Perjantai-iltapäivänä kello lähestyi kolmea ja ysiluokan oppilaat odottivat jo levottomina kotiinpääsyä. Yritä siinä nyt opettaa matematiikkaa teineille, joilla pyörivät jo mielessä viikonlopun riennot ja pussikaljan kittaaminen puistossa. Koska olin sijainen ja vasta pari vuotta opiskellut opettajaksi yliopistossa, kunnioitusta opettajaa kohtaan oli tietysti vielä vähemmän kuin normaalisti.

Lopulta melu alkoi käydä niin sietämättömäksi, että päätin päästää oppilaat koteihinsa. Silmänräpäyksessä koko luokka ryntäsi ulos luokan ovesta niin, että ovenkarmit meinasivat revetä liitoksistaan. Jäin istumaan vielä opettajanpöydän taakse merkitsemään poissaoloja, kun huomasin, että aivan kaikki eivät olleetkaan poistuneet luokasta. Ovensuussa seisoi Minna, ja näin hänen vetävän oven takanaan kiinni. Minnalla oli yllään huomiota herättävän seksikäs toppi, jonka avonainen kaula-aukko paljasti paidan alla olevat punaiset rintsikat ja juuri sopivan kokoiset tissit. Meinasin jäädä tuijottamaan niitä hieman liian pitkäksi aikaa, kunnes Minna sanoi:

- Hei ope, voisit sä auttaa mua vähän noissa yhtälöissä, ku mä en oikeen tajuu niitä enkä kehdannu äsken kysyy? Katselin tytön enkelimäisiä kasvoja hämmästyneenä, sillä tunnilla Minnaa tuntui lähinnä kiinnostavan toisten tyttöjen kanssa juttelu ja jatkuva kikattaminen.

- No totta kai mä voin auttaa. Oliks sulla jossain tietyssä tehtävässä ongelmia? vastasin hänelle. Minna laski reppunsa maahan taakseen ja kääntyi kaivamaan kirjaansa laukusta täydellinen perse pystyssä. Jäin taas tuijottamaan tiukkojen farkkujen peittämää persettä ja farkkujen yläosasta pilkottavia punaisia alushousuja. Alkoi tuntua, että hän teki sen tahallaan. Myös mulkkuni alkoi heräillä shortsieni lahkeissa ja koitin ajatella jotain muuta, ettei vaan alkaisi seistä. Minna nousi pystyyn ja käveli pöytäni viereen. Hän laski kirjan ja avasi sen silmieni eteen.

- Voit sä näyttää, miten toi tehtävä 53 lasketaan? Minna kysyi. Aloin laskea tehtävää ja selitin samalla ohjeita. Minna oli selkäni takana.

Tuntui kuin Minna olisi koko ajan tullut lähemmäksi. Yhtäkkiä tunsin, kuinka hänen tissinsä hipaisivat selkääni ja hänen hengityksensä tuntui niskassani. Korjasin vaistomaisesti asentoani kauemmaksi tytöstä. Mutta hetken päästä Minna alkoi painautua entistä tiukemmin selkääni ja povi tuntui nyt aivan selvästi. Saman tien minulla alkoi seisoa ja koitin siirtää paitaani haarojeni päälle, ettei jököttävä kullini paljastuisi tytölle. Sitten Minnan vartalo irrotautuikin onneksi selästäni ja ajattelin sen olleen vain vahinko. Häpesin hieman omaa kiihottumistani.

Mutta yllättäen Minna tarttuikin olkapäähäni ja pyöräytti tuolin ympäri itsensä eteen. Meinasin pudota tuolistani, kun näin, mitä takanani oli tapahtunut. Minna seisoi nyt edessäni kiinteät tissit paljaana. Toppi sekä rintsikat lojuivat lattialla. Hyppäsin hämmästyksestä ylös tuolistani ja meinasin lentää pöydän päälle. Saman tien Minna kaappasi minut käsistäni pitäen ja ahdisti kiinni liitutauluun. Hän painautui yhä tiiviimmin kiinni minuun, ja melkein porauduin läpi seinästä. Kyrpäni seisoi koko ajan kovempaa eikä sitä voinut olla enää huomaamatta.

- Kosketa mun tissiä, Minna sanoi kiimaisella äänellä. Olisin halunnut tarttua tisseihin kiinni, mutta jokin järjen ääni sisälläni käski luopumaan ajatuksesta.

- Kuule Minna, sun täytyy nyt lopettaa tällänen. Kai sä ymmärrät, että mä oon sun opettaja eikä me voida tehä mitään tällästä, yritin sanoa mahdollisimman vakavalla äänellä, mutten toisaalta tehnyt elettäkään päästäkseni Minnan syleilystä pois, vaikka painoin varmaan kaksi kertaa enemmän ja olin päätä pidempi.

- No jos sä et tee sitä, nii mun pitää sit varmaan vähä auttaa, Minna sanoi ja tarttui salamana shortseihini ja repäisi ne alas jalkoihini. Hän teki saman myös boksereilleni, ja koska liikkeet olivat niin nopeita, en ehtinyt tehdä mitään. Sitten hän tarttui kaksin käsin kyrpääni ja alkoi runkata sitä nopein, edestakaisin liikkein.

- Minna, sun täytyy heti lopettaaahhh! melkein huusin, mutta hän vähät välitti. Se tuntui niin hyvältä, että seisoin vaan lamaantuneena liitutaulun edessä. Minna vatkasi mulkkuani yhä kovempaan tahtiin ja tuntui, että olisin kohta jo laukeamassa.

Yhtäkkiä ovelta alkoi kuulua jotain rapinaa ja tajusin, että joku oli kääntämässä avainta lukossa. Joku oli tulossa sisään! Hätääntyneenä otin Minnaa kädestä ja vedin hänet kanssani opettajan pöydän alle. Otin myös hänen vaatteensa mukaan ja vedin tuolin eteen, jotta se peittäisi edes vähän näkymää liitutauluihin päin. Tila pöydän alla oli todella ahdas ja nojauduimme mahdollisimman kiinni levyyn, joka peitti näkymän luokkaan päin.

Kuulin oven avautuvan ja jonkun astuvan sisään. Mietin kuka se voisi olla, sillä ainakaan oppitunteja ei pitänyt enää olla. Pahin pelkoni kävi toteen, sillä joku käveli juuri pöydän ja liitutaulun väliin. Olimme aivan hiirenhiljaa. Näin tuolin jalkojen välistä hahmon paksut jalat. Hän veti perässään jotain, jonka tajusin lopulta siivouskärryiksi. Siivooja alkoi pyyhkiä taulua, ja rukoilin mielessäni, että hän jättäisi pöydän alla olevan tilan siivoamatta. Vihdoin siivooja sai taulun pyyhittyä ja siirtyi pöydän toiselle puolelle luuttuamaan luokan lattiaa.

Katselin pöytälevyn alla olevasta pienestä raosta siivojan touhuja, kunnes tunsin jotain yhä seisovassa kullissani. Minna oli ottanut sen suuhunsa ja lutkutti nyt jäykkää heppiäni rytmikkäällä tahdilla. En voinut sanoa mitään, sillä siivooja saattaisi kuulla. Lattian moppaaminen tuntui kestävän tuskallisen kauan ja toivoin vain, että Minna imisi munaani mahdollisimman äänettömästi. Ihana tunne valtasi koko vartaloni, kun Minna jatkoi jumalaista suihinottoa. Sitten tunsin polttavaa tunnetta alapäässäni ja olin räjähtää Minnan kitaan. Mällini lensivät suoraan tytön suuhun ja hän nieli kaiken urheasti. Minun täytyi pinnistellä kaikilla voimillani, jotten olisi alkanut huutaa täyttä kurkkua.

Vihdoinkin siivooja sai työnsä valmiiksi ja kuulin hänen häipyvän luokasta lukiten oven perässään. Nyt en pystynyt enää hillitsemään kiimaani, vaan kaappasin Minnan syliini ja nostin hänet pois pöydän alta sen päälle. Kiihottunut mieleni heitti kaikki järkevät ajatukset sivuun ja avasin Minnan farkkujen vetoketjun. Vedin housuja alaspäin, jolloin alta paljastuivat seksikkäät punaiset stringit. Kullini seisoi taas jäykkänä kuin rautakanki. Kiskoin housut kokonaan pois ja viskasin stringit yläilmoihin. Nyt näin kauniin, posliiniksi ajellun teinipillun, joka oli jo kostea kiimasta. Työnsin pääni jalkojen väliin ja aloin nuolla pimppiä. Työnsin kieleni syvälle vaginaan ja nuolin märkää reikää intohimoisesti. Aloin kosketella hänen klitoristaan sormilla ja Minna alkoi voihkia kovalla äänellä. Kiimaliemet valuivat pillusta kieleni päälle ja ne maistuivat taivaalliselta.

- Pane mua, Minna sai sanottua voihkinnansa keskeltä. Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä. Aloin etsiä kortsua lompakostani. Löydettyäni sen nostin Minnan lattialle makaamaan ja menin polvilleni hänen eteensä. Avasin kortsupaketin, mutta juuri kun olin laittamassa sitä kulliini, Minna nappasi kumin kädestäni ja heitti sen toiselle puolelle luokkaa. Sitten hän nappasi kiinni kyrvästäni ja kiskoi minut haarojensa väliin. Sen enempää kyselemättä tungin jäykän mulkkuni hänen erittäin tiukkaan pilluunsa. Työnnyin hitaasti syvemmälle ja tiukka, litimärkä pimppi vastaanotti minut sisäänsä. Sitten aloin tehdä edestakaista liikettä pillun sisällä. Minna vaikeroi koko ajan kovempaa ja kouristeli kiihottuneena. Silitin hänen pitkiä, ruskeita hiuksiaan ja kopeloin kauniita tissejä.

- Kovempaa, Minna voihkaisi, ja aloin lykkiä entistä lujempaa tahtia. Lopulta tunsin olevani laukeamispisteessä ja sykkivästä munastani purkautui spermaa Minnan sisään meidän molempien saadessa valtavan orgasmin. Raukeina suutelimme kiihkeästi pitkään. Vedin kyrpäni pois pillusta ja asetuin Minnan viereen makaamaan. Hetken päästä Minna nousi vierestäni ja kiskoi nopeasti farkut jalkaansa, puki rintaliivit ja topin sekä pakkasi kirjan reppuunsa. Ovelta hän vielä sanoi:

- Nähdään maanantaina, ope. En saanut sanaakaan sanottua ja jäin vain katsomaan, kun Minna veti oven perässään kiinni. Mieleni olisi tehnyt lähteä perään ja nauttia tytön seurasta koko viikonlopun. Tyydyin kuitenkin pukeutumaan ja tarkistin, ettei mikään paljastaisi äskeisiä tapahtumia. Poimin Minnan heittämän kortsun lattialta ja pyyhin opettajanpöydän, joka oli aivan kostea Minnan pillunesteistä. Vielä ovensuulta katsoin, että kaikki oli kunnossa. Suljin oven perässäni ja lähdin onnellisena viikonlopun viettoon. Vain eräät punaiset stringit jäivät roikkumaan luokkahuoneen kattolamppuun.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia