan vaikeammaksi. He kuoriutuvat myös hiljalleen päällysvaatteistaan ollen pian alusvaatteissaan. Ensimmäistä kertaa näen saman luokan tyttöjä pelkissä rintaliiveissä ja pikkupöksyissä. Kalu nytkähtelee pahaenteisesti jalkovälissäni. Yritän kaikin voimin hillitä sitä vetäessäni paidan pois yltäni.

Onneksi sentään urheiluharrastukseni tuloksena oma ylävartaloni on jäntevässä, jopa jossain määrin lihaksikkaassa kunnossa. Ei ainakaan tarvitse hävetä sitä. Avaan sitten myös farkkuni ja alan liu'uttaa niitä pois jaloistani. Tytöt ovat jo alusvaatteisillaan. Laurakin kainostellen nostaa päällysvaatteensa naulakkoon, joten pakkohan minun on tehdä samoin. En voi olla katselematta sivusilmällä noita nuoria naisia, joiden kanssa olen viettänyt varmaankin satoja tunteja samoissa luokkahuoneissa normaaleilla oppitunneilla, mutta joilla on nyt yllään vain pelkkiä alushepeneitä.

Ei kai pitäisi olla mikään yllätys, että Heidillä on jaloissaan pelkät pikkuruiset stringit. Terhakkaan pystyt nuoren naisen rinnat tuntuvat melkein pullahtavan ulos liiveistään. Ja Laurankin pikkuhousujen takamus painuu kiihottavasti hänen pakaravakoonsa. En voi mitenkään estää, kun jalkovälissäni tuntuu melkeinpä kirvelevää painetta, ja alushousujen etumus alkaa nousta koholle. Mitä tässä oikein voisi tehdä? Olisi niin hölmön oloista kääntyä kasvot seinään päin seisomaan.

Tytötkin huomaavat, että alushousuissani pullottaa äkkiä kovasti. Laura on hämillään ja punastuu vähän. Heidi sen sijaan ei ole moksiskaan, vaan katselee avoimesti haaroihini noussutta kohoumaa. Häpeän ja kiihottuneisuuden tunteet sekoittuvat vatsaani kuristavaksi vahvaksi puristukseksi. Yritän epätoivoisesti ajatella jotain mahdollisimman epäeroottista saadakseni nivusissani yhä kookkaampana sojottavan sauvan takaisin säädyllisempiin mittoihin., mutta Heidi pyyhkäisee sellaiset haaveet pois. Vain stringien pieni kankaanpalanen peittää hänen tussunsa, ja ohuen harson alta pystyn näkemään, että nuoren naisen pimppi on paljaaksi ajeltu. Kullini seisoo aivan jäykkänä nostaen alushousujen etumuksen täysin koholle, ja tiedän, että se ei tule enää aivan hetkeen laskemaankaan, vaikka miten yrittäisin. Heidi katselee housuihini eikä silmiin puhuessaan.

- Mitäs sinä olet oikein laittanut pöksyihisi, kun siellä tuolla tavalla pullistelee?

Tyttö kikattaa omalle sukkeluudelleen ja Laura hymyilee myös kainosti. Vilkaisen nopeasti alaspäin ja housuni tosiaan näyttävät siltä kuin sinne olisi tungettu pystyasentoon ties millainen kanki. Manaan kullini omapäisyyttä, kun se seistä jököttää jalkovälissäni välittämättä epätoivoisista henkisistä ponnistuksistani laskusuhdanteen aikaansaamiseksi.

Kahden alusasuisen neitokaisen läsnäolo ei salli kovana sojottavan kalua herpaantua hetkeksikään. Sisälläni tuntuu kiehuvan ja otsaa kuumottaa, vaikka ylläni ei ole muuta kuin pienet alushousut. Heidi selvästikin nauttii tilanteesta täysin siemauksin. Yritän pitää katseeni poissa tytön pikkuruisista stringeistä, mutta eihän se tietenkään onnistu. Jotenkin minulle syntyy mielikuva, että tyttö on kostunut ...sieltä. Laurasta en osaa sanoa varmasti, vaikka hänkin vilkuilee minun suuntaani hämillisen mutta silti hyvin kiinnostuneen näköisinä. Nuorten naisten mahdollinen kiihottuminen ei heidän onnekseen näy epämukavasti kilometrien päähän, niin kuin tekee pystyasentoon kovettunut kaluni. Tai siltä se ainakin juuri nyt tuntuu.

Lääkärin ovi aukeaa aivan yllättäen ja harmaantunut pää ilmestyy oviaukkoon. Tohtori ei katso huoneeseen, vaikka siellä on kaksi nuorta naista alusvaatteisillaan, vaan tuijottaa edelleen jotain paperia kädessään. Hän on kai sellaisen yläpuolella, ammattimies.

- Kaveri siinä, tarkastus alkaa. Neidit odottavat sen aikaa täällä.

Oloni tuntuu suunnattoman huojentuneelta, kun luikin lääkärin perässä odotushuoneesta varsinaisiin terveystarkastajan tiloihin. Eihän minulla tietenkään ole mitään puolialastomia naisia vastaan, mutta kun he sattuvat olemaan luokkatovereitani ja oma kullini sojottaa pystyssä kuin rautakanki, niin tilanteessa on jotain liian rietasta.

Lyön odotushuoneen oven kiinni takanani. Lääkäri on ennättänyt työpöytänsä taakse istumaan paperiinsa syventyneenä ja minulta on jo päästä helpotuksen huokaisu. Mutta sitten katseeni siirtyy huoneen toiseen nurkkaan. Siellä istuu tuolilla todellinen kaunotar. Hän istuu rennosti jalka toisen päällä, niin että lyhyenpuoleinen hame on noussut melko ylös paljastaen hoikan säären lisäksi aimo annoksen reittä. Ylin paidannappi on auki, ja rintavako on hienoisesti näkyvillä antaen aavistuksen sopusuhtaisesta, kiinteästä rintavarustuksesta. Valkoisesta paidasta ja hameesta arvaan, että kyseessä on sairaanhoitajatar.

Toisin kuin lääkäriesimiehensä nuori nainen ei tutkiskele papereita, vaan silmäilee minua kiinnostuneena. Arvioiva katse viipyy vartalolleni. Tiedostan taas hyvin voimakkaasti, miten haarojen välissä seisova kullinvarsi nostattaa housuihini Eiffel-tornia muistuttavan kohouman. Pieni hymynkare nousee hoitajattaren huulille. Herranen aika, miten söpöt hymykuopat hänellä onkaan.

- Jaaha eiköhän aloiteta. Otetaan ensiksi pituus. Hoitaja, menkääpä auttamaan häntä, jotta saamme mittauksen hoidettua kunnolla..

Hoitajatar nousee tuoliltaan lääkärin ohjeen kuultuaan ja osoittaa seinän vierelle, jossa odottaa pituuden mittaamiseen käytettävä laite. Menen sen luokse. Hoitaja tulee myöskin sinne. Lanteet keinahtelevat naisellisesti ja rinnat värähtelevät hienoisesti askelten tahdissa hänen astellessaan rauhallisesti vierelleni. Nainen ei katso haaroihini. Hänen ei tarvitse. Olemme molemmat tietoisia siellä pullistelevan kullini kivettyneestä olomuodosta. Asetun pituudenmittaukseen ja nainen alkaa säätää laitetta päälakeni tasalle.

- Ole ihan liikkumatta ja selkä suorana, että saamme luotettavan tuloksen.

Sairaanhoitajatar antaa minulle ohjeita, samalla kun mittausta tehdään. Hän ojentaa kätensä ja työntää lempeästi selästäni, ohjatessaan minua oikeaan asentoon. Sormenpäät hivelevät hetken minua kuin tunnustellakseen selkälihaksiani. Tunnen naisen hajuveden vienon tuoksun hänen seistessään siinä aivan lähelläni. Lopulta saamme tuloksen ja nainen ilmoittaa sen lääkärille, joka kirjoittaa numerot ylös murahtaen epämääräisesti.

- Jopas on pojalla mittaa. Tai kyllä näillä luvuilla voi jo mieheksi sanoa.

Sairaanhoitajattaren katse putoaa hetkeksi jalkovälini tasalle, ja hän vastaa lääkärille iloisen reippaalla äänellä.

- Miehekäs mitta hänellä on, herra tohtori!

Hoitajattaren kaksimielinen kommentti menee täysin ohi lääkäriltä, joka rapisuttelee papereitaan työpöytänsä ääressä, mutta minun kulliani se kovettaa entisestään. Lääkäri nappaa uuden paperinpalan käsiinsä.

- Seuraavaksi olisi vuorossa painon mittaus...

Lääkärin kännykkä keskeyttää hänet alkaen soittaa Säkkijärven polkkaa. Lääkäriltä kestää hetken kaivaa se esiin. Hänen vastatessaan soittajalle ääni on virallisen ja luotettavan kuuloinen. Ammattimies tosiaan.

- Lääkäri Nieminen puhelimessa... Mitä te sanoitte? Rauhallisesti nyt.

Lääkäri ottaa kynän esiin ja alkaa kirjoittaa kiivaasti jotain.

- Vai niin. Minulla olisi nyt kyllä kiire, kouluterveydenhoitajan sijaisuushommia... No ei kai siinä sitten muu auta. Tulen heti.

Lääkäri napauttaa kännykkänsä kiinni, nousee tuoliltaan ja alkaa lähteä saman tien ovea kohti.

- Ei sitten siunaaman rauhaa. Kunpa joskus saisi tehdä työpäivänsä loppuun kunnolla. Hoitaja, minulle tuli kiireinen tapaus. Täytyy lähteä katsomaan potilasta. Tehkää te sillä välin mitä voitte, jotta asiat etenisivät täälläkin sillä aikaa. Ottakaa nyt ainakin paino talteen häneltä.

Lääkäri nyökkää minun suuntaani ja lähtee puolijuoksua vastaanotolta. Voi sentään, toivottavasti ei ole mistään pahemmasta kysymys. Hoitajatar ottaa ammattitaitoisesti tilanteen haltuunsa lääkärin lähdettyä.

- No, jatketaan sitten tarkastusta sen, minkä voimme ilman lääkärin läsnäoloa. Joudumme varmaankin hetken aikaa odottamaan, että hän saa selvitettyä tuon kiireellisen tapauksen. Tämähän on kuitenkin vain rutiininomainen opiskelijatarkastus. Menepä tuohon puntarille, niin katsotaan, paljonko on painoa kertynyt.

Nousen tottelevaisesti seinän vieressä olevalle puntarille. Mittarin neula alkaa heilua. Hetken väpätettyään se tasaantuu osoittamaan elopainoni lukemaa. Hoitajatar astelee vierelleni ja kirjaa lukeman ylös. Hänen kumartuessaan hieman alaspäin tarkastamaan puntarin lukemaa rintavako piirtyy hetkeksi paremmin näkyville kaula-aukosta. Kaluni, joka tohtorin äkkilähdön aiheuttaman hämmennyksen myötä pääsi hetkeksi hieman lerpahtamaan, jämäköityy nopeasti uudelleen täyteen mittaansa. En tiedä, huomaako sairaanhoitajatar sivusilmällään nytkähtelyn jalkovälissäni ja housujen etumuksen uuden paisumisen.

- Pituuteesi nähden painossasi ei ole valittamista. Ehkä sitä on pikkiriikkisen liikaa, jos pelkästään taulukosta katsottaisiin, mutta ei hätää, sinun kilosi kun eivät ole rasvaa, vaan tällaista tiukkaa lihasta. Oikein hyvä...

Tunnustelevat sormet juoksevat kepeästi hauikselleni. Ääni on täysin asiallinen, mutta tunnen, miten hoitajattaren kuumottava katse hivelee paidatonta ylävartaloani. Vaistomaisesti vedän vatsaa hieman sisäänpäin tuon arvioivan naisellisen katseen alaisuudessa. Yritän keventää tilannetta pikku vitsailulla.

- Joo, mutta minullahan on vielä housut jaloissa. Ilman niitä olisi varmaankin mennyt ihannepainoon.

- No otapa housut sitten pois, niin saadaan oikea tulos.

Voi hemmetti sentään. Näinhän siinä sitten käy, kun yrittää vitsailla. Hoitaja naurahtaa kuin hyvällekin vitsille, mutta käsi laskeutuu samaan aikaan selkääni pitkin alaspäin aina housuilleni asti. Tunnen miten sormet tarttuvat kiinni housuihin ja vetävät niitä sentin verran alaspäin. Yhtäkkiä oloni on kuumempi ja jalkovälissäni sykkivä paine kovempi kuin vielä kertaakaan. Nainen irrottaa otteensa, tarttuu kiinni ranteeseeni ja ohjaa käteni housunsaumalle.

- Housut pois ja heti, se on hoitajan määräys.

Hoitaja hymyilee edelleen, niin että on vaikeaa sanoa, onko hän tosissaan vai pilaileeko vain kustannuksellani. Kiskaisen kuitenkin alushousujani pari senttiä alaspäin. Nainen ei estele mitenkään, vaan hymyilee kannustavasti. Mitkä hymykuopat, voi herranen aika sentään. Ehkä juuri niiden lumoamina kiskaisen housujani kunnolla alaspäin. Ne valahtavatkin hieman yllättäen jopa niin alas, että kaluni vapautuu alushousujen puristuksesta ja ponnahtaa seisomaan kuin vieteriukko. Se jää pystyasentoon seisomaan paljaana, kovana sauvana. Jäykistyneen elimen alapuolella kivekset heilahtavat, kun housuni putoavat nilkkoihin asti. Vierelläni seisovan valkoasuisen neitokaisen käsi siirtyy pakaroilleni ja nipistää hieman, kuin niiden piukkuuden varmistaakseen.

- Hyvä poika. Hyvältä näyttää näin hoitajan silmään, oikein terveen näköinen elin. Koetetaanpa, että kaikki on kunnossa ja paikoillaan...

Käsi siirtyy jalkoväliini, puristaa hetken kiveksiäni melkeinpä kivuliaasti, ja siirtyy sitten penikseni juurelle. Naisen sormet liukuvat hitaasti kalun kivikovaa vartta pitkin ylöspäin, tunnustellen suonikkaan elimen pintaa. Kun sormet puristuvat kullini ympärille ja nykäisevät pari kertaa voimakkaasti, menetän lopullisesti halun pidätellä itseäni.

Käännyn ympäri, tartun naisen olkavarresta kiinni ja ohjaan hänet määrätietoisesti lääkärinpöydän luokse. Käden huitaisulla kaikki paperit ja muistiinpanot lennähtävät lattialle. Tartun naisen paidannappeihin ja alan availla niitä malttamattomasti. Sen jälkeen saman kohtelun saavat rintaliivit. Kuorin esiin poven, jonka avulla hän on härnännyt minua. Kun hoitajatar on viimein edessäni paidattomana, kumarrun hänen puoleensa ja otan toisen kovettuneen nänninnypykän huulteni väliin. Imaisen sitä ja alan sitten kiusoitella nänninpäitä kieleni liikkeillä. Nuolen ja näykin niitä innokkaasti. Nännit sojottavat kovina kuin pienet kuulat. Tyttö taitaa pitää saamastaan käsittelystä. Hän vahvistaa arveluni voihkaukseksi muuttuvalla kannustuksellaan.

- Noin juuri, tuo tekee hyvää...

Samalla kun jatkan suullani rintojen hyväilemistä, käteni hakeutuvat naisen hameelle ja alan kiskoa sitä hänen yltään. Pian se putoaa hänen jalkoihinsa. Tartun hänestä molemmin käsin ja nostan hänet lääkärinpöydälle selinmakuulle. Niin hento, ja niin notkea. Naisella on yllään enää pikkuhousunsa hänen maatessaan pöydällä, kuin olisi itse hoidettavana. Kuten hän nyt tavallaan onkin. Alan vetää pikkuhousuja pois hänen yltään hitaasti ja nautinnollisesti. Nuori hoitajatar nostaa lantiotaan ylöspäin ja antaa minun kiskoa nimettömänsä polviin asti. Sitten on vuorossa jalkojen nosto, niin että saatan vetäistä pikkarit kokonaan pois häneltä ja pudottaa ne lattialle. Hän on nyt täysin alasti kuten minäkin.

Tartun naisen nilkkoihin ja vedän hänen jalkansa haralleen. Reidet erkanevat toisistaan ja niiden välistä aukeaa eteeni kostuneena sykkivä pilluvako. Nousen pöydällä odottavan kiimaisen naisen jalkojen väliin, hapuilen hetken ja löydän sitten etsimäni. Aivan kovana seisova kullini työntyy tussuun, joka odottaa kiihottuneen märkänä. Alan painaa kaluani sisään hänen pilluunsa ja nussia sitä voimakkaasti. Kullin kivettynyt varsi painautuu syvälle, syvälle kosteaan lihaan. Neidon pillu täyttyy hetkessä paksun sauvani työntyillessä häneen.

Hoitajattaren kiihkeät, kiimaiset voihkaisut yltyvät, kun panen hänen kiimapilluaan mulkkuni jokaisella sentillä. Sen pitkän ja muhkean varren seivästämänä hän tuntuu pian pakahtuvan äänekkääseen hekumaansa. Kullini liikkuu hänen sisällään. Tunnen miten pilluvako supistelee kaluni ympärillä noissa läpimärissä syvyyksissä, joihin työnnän kaluani uudelleen, aina syvempään. Tiedän hänen saavuttavan nautintonsa huipun, kun voihkinta kiihtyy ja muuttuu pitkäksi orgastiseksi kiljaisuksi. Samaan aikaan omat kivekseni työntävät vastustamattomasti eteenpäin lastia, joka purkautuu maailman parhaassa myllyssä hierotun kaluni kautta. Kiepsahdan hikisenä pois naisen päältä ja annan hengitykseni tasaantua. Tunnen miten naisen sydämen nopea, kiihkeä syke hidastuu, rauhoittuen vähitellen, kun hän saamaansa hoitoon tyytyväisenä lepää esimiehensä työpöydällä.

Makaamme hetken aivan hiljaa. Sitten hoitaja nousee viereltäni ja alkaa pukea ylleen lattialla mytyssä olevia vaatteitaan. Kunnolla pantuna, mutta jo itsensä halliten. Itsekin vetäisen takaisin jalkoihini aluspöksyni, muuta puettavaa ei olekaan. Olemme valmiita juuri ajoissa, kun ovi aukeaa ja lääkäri astuu takaisin sisään.

- Taas noita luulotautisia. Ihan turha hälytys... Mutta mitäs täällä on käynyt? Paperit ovat pitkin lattiaa!

Hoitajatar kiiruhtaa kokoilemaan äskeisen kiihkeän parittelumme tieltä lattialle lennätettyjä asiakirjoja.

- Otin ylös asiakkaan tietoja, kuten pyysitte, paperit sitten putosivat lattialle, olen pahoillani.

Lääkäri heilauttaa kättään suurpiirteisesti.

- No eipä tuo mitään. Hyvä kun olet hoitanut rutiiniasioita. Herra voikin jo poistua. Kutsumme pian sisään seuraavan potilaan.

Läksiessäni ulos lääkärin huoneesta hoitajatar iskee minulle silmää tohtorin huomaamatta ja hymyilee lämpimästi. Vielä kerran saan nähdä nuo suupieliin nousevat pienet hymykuopat. Jo pelkästään niiden näkeminen parantaisi miehen kuin miehen vähän pahemmastakin taudista.

Astun takaisin odotushuoneeseen. Kaksi luokkatoveriani katselee minuun päin silmät suurina. Kestää hetken ennen kuin tajuan, mistä on kysymys. Seinät eivät ole kovin vahvat. Heidi ja Laura olivat tietysti kuulleet odotushuoneeseen asti sairaanhoitajattaren kiihkeät voihkaisut ja minun omat mylväisyni hurjan rakastelumme aikana. Edes yleensä niin suulas Heidi ei sano mitään, kun alan pukea rauhallisesti vaatteita takaisin ylleni odotushuoneen naulakosta. Katsahdan vielä heihin ulos lähtiessäni.

- Kuulkaas, tytöt, jos olette joskus hoidon tarpeessa, niin tiedätte, mistä voi saada apua.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.