Pikkupimppi

admin Koulussa
04.07.2013
27790 näyttökertaa
0 kommenttia
3.20
Linnea oli tunnollinen seiskaluokkalainen oppilas, teki läksyt aina huolella ja ajan kanssa. Kokeet menivät myös aina hienosti, numerot vaihtelivat ysin ja kympin välillä. Linnealla oli siis oivat tulevaisuuden näkymät. Ja olihan Linnealla muotojakin jo hieman, rinnat eivät olleet vielä suuret, mutta jo hyvin erotettavissa. Peppu oli pieni ja tiukka. Itseensä Linnea oli alkanut tutustua jo pari vuotta sitten eräänä keväänä, kun luokalle oli tullut uusi komea oppilas, joka kuitenkin Linnean harmiksi oli muuttanut jo syksyyn mennessä muualle.

Linnea oli usein myös vihainen itselleen, koska kiihottui ja kostui hyvin helposti. Usein myös oppitunneilla, ja vielä kaiken lisäksi asioista, joista hän ei luullut olevansa kiinnostunut, mutta aina vain niin kävi. Eikä siinä vielä kaikki. Pahinta oli, että aina kostuessaan Linnea punastui vahvasti. Koskaan kukaan ei ollut mitään sanonut; ehkä kaikki ajattelivat “hikarin” jännittävän, onko läksyt oikein tai jotain.

Seiskaluokan syksyllä Linnea löysi itselleen upean pojan, komean ja hauskan, sellaisen josta kaikki koulun tytöt haaveilivat. He kävivät yhdessä kaupungilla, olivat yhdessä välitunnilla ja Linnean kotona. Eräänä iltana poika alkoi kuitenkin käyttäytyä erittäin kovakouraisesti ja vaatia Linneaa sängyyn. Poika kaatoi Linnean mahalleen sängylle ja yritti repiä housuja pois. Linnea sai estettyä tämän, mutta sen jälkeen poika alkoi lyödä kovaa avokämmennellä Linnean pakaroita. Poika olisi varmaan onnistunutkin raiskaamaan Linnean, ellei hänen isoveljensä olisi tullut juuri silloin kotiin ja kamppailun ääniä kuultuaan rynnännyt Linnean huoneeseen, vetänyt poikaa oikein kunnolla turpaan ja heittänyt pihalle. Sen jälkeen ei poikaa Linnean lähellä näkynyt.

Linnea oli kuitenkin ehtinyt rakastua poikaan ja itki monta päivää, vaikka ei tietenkään halunnut edes tavata poikaa enää. Tästä kärsi myös aiemmin moitteeton koulunkäynti; tuli unohduksia, numerot laskivat kutoseen ja seiskaan. Joskus Linnea ei jaksanut edes lähteä kouluun, vaan jäi kotiin. Lopulta Linnean isoveli sai puhuttua Linnealle järkeä ja Linnean elämä alkoi taas valoistua.

Seuraavana päivänä Linnea asteli kouluun jo iloisin mielin, mutta heti ensimmäisellä tunnilla mieliala laski hieman; opettaja ilmoitti, että Linnean luvattomista poissaoloista ja useista unohduksista oli vielä paljon istumattomia jälki-istuntoja. Linnea otti kuitenkin positiivisen asenteen ja päätti suorittaa jälki-istunnotkin kunnialla loppuun. Sitten voisi jälleen aloittaa puhtaalta pöydältä.

Seuraavana päivänä varsinaisen koulun jälkeen Linnea siirtyi matematiikanopettajan luokkaan, jonka kanssa istuisi jälki-istunnot. Linnea tervehti opettajaa ja istui eturivin pulpetille. Opettaja oli nuori nainen, jolla oli muodot kohdallaan. Linnea alkoi tahtomattaankin kostua, jälleen kerran ja tuntea, kun puna nousi naamalle. Ei Linnea mielestään mikään lesbo ollut, mutta ei vain voinut mitään sille, että kostui katsellessaan upeita rintoja. Kaiken lisäksi Linnea oli aina inhonnut kyseistä opettajaa, joka oli ollut usein hänelle ilkeä, vaikka Linnea tunnollinen oppilas oli silloin ollutkin. Linnea yritti ajatella jotain aivan muuta.

Opettaja alkoi hetken päästä kysellä, että mikä Linneaan oli tullut, kun ennen oli ollut niin tunnollinen. Linnea vastaili, että oli ollut kaikenlaista. Jälleen opettajaan päin katseltuaan Linnea tunsi, kuinka kostui. Hän yritti jälleen kääntää ajatukset muualle, mutta kostui aina vaan lisää. Lopulta Linnea tunsi, kuinka alushousutkin alkoivat kastua kiimanesteistä. Linnea yritti kääntää päätänsä pois opettajan suunnalta, jottei opettaja alkaisi ihmetellä, kuinka hän oli niin punastunut.

Opettaja nousi ja katseli Linneaan päin ja kysyi: “Onkos Linnean pikkupimppi taas märkänä, kun noin punastuttaa?” Linnean sisällä muljahti ja ajatukset lähtivät laukkaamaan. Lopulta hän päätti olla vastaamatta mitään, koska opettajakin näytti istuvan. Mutta opettaja jatkoi: “Vai onko se pieni? Tuskin kovin suuri ainakaan, kun ei rinnatkaan tota isommat ole ja peppukin pieni, vaikka piukalta kyllä näyttääkin.” Linneaa puistatti. Vaikka hän ei ollutkaan koskaan opettajasta pitänyt, ei hän olisi mitään tällaista uskonut. Hänen teki mieli juosta ovesta ulos eikä palata enää koskaan, muuttaa toiseen kaupunkiin.

“Oot tainnu alkaa jakaan sitä pojille, kun koulunkäyntikin on alkanut kärsiä”, opettaja sanoi. “Tai ehkä jopa vanhemmille miehille, jotka maksaa siitä sulle. Tai sitten tuo Alkosta jotain”, hän jatkoi.

“Enkä ole”, Linnea vastasi hiljaa ja tunsi, kuinka pimppi valutti kiimanesteitä pikkuhousuille.

“Paras kuitenkin tarkistaa asia. Eihän se ole sopivaa, että pikkupimpit valuu jälki-istunnossa rangaistuksetta”, opettaja sanoi ja käski Linnean tulla opettajanpöydän viereen. Linnea ajatteli aluksi, ettei liiku minnekään, odottaa vaan, että on istunut tarpeeksi ja lähtee pois, mutta sitten opettaja käski uudestaan ja totesi, että ennen ei täältä lähdetä. Linnea mietti asiaa vielä hetken, kunnes alkoi lopulta hitaasti nousta tuolistaan ja käveli opettajan pöydän viereen. Linnealla oli tänään päällä sinertävät tiukat farkut ja puuvillapaita, joka toi pienet rinnat hyvin esiin.

Opettaja kääri Linnean paitaa ylöspäin niin, että napa näkyi. Sitten hän alkoi aukoa farkkujen nappia ja vetää vetoketjua auki. Vielä voisin lähteä, Linnea ajatteli, mutta hän ei pystynyt liikkumaan mihinkään. Tahtomattaan hänen pillunsa valui vieläkin ja hän pelkäsi, mitä opettaja sanoo. Linneaa hävetti valtavasti.

Opettaja alkoi kiskoa farkkuja alas polviin ja siitä alaspäin aina nilkkoihin saakka. Sitten opettaja katsoi pitkään Linnean pikkuhousuja pimpin kohdalta ja hänen naamalleen nousi hymy. “Niin kuin arvelinkin, aivan märkänä jo alushousuja myöten”, hän sanoi ja naurahti.

Linneaa hävetti, mutta samalla hän toivoi, että opettaja antaisi asian jäädä tähän, eihän hän ollut vielä sentään aivan kaikkea nähnyt. Mutta Linnea toivo oli turha. Hetken päästä opettaja tarttui alushousuihin ja vetäisi nekin nilkkoihin. Sitten hän tarttui käsillään Linnean reisien sisäpuolelta ja levitti jalkoja. Ennen kuin Linnea ehti ajatellakaan, hän levitti itse jalkoja.

Opettaja laski tuoliaan alaspäin ja siveli sormellaan häpyhuulia. Välillä hän antoi sormen luisua häpyhuulten välissä ja painella klitorista. “Juu, eihän tällainen ole ollenkaan sopivaa jälki-istunnossa ja tällaisesta pitää rangaista heti”, opettaja sanoi ja taputti Linnean pulleaa pimppiä.

Opettaja laittoi kaksi pulpettia kiinni toisiinsa ja käski Linnean makaamaan siihen selälleen. Linnea nousi pulpeteille vastentahtoisesti ja laittoi reidet tiukasti kiinni. Opettaja tarttui polviin ja veti Linnean jalat erilleen. “Rangaistuksen välttämisestä voi saada omat rangaistuksensa”, hän vielä sanoi.

Siinä Linnea nyt oli, jälki-istunnossa, pulpeteilla selällään ilman housuja, jalat levällään ja pimppi paljaana. Tavallaan hän toivoi, että joku tulisi luokkaan, mutta toisaalta olisi ollut parempi, jos kukaan ei näkisi tätä. Linnea havahtui ajatuksistaan tuntiessaan opettajan sormet levittämässä häpyhuuliaan ja sormen tunkeutuessa sisään Linnean pyhimpään.

“Kyllähän tämä aika pikkupimppi vielä on, mutta kyllä se siittä varmaan vielä kasvaa”, opettaja kommentoi ja otti sormen pois ison moiskahduksen kera. Linneaa hävetti hänen kostumisensa. Opettaja kaivoi laukustaan vihreän dildon ja näytti sitä Linnealle. “Ei, älä”, Linnealta pääsi heti kun hän näki dildon. Mutta opettaja ei näyttänyt kuuntelevan, vaan alkoi työntää dildoa Linnean märkään pimppiin. Kun dildo oli pohjassa saakka, opettaja alkoi jälleen kaivaa laukkuaan ja jätti dildon pimppiin. Linneasta tuntui erittäin epämukavalta, vaikka hän olikin käyttänyt kotonaan dildoa, mutta ei läheskään näin suurta, eikä hän ikinä pitänyt sitä kauaa paikallaan.

Hetken päästä opettaja nosti Linnean silmien eteen hieromasauvan. Näistä Linnealla ei ollut kokemuksia, eikä hän niitä halunnutkaan, ainakaan opettajalta. Opettaja painoi hieromasauvan klitorikselle ja napsautti on/off-nappulaa. Linnea tunsi heti, kuinka lämmin aalto meni hänen kehonsa lävitse. Hän ei olisi halunnut kiihottua tässä tilanteessa, mutta ei voinut sille mitään. Ei kestänyt kauaakaan, kun Linnea sai orgasmin, jonka voimasta myös dildo hyppäsi pimpistä ulos.

“Rangaistuksen välttelyä jo toisen kerran”, opettaja sanoi ilkeästi hymyillen. “Nyt minun on kyllä pakko jo antaa lisärangaistuksia.”

Opettaja käski Linneaa kääntymään mahalleen. Linnea ei olisi halunnut näyttää peppuaan opettajalle, mutta muita vaihtoehtoja ei ollut. Hän tunsi opettajan polttavan katseen pakaroillaan.

Opettaja läimäytti toista pakaraa ja puristeli hetken. “Aika pikkupeppuhan tämä tosiaan on, mutta ihan mukavan piukka. Mahtaa olla käynyt jo monta kyrpää sisällä tutkimassa”, hän sanoi.

“Ei kenenkään”, Linnea sanoi hiljaa.

“Ei kenenkään?” opettaja toisti. “No sitten on aika saada ainakin dildoa, jossei munaa tähän hätään saada. Ehkä ensi kerraksi”, opettaja jatkoi. Ensi kerraksi? Linnean sydän alkoi takoa hurjana. Olihan se ollut selvää, ettei hän saisi kaikkea istuttua tällä kertaa, mutta vasta nyt hän tajusi, että hän joutuisi tulemaan istumaan saman opettajan kanssa vielä monta kertaa. Linnea palasi maanpinnalle, kun opettajan sormet levittivät voidetta Linnean peräaukon ympärille.

Hetken päästä yksi sormi alkoi tunkeutua sisään. Tunne oli Linnealle uusi ja hän vaistomaisesti puristi pakarat yhteen, mutta heti hän tunsi pistävää kipua toisella pakarallaan ja avasi ne saman tien. Opettaja oli lyönyt häntä jälleen erittäin kovaa pepulle.

Kun opettaja oli saanut pari sormea sisään, hän alkoi työntää dildoa sisälle. Linnea vikisi kivusta. Kipu alkoi onneksi hellittää hetken päästä, kun dildo oli opettajan mielestä tarpeeksi syvällä, mutta tunne oli silti erittäin epämukava. Epämukavuutta lisäsi se, kun Linnea hetken päästä tunsi toisen dildon, joka työnsi tietä pimpin uumeniin. Linnea oli niin täynnä kuin kukaan saisi, ja vaikka hän olikin erittäin seksuaalinen tyttö, hän ei pitänyt tästä.

“Odotellaan viisi minuuttia, niin sitten alkaa olla tämänkertainen istunto suoritettu”, opettaja sanoi.

Aika tuntui Linnean mielestä matelevan. Dildo pepussa ja pimpissä ei tehnyt odotusta ollenkaan helpommaksi. Lopulta, erittäin pitkän ajan jälkeen opettaja kovakouraisesti vetäisi nopeasti dildot pois ja ojensi ne Linnean käteen. Linnea ei näyttänyt tajuavan, mistä oli kyse, joten opettaja otti dildot ja työnsi ne Linnean suuhun. Linnea yritti pitää kielensä mahdollisimman paikallaan, mutta opettaja työnteli dildoja kieltä vasten. Hetken päästä hän otti dildot suusta pois, pyyhki niitä vielä Linnean punaisiin poskiin ja vei ne laukkuunsa. Linnea sai luvan lähteä.

“Ensi kerralla sitten uudestaan. Toivottavasti silloin ei pikkupimppi valu tai rangaistukset kovenee”, opettaja sanoi. Linnea ei vastannut mitään, vaan lähti puolijuoksua kotiin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.