Tunti loppui. Kasasin kirjat ja vihkot siistiin pinoon ja läimäisin ne hutiloivasti reppuni pohjalle. Suljin repun noustessani samalla tuolilta. Heitin laukun selkään ja lähdin kohti luokan ovea muiden perässä. Olin taas lähdössä viimeisten joukossa.

Katsahdin kuitenkin oikealle puolelleni, jossa luokkamme "poikatyttö" olikin. Minna oli isorintainen ja mehukashuulinen naisihminen. Oikeastaan hän ei ollut mitenkään erityisen hyvännäköinen tai edes -muotoinen, mutta hänestä huokui jotain niin kiusoittelevaa ja seksikästä. Hän oli myös kovaääninen ja välillä jopa ärsyttävä, enkä tiedä, lisäsikö tämä sitä hänen ilkeän oloista seksikkyyttään entisestään.

Olin niin lukkintuneena Minnaan, että unohduin seisoskelemaan paikalleni tuijottamaan häntä. Minna ei onneksi vastannut katseeseeni. Silmäni tosin kohdistuivatkin suurimmaksi osaksi ajasta hänen rintoihinsa, jotka hypähtelivät tumman paidan alla.

Rinnat pusertuivat paitaa vasten sen verran, että rintaliivien rajat erottuivat kiitettävästi. Kun Minna vihdoin meni ohitse, aloin itsekin vaistomaisesti liikkua ja poistuin luokasta hänen perässään. Opettaja sulki oven ja poistui kulman taakse, opettajainhuonetta kohti.

Luonnollisesti olin viimeisenä keräämässä kamppeitani naulakosta, koska muut pyyhälsivät jo tupakalle tai kahvitauolle. Minna oli kuitenkin vielä sitomassa kenkiään kiinni, ja hänen kumartuessaan minulle avautui hänen kaula-aukkonsa salat. Pyöreät rinnat hypähtelivät hänen kiristäessään kengännauhoja. Alapäässäni alkoi tuntua kuumotusta ja turvotusta.

Minna nousi ja katsahti minuun. "Tölläät sä mua?" hän töksäytti.

"Kuhan kamppeitani kasaan..." sanoin välinpitämättömän kuuloisesti.

"Musta tuntuu, että sä oot koko päivän tuijottanu mua. Mitäs on mielessä?" hän jatkoi.

Nyt minun piti jo yrittää kehitelläni päässä jotain selitystä. Ehkä tyrmäisin hänen ideansa nauramalla tai sitten leikkisin tyhmää. Nopeasti vastasin kuitenkin: "Katsoa saa muttei koskea." Hymähdin hänelle. Hänkin hymyili vähän, muttei vastannut mitään.

Ujutin lattialle tippuneet hanskat ja pipon takkini hihaan ja heitin takin olalleni. Minna oli taas kumartunut sitomaan toista kenkäänsä. Jospa jäisin muka vielä värkkäämään kännykkääni ja saisin katsella hänen mehukkaita rintojaan kauemmin.

Minna horjui asennostaan ja vaihtoi välillä tukea toiselle jalalle. Samalla nuo mehukkaat tissit taas hyllyivät ja loivat painetta minua kohti. Alapäässäni alkoi taas kovettua entistä enemmän. Puristin nyrkkiäni vähän ja purin huultani. Olisin niin halunnut painaa häntä saman tien.

Kohta Minna horjahti tasapainostaan ja vaistomaisesti rupesi ottamaan tukea minusta. Hänen kätensä painui kyrpäni päälle ja hän taatusti tunsi kovan kaluni. Hän irrotti kätensä siitä ja nousi seisomaan. Tunsin punoitusta kasvoillani ja kirosin mielessäni, että miksi tämän piti sattua. Ehkä erilaisessa mielentilassa tämä olisi vain kiihottanut minua.

"Sori, mä taisin horjahtaa." Minna katsoi minuun vähän säikähtänyt virne kasvoillaan.

"Öö, joo, ei mitään", mumisin häpeissäni, kun hän oli huomannut seisokkini.

"No onneks sain tukevasti kiinni", hän sanoi vähän varovaisesti, mutta hänen virneensä oli nyt tasaantunut.

Nostin katsettani hänen silmiinsä ja olin jo varmempi. "Jep, olen aina valmis, kun vaan tarvit", jatkoin hänen kiusoittelevaa leikkiään.

Minnan virne laantui vähän ja hän tömäytti: "Nyt hetikö?"

"Vaaiikka heeti!" sanoin itsevarmasti lausettani pitkittäen.

"Okei, mennääs tonne vessaan vähän leikkimään", Minna sanoi ja lähti kävelemään vessoja kohti.

Yhtäkkiä olin taas epävarma ja seisoin siinä paikallani katsoen hänen menevän.

"Tuletko sinä?" Minna suuntasi katseensa minuun kysyvästi. En sanonut mitään ja lähdin kävelemään tämän perässä. Nopeutin askeleitani ja avasin wc:n oven.

"Naiset ensin", höläytin tömerästi ja Minna hymähti.

Kohta olimme vessassa kahden ja Minna sulki oven. Hän painoi oven lukkoon ja katsoi minua. Sydämeni alkoi tykyttää kovasti ja kyrpäni oli täysillä kierroksilla.

"Mistäs alotetaan?" Minna mursi jään. Tuli mieleen ilta ravintolassa, kun tarjoilija oli kysellyt alkupaloja. En oikein tiennyt mitä tehdä, mutta aloin rullata Minnan paidan helmaa ylöspäin. Hän katsoi alas minun jatkaessa ylemmäs ja ylemmäs.

Olin jo rintojen kohdalla ja pysähdyin.

"Oletsä varma?" kysyin herrasmiehenä. Minna loi taas katseensa minuun ja jatkoi nostamalla paidan päältään. Paidan alta paljastuivat punaiset, pitsireunaiset rintaliivit. Ne kohottivat rintoja ja tekivät niistä vaikutukseltaan pyöreämmät.

Otin hellästi rinnoista kiinni ja hieroin niitä. Kohta Minna otti ohjat käsiinsä ja rupesi kiskomaan vyötäni auki. Hän kumartui eteeni ja suorastaan repäisi farkkuni alas. Hänen rintansa olivat nyt nätisti tarjottimella alhaalla hyllyessään. Minna katsoi minua nöyrästi mutta itsevarmana ja kokeneen oloisesti. Hän laski myös bokserini alas ja nappasi kädellään seisovasta elimestäni.

Minna alkoi raivokkaan imuttamisen, imi kaluani kuin jäätelöä niin ikään. Tunsin ihania lämpimiä kouristeluja alapäässäni ja tuntui, että saattaisin räjähtää hetkenä minä hyvänsä. Minna piti tahtia vähintäänkin yhtä kovana ja imi imemistään. Välillä kuulin lurpahteluja hänen suunsa ja kaluni eritteiden koskiessa toisiinsa. Tahti kiihtyi ja niin minäkin. Otin tukea takana olevasta lavuaarista ja suljin silmäni. Suputin Minnallekin jotain: "Tu-tulen ihan kohta." Aloin jo hengästyä vähän. Minna otti välillä kyrpäni suustaan ja runkkasi tätä. Sitten hän jatkoi taas hierontaa lämpimällä suullaan.

"Mä tuun nyt!" huudahdin pidättelemättä. Tunsin, kuinka ensimmäinen aalto eritteitä lähti liikkeelle. Minna oli juuri ottanut suunsa pois kaluni ympäriltä ja lasteja alkoi roiskadella hänen kasvoilleen ja heiluville tisseilleen.

Hengittelin kovasti ja puhisin hiukan. Rauhoittelin itseäni, mutten vieläkään saanut sanaa suustani.

"Oliks hienoo?" Minna kysyi vähän ivallisesti.

"Se... se oli mahtavaa", sain sanotuksi ja yritin hymyillä takaisin.

Tämän jälkeen Minna rupesi pyyhkimään kasvojansa vessapaperilla ja minäkin puhdistin vehkeeni. Voisin vain odottaa seuraavaa kertaa.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia