Olin viimeistä päivää työharjoittelussa eräällä yläasteella. Olin viimeisenä talossa. Tehtäväni oli laittaa paikat kiinni ja ovet lukkoon, mutta minulla oli aivan muita suunnitelmia. Olin vihdoinkin kutsunut Tuomon kanssani ulos, ja hänen oli määrä tulla hakemaan minut töiden jälkeen. Ajattelin käydä vain sulkemassa salin valot, lakaista lattian ja lähteä ulos odottamaan Tuomoa.

Saavuin suureen saliin ja aloin lakaista lattioita. Olin juuri lakaisemassa penkkiä, kun huomasin sen alla jotain. Hivuttauduin katsomaan, mitä siellä oli, ja kun nostin sen, koin yllätyksen. Se oli pornolehti. Katselin ympärilleni ja aloin katsoa lehteä. Siinä oli kuvia, joissa naisen haaroissa oli dildo. Aloin miettiä, kuinka pitkä aika oli siitä, kun olin viimeksi saanut munaa. Siitä oli jo iäisyys.

Käänsin sivua lehdessä. Seuraavalla sivulla mies veti seksikästä blondia takaa pilluun. Tunsin kostuvani siitä. En voinut olla koskettelematta itseäni. Aloin hieroa rintojani, kunnes kuulin ääntä takaani.

- Tota... Öh... Anteeksi, se lehti taitaa olla minun.

Käännyin ympäri. Siinä oli hädin tuskin 16 vuotta oleva komea poika. Päätin kiusotella nuorta poikaa, niin että ehkä vaikka saisin jopa itse nautintoa. Nousin polvilleni ja aloin napittaa mekkoni yläosaa hiljalleen auki.

- Tissejäkö sä kattelet noista lehdistä? sanoin härnäten ja jatkoin vielä: - Haluaisitko päästä koskemaan näitä?

Hivutin mekon yläosan kokonaan pois. Poika tuijotti minua taistellen himonsa ja nolostumisensa kanssa. Viimein hän kuitenkin sai nyökätyksi, muttei liikahtanutkaan minua kohti.

- Haluaisitko, että otan nää pois..? kysyin ja liu'utin sormea valkoisten pitsisten liivieni olkaimen alla. En odottanut vastausta, vaan pyöritin sormea hyväillen pitkin samettista ihoani siirtäen olkaimet hiljalleen olkapäideni yli. Ihoni kaipasi kosketusta, ja nautin sormieni hellästä hyväilystä. Siirsin peittävät pitsit sivuun paljastaen rintani. Tunsin viileän ilman ja pystyssä sojottavien nännien kohtaavan, enkä voinut olla koskematta niitä. Poika ei vieläkään liikahtanut minua kohti, vaan tuijotti yhä lasittuneella katseella touhujani housujensa pullistuman yhä kasvaessa.

Lisäsin panoksia ja aloin napittaa loppuja nappeja auki. Parin napin jälkeen mekko valahti alas paljastaen valkoiset pitsiset stringit. Lähdin taas konttaamaan poikaa kohti. Minun oli saatava koskea häntä, saatava hänet koskemaan minua.

Tartuin poikaa kädestä ja vein sen omani kanssa stringieni sisään. Olin niin kiimainen, että pitsinen haaraosakin oli kostunut. Ohjasin pojan etusormen pillunhuulieni välistä klitalleni. Pyöritin sormea hetken, kunnes varmistuin, että poika oli mukana leikissä. Otin käteni pois ja kumarruin suutelemaan poikaa. Hän vastasi suudelmaani arasti. Levitin jalkojani hieman, jotta olisin avoimempi pojan kädelle. Tästä hän innostuikin ja vaihtoi peukalonsa klitalle siirtäen samalla etusormensa onkaloni suulle. Hitaasti sormi upposi kuumaan vakoni ja nautinnollinen vaikerrus purkautui huuliltani.

Aloin napittaa pojan housuja auki. Niiden auetessa paljastui valkeiden boksereiden peittämä, juhlakunnossa oleva kalu. Poika lopetti sormellaan naimisen ja alkoi riisua paitaansa. Samalla aloin riisua hänen housujaan ja boksereitaan. Hetken vain ihailin komeaa kullia. Se oli taatusti isoin, jonka olin koskaan nähnyt. Kumarruin suutelemaan sitä. Kehotin poikaa nojaamaan kunnolla taakse, ja kumarruin kullin ylle. Puristin sen rintojeni väliin ja hieroin hetken rintojani sitä vasten pojan nauttiessa katselemisesta. Otin taas terskan huulieni väliin ja kuljetin kieltäni sen ympäri. Yritin ottaa koko varren suuhuni, muttei se mahtunut millään.

Kännyin ympäri työntäen kosteiden stringieni peittämän vakoni pojan kasvojen eteen. Poika ei turhia miettinyt, vaan tarttui pitsiin ja repäisi. Kiljaisin tuntiessani kankaan pingottuvan ja repeävän. Poika kai pelästyi reaktiotani, koska en tuntenut hänen kosketustaan paljaalla vaollani. Työnsin toisen käteni alakautta raottamaan pillunhuuliani esitellen hunajastani kiiltelevää lihaani pojalle. Tunsin pojan sormet aukollani ja pystyin taas jatkaa pojan kyrvän imemistä. Tällä kertaa poika alkoi työntää kahta sormeaan sisääni. Puskin pilluani sormia kohti upottaen ne yhä syvemmälle. Samalla tunsin pojan painavan taas peukalonsa klitalleni, enkä voinut enää jatkaa kyrvän imemistä.

Tunsin kiimani lähestyvän huippuaan ja voihkin ja vaikersin ääneen. Poika lopettikin yhtäkkiä ja pyysi minua ratsastamaan kullinsa päällä. Käänsin kasvot poikaan päin ja aloin laskeutua valtavan kalun päälle. Tiukka pilluni venyi hiljalleen äärimmilleen, ja upea kulli upposi lihaani. Poika alkoi suudella rintojani. Hän pyöritti kieltään nänneilläni, ja liikutin itseäni yhä nopeammin ylös ja alas. Kiimainen pilluni suorastaan imi pojan sykkivää kalua. Poika otti pakaroistani kiinni ja veti minut lähemmäs työntäen kullinsa aivan pohjaan. Aloin taas tuntea huippuni lähestyvän. Kiimainen vaikerrus purkautui huuliltani, kun poika veti minut kerta toisensa jälkeen aivan kiinni itseensä valtavan kyrvän täyttäessä minut kokonaan. En voinut pidätellä enää itseäni, vaan räjähdin valtaisaan orgasmiin, ja tunsin, kuinka pilluni syke sai pojan laukomaan kuumaa spermaa sisääni.

Kun puimme päällemme, suutelimme hyvästiksi. Katsoin kelloa ja tajusin Tuomon jo odottavan. Juoksin Tuomon luo autoon ja lähdimme.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia