Minä ja opettajani

admin Koulussa
19.04.2016
14807 näyttökertaa
0 kommenttia
3.69
Heräsin aikaisin aamulla muistaen unohtaneeni tehdä matikan ja englannin läksyt. Ajattelin, että ei se niin kauheaa olisi, joten päätin ensin tehdä aamuaskareeni ja jos kerkeäisin niin myös läksyni.

Menin ensimmäiseksi suihkuun. Hieroin itseäni, en tiedä miksi. En yleensäkään saa siitä minkäänlaista tyydytystä, mutta teinpä sitä silti. Aloin hieroa klitoristani ja työnsin sormia sisääni. Tein sitä vähän aikaa, ennen kuin havahduin, että minulla oli kiire.

Suihkusta tullessani keikailin peilin edessä. Mikä paita korostaisi eniten tissejäni? Olin alkanut valita seksikkäimpiä paitojani, aina kun meillä oli matikkaa, heti sijaisen saapuessa. Otin kaapistani isokaula-aukkoisen tiukan mustan topin ja tiukat pillihousut. Olin hyvin tarkka ulkonäöstäni ja pidin kaikesta vähän tiukempana ja esittelevämpänä. Puettuani meikkasin, söin, ja lähdin kouluun huomattuani ajan kulun. En ehtinyt tehdä läksyjäni—taaskaan.

Tervehdin iloisesti ystäviäni, ja keskustelin heidän kanssaan kellojen soittoon asti. Lähdin matikan luokan ovelle, jossa muu luokkamme jo olikin. (Emme pääse luokkaan sisään, ennen kuin opettaja tulee avaamaan oven.)

- Emmaaa! Nina tervehti minua, kun saavuin paikalle. - Lintsasit sitten eilen, soo soo.

- Hei, mä olin oikeasti kipeänä, uskokaa tai älkää. (Mikä oli tietysti vale.) Puolustin itseäni ja näinkin jo, kun upea matikan maikan sijaisemme Ville tuli opettajien huoneesta.

Menimme kaikki sisään ja istuimme paikoillemme. Ville tarkasti, olimmeko tehneet läksymme ja, no, minähän en ollut.

- Emma, sun pitää nyt todellakin jäädä koulun jälkeen puhumaan mun kanssa tästä. Et koskaan tee läksyjäsi. Kyllä 14-vuotiaan pitää osata tehdä jo läksynsä. Monelta teillä loppuu koulu?

Olin hurmioissani ja peloissani yhtä aikaa kuullessani nämä sanat. Tämä tarkoitti sitä, että saisin olla kahdestaan Villen kanssa, mutta myös sitä, että vanhemmilleni soitettaisiin. Saisin luultavasti kotiarestia ja viikkorahat menisivät pannaan. Tarkemmin ajateltuna aamuisen itsetyydytyssession olisi voinut jättää väliin. Tämän rohkaisemana käytin seuraavan välitunnin englannin läksyjeni tekemiseen.

Kaverini vain nauroivat, kun kuulivat tästä. En ollut ujo tai epäsosiaalinen vaan päinvastoin, olin äänekäs ja suosittu. Pojat pitivät minusta ja minä heistä, viihdyin poikien seurassa välillä paremmin kuin tyttöjen. Kaikki tarinan kuulleet kuitenkin vain nauroivat ja toivottivat onnea ja sanoivat sarkastisesti: "Voi kuinka kauheaa, pikku Emma joutuu olemaan kahdestaan hyvännäköisen maikan kanssa! Miten sinä kestät?" Nauroin vain kaikille kommenteille ja otin ne silkalla huumorilla.

Koulupäivä läheni jo loppuaan, kun istuin terveystiedon tunnilla miettien, mitä Ville mahtaisi sanoa minulle. Onneksi luokkien ovissa ei ollut ikkunoita niin kuin toisissa kouluissa. Kaikki kyttäisivät meitä ikkunasta. Eivätkä äänetkään koskaan kuuluneet käytävään tai toiseen luokkaan. Olivatkohan luokat äänieristettyjä? Nyt kun ajattelin, kouluni vaikutti hullujenhuoneelta.

Kello soi. Aika mennä tapaamaan Villeä.

Käytävässä minua alkoi jo pelottaa. Perhoset nousivat vatsaani, ja melkein juoksin pois. Tuntematon pelottaa. Ville odotti minua jo ovella pitäen sitä auki. Menin sisään ja istuin pulpetille. Ville laittoi oven kiinni. Tunsin, kuinka tämä 23-vuotias mies tutkaili minua päästä varpaisiin. Ainoa ajatukseni siinä vaiheessa oli, että Villen pitäisi sanoa jotain. Hänkin hyppäsi vastakkaisella puolella olevalle pulpetille istumaan ja katsoi minua silmiin. Nojasin eteenpäin hieman kuin ilmoittaakseni, etten pelkää häntä. Hän alkoi puhua.

- Okei... Eli, sä et ole tehnyt sinä aikana paljoakaan läksyjä, kun minä olen ollut täällä. Miksi?

- Ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa, vastasin tuijottaen nuorta miestä silmiin.

- Hmph... Ville sanoi ja katsoi muualle palauttaen katseensa kuitenkin nopeasti silmiini.

- Kuule, olen vähän huolissani. Meneekö sinulla kaikissa ainessa samalla tavalla? Koska en halua soittaa vanhemmillesi.

- Ei, ei! Älä soita. Mulla vaan on ollut nyt lähiaikoina muuta. Huono muisti esimerkiksi.

- Eli osaat tehtävät? No... Menepäs tekemään tuo taululle, Ville osoitti kirjastani tehtävää.

Kilttinä tyttönä menin taululle ja tein tehtävän, jolloin Ville tuli taakseni tarkistamaan sitä. Ilmeisesti olin suorittanut tehtävän väärin, koska Ville kurotti ensin toiselta puoleltani sienen, toiselta puolelta liidun ja korjasi tehtävään jotain pientä kurottaen joka kerta ylitseni.

- No, hyvä. Ainakin osaat sen tehtävän. Teepäs tuo.

Ville tiputti liidun maahan vahingossa, joten nostin sen unohtaen kokonaan Villen olevan ihan takanani. Pyllistin hänelle, jolloin hän alkoi hieroa pakaroitani.

- Eihän tämä haittaa? Meidän pitää vain olla rentoja toistemme seurassa. Ja sulla on niin upea perse...

Olin taivaassa! Upea matikan maikan sijaisemme piti persettäni upeana! Sen täytyi siis olla aivan mahtava. Nousin ja käännyin ympäri vastaamatta sanaakaan ja katsoin suoraan hänen häkeltynyttä naamaansa. Ville oli ottanut kätensä pois perseeltäni, joten vein ne takaisin sinne. Nyt hän väänsi naamaansa virneeseen. Suutelin häntä. Suutelin ja kovaa suutelinkin. Sitä siinä hetken teimme ja hipelöimme toisiamme. Pidin käsiäni hänen upeiden vatsalihastensa päällä. Ville hivutti kätensä perseeltäni tisseilleni ja alkoi puristella niitä. Hän veti tissini rintaliivieni paitani yli ja alkoi pyöritellä nännejäni. Hän otti toisen niistä suuhunsa, mikä tuntui todella hyvältä.

Nostin Villen paidan pois hänen päältään ja antelin suukkoja joka puolelle hänen vatsaansa. Vedin myös oman paitani ja rintaliivini pois ja avasin Villen housut. Vedin ne nilkkoihin ja kaivoin munan esiin. Runkkasin sitä—edestaas, edestaas—hetken aikaa, ja otin sen suuhuni. Nuolin välillä palleja ja otin toisen niistä suuhuni.

- AaaaAAhh... Mmmh... Älä lopeta, älä lopeta!

Ville tuntui nauttivan, mitä ihmettelin suuresti, koska tämä oli ensimmäinen kertani. Nousin ylös imettyäni hetken tätä mahtavaa kullia ja suutelin taas Villeä. Hän kääntyi ja nosti minut istumaan opettajan pöydälle. Ville sujautti housuni pois jalastani kuin ammattilainen ja alkoi taas nuolla rintojani. Hän hivutti kättään samalla alaspäin vartaloani ja alkoi hieroa tussuani. Se tuntui niin VITUN hyvältä.

- Ootsä neitsyt? nuori mies kysyi yhtäkkiä.

– Tota, öö... Joo... Ei kai se haittaa? kysyin hieman nolona. Ville vain virnuili ja kysyi, olinko nyt varma tästä. Vastasin, että olin ollut jo pitkän aikaa. Ilmeisesti se oli oikea vastaus, koska Ville työnsi sormen sisääni ja veteli sitä edespäin. Ajattelin mielessäni, että oli sitä ennenkin tehty, mutta se tuntui vielä ihanammalta Villen tekemänä. Hän alkoi vetää kieltään vartaloani pitkin alaspäin tussulleni ja nuoli sitä.

- Ah! Ahh... Mm... HH...

Puhetta ei tullut suustani. Se tuntui niin hyvältä, että se olisikin ollut mahdotonta. Hetken sitä tehtyään taas Ville kaivoi repustaan jotain. Kortsuja. Suutelin Villeä, ennen kuin hän kerkesi laittaa sen kulliinsa. Siinä hän seisoi, muna pystyssä edessäni. Mietin, että mitäköhän tässäkin pitäisi nyt tehdä. Toivoin, että Ville tietäisi puolestani. Mutta en voinut enää odottaa. Otin hänen munastaan tukevasti kiinni ja aloin viedä sitä pilluani kohti. Ville otti takaani tukea ja työnsi ison kullinsa sisääni, vaikka se hieman hankalaa olikin. Se tuntui pahalta ja hyvältä samaan aikaan, mutta ajattelin, että eiköhän tämä tästä parane, joten jatkoimme hommiamme. Ja oikeassa olin: mitä kauemmin sitä kesti, sitä paremmalta se tuntui.

Ville työnteli siinä aikansa, kunnes aloin haukkoa henkeäni erittäin paljon. Se tuntui niin hyvältä!

- Aaah..! Mmmhh... Oon just tulossa, sanoin niin hyvin kuin pystyin. Kyllä Villekin tuntui nauttivan, hänkin huokaili niin paljon. Jalkani puristuivat tiukkaan Villen ympärille, hengitys tiivistyi—sain orgasmin. Ensimmäinen orgasmini oli ylihyvännäköisen opettajan kanssa.

Makasin pöydällä voimattomana. Villekin oli lopettanut toimintansa ja katsoi minua.

– Jaksaks sä viel?

– Joo... Venaa.

Käännyin ympäri nojaten pöytään, jotta Ville saisi panna minua koiratyyliin.

Ville työnsi munansa jälleen pilluuni, otti tisseistäni kiinni ja alkoi vetää edestaas. Se tuntui niin mielettömän hyvältä!

Aikaa kului ja kului. Ville ainakin jaksoi hyvin. Olin taas kiihkoni huipulla, mutta nyt päätin, että haluaisin toiseenkin reikään. En tiedä, tekevätkö ihmiset sitä oikeasti, vaikka sitä pornofilmeissä näytetäänkin.

– Villehh... Et viittis.. Ahh... Et viittis millään toiseenki reikään?

Viesti meni selvästi perille, koska Ville otti munansa pois pillustani, työnsi sormensa sinne, heilutteli sitä märässä pillussani hetken ja työnsi nopeasti peräreikääni. Kiljahdin. Tuntui oudon hyvältä. Alku oli hankalaa, mutta lopuksi sormi vispasi peräreiässäni kovaa vauhtia.

Ville otti sormensa pois, kasteli munansa entistä märemmässä pillussani ja tunki sen varovaisesti peräreikääni. Kiljahdin taas. Se tuntui niiiiiin hyvältä! Niin ilmeisesti Villestäkin, koska hän alkoi täristä ja huutaa.

- Aah... Emma, Emma kulta, mä tulen justthhh...!

Ville laukesi ja rojahti voimattomana opettajantuolille. Istuin haaraistuntaan hänen syliinsä. Ville tunki sormensa taas pilluuni. Suutelimme siinä hetken toisiamme hyväillen, kunnes päätimme lopettaa. Minun oli aika lähteä kotiin. Sovimme, että jäisin taas seuraavana päivänä koulun jälkeen, eikä tästä kerrottaisi kenellekään.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.