Olin jo pitkään haaveillut eräästä koulumme pitkähiuksisesta kaunottaresta, Jonnasta. Jonnalla oli kimaltelevat vaaleat hiukset ja ehkä kauneimmat kasvot, jotka tiesin. Vaikka Jonna ei käyttänyt paljastavia vaatteita, se ei suinkaan latistanut halujani. Päinvastoin mietin, miltä näyttäisi, kun Jonna lopulta riisuisi itsensä edessäni ja paljastaisi täydellisen vartalonsa.

Eräänä päivänä koulun jälkeen Jonna tuli hieman yllättäen luokseni ja kysyi:

"Mitä sä teet tänään?"

Olin jo sopinut tapaamisen kaverin kanssa, mutta vastasin:

"Öh, en mä kait mitään. Kui niin?"

"Ei kun mä vaan mietin, että oisinko voinu tulla teille tänään, vaikka jotain leffaa katsomaan?"

Olin joskus pitänyt Jonnan kanssa pientä flirttailua koulun käytävällä, mutta en ollut odottanut, että Jonna tulisi kysymään minua seurakseen.

"Joo, käyhän se. Jos tulisit meille vaikka siinä yheksän aikoihin?" vastasin Jonnalle.

"Tehään sitte niin!"

Onneksi olin muuttanut omaan kämppään muutama vuosi sitten ja sain olla Jonnan kanssa kahdestaan.

Olin käynyt ostamassa kaupasta jotain syötävää ja kumeja siltä varalta, että illan aikana tapahtuisi jotain, vaikka toivoin tietysti, että pääsisin harrastamaan suojaamatonta seksiä. Itselläni tauteja ei ollut enkä uskonut, että Jonnallakaan olisi.

Kuulin ovikellon soivan ja kävin avaamassa oven.

"Moi, saanks mä tulla sisään? Kiva kämppä muuten sul."

"Joo, onhan tää."

Otin Jonnalta takin pois ja laitoin sen henkariin. Jonna oli meikannut huolella ja näytti entistäkin nätimmältä. Jo pelkkä ajatus päästä harrastamaan seksiä Jonnan kanssa sai housuni tuntumaan kireiltä. Sain ensituntumaa, kun Jonna otti kenkiä pois jaloista ja kumartui perse minuun päin. Farkkujen alta pilkotti valkoiset, söpöt alushousut. En tiedä, huomasiko Jonna, että vilkuilin hänen takapuoltaan vai arvasiko hän sen, mutta sain häneltä tiukan katseen ja lopulta pienen hymyn.

Istuuduimme vierekkäin sohvalle ja aloimme katsoa elokuvaa. Vähitellen painauduimme toisiimme yhä tiukemmin kiinni. Yhtäkkiä huomasin, kun Jonna alkoi tuijottaa minua himoitsevasti. Hän siirtyi istumaan syliini kasvot minuun päin ja alkoi suudella. Suutelin häntä takaisin ja hivutin käteni hitaasti hänen takapuolelleen. Odotin, miten Jonna reagoisi. Huomasin, että Jonna ei pistänyt lainkaan vastaan, joten aloin puristella Jonnan jo koulussa himoitsemaani muodokasta persettä.

Kaadoin Jonnan sohvalle selälleen ja kiittelin mielessäni sitä, että oli tullut hommattua isompi sohva, jossa oli tarvittaessa hieman liikkumavaraakin. Kun saimme suuteluun pientä taukoa, Jonna kysyi:

"Haluisitko sä panna mua?"

"Joo", vastasin lainkaan empimättä.

Jonna nousi seisomaan sohvan viereen ja veti housut ja paidan pois päältään, niin että jäljellä oli enää alusvaatteet. Sitten hän veti pikkuhousunsa alas ja heitti rintsikkansa lattialle. Jonna avasi vielä hiuksensa niin, että ne valahtivat rinnoille. Tätä näkyä olin jo odottanut ja se näytti yhtä hyvältä kuin olin kuvitellutkin. Jonna ei ollut ajellut tussuaan täysin posliiniksi, vaan oli siistinyt karvoja vain vähäsen.

Riisuuduin itsekin ja menin istumaan sohvalle. Jonna istui syliini ja tunsin, kuinka kaluni upposi jo kosteaan pilluun.

"En usko, et sulla mitää tauteja olis. Ei mullakaan. Kortsut onki ihan typeriä", Jonna sanoi. En alkanut väittää vastaan, vaan aloin heilutella Jonnaa ylös alas ja hyväilin samalla hänen rintojaan. Jonna painautui minuun kiinni. Tartuin häntä perseestä ja aloin taas nostella häntä ylös ja alas. Jonna aivan kuin luki ajatukseni ja huusi:

"Onks tossa kaikki, mihin sä pystyt? Pane mua nii kovaa ku pystyt!"

Kahdesti ei tarvinnut käskeä, ja kiihdytin tahtia. En muista, milloin olisin saanut yhtä hyvää kyytiä. Jonnan pillu oli juuri sopivan kireä ja ihanan kostea.

Jotta en laukeasi niin pian, yritin saada hieman taukoa kaatamalla Jonnan selälleen sohvalle ja aloin jyystää häntä lähetyssaarnaaja-asennossa. Ihailin ja hyväilin hänen kehoaan, samalla kun tunsin, kuinka me molemmat olimme jo hiestä märkiä. Huomasin, kuinka hiki valui Jonnan rintojen välissä ja levitin sitä kädelläni rinnoille.

Jonkin aikaa pantuani käännyin itse selälleni. Jonna nousi ratsastamaan päälleni. Aluksi Jonna ratsasti päälläni pystyasennossa, mutta kohta vedin käsilläni Jonnan kehon omaani vasten ja aloin taas perseestä kiinni ottaen liikutella Jonnaa nopeaan tahtiin.

"Mä en kestä enää kauaa", sanoin Jonnalle.

"Nouse sitte istumaan, ni mä otan sulta mällit suihin."

Menin istumaan sohvan reunalle. Jonna meni kyykkyyn ja alkoi liikuttaa kättään kaluni ympärillä ottaen kalun välillä suuhun ja alkaen imeskellä sitä. Jonnan suu tuntui järisyttävän kuumalta ja hyvältä ja yritin nauttia käsittelystä niin kauan kuin mahdollista. Lopulta jouduin kuitenkin antamaan periksi.

"Nyt tulee!" huusin.

Jonna otti kaluni suuhunsa ja tunsin, kuinka mällit lensivät valtavalla voimalla Jonnan kosteaan suuhun. Jonna nuoli kaluni vielä huolellisesti puhtaaksi ja sanoi:

"Kiitti kyydistä. Säkin varmaa tykkäsit?"

"Otetaan joskus uudestaan, okei?" Jonna kysyi suihkussa käytyämme.

"Millon vaan sä haluut", vastasin pieni punastus kasvoilla.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia