Kiimainen liikuntatunti

admin Koulussa
01.01.2016
16293 näyttökertaa
0 kommenttia
3.40
Maanantaiaamu oli lämmin ja aurinkoinen, vaikka kello oli vasta vähän vaille kahdeksan. Perjantaiset tapahtumat Minnan kanssa olivat pyörineet mielessäni koko viikonlopun ja olinkin runkannut useaan otteeseen miettien samalla oppilaani ihania tissejä, täydellistä persettä ja tiukkaakin tiukempaa teinipillua. Silti kiitin onneani, ettei tänään ollut Minnan luokan tunteja, sillä en olisi varmasti pystynyt estämään kiihottumistani Minnan edessä.

Pysäköin autoni koulun pihaan ja kävelin tuttuun tapaan opettajainhuoneeseen. Olin juuri kaatamassa kahvia kuppiini, kun rehtori käveli viereeni aivan naama peruslukemilla.

- Huomenta. Kuule, voisitko tulla käymään nopeasti kansliassa, rehtori sanoi huolettoman oloisesti. Ajattelin asian koskevan jotain sijaisuuteeni liittyvää ja kävelin pomoni perässä hänen huoneeseensa. Rehtori istui pöytänsä taakse ja osoitti minulle tuolia pöydän edessä. Istuin tuoliin ja rehtori katsoi minua hymyillen, aivan kuin hän olisi samalla koittanut tulkita jotain eleistäni. Hymyilin takaisin ja odotin, että rehtori sanoisi jotain.

- No, kuinkas olet viihtynyt koulussamme? hän kysyi viimein.

- Oikein hyvin. Työkaverit ovat tosi mukavia ja oppilaatkin ihan kilttejä, vastasin esimiehelleni. Hörppäsin kupistani kahvia, samalla kun rehtori avasi pöytälaatikon ja otti sieltä jotain. Meinasin tukehtua kahviini, kun näin, mitä hän oli ottanut laatikosta: pomoni roikotti sormenpäässään pikkuisia punaisia stringejä. Katselin silmät suurina vaatekappaletta ja mielessäni alkoi pyöriä perjantaiset tapahtumat. Tilanne olisi ollut normaalisti erittäin koominen, mutta nyt pomoni stringit kädessä alkoivat herättää minussa pelonsekaista kauhua. En vieläkään ymmärtänyt, miten stringit saattoivat olla nyt rehtorin hallussa.

- Tuota noin, olisi tällainen kiusallinen kysymys. Vahtimestari löysi tällaiset perjantai-iltapäivänä luokasta 205 tarkistaessaan luokkahuoneita. Koitan nyt selvittää, miten nämä on päätyneet sinne, ja sullahan oli viimeinen tunti siellä perjantaina. Että huomasitko näitä silloin? rehtori sanoi jo huomattavasti vakavammalla äänellä. Huokaisin hieman helpotuksesta, sillä en ainakaan heti ollut jäänyt kiinni. Kävin mielessäni mahdollisia vastauksia läpi, jotka eivät paljastaisi minua.

- En kyllä huomannut ja varmasti muistaisin, kun tuollaisesta vaatteesta on kyse. Mistä ne löytyivät? koitin sanoa mahdollisimman asiallisella äänellä. Yritin katsoa rehtoria vilpittömän yllättyneenä, mitä kyllä oikeasti olinkin.

- Sehän tässä onkin erikoisinta. Ne löytyivät kattolampusta roikkumassa. No mutta täytyy sitten jatkaa selvittämistä. Kiitos vaan, voit mennä aloittamaan tuntia, rehtori sanoi ja nousin nopeasti tuolista. Ehdin kävellä ovelle, kun rehtori huikkasi vielä perääni:

- Ai niin, liikunnan opet ovat tänään urheilukilpailuissa, niin voisitko pitää pari liikuntatuntia iltapäivällä? Siellä on sitten tanssia ohjelmassa, että toivottavasti on tanssiliikkeet hallussa.

Vastasin myöntävästi, vaikka tanssitaitoni olivatkin hieman ruosteessa. Saisinpahan ainakin lisäansioita.

Päivä kului normaalisti ja mielessäni pyörivät koko ajan punaiset stringit rehtorin kädessä. Olin lopulta muistanut heittäneeni stringit kohti kattoa ja ilmeisesti Minna ei ollut sitten muistanut ottaa niitä rakastelun jälkeen. Koitin vältellä liikkumista yleisissä tiloissa, jotta en olisi törmännyt Minnaan.

Lopulta jäljellä olikin enää kaksi tanssituntia. Silmäni meinasivat pudota päästäni, kun näin, mikä luokka tuli liikuntasaliin. Tietenkin sama ysiluokka, jolla Minnakin oli. Saman tien näin Minnan tyttöjen joukossa ja entistä seksikkäämmän näköisenä. Hänellä oli yllään paljastava vaaleanpunainen toppi ja kireät mustat housut, jotka eivät jättäneet jumalaisen perseen muotoja arvailun varaan. Yritin kaikin keinoin välttää kiihottumista, jotta kullini ei alkaisi seisoa koko luokan nähden. Koitin vakavoitua ja sain sanottua:

- No niin, aloitetaan valssilla. Haluaisiko joku pari tulla näyttämään mallia? Olisiko pojissa vapaaehtoisia?

Yhtään kättä ei noussut ja vastauksina kuului vain epämääräisiä "emmä osaa"-mutinoita.

- Jaa, no, kai mun sit pitää näyttää. Tulisko joku tytöistä näyttämään tyttöjen askeleet? sanoin sitten. Yhtään kättä ei noussut, kunnes hetken päästä yksi tytöistä lähti rivistä kävelemään salin eteen.

- Mä voin tulla, Minna sanoi ilkikurinen ilme kasvoillaan. Hän nousi näyttämölle ja veti minut heti tanssiotteeseen.

Aloimme tanssia ja selostin samalla ohjeita koko luokan katsoessa pyörimistämme. Koitin pitää katseeni Minnan pään yläpuolella, kunnes yhtäkkiä tunsin Minnan painautuvan vaivihkaa lähemmäs. Katsoin alaspäin ja näin suoraan Minnan tissivakoon, jonka toppi paljasti avoimesti. Samalla huomasin, ettei Minnalla ollut rintsikoita ollenkaan ja tunsin nöpöttävät nännit ihollani. Sitten pahin pelkoni kävi toteen: mulkkuni alkoi seisoa. Sydämeni löi tuhatta ja sataa, ja aloin hikoilla. Sitten Minna sipaisi housujeni etumusta nopeasti ja kyrpäni jäykistyi entisestään.

Paniikissa irrottauduin Minnan otteesta ja syöksyin verhojen taakse piiloon. Laitoin Hopeisen kuun soimaan ja käskin oppilaita alkaa tanssia. Minnakin poistui lavalta ja jäin istumaan näyttämön reunalle ja koitin peitellä stondistani.

Loput tanssit näytinkin yksinäni, sillä en olisi enää kestänyt toista kiimaista tanssia Minnan kanssa.

Lopulta tunnit olivat ohitse, ja oppilaat valuivat pukuhuoneisiin. Jäin vielä saliin ja lähdin viemään cd-soitinta välinevarastoon. Vedin oven kiinni ja istuin patjalle.

Olin vieläkin kiihottunut ja minun oli pakko alkaa runkata. Makasin patjalla ja suljin silmäni ja vatkasin munaani Minna mielessäni. Olin niin keskittynyt touhuuni, etten kuullut oven avautuvan ja jonkun hiipivän sisään.

- Ajattelet sä mua? kuului heleä ääni ovelta ja säpsähdin takaisin todellisuuteen. Näin Minnan seisovan edessäni katselemassa kohti kattoa kohoavaa kyrpääni. En saanut sanaa suustani ja katselin vain tytön kauniita kasvoja ja upeaa vartaloa.

- Aika sopimatonta käytöstä opettajalta, ku sillä seisoo tanssiessa oppilaan kans ja sit se runkkaa välinevarastossa. Ai niin, multa hukku perjantaina yhet stringit. Oot sä sattunu näkeen niitä? Minna jutteli ovela ilme kasvoillaan.

- Joo, just näin ne tänä aamuna rehtorin kädessä, sain lopulta sanottua.

- Okei, mä vähän arvelin, et sä tietäisit. Saaks mä jatkaa tota sun hommaas? Minna kysyi ja istui haarat levällään jalkojeni päälle. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, Minna oli jo aloittanut kaluni runkkaamisen. En voinut vastustaa sitä tunnetta ja makasin vain patjalla kiihottuneena. Minna vatkasi kulliani nopeasti edestakaisin ja paine alkoi kasvaa jalkojeni välissä.

Juuri kun olin laukeamassa, Minna lopetti varmasti tahallaan runkkaamisen ja nousi ylös.

- Tule, mennään suihkuun, hän sanoi ja tarttui minua kädestä.

- Mihin muka? Siellähän on muita oppilaita vielä, vastasin hämmentyneenä. Minna vain veti minua perässään ja sanoi kaikkien jo lähteneen.

Menimme pukuhuoneille ja onnekseni ne olivat tosiaan jo tyhjiä. Minna raahasi minut tyttöjen pukuhuoneeseen ja alkoi saman tien riisua itseään.

- Minna hei, ei me voida täällä olla, joku voi tul–, koitin puhua tytölle järkeä, mutta lauseeni katkesi Minnan riisuessa pinkin topin päältään, jolloin hänen upeat tissinsä paljastuivat. Sitten hän laski housunsa alas ja näin hänen päällään enää pikkuruiset pinkit stringit. Kyrpäni seisoi taas kovana kuin rautakanki. Minna riisui vielä stringitkin jalastaan, jolloin näin taas ihanan posliiniksi ajellun pillun.

Minna avasi suihkuhuoneen oven ja meni sisään. Hän avasi suihkun ja alkoi pestä pitkiä, kauniita hiuksiaan. En enää voinut hillitä itseäni ja heitin vaatteeni nopeasti päältäni penkille Minnan vaatteiden viereen. Syöksyin sisään pesuhuoneeseen ja vedin oven kiinni perässäni. Otin Minnan heti syleilyyni ja aloimme suudella kiihkeästi suihkun alla. Koskettelin tytön kiinteitä tissejä ja suutelin hänen ihanasti nöpöttäviä nännejään.

Sitten Minna kumartui alaspäin ja otti kovan kaluni suuhunsa ja alkoi imeä sitä kiimaisena. Minna lutkutti mulkkuani lämpimän veden suihkutessa yläpuoleltamme. Olin taas räjähtämäisilläni Minnan suuhun, kun kuulin yhtäkkiä ääniä pukuhuoneen suunnalta. Pukuhuoneen ovi avautui ja joku oli tulossa sisään! Menin paniikkiin, mutta Minna vain jatkoi suihinottoa, samalla kun joku koputti suihkuhuoneen oveen.

- Saako tulla sisään? kysyi naisääni oven takaa. Olin aivan hädissäni, kun tunnistin äänen tyttöjen liikunnanopettajaksi. Pohdin mielessäni, mitä oli tehtävissä ja huomasin huoneen laidalla olevan vessakopin. Vedin kullini pois Minnan suusta ja syöksyin vessaan ja suljin oven, mutta en uskaltanut lukita sitä. Nousin vessanpöntön päälle, jotta jalkani eivät näkyisi oven alta. Samassa kuulin oven avautuvan.

- Ai hei Minna, sinä oletkin vielä täällä, opettaja sanoi. Rukoilin mielessäni, että nainen ei huomaisi pukuhuoneen penkillä olevia vaatteitani eikä hän avaisi vessan ovea.

- Laitatko pukuhuoneen oven lukkoon sitten, kun lähdet. Jokos teidän sijainen on lähtenyt? opettaja jatkoi.

- Juu, laitan, laitan. Kyllä se äsken täällä vielä pyöri, mutta sitten se hävis johonkin, Minna vastasi ovelan kuuloisella äänellä. Sitten tuli hiljaista enkä ollut varma, lähtikö opettaja pois. Yhtäkkiä vessan ovi avautui ja melkein putosin pelästyksestä pöntön päältä.

- Mitäs sä täällä piileskelet? Tuliks sulle kusihätä, ku niin äkkii lähit karkuun? Minna sanoi vino hymy kasvoillaan. Olin melkein jo raivostumassa Minnalle hänen kuittailustaan, mutta hän otti minua kädestä kiinni ja veti minut takaisin suihkun alle. Sitten hän asettui makaamaan lattialle ja sanoi:

- Sä voitkin sit kusta mun päälle.

Hämmästyin hieman, mutta tein työtä käskettyä. Aloin pissata hänen tisseilleen ja kasvoilleen. Hän nautiskeli silmät kiinni ja avasi suunsa ja ohjasin kusen hänen suuhunsa. Lopetettuani hän nousi ja käski minut lattialle makaamaan. Hän meni seisomaan haarat levällään ylleni ja teinipillusta alkoi valua kusta kullini päälle, joka alkoi taas seisoa. Hän siirtyi eteenpäin ja ohjasi kultaisen suihkun kasvoilleni ja suuhuni. Lopetettuaan tartuin hänen käsiinsä ja ohjasin pillun suuhuni kiinni. Nuolin hänen ihanan, märän pimppinsä puhtaaksi ja tungin kieltäni sitten hänen vaginaansa ja pyörittelin kieltäni klitoriksen kohdalla. Minna voihki kiimaisesti minun nuoliessa kosteaa pillua.

Vähän ajan kuluttua Minna siirtyi alemmas ja ohjasi jäykän kullini hänen pilluunsa. Se tuntui vielä tiukemmalta kuin viimeksi, mutta sain mahdutettua mulkkuni hänen sisäänsä. Minna tarttui minua olkapäistä ja liikutteli itseään edestakaisin. Välillä hän kovensi tahtia ja lähes huusi kiihottuneesti. Toivoin vain, ettei kukaan kuulisi, mutta ajatukset häipyivät kiimaisten ajatusten tieltä.

Sitten Minna siirtyi makaamaan päälleni ja pyöräytin meidät ympäri. Aloin liikutella itseäni Minnan päällä taas rytmikkäästi tiukan, märän pillun puristaessa kaluani. Minna voihki entistä kovemmalla äänellä ja tunsin, että olin kohta laukeamassa. Lopulta laukesin voimalla hänen sisäänsä ja molemmat saivat valtavan orgasmin. Huohotin ja makasin väsyneenä hänen päällään.

Hetken päästä vedin kyrpäni ulos ja nousimme ylös. Peseydyimme vielä ja hyväilimme toisiamme. Sitten siirryimme pukuhuoneeseen ja kuivasimme itsemme Minnan pyyhkeeseen. Jäin vielä istumaan penkille ja katselin kun Minna puki vaatteet päälleen. Hän antoi vielä suukon ennen kuin siirtyi pukuhuoneen ovelle. Minna jäi vielä ovelle seisomaan ja sanoi kauniisti hymyillen:

- Nähään taas huomenna, ope.

Sitten hän poistui sulkien oven perässään ja minä jäin istumaan onnellisena penkille.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.