Jari vilkaisi ympärilleen ennen kuin jatkoi kätensä ujuttamista housujen sisään. Lukion kemianluokassa oli kokeen aikana hiirenhiljaista. Kaikki luokan oppilaat keskittyivät koepaperiensa täyttämiseen ja koetta valvova kemian opettajakin puuhasteli omiaan pöytänsä takana.

Kyseinen opettaja, lehtori Heli Pirkkonen, oli ollut jo pitkään Jarin päiväunien kohde. Eihän 17-vuotias lukiolaispoika osannut itseään reilusti vanhemman naisen ikää arvioida, mutta Heli oli aikuinen, uhkea nainen. Aivan jotain muuta kuin luokan nuoret lukiolaistytöt. Heli piti tummanruskeita, vapaasti olkapäiden korkeudelle aaltoilevia hiuksiaan aina avoinna, eikä runsasmuotoinen nainen häpeillyt itseään tai kehoaan. Opettaja tuntui aina pukeutuvan hyvin istuviin vaatteisiin; nytkin tällä oli yllään vaalea paita, joka toi suuret rinnat esiin edustavasti. Kiusoittelevasti sen ylimmät napit olivat auki siten, että tiivisti tuijottava Jari oli välillä päässyt näkemään vilauksen valkoisista rintaliiveistä.

Kemianluokan seinustalla oli muutamia syvennyksessä olevia paikkoja, oikealta tarkoitukseltaan työpisteitä, joissa osa oppilaista istui. Jari oli tälläisessä suojaisessa paikassa, jossa hän pystyi rauhassa hyväilemään itseään. Hän tunsi jo kyrpänsä jäykistyvän farkkujen sisässä. Piti olla aivan hipihiljaa ja huomaamatta, ettei kukaan arvaisi. Hitaasti Jari avasi housujensa vyötä, jotta saisi itselleen lisää liikkumatilaa.

Jari uskaltautui jälleen vilkaisemaan opettajaa. Mielessään hän riisui tämän paidan paljastaen vain mahtavaa kuppikokoa olevat rintaliivit. Hän kuvitteli olevansa näkymätön mies, joka voisi kävellä opettajan ympäri ja vaikka varovasti koskettaakin tätä ilman, että nainen huomaisi mitään. Heli nuolaisi huuliaan ja käänsi kansion sivua, jolloin Jarin huomio kiinnittyi heti täyteläisiin huuliin. Jari kuvitteli muuttuvansa näkyväksi opettajan edessä ja työntävänsä jäykän mulkkunsa opettajan huulille. Heli osoittautuisi heti lutkaksi, ilahtuisi rohkeasta eleestä ja ottaisi pojan kyrvän ilolla suuhunsa. Ope vain puristelisi isoja tissejään ottaessaan pojalta suihin ja nielisi kaikki spermat. Sitten opettaja kiipeäisi pöydälle ja rupeaisi sormettamaan itseään, jolloin Jari voisi kertoa, että hänellä olisi jotain parempaa tarjolla, ja saisi panna tätä kunnolla.

Jari sulki silmänsä ja hyväili jäykkää kyrpäänsä farkkujensa sisällä henkeään pidätellen. Panna opea... Miltähän se tuntuisi? Opettaja varmaan kiljuisi nautinnosta saadessaan kyrpää ja laukeaisi hetkessä. Ajatusta oli vaikea visualisoida, mutta Jari kuvitteli olevansa puristavien housujensa sijasta opettajan märässä vitussa. Mitenhän syvä se olisi? Olisiko se paljonkin hänen munansa pituutta syvempi?

Jari avasi silmänsä ja vilkaisi opettajaa uudelleen. Heidän katseensa kohtasivat sattumalta, ja Jari palautti katseensa äkkiä eteensä ja jatkoi kiireellä kokeensa tekemistä. Vasta hetken kuluttua hän uskalsi sulkea hiljaa vyönsä. Hän runkkaisi kotona vessassa loppuun.

Ajatusleikkiin eksynyt oppilas joutui käyttämään tarkoin kemian kokeen loppuajan ja hän olikin kokeen loputtua viimeisten joukossa palauttamassa koepapereitaan. Naisopettaja hymyili paperiaan palauttavalle pojalle ja vilkaisi tätä silmiin. "Minulla on, Jari, sinulle vielä asiaa", Heli sanoi. Jarin sydän hypähti hänen kurkkuunsa, ja poika pakeni punastellen pakkaamaan reppuansa ja pukemaan takkinsa ylleen. Sitten hän odotti opettajan kanssa muiden oppilaiden poistumista.

Muiden poistuttua Heli astui esiin pöytänsä takaa ja asteli puolustuskannalle joutuneen oppilaan luo. Ilme naisopettajan kasvoilla oli hieman ilkikuriseen vivahtava.

"Mitä sinä teit paikallasi kokeen aikana?", Heli kysyi suorasukaisesti.

Vastaus takertui pojan kurkkuun. "E-en minä mitään. Oikaisin vain housujani", tämä änkytti. Hymy opettajan kasvoilla leveni.

"Sinä siis todella runkkasit kokeen aikana!"

Jari tunsi poskiensa punastuvan entisestään ja hän tunsi olevansa kuin tulisilla hiilillä.

"E-ei kun minä vain hyväilin itseäni. En minä vetänyt käteen, en edes lauennut!"

Heli ei näyttänyt siltä, että vakuuttelut olisivat lainkaan tyydyttäneet hänen uteliaisuuttaan, vaan opettaja laski katseensa julkeasti suoraan pojan farkkujen etumukseen. Jari ei voinut sille mitään, että häpeällinen tilanne sai hänet jäykistymään uudestaan opettajan silmien edessä.

"Avaa housusi!", Heli käski, eikä tukalaan tilanteeseen joutunut poika osannut kuin totella. Tilanteesta selvästi nauttiva naisopettaja tarttui häpeilemättä nuoren miehen vahvasti pullottaviin alushousuihin ja kaivoi niistä mulkun käteensä. Se reagoi hetkessä naisen kosketukseen. Helin ei tarvinnut kuin vetää sitä kerran eteen ja taakse siroilla sormillaan, kun se jo seisoi jäykkänä tanassa. Yhtäkkiä kuvitelma oli tullut osaksi todellisuutta. Pojan jäykistynyt mulkku oli tosiaan elävän ja aikuisen naisen hyväiltävänä.

Heli nuolaisi huuliaan pidellessään penistä kourassaan. Se oli niin siloisen ja viattoman näköinen ja reagoi herkästi pieneenkin kosketukseen jäykistymällä niin kankeaksi.

"Oletko aiemmin ollut kenenkään tytön kanssa?", Heli kysyi. Jari pudisti päätään, ja Helin katse muuttui vain kiiltävämmäksi. Aito neitsytmulkku... Pehmeänsuloisella äänellä opettaja kysyi: "Oletko käynyt tänä aamuna suihkussa?" Jari nyökkäsi hämillään. Heli jatkoi kyselyä ravistellen hieman jäykkää mulkkua ja ihaillen sen päähän muodostuvaa pisaraa: "Oletko sen jälkeen ehtinyt käydä vessassa?" Jari vastasi kummalliseen kysymykseen hiljaisella äänellä: "En".

Siinä samassa opettajatar oli polvillaan lattialla Jarin edessä ja ennen kuin Jari ehti tajutakaan, Heli oli jo ottanut pojan aran terskan suuhunsa. Nainen veti sen esinahan taakse ja pyöritti kielensä kärkeä terskan renkaan ympärillä. Jari ulvahti äänekkäästi ja olisi varmaan alkanut kaatua taaksepäin, jos poika ei olisi jo valmiiksi ollut perääntyneenä pöytää vasten. Naisopettaja olisi varmasti naurahtanut, jos olisi suihinotoltaan kyennyt. Sen sijasta Heli päästi peniksen varren syvemmälle huuliensa väliin ja punnitsi samalla jo pojan kiveksiä kämmenellään. Ne elivät ja pyöristyivät kosketuksesta. Komea varustus nuorella miehellä olikin, ja ne pullistelivat kuin halkeamaisillaan jännityksestä...

Jari ei ollut uskoa, mitä oli tapahtumassa. Yhtäkkiä hänen päiväuniensa kohde oli antamassa hänelle suuhoitoa. Jari tunsi olevansa niin kovana ja arkana, että opettajan suorasukaiset otteet ja tiukka imu suorastaan sattuivat. Jari katsoi alaspäin ja kohtasi opettajattaren katseen. Helin silmät säihkyivät ilkikurisesti, ja naisopettaja nosti kätensä kiusoittelevasti rinnoilleen ja puristeli ja tarjosi niitä ohuen paidan lävitse kuin olisi halunnut saada kyrvän niiden väliin. Jarin päässä tykytti. Hänen opettajansa oli paljastunut juuri sellaiseksi huoraksi, mitä Jari oli salaa toivonutkin. Hän ei ollut uskoa, että tämä oli tapahtumassa juuri hänelle. Hänen oli ollut vaikea yhdistää pornokuvien naiskuvaa ympärillään näkemiinsä aikuisiin naisiin, mutta nyt hän sai vihdoin kokea, millaista seksi oli. Millaisia aikuiset naiset oikeasti olivat ulkokuorensa alla.

Heli ei miettinyt toimintansa moraalisia puolia tai leikkikalunsa naiskäsityksen kehitystä. Neitsytpoika tuntui olevan niin herkkänä, että naisen oli toimittava päättäväisesti päästäkseen nauttimaan tämän kyrvästä. Heli nousi seisomaan, painoi suukon jähmettyneen miehenalun huulille ja alkoi riisua vaatteitaan.

"Menethän tuonne varastohuoneen puolelle, riisut vaatteesi ja asetut tutkimuspöydälle selällesi makaamaan? Jos olet oikein kiltti poika, saat vielä kemiasta ysin."

Jari ei väittänyt mitään vastaan ja Helikin tunsi veren virtaavan suonissaan riisuessaan kiihdyksissään vaatteitaan. Hän tunsi saman kiihkon aina nuoren miesten kanssa ollessaan. Nuorten ja nuorten - eihän hän itsekään ollut kolmeakymmentä, mutta kokemattomien poikien kanssa seksi oli aina niin suorasukaista ja luonnonmukaista. Ja pillerit riittivät ehkäisyksi.

Nuorelle lukiolaispojalle oli helpottavaa, että hänen opettajansa oli ottanut ohjat käsiinsä. Jarille olisi oikeastaan kelvannut ihan kaikki. Jo naisen kanssa oleminen riitti. Hän oli välillä jopa kysellyt tuhmemmissa chateissä, jos joku nainen olisi kaivannut nuolentaa ilman taka-ajatuksia, mutta kukaan ei ollut vastannut miehenalulle. Nyt kun häntä onnisti, opettajatar saisi häneltä mitä vain.

Saapuessaan itse alasti takahuoneeseen Heli huomasi Jarin jo asettuneen makaamaan selällään pöydän kovalla puupinnalla. Poika runkkasi hitaasti kiimanesteitä valuvaa kyrpäänsä, muttei onneksi ollut vielä lauennut. Asialle piti tehdä jotain. Suljettuaan oven perässään opettajatar kiipesi nuoren pojan perään pöydälle asettuen reilusti hajareisin Jarin kehon päälle. Heli tunsi jo tutun kutinan ja kuumotuksen alapäässään ja tiesi, ettei tarvitsisi tälläkään kertaa enempää esileikkejä. Opettajatar otti kokeneen oloisesti esille kaksi tiukkaa penisrengasta ja pujotti ne peräjälkeen pojan terhakkaan kyrvän juureen. Jari ulvaisi: "Ne kiristää..." Heli äännähti myötätuntoisesti ja silitti kämmenselällään pojan poskea. "Totut siihen äkkiä", hän lohdutti. Veren pakkautuminen oli muuttamassa pojan mulkkua jo aavistuksen punertavammaksi ja Heli tiesi hyvin sen muuttuvan siitä vain entistä kosketusherkemmäksi.

Heli kiipesi aikailematta satulaan ja antoi Jarille muuta ajateltavaa. Pojan varpaat jäykistyivät ja tämä ulisi nautinnosta Helin kostean pillun ottaessa vaivatta jäykän kyrvän syleilyynsä. Helikin voihkaisi samanaikaisesti ja laski kämmenensä pojan rintakehälle. Hän alkoi ratsastaa rytmikkäästi nuoren miehen kyrvän päällä viedessään tämän poikuuden. Sillä oli alla vääntelehtivään poikaan maaginen vaikutus. Luoja, miten hyvältä se Helistäkin tuntui. Kun ei Jari asiaa itse tajunnut, Heli nosti lukiolaispojan kädet raskaille rinnoilleen ja tämä alkoi puristella niitä hieman kömpelösti.

"Kestä vielä hetki", opettajatar huohotti rytmikkäästi: "Kestä - vielä - vähän - aikaa... Älä laukea, et saa laueta... Hyvä poika, saat vielä kympin, saat vielä kympin, jos kestät vähän vielä..."

Jari huohotti rytmikkään nussinnan kohteena samaan tahtiin ja vaikutti siltä kuin ei pystyisi millään enää pidättelemään hetkeäkään. "Mä en kestä, multa tulee... Sä oot ihana", Jari voihki lähes tuskaisen kuuloisena. Heli yritti vielä kiinnittää miehenalun huomiota pois nussinnasta kallistumalla entistä enemmän etukenoon ja tarjoamalla rintojaan pojan leikittäväksi.

Lopulta ei kuitenkaan mikään auttanut, vaan Jari huusi lähes tukahtunutta huutoa ja alkoi laueta ryöppyinä opettajattaren sisään. Se oli onneksi kiimaiselle Helillekin tarpeeksi, joka hankasi samalla itseään villisti kyrvän tyveä vasten ja alkoi itsekin väristä orgasmin kourissa. Se oli villin alkukaltaista, ja opettajatar tunsi häpeänsekaista riemua voidessaan viedä nuoren miehen poikuuden juuri tällä tavoin - ronskisti satulassa ratsastaen.

Heli jäi huohottamaan ja haukkomaan happea jäykistyneeseen asentoon jääneen pojan päälle, kunnes lopulta kohottautui pois tämän kyrvältä. Se oli sottaista puuhaa. Olisi vielä siivottava ja laitettava kaasuimuri päälle ennen opettajainhuoneeseen poistumista.

Itseään pyyhittyään Heli katseli hymyillen pöydällä makaavaa, nivusseudultaan sperman ja kiimanesteiden tahrimaa poikaa. Tämän kyrpä rypi spermassa, mutta se oli vielä ilahduttavasti puolijäykkänä. Heli ei voinut vastustaa kiusausta sulkea se vielä käteensä ja runkata sitä hieman. "Olikos se sellaista kuin olit tunnilla kuvitellutkin?", opettajatar kysyi hymyillen oppilaalta. Tämä vaikutti sekavalta, mutta sai kuitenkin sanottua: "Oli, ja parempaakin. Kiitos."

Jari tunsi olonsa niin ylpeäksi. Hän oli saanut oikeaa seksiä ja tyydyttänyt opettajattarenkin. Laukeaminen oli kyllä tapahtunut lähes varkain, kuin odottamatta, mutta se oli ollut sitäkin ihanampaa.

Helin riemuksi nuoren miehen penisrenkain koristeltu kyrpä alkoi osoittaa elon merkkejä hyväilyn seurauksena. Vanhempi nainen oli lähes silminnähden liikuttunut ja onnellinen. "Teet vielä jonkun tytön oikein onnelliseksi tällä kyrvälläsi", hän kehui. Hetken päästä naisopettaja kysyi: "Haluatko kokeilla vielä uudelleen?"

Eihän sen ikäistä teinipoikaa tarvinnut kauaa houkutella. Kohta Jari olikin omatoimisesti yhtymässä takaapäin opettajaansa. Heli oli taipunut lavuaarin ylle niin, että hänen rintansa pääsivät heilumaan tyhjän päällä ja hän yritti seistä mahdollisimman leveässä haara-asennossa, jotta poika pääsisi esteettömästi yhtymään häneen. Olihan se toki kömpelöä ja pari kertaa Jari lipsahti uloskin liukkaasta vitusta, mutta sen, minkä nuori mies hävisi taidossa, tämä korvasi sulalla innokkuudella. Helin olo oli hyvä ja turvonnut eikä hänen kehonsa enää lähtenyt uuteen nousuun, mutta nuoren miehen innokkaan läähätyksen tunteminen ja tämän kehon liikeiden seuraaminen tuntui itsessään kutkuttavalta ja hyvältä.

Heli sulki silmänsä ja antoi tunteen viedä itseään. Hän työntyi varovasti poikaa vasten joka työnnöllä yrittäen hillitä kuitenkin liikkeitään lipsumisen varalta. Pojan puristava ote hänen lantiollaan tuntui hyvältä. "Kutsu mua lehtori Pirkkoseksi", Heli pyysi. Hetken hiljaisuuden jälkeen poika kokeili arasti: "Lehtori Pirkkonen, sinua on ihana panna." Se oli jo hyvä yritys, mutta Heli korjasi: "Sano, että 'Teitä on ihana nussia.'" Poika alkoi saada leikin päästä kiinni ja tyydytti innolla opettajattaren paheellisia kieroutumia kertoen tälle hetki hetkeltä rohkeammin, miten lehtorin vittu hyväili hänen munaansa. Sitä jatkui aina nuoren miehen toiseen laukeamiseen asti.

Se alkoi olla liikaa innokkaallekin oppilaalle, jonka kyrpä alkoi roikkua voimattomana maata kohti. Heli leikitteli ajatuksella pakottaa nuori mies vielä kolmannelle kierrokselle, mutta hän tyytyi kuitenkin vain poistamaan varovasti puristavat penisrenkaat ja rapsuttelemaan pojan tyhjiin puristettuja kiveksiä.

Lehtori Pirkkonen hymyili ja painoi kevyen suukon viattoman näköisen klopin poskelle. "Sinä saat vielä kympin, ja saatat sinä vielä saada muutakin, kunhan et vain kerro kenellekään tästä tapahtuneesta. Muista, että minäkin voin aina kertoa muuten luokalle sinun runkanneen kokeen aikana", Heli uhkasi. Uhkaus oli varmasti turha ja kieli vain opettajan huonosta omatunnosta ja häpeästä. Jari ei asiaa pannut kuitenkaan pahakseen, vaan hymyili vain onnellisen näköisenä.

"Ovatko muutkin naiset samanlaisia kuin sinä?" poika kysyi.

Jo selkänsä pojalle kääntänyt ja pukemaan ryhtynyt opettajatar pysähtyi ja mietti kysymystä. Hetken päästä hän avasi suunsa vastatakseen, mutta punastui sitten ensi kertaa. Eihän sitä oikein voinut sanoa ääneen. Lopulta opettajatar kumartui pojan puoleen ja kuiskasi vastauksensa suoraan tämän korvaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia