Meidän luokan Ville

admin Koulussa
21.06.2013
4991 näyttökertaa
0 kommenttia
4.00
Tuijotin kelloa. Vielä puoli tuntia koulua. Kieliopin koe oli nenäni alla, enkä osannut kirjoittaa sanaakaan. Mulkoilin meidän luokan jätkiä. Heistä oli kasvanut miehiä kesän aikana. Mulkoillessani minua alkoi panettaa. Vittu, minua oli panettanut jo kauemman aikaa. Aloin leikitellä mietteissäni, ketä panisin mieluiten. Pekka oli vähän ujo. Hänestä ei saisi mitään irti. Hän oli kyllä syötävän söpö. Vertailin kaikkia, kunnes iskin haukansilmäni Villeen. Ville oli sopivan pitkä, sillä itse olin 170 cm pituudeltani. Ihanat hiukset, seksikäs kroppa. Huomasin Villen mulkoilevan myös minua. Katsoin takaisin aika veikeästi flirttaillen vähän, ja lopuksi siitä tuli kunnon kaksipuolista flirttailua.

Kellot soi ja kaikki luokkalaiset ryntäsivät ulos luokasta. Mietin, että nyt tarttuisin tilaisuuteen, kerran aloite oli jo tehty.

- Ville! tarrasin poikaa hihasta. Aloin kuskata häntä kädestä koulun lukion vessoille päin. Siellä ei ollut enää ketään tähän aikaan.

Työnsin meidät vessaan ja lukitsin oven. Ville katsoi kysyvästi. Painoin hänet rajusti seinää vasten. Huomasin, että hän tajusi, mitä oli tekeillä. Kiusoittelin Villeä käyttämällä huuliani välillä hänen huulillaan, mutten kuitenkaan suudellut.

- Osaatko suudella? kysyin käyttäen huuliani taas sentin päässä pojan huulista.

Ville käänsi minut äkkinäisesti seinää vasten, painoi itseään minuun ja suuteli kiihkeästi. Totesin hänet hyväksi suutelijaksi. Hän leikitteli kielelläni paljon. Se oli kiihottavaa, nautinnollista. Ville alkoi huohottaa ja hieroi persettäni oikealla kädellään ja oikeaa rintaani vasemmallaan. Aloin itsekin hengittää kiihkeämmin ja huomasin kostuvani.

Ujutin käteni Villen etumukselle ja huomasin hänellä seisovan. Hän alkoi ottaa paitaani pois, ja avustin nostamalla käteni ylös. Sitten Ville hyökkäsi farkkujeni vyölle, ja vetäisi housut jalastani. Hän nosti minut vessan tilavalle pöytätasolle. Ihanasti hän hieroi vaaleita pitkiä hiuksiani käsitellessään samalla kaulaani.

Ville ujutti kätensä selkäni taakse ja avasi rintsikat vähän vaikeroiden, mutta sai ne lopulta auki ja riuhtaisi pois. Pian kieli otti nännini käsittelyyn, ja voihkin, ynisin. Yritin olla hiljaa, mutten kyennyt. Ville ujutti kätensä stringieni välistä pillulleni ja alkoi hieroa klitoristani käyttäen välillä sormeaan vaginassani. Aloin kiljua ja työntää lantiota tahdissa. Kiljumista vaimensi suuteleminen, onneksi.

Työnsin hetken päästä Villen pois itsestäni ja hyppäsin pöydältä alas. Riuhtaisin hänen housunsa jalkoihin. Huomasin boksereista pullottavan kovan kalun, joka sai minut täysin kiimaan. Riuhtaisin bokseritkin alas ja aloin runkata munaa. Livoin välillä sitä samalla kädellä runkaten, kunnes tungin koko kyrvän suuhuni ja imin sitä kuin kuin pikkutyttö tikkariaan. Ville voihki ja hieroi kovakouraisesti hiuksiani. Kiristin tahtiani, ja hetken päästä Ville laukesi. Nielin kaikki spermat. Nuolin kyrvän puhtaaksi ja nousin ylös.

- Vittu, sä oot ihana! Sä oot niin kaunis ja seksikäs, Ville sanoi. Olinpahan saanut kropastani ja 80C-rinnoistani hyvää palautetta.

- Kiitti, sä oot hyvä sormettaa. Osaaks nuolla? kysyin ja aloin kietoa käsiäni Villen kaulaan.

- Totta helvetissä osaan, ja sun pilluas nuolen vaikka ikuisuuden, poika sanoi.

Ville nosti minut pöydälle ja meni polvilleen seisomaan lattialle. Hän alkoi nuolla klitoristani kiusoitellen ja käytti välillä kieltään vaginassani. Kiihotuin, kiljuin, huohotin ja kuiskin Villen nimeä. Hän kiristi tahtia kehotuksestani, ja juuri kun olin saamassa orkun, hän lopetti. Ville nousi ylös ja työnsi kyrpänsä pilluni suulle, ja työnsi sen hiljaa sisääni. Voihkaisin ja lantioni notkahti.

Ville nosti minua vähän istuma-asentoon ja alkoi sitten liikuttaa lantiotaan edestakaisin. Muna survoi pilluani, ja voihkin. Tarrasin Villen kaulasta kiinni ja liikutin lantiotani samaan tahtiin. Ville kiristi tahtia. Huomasin, kuinka hikipisarat valuivat hänen otsaltaan. Hänen pehmeät kätensä hieroivat rintojani. Painoin pääni seinää vasten siten, että näin vain katon lampun. Voihkin ja huusin. Ville ei antanut armoa, vaan jatkoi.

Alapäässäni alkoi pistellä. Kaikki lihakseni jännityivät. Sain orgasmin. Kiljuin kuin hyeena ja hyvänolon tunne valtasi minut Villen kiikutellessa siinä meitä rajuun tahtiin. Pian hänkin hellitti, otti munan pois sisältäni ja laukesi suuhuni. Nielin spermat hyvällä mielellä ja nousin ylös. Suutelimme hetken, ja puimme. Siistin hiukseni ja lähdimme vessasta. Poistuimme koulusta käsi kädessä meille päin, sillä vanhempani olivat laivalla.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.