Jenna ja minä

admin Koulussa
07.09.2014
5406 näyttökertaa
0 kommenttia
4.17
Astelin taas koulun pääovesta sisään aulaan. Tiedossa olisi taas sen vanhan ämmän äidinkielen tunti. Kävelin portaita kolmanteen kerrokseen. Raahasin reppua selässäni kuin joku työjuhta. Kävelin käytävää pitkin istumaan luokan vieressä olevalle penkille. Viereisellä penkillä istui muutama luokkakaverini. Huomasin, kun äkkiä käytävän toisesta päästä asteli eräs tyttö, joka oli samalla luokalla kuin minä. Olimme yhdeksännellä luokalla.

Olin ainakin ollut vähän ihastunut häneen. Tai mitä sitä itsellensä valehtelemaan. Olen vieläkin. Vilkuilin häntä salaa vähän väliä. Hän istuutui melko lähelle minua samalle penkille. Hänellä oli jalassaan valkoiset farkut, joissa oli musta vyö seksikkään lantion ympärillä. Päällään hänellä oli ihan tavallinen takki. Tiesin, että hänen nimensä oli Jenna. Paljon muuta en hänestä tiennytkään.

Jenna avasi reppunsa, otti sieltä pienen käsilaukun ja avasi sen. Häneltä putosi kädestä lattialle huulirasva, joka pyöri suoraan minun kenkäni viereen. Noukin huulirasvan lattialta ja ojensin sen hänelle. Käteni kosketti hieman hänen ihoaan, kun hän otti huulirasvan kädestäni. Iho tuntui silkkiseltä ja pehmeältä.

"Kiitos", hän sanoi vienolla äänellä.

"Ei mitään", vastasin takaisin. Katseemme kohtasivat pariksi sekunniksi. Jenna käänsi päänsä poispäin minusta.

Opettaja käveli käytävällä kohti meitä ja luokkaa. Hän avasi oven ja me menimme sisään muiden mukana. Luokassa oli pulpetit kolmessa rivissä pitkittäissuunnassa. Menin istumaan keskimmäiselle riville suunnilleen puoliväliin. Jenna meni istumaan minusta oikealle riville melko taakse. Opettaja aloitti opettamisen. Meidän piti ottaa esille äidinkielen kirja ja vihko, johon tehtäisiin tehtäviä.

Meidän oli pitänyt tehdä jonkinlainen esitelmä kirjallisuudesta. En ollut oikein jaksanut kirjoittaa mitään, olin tuhertanut vain jotain. Opettaja pyysi, että jos Jenna pitäisi seuraavan esitelmän. Jenna nousi pulpetin takaa. Kun hän käveli minun ohitseni, hän pudotti salaa kädestään pulpetilleni jonkin lapun, joka oli rypistetty. Jenna käveli luokan eteen. Minä avasin rypistetyn paperin. "Tyttöjen pukuhuone. Kello 10", luki lapussa. Laitoin paperin taskuuni ja nojasin pulpetin kanteen. Katselin Jennaa silmiä räpäyttämättä. Riisuin häntä katseellani. Lähdin varpaista ja pysähdyin vasta päähän. Äkkiä tunsin, kuinka kyrpäni alkoi nostella päätään.

Jenna katsoi minua aina välillä, samalla kun luki esitelmäänsä. Esitelmän päätyttyä hän katsoi minuun ja hymyili. Hymyilin takaisin. Jenna lähti kävelemään kohti omaa paikkaansa. Minusta ohi kulkiessaan hän hipaisi tahallaan minua käsivarresta. Opettaja ilmoitti, että saisi lähteä ruokatunnille. Kello oli siis noin 10. Jäin hetkeksi odottamaan, että muut lähtisivät. Menin kuitenkin viimeisten joukossa. Jenna oli jo ehtinyt jossain välissä poistumaan luokasta.

Menin portaita alas ensimmäiseen kerrokseen. Livahdin ovesta, joka johti käytävälle, jossa oli poikien ja tyttöjen pukuhuoneet. Käytävällä tuli muutama oppilas vastaan. Kävelin vain rauhallisesti heidän ohitseen. Sitten tulin ovelle, jossa luki "tyttöjen pukuhuone". Avasin oven varovasti. Huoneessa oli ensimmäisenä monta penkkiriviä poikittain. Astuin sisään huoneeseen ja suljin oven hiljaa. Vasemmalla oli wc. Oikealla oli ovi, joka johti suihkutilaan. Kurkkasin suihkun puolelle. Jenna oli suihkujen välissä olevan pienen seinän takana kyykyssä odottamassa minua.

Kävelin Jennan luokse. Hän nousi seisomaan ja tarttui minua käsillään lantiostani kiinni. Olin häntä päätä pitempi, joten hänen täytyi katsoa hiukan ylöspäin katsoessaan minua silmiin. Olin juuri avaamassa suutani, kun Jenna suuteli minua suoraan suulle. Suljimme molemmat silmämme ja samalla kielemme osuivat yhteen. Jenna veti itseään hiukan taaksepäin. Katsoin häntä silmiin.

"Mä sit tykkään susta. Oikeesti", uskalsin tunnustaa. Jenna virnisti minulle ja kyykistyi eteeni. Hän alkoi avata farkkujeni vetoketjua ja nappia. Huokaisin. Jenna veti farkut alas. Farkkujen alla minulla oli sinertävät bokserit. Jenna tarttui kaluuni kiinni boksereiden ollessa vielä ylhäällä.

Äkkiä Jenna veti rajulla otteella bokserit alas. Kaluni seisoi puolikovana, esinahka puoliksi terskani päällä vetäytyneenä taakse. Jenna pussasi kaluni päätä hellästi. Sellaisen koskettelun jälkeen kaluni seisoi jo täydessä valmiudessa kohtaamaan lähes mitä vain. En ollut uskoa, että ihastukseni kohde olisi siinä edessäni ja minä seisoisin hänen edessään kalu pystyssä.

Jenna avasi paitaansa sen verran, että sai toisen tissinsä esiin. Tissit olivat yllättävän kehittyneet, kun otti huomioon hänen ikänsä. Jenna otti tiukan puristusotteen kalusta ja ohjasi terskan suuhunsa. Samaan aikaan hän imi ja runkkasi kaluani esinahkaa rynkyttäen edestakaisin. Se tuntui todella hyvältä, kun minulla oli vielä hieman kireä esinahkakin, että välillä kun runkkasin, sai tehdä hiukan töitä, että sai esinahan vedettyä taakse. Jenna pysäytti liikkeen, niin että terska jäi hänen suuhunsa. Nytkähdin vaistomaisesti, kun hän alkoi hangata kielellään terskani alapuolta. Ähkäisin pitkään. Jenna otti kalun pois suustaan ja alkoi kädellä tehdä runkkausliikettä.

Jenna alkoi toisella kädellä hieroa kassejani pyörivällä liikkeellä. Nostin Jennan seisomaan ja aloin imeä tissiä. Jenna näytti nauttivan siitä, ainakin hänen huokauksiensa perusteella. Avasin hänen farkkujensa vyönsoljen ja työnsin käteni hänen haarojensa väliin. Tunsin, että hänellä oli housujen alla vain pienet stringit jalassa. Vein käteni vielä alushousujenkin alle ja hieroin etusormella häpykumpua. Toisella kädellä kouraisin herkullista takapuolta. Jenna murisi kiihottavasti. Kaadoin Jennan suihkun lattialle ja aloin vimmatusti repiä häneltä farkkuja pois jalasta.

Farkkujen alla oli kuin olikin stringit. Jenna nosti lantiotaan hieman, jotta sais vedettyä stringit pois jalasta. Mustien stringien alta paljastui lähes posliiniksi ajeltu pillu. Hyökkäsin kielelläni pillun kimppuun. Jenna hymähti tyytyväisenä, kun kosketin häpyhuulia kielenkärjellä. Otin avuksi myös etusormen, jonka työnsin voimakkaasti sykkivään onkaloon. Tuntui kuin pillu olisi yrittänyt puristaa sormestani veret ulos. En malttanut enää odottaa. Sylkäisin kädelleni, hivelin syljen kaluuni liukasteeksi ja ohjasin kädellä penikseni pillun suuaukolle. Työnsin kaluani pillun sisään. Huomasin, että se tuotti Jennalle tuskaisan ilmeen.

"Sattuu", Jenna sanoi hiljaa. Vedin kaluni pillusta.

"Onko tää sulle eka kerta?" kysyin.

"Itse asiassa toinen", Jenna vastasi hieman nolostuen. "Työnnä hitaasti. Kyllä se sinne menee", Jenna sanoi. Ohjasin kyrpäni jälleen aukolle ja työnnyin hitaasti katsoen samalla Jennan ilmeitä. Häntä näytti todellakin hieman sattuvan, mutta hän ei puhunut mitään.

Työnnyin milli milliltä yhä lähemmäs pillun pohjaa. Pysähdyin, kun sain työnnettyä kaluni aivan pohjaan saakka.

"Jatka vain", Jenna sanoi jo helpottuneella äänellä. Tein yhden hitaan edestakaisen liikkeen. Jenna puristi kätensä nyrkkiin, kun aloin jyystää kaluani edestakaisin. Koskettelin samalla hänen litteää vatsaansa, joka aaltoili samaan tahtiin liikkeideni kanssa. Äkkiä Jenna alkoi hieman huutaa ja sätkimään. "Ahhhh, mä tuun", hän sanoi täristen. Jenna sai melko voimakkaan orgasmin. Se oli ensimmäinen kerta, kun kukaan sai minun kanssani orgasmin. Sehän kiihotti minuakin. Lisäsin pökköä pesään kirjaimellisesti. Kumarruin Jennan päälle ja suutelin häntä huulille.

Jenna puraisi huultani hellästi ja veti sitä itseensä päin. Aivan yllättäen kaluni alkoi sykkiä spermaa suoraan hänen sisäänsä. Jenna avasi silmänsä, kun lopetin äkisti liikkeen. Yllätyin itsekin, miten nopeasti olin lauennut. Laukesin paljon nopeammin kuin runkkaamalla.

"Laukesit sä?" Jenna kysyi.

"Juu", vastasin hengästyneenä. Vedin kaluni pois pillusta. Jenna nousi istumaan. Istuin polvieni päällä ja Jenna levitti jalkansa ja siirsi itsensä aivan minuun kiinni. Pussasimme ja halasimme. Samalla Jenna otti otteen kalustani ja runkkasi pari kertaa. Jenna kuiskasi korvaani tykkäävänsä minusta. Puristin häntä oikein lujaa. Tämä oli elämäni onnellisin hetki. Olla kahden rakastamani tytön kanssa.

Nousimme ylös ja aloimme pukea vaatteita päälle. Katsoimme toisiamme ja hymyilimme. Kouraisin Jennaa takapuolesta, samalla kun kävelimme pukuhuoneesta hiljaa pois. Kello oli ehtinyt vierähtää ruokatauon yli ja seuraava tuntikin oli alkanut. Se sattui olemaan samassa luokassa, kuin missä olimme olleet ennen ruokatauolle lähtöä. Menimme samaan aikaan luokan ovesta sisään. "Missäs sitä ollaan oltu? Tunti on jo alkanut ajat sitten!" opettaja tenttasi heti ensimmäisenä, kun astuimme luokkaan. Kävelimme omille paikoillemme ja istuimme alas. Katsoin vielä Jennaa ja hymyilin hänelle onnellisena ja tyytyväisenä. Sen päivän muistaisin ikuisesti.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.