Ihana opettaja

admin Koulussa
14.03.2016
8202 näyttökertaa
0 kommenttia
3.18
Englannintuntia oli jäljellä enää noin 15 minuuttia, sen jälkeen pääsisi viettämään loppupäivää kotiin. Alapäätä kuumotti ja vatsassa kihelmöi. Halusin jo joutuisasti omaan sänkyyn kahdestaan käteni kanssa, unelmoimaan tuosta herkullisesta naisesta. Opettajani Pirjo oli muodokas, ruskeahiuksinen ja sinisilmäinen nainen. Rinnat olivat sopivan kokoiset, puristeltavat. Ehkä C-kuppia. Kasvot olivat kauniit, hymy nätti. Tämä nainen oli ollut märkien unieni kohteena jo viimeiset kaksi vuotta. Yhdeksäs luokka loppuisi kohta, ja aioin ottaa kaiken irti tästä viimeisestä vuodesta.

Yhtäkkiä välituntikello herätti minut haaveiluista. Olin jo nousemassa pulpetiltani, kun Pirjo käski minua jäämään luokkaan.

- Mitäs sinä, Jenny, oikein mietit, kun et ole oikein tunneilla osannut keskittyä opetukseen, Pirjo kysyi. Menin ihan punaiseksi, enkä oikein osannut vastata mitään.

- No, tuota... minä koitin sepittää vastaukseksi.

- Jos jatkat englannin opiskelua tuohon malliin, joudun laskemaan englannin numeroasi, enkä tee sitä mielelläni, Pirjo sanoi vakavana.

- Jotenkin on vain vaikea keskittyä mihinkään noin kauniin ja seksikkään naisen edessä, sanoin hämilläni. Pirjo ilmeisesti säikähti ja katsoi minua ihmeissään.

- Voi kiitos, Pirjo sanoi, ja nyt oli hän vuorostaan hämillään. Päätin ottaa riskin. Pirjo istui vieressäni, ja hipaisin hellästi "vahingossa" hänen rintaansa. Tunsin kuinka Pirjo värähti, ja hänen ilmeensä muuttui omituiseksi. Hän puri huultaan, ja koitti siirrellä jalkojaan puolelta toiselle. Arvasin Pirjon kostuneen, ja siirsin käteni Pirjon reidelle. Pirjo ei tehnyt mitään estääkseen minua. Siirsin kättä hieman ylemmäs. Pirjo sulki silmänsä, ja lopulta hieroin hänen pilluaan housujen läpi. Pirjo ynisi hieman ja levitti jalkojaan.

Pirjo rupesi hieromaan rintojani, ja alkoi ottaa paitaani pois. Minä yritin toisella kädellä avata Pirjon kauluspaidan nappeja. Hieroin Pirjon rintoja, ja laitoin käteni hänen housuihinsa. Työnsin käden lämpimään koloon, ja työntelin sormea edestaas. Pirjo oli aika tiukka, ja se oli minulle yllätys. Pirjo voihki jo aika äänekkäästi. Hän oli ottanut rintaliivini pois, ja hieroi rintojani, sekä nipisteli ja imi välillä nännejäni.

Pyysin Pirjoa ottamaan housut pois. Hän totteli kiltisti ja meni makaamaan opettajanpöydälle, sekä levitti jalkansa. Näin hänen pyhimpänsä, ja se oli juuri sellainen kuin kuvittelinkin. Pirjon siistitty pillu kiilteli jo kiimamehuista, ja nuolaisin varovasti klitorista. Pirjo voihki taas kuuluvasti, ja kohta nuolin pillua jo ahnaasti. Työnsin Pirjon sisään ensin yhden, sitten toisen ja kohta kolmannen sormen. Vetelin sormia kolossa nopeaan tahtiin, ja Pirjon hengitys kiihtyi ja kiihtyi. Pillu oli uskomattoman märkä. Sormia ei ollut vaikeaa upottaa lämpimään reikään, tiukkuudesta huolimatta.

Huomasin Pirjon poskien ja kaulan punoittavan, ja pillu rupesi supistelemaan. Pirjon selkä jännittyi kaarelle, hän tärisi ja kiljaisi kuuluvasti.

Orgasmista voipuneena Pirjo kävi minun alapääni kimppuun. Yllätyksekseni Pirjo nappasi laukustaan vibraattorin. Riisuin housuni ja menin makoilemaan pöydälle. Pirjo levitti jalkojani, ja leikitteli sormellaan hävylläni, jonka jälkeen siirtyi nuolemaan sisäreisiä. Huohotin ja toivoin jo Pirjon nuolevan klitoristani, mutta hän yritti pidentää nautintoani. Hän pyöritteli nännejäni sormiensa päissä ja puristeli välillä tissejäni kunnolla. Olo oli kuin taivaassa.

- Laita, kiltti, sormi mun sisään, anelin Pirjolta. Hän vain hymyili ilkikurisesti.

Pirjo siirtyi nuolemaan pilluani, mutta kiersi klitorikseni. Pilluni oli kuin tulessa, ja koitin anella Pirjoa, mutta ei. Hän vain naurahti. Kohta hän kuitenkin kiusasi klitoristani nuolemalla sen päätä. Pian hän nuoli pilluani jo antaumuksella, ja minä huohotin. Olin ihan märkä, pillu litisi ja minä huohotin. Luokkahuoneen täytti vain minun kiimainen ynähtelyni ja pilluni litinä. Pirjo työnsi sormensa sisääni, ja se oli jo liikaa. Sain orgasmin huutaen ja täristen. Maailma sumeni hetkeksi, ja orgasmini kesti kauan.

Kun olin selvinnyt äskeisestä, unelmieni nainen makasi vierelläni. Olimme molemmat ihan hikisiä. Pirjo silitteli mahaani ja hymyili.

- Joko riittää, Pirjo katsoi minua suloinen virnistys kasvoillaan.

- Arvaa vaan, sanoin ja iskin silmää.

- Annapas se vibraattori tänne, sanoin. Pirjo ojensi vibraattorin, ja siirsin sen vielä hetkeksi syrjään. Otin Pirjon nännin käsittelyyni. Nuolin ja imin sitä, Pirjo oli taas ihan kiimoissaan. Työnsin Pirjon taas makaamaan pyödälle ja survaisin vibraattorin hänen sisälleen. Se tärisi Pirjon sisällä, ja Pirjo voihki ja kiljahteli välillä.

- Oih, Jenny, anna mulle! Sä olet ihana, tää tuntuu tosi hyvältä... Anna mulle orkku saatana, Pirjo huusi kiimoissaan ja työnteli lantiotaan kättäni vasten. Huomasin, että Pirjo oli tulossa. Hän laukesi voihkien ja täristen.

- Kiitos Jenny... Sä olet mahtava. Tää on ollut fantastista, Pirjo sanoi hymyillen toivuttuaan orgasmistaan.

- Hah, luulitkos, että se loppui tähän? Mä en ole vielä saanut toista, sanoin kiusallani.

- Oletkos koskaan hangannut pilluas kenenkään muun pilluun, Pirjo kysyi.

- En... Mitä jos kokeiltais, sanoin arkaillen.

- Joo! Se tuntuu ihanalta, Pirjo sanoi ja katsoi minua silmiin.

Me nousimme molemmat, ja asetuimme hyvään asentoon toimintaa varten. Pirjo laittoi pillunsa pilluani vasten. Se todellakin tuntui fantastiselta. Klitoriksemme kohtasivat, ja hieroin omaani kunnolla Pirjoa vasten.

- Ah, tää tuntuu ihan helvetin hyvältä. Pirjo, sua parempaa panokaveria ei voi toivoa, sain sanottua kiihkeiden huokausten välistä. Meidän huokauksemme ja märät äänet olivat tosi kiihottavia, ja minä tiesin, että saisin kohta. Kerrottuani sen Pirjolle hän nousi pois ja aloitti alapääni nuolemisen. Voihkin hänen käsittelyssään, ja nesteeni valuivat hänen kasvoilleen. Otin hänen hiuksistaan kiinni ja työnsin hänen päätään itseäni vasten. Pian laukesinkin äänekkäästi hänen suuhunsa. Hän nuoli minut puhtaaksi ja antoi suukon klitorikselleni. Minä nuolin hänen pillunsa puhtaaksi ja tunsin ihanan kiimaisen tuoksun nenässäni. Nostin hänen päänsä ja katsoimme toisiamme silmiin. Suutelin häntä intohimoisesti, ja hän vastasi himokkaasti.

Luulin, että äskeinen olisi riittänyt Pirjolle, mutta hän otti karttakepin taulun luota, ja pyysi, että masturboin sillä hänen edessään. Arkailin aluksi, mutta lopulta suostuin. Olin jo tarpeeksi kostea. Keppi työntyi helposti sisääni. Työntelin sitä hiljakseen ja hieroin nännejäni. Huomasin, että Pirjokin hieroi omaa alapäätään. Hän työnsi kaksi sormea sisäänsä ja liikutteli niitä. En meinannut uskoa näkyä todeksi. Nainen, josta olin haaveillut kaksi vuotta, istui jalat levällään, pillu märkänä ja kiimanesteitä valuvana edessäni, ja minä masturboin hänelle.

Pirjon vartalo alkoi taas täristä, ja hän sai jälleen orgasmin. Näky oli mahtava. Enkä yhtään yllättynyt, että tulin itsekin. Vedin karttakepin pois sisästäni ja hieroin klitoristani katsoen samalla Pirjoa silmiin. Sain kovan orgasmin ja lysähdin pöydälle. Pirjo nuoli vielä pilluani ja tuli makaamaan viereeni. Siinä hetken levättyämme puimme vaatteet ja teimme lähtöä luokasta.

- Kiitos Jenny... Tää oli ihanaa, Pirjo sanoi ja katseli kengänkärkiään.

- Kiitos itsellesi, sanoin silmää iskien. Suutelin Pirjoa nopeasti suulle ja juoksin luokasta.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.