Yksityistä terveystiedon opetusta

admin Koulussa
21.05.2014
8676 näyttökertaa
0 kommenttia
3.00
Kahdeksannen luokan terveystiedon tunti oli loppumaisillaan. Käsittelimme seksuaalisuutta parasta aikaa. Katselin herkullista opettajaani, Katjaa, josta olin nähnyt jo vuosikaudet märkiä unia. Hänellä oli yllään tiukka verkka-asu, koska hän oli juuri palannut tyttöjen liikuntatunnilta. Mukavan kokoisten rintojen muodot näkyivät loistavasti läpi, ja pepun alue oli täysin ihonmyötäinen. En olisi ihmetellyt, vaikka cameltoe olisi näkynyt. Harmi kylläkin, näin ei ollut. Vaaleat, kiharat hiukset ylsivät hartioille asti ja silmälasit toivat tyttömäiset kasvot paremmin esille. Eihän hän kyllä vanhakaan ollut, muistaakseni reilut 25 vuotta. Eikä häntä turha pituuskaan vaivannut, olin itse häntä pidempi.

"Kuunteletko sinä ollenkaan, Teemu?"

Yhtäkkiä havahduin ja hoksasin opettajan siirtyneen pulpettini ääreen.

"Kuuntelen, kuuntelen."

"No mitä minä sanoin äsken?"

"Ääh, en muista. En kuullu."

"Et KUUNNELLUT, niinhän?"

Opettaja siirtyi takaisin luokan eteen opettamaan. Vau, mikä pistävä luonne. Upea nainen, kertakaikkiaan. Saisinpa naida hänen kanssaan edes kerran niin, että henki menisi.

Mieleeni tulvi riettaita ajatuksia koko lopputunnin. Sitten kello soi. Päässäni kävi mahdoton ajatus: että ehdottaisin ihan oikeasti opettajalleni yksityistä yhdynnän opettamista. Typerää, eihän semmoinen käy. Hänhän on minun opettajani. Mutta toisaalta idea kiihotti järkyttävän paljon. Mitä jos jäisin muka pakkaamaan tavaroita reppuun luokkaan ja odottaisin, että jokaikinen minua ja häntä lukuunottamatta olisi mennyt? "Tämä on aivan mielipuolista.", mietin.

Kun kaikki olivat lähteneet, Katja siirtyi pöytänsä ääreen järjestelemään joitain papereita ja vilkaisi sitten minuun.

"Noh, hopi hopi. Seuraava tunti alkaa."

"Öhm..."

Nyt tai ei koskaan. Kerään kaiken rohkeuteni. Jos ehdotus ei tuota satoa, that's it, menen pois.

"Katja..."

"No?"

Astelin opettajani pöydän ääreen ja katsoin häntä, mutta hän ei katsonut minuun päin, vaan järjesteli papereitansa.

"Mä ajattelin... katsos... kun opetat kuitenkin terveystietoa, ja siihen kuuluu seksi?"

"Niin?"

"Niin, että... olisitko sä voinu opettaa mulle yhdyntää? Siis oltais harrastettu seksiä ihan opetuksen merkeissä?"

Katja pysähtyi ja oli hiljaa. Sitten hän naurahti ja katsoi minua silmiin.

"Mitä sä ajattelet? Mä oon sun opettajas."

"Just siks. Sä voisit varmaan opettaa sitä... Se kai on paras mahollinen tapa oppia, vai..?"

Katja näytti huvittuneelta vähän aikaa, ja sitten hän vakavistui.

"Millon sulla loppuu koulu?"

"Kolmelta..."

"No, tuu kolmen jälkeen tähän luokkaan, niin katsotaan, mitä voidaan tehdä. OK?"

"Okei, nähään sitten."

Lähdin kävelemään luokasta ja hoin mielessäni itselleni: "Voi helvetti, mun unelma toteutuu!"

Kellon viisarit liikkuivat todella hitaasti. Matematiikan tunnilla en voinut keskittyä mihinkään, vaan ajattelin tulevaa. Silti pitkästyttävän ja hermoja raastavan odotuksen jälkeen kello tuli kolme. Kun kaikki muut lähtivät bussipysäkille päin, minä suuntasin TT:n luokkaan. Eräs kaverini pysäytti minut.

"Mihin sä oot menossa?"

"Mulla on... istumista tunti."

"Ai jaa. No soittele sitte, ku pääset!"

Astelin hiljalleen luokkaa kohti. Siellä paloi valot, kun muualla oli jo hämärää. Koputin oveen. Katjan hento ääni kuului: "Kuka siellä?"

"Minä", vastasin.

Ovi aukeni ja menin sisälle luokkaan. Katja ei ollut vaihtanut asuaan, mikä oli hyvä. Minulla seisoi jo täydessä mitassaan.

"Istupa vaikka tuohon", Katja sanoi ja osoitti kynällään yhtä pulpettia. Kävin istumaan ja Katja istahti siihen pulpetin päälle ja silmäili minua. "Ootko sä ollu ikinä yhdynnässä?", hän kysyi vakavalla ilmeellä.

"En oo... En oo edes suudellu ketään ikinä", vastasin ja odotin naurua vastaukseksi, mutta Katja hymyilikin nätisti.

"Vai niin. No otappa tuo patja tuolta seinän vierestä, niin aloitetaan."

"Seelvä...", vastasin tärisevällä äänellä. Sydämeni hakkasi julmetusti.

Laitoin patjan lattialle kohtaan, mistä Katja oli siirtänyt pari pulpettia pois. Istuimme molemmat sille vastakkain. Luokassa vallitsi ahdistava ja rietas ilmapiiri. Olin hermoraunio. Katja tuijotti minua ja hymyili, tällä kertaa dominoivammin.

"Jospa harjoteltaisiin ekaksi sitä suutelemista. Käykö?"

"Käy, käy...", sain soperrettua.

Katja tuli lähemmäs ja tarttui minua leuasta kiinni hellästi ohjaten huuleni hänen märille ja täyteläisille huulilleen. Olimme kiinni toisissamme. Kielemme kohtasivat suudelmassa ja pyörivät toistensa ympäri. Katjan suusta valui paljon sylkeä minun suuhuni. Se oli taivaallinen kokemus. Sitten hän päästi hellästi irti ja tokaisi helpottuneena: "Huomaan ainakin, että et polta tupakkaa, ja että oot pessy hampaas aamulla."

"Joo, oikeessa olet."

"Mitäs me seuraavaksi tehtäisiin? Täällä kirjassa lukee seuraavassa sarakkeessa että esileikit."

Sydämeni pomppasi kurkkuun.

"Joo..."

"No seuraavaksi sitten niitä. Tiiätkö sä, mitä on esileikit?", opettajani kysyi ja hymyili lämpimästi.

"Nooh, se on sitä, että kiihotetaan toisia ja valmistaudutaan yhdyntää varten?"

"Just niin. Osaatko sä kiihottaa naista?"

"Enpä oo koskaan kokeillu..."

"No tuuppa lähemmäs, niin suudellaan vielä kerran. Tällä kertaa ota mun hiuksista hellästi kiinni. Ja muista, silmät kiinni!"

"Okei..."

Tein työtä käskettyä. Katja alkoi pian päästellä pieniä nautinnon ääniä, aloin siis itsekin vähän mumista. Hän päästi huulensa vähän irti omistani ja kuiskasi hiljaa: "Kosketa mun rintoja." Kurotin epävarmana kättäni oikean rinnan kohdalle ja vilkaisin häneen kysyvästi. Hän kuiskasi uudelleen: "Ei ne pure", ja hihitti hieman perään. Hymähdin itsekin ja vein sormeni hänen rintansa ympärille. Hän huokaisi hiljaa.

Nostin kädelläni rintaa hieman ja painoin sitä. Sitten päästin otteeni taas helläksi ja toistin saman muutaman kerran. Otin toisestakin rinnasta kiinni ja hetken mielijohteesta vein huuleni takaisin Katjan huulille. Suutelimme erittäin kiihkeästi ja huokaillen siinä patjalla keskellä luokkahuonetta. Kielemme leikittelivät keskenään, ja minä pyörittelin ja puristelin hänen rintojaan verkkapuvun läpi. Huomasin, että hänen nänninsä nousivat pystyyn kovina, sen verran tiukka se puku oli. Siinä vielä hetken suudeltuamme Katja irrotti huulensa jälleen.

"Ota mun paita pois."

Tartuin paidan helmoista ja nostin sen kainaloihin asti. Sitten Katja itse pyristeli siitä irti. Upeat rinnat olivat edessäni vain punaisten ja paljastavien liivien peittäminä.

"Tehdäänkö sama uudestaan nyt?", Katja kysyi ja hymyili antaen hänen nätin hammasrivinsäkin näkyä. Olin vain hiljaa ja tuijotin tuota uskomatonta näkyä.

"Eikö? Liian tylsää vai? No mennään eteenpäin", opettajani tokaisi.

"Joo...", sain suustani.

Katja tarttui oman paitani helmoista ja kiskaisi sen yltäni jääden sitten katselemaan vatsaani.

"Hmm... Ootkohan päässyt vähän lihomaan? Liikkuisit enemmän."

"Tää on vaan perinnöllistä. Kaikki meidän suvussa on vähän pyöreitä."

"Ahaa... No se ei minua haittaa", Katja sanoi iloisena. Sitten hän katsahti rintsikoihinsa sanoen: "Otetaanko nää poissa? Nää on vähän tiellä."

"Joo, toki."

"Ota sä."

Vein käteni Katjan rintakehän ympäri ja irrotin liivit takaa. En kuitenkaan ottanut niitä vielä pois, vaan pidin niitä. Odotin vähän aikaa ja kokosin hengitystäni, sitten vedin liivit irti.

Taivaallisen kauniit rinnat! Ehkä vähän pienet, mutta kiinteät ja pyöreät ne ainakin olivat. Ja vaaleanpunaiset nännipihat kivikovine pikku nipukkoineen... Jumalainen tyttö.

"Tiiätkö mitä nyt voisit tehä?"

"Tiedän."

Menin lähemmäs Katjaa ja tartuin rinnoista kiinni käsilläni, ja huulillani vasemmasta nännistä lipoen sitä samalla kielelläni. Pyörittelin oikeaa nänniä peukun ja etusormeni välissä siinä samalla. Katjan voihkinta alkoi jo kuulua. Huomasin myös, että verkkahousujen etumus kiilteli tummana. Tämähän sujui loistavasti!

"Aah, riittää jo", Katja sai suustaan, ja lopetin.

"Katsotaanpa nyt, mitä täältä löytyy", Katja sanoi ja tarttui farkkujeni vetoketjuun. Housujeni etumus pullotti jo huomattavasti, kun hän veti vetoketjua alemmas ja aukaisi nappeja. Lopulta ne olivat auki, ja nostin takapuoltani, että hän saisi vedettyä ne jalastani. Nyt minulla oli ylläni enää vain sukat ja harmaat bokserit, joista elimeni muoto näkyi läpi selvästi. Riisuin myös sukat.

Katja tuli lähemmäs ja asetti minut makuulle tarttuen hellästi sirolla kädellään munaani boksereiden läpi. Hän hieroi sitä pullistumaa oikealla kädellään ja vasemmalla kädellään rintaansa. "Erektio toimii ainakin hyvin.", hän sanoi hymyillen.

"Ei ihmekään, kun on tuollasen naisen käsittelyssä", sain sanottua.

"Tuhma poika. Otetaanko nämäkin pois?", Katja kysyi ja katsoi boksereitani.

"Jooh...", vastasin.

Katja tarttui boksereihini ja veti ne hiljalleen pois antaen karvattoman pippelini paljastua ja nousta vapaana pystyyn.

"Ohhoh, on sillä kokoa. Missä karvat? Ootko ajellu?"

"Ei ne oo alkanu kasvaa vielä..."

"Ai jaa. No, joillakin myöhemmässä vaiheessa."

Kun olin täysin alasti, Katja tarrasi lujasti kiinni juhlakuntoiseen kaluuni ja aloitti edestakaisen liikkeen esinahallani. Mahtavaa, en ollut koskaan kokenut mitään niin upeaa.

"Aaaah...", päästin vaivoin suustani.

"Tuntuuko hyvältä?"

"No arvaa..."

"Entäs tämä sitten..?", Katja kysyi ja otti kaluni suuhunsa. Tunsin pehmeän ja märän kielen terskallani ja huulet varren ympärillä. Voihkin jo todella äänekkäästi.

"Aah, älä. Mä tuun liian nopeesti."

"Okei", opettajani sanoi ja päästi irti nousten seisomaan.

"Otapa multa nyt housut pois."

Tein jälleen työtä käskettyä ja hivutin verkkahousut alas. Katja astui ulos niistä. Hänellä oli punaiset, normaalit pikkuhousut, joiden etuosa oli märkä. Kiimanestettä lirisi vähän jo patjalle. Tuijotin vähän aikaa lantion aluetta ja sitten Katja katsoi minuun kysyvästi.

"Nämäkin?"

"Selvä..."

Otin kiinni pikkuhousujen sivuilta ja vedin niitä erittäin verkkaisesti alas. Pikku pimppivako, joka paljastui, oli kauttaaltaan posliini. Eikä edes rumaa ja kutisevaa sänkeä missään. Hänen pimppinsä oli aikalailla sisäänpäin suljettu. Häpyhuulet eivät roikkuneet ulkona, vaan oli vain pieni ja suora vako, joka kiilteli nesteistä.

"Sä oot ainakin ajellu!", sanoin.

"Niin oonki. En tykkää karvapehkoista", Katja lausahti hilpeänä.

"Miltä tämä tuntuu..?", sain tokaistua ja tartuin hänen pakaroistaan kiinni nuolaisten samalla pimppivakoa.

"Ah, mennään makuulle."

Asetuimme siten, että pääni oli Katjan jalkovälissä, kun hän makasi selällään hieroen rintojaan.

"Tiedäkkö, Teemu, missä on tytön herkin paikka?", Katja kysäisi huokaillen.

Huomasin paisuneen klitoriksen nenäni edessä ja tartuin sormilla siitä kiinni.

"Aah! Just siellä!"

Työnsin etusormeni pimppiin ja aloin nuolla klittaa. Katjan lantio teki pientä, notkuvaa liikettä. Sitten laitoin kieleni tötterölle, laitoin paljon sylkeä vaon päälle ja työnsin kieleni kokonaan sisälle. Katja otti hiuksistani kiinni ja huudahti: "Jatka! Jatka vaan!"

Teimme sitä jonkin aikaa, kunnes sanoin Katjalle, että menisi nelinkontin. Yhtään ihmettelemättä hän pyörähti ympäri ja nosti peppunsa kasvojeni korkeudelle ja sanoi: "Anna palaa!"

Sylkäisin pienelle peppureiälle ja vein kieleni sen ylitse. Katja vinkaisi äänekkäästi. Aloin nuolla tuota ihanaa pikku ryppyreikää, joka supisteli märkänä edessäni, samalla kun vein kaksi sormeani hänen pimppiinsä. Kiimanesteet lirisivät patjalle, joka oli jo kauttaaltaan märkä siitä ja hiestä. Työnsin sitten koko kieleni Katjan peppuun ja hän parahti: "AAAAH! Ohh, hyvä, Teemu... Annan sulle kyllä kympin terveystiedosta."

Vähän aikaa pyöriteltyäni kieltä Katjan sisällä vedin sen pois ja laitoin tilalle etusormeni. Sulkijalihas ei aluksi antanut periksi sormelleni, mutta lopulta se rentoutui ja sormi upposi sisään lämpimään reikään. Nuolin klitorista samalla.

"Ah, multa tulee!", Katja huudahti nautinnon kiemuroissaan. Näin, kun hänen käännyttyä selälleen hänen pimpistään roiskahti valtavat määrät lemmennestettä suoraan kasvoilleni. Se oli lämmintä ja maistui hyvälle. Nuolin suunympärykseni ja pyyhin loput patjaan.

"Sori", Katja sanoi.

"Ei se mitään, tuo on ihan helvetin kiihottavaa."

"On vai? Mä kuvittelin, että se on jotenkin noloa..."

"Eikä oo. Mun mielestä se on tosi hottia, kun tyttöki laukee ihan kunnolla."

Katjan paikat olivat aivan arkana äskeisen ison O:n jälkeen, joten hän siirtyi käsittelemään penistäni. Hän otti sen suuhunsa ja työnsi sen syvälle kurkkuunsa. Tuntui aivan mahtavalta. Yllättäen hän työnsikin oman sormensa minun peppuuni. Voihkaisin todella lujaa. En olisi ihmetellyt, vaikka koko koulu tietäisi tästä toimituksesta.

Katja jatkoi edestakaista liikettä suullaan, sylki välillä terskalle ja teki sitä taas. Olin nautinnon huipulla, tunsin sen. Orgasmi lähestyi.

"Katja, mä tuun ihan just...", vaikeroin.

"Ei se mitään, laukee mun suuhun."

En voinut uskoa tuota ihanaa tapahtumaa. Olin laukeamassa opettajani Katjan suuhun.

"Mä tuun nyt!"

Katja irrotti huulensa terskastani ja siirtyi istumaan jalkojensa päälle suu auki. Märkä kieli odotteli spermatippoja. Sitten laukesin. Nesteet lensivät varmaan luokan toiseen päähän saakka. Katjan kasvoille niistä lensi vain murto-osa, ja niistäkin vain vähän suuhun. Katja sulki suunsa ja maiskutteli.

"Täähän ei oo hullumman makusta."

Olin niin onneni kukkuloilla, etten saanut sanottua sanaakaan. Katja pyyhki kasvonsa patjaan ja nousi seisomaan. Minäkin nousin, ja puimme vaatteita yllemme. Kello oli jo kymmentä vaille neljä.

"Aika rientää. Tulee kiire", Katja sanoi pukiessaan.

Kävin asettamassa patjan kirjahyllyn taakse nojalle. Sitten vasta älysin, että koko yhdyntä oli unohtunut.

Katja oli jo lähdössä, kun huusin hänelle: "Hei, entäs se yhdyntä?"

"Katotaan ensi viikolla", Katja sanoi ja iski silmää.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.