Ahdas esinahka

Elvis64 Lääkärillä
26.06.2020
12256 näyttökertaa
0 kommenttia
3.00
Noin pari vuotta sitten ollessani 14 vuotias alkoi seksiasiat kiinnostamaan ja heräilin mm. öisin tahattomiin siemensyöksyihin. Yritin myös varovasti aloittaa itsetyydytyksen, mutta esinahkani oli niin ahdas että se aiheutti kipua jos yritin vetää sen terskan taakse ja lähinnä hyväilinkin itseäni äidin kaapista löytämälläni niskahierontalaitteella. Ajattelin, että tämä on normaalia ja tilanne korjaantuu jossakin vaiheessa. Äitini on lääkäri ja minulla on sinällään läheiset suhteet häneen ja voimme keskustella kaikenlaisista asioista. Äitini valisti minua jossakin vaiheessa ehkäisyn tärkeydestä ja vaivihkaa kyseli onko minulla jotakin kysyttävää ja että on hyvä huolehtia myös alapään pesusta päivittäin. Minua hävetti, mutta tunnustin äidilleni, että esinahkaa on vaikea vetää taakse ja se haittaa pesullakin käymistä. Koska olin jo 16 äitini ymmärsi hyvin etten välttämättä halunnut hänelle esitellä vehkeitäni ja hän totesikin, että asia on hyvä tutkia ja hän voi varata poliklinikka-ajan HUS:sta. Aika löytyikin nopeasti parin viikon kuluttua urologian poliklinikalta ja ko. päivänä menin sinne ajoissa ja ilmoittauduin vastaanotossa. Olin lähinnä huolestunut aiheuttaako tutkimus kipua ja onko mahdollista että minut jopa ympärileikattaisiin mitä en missään tapauksessa halunnut. Aulassa pyöri sairaanhoitajia ja lääkäreitä ja toivoin, että toivottavasti minut tutkii miespuolinen lääkäri. Pienen odottelun jälkeen nimeäni huusi naispuolinen sairaanhoitaja ja astuin tutkimushuoneeseen mihin samalla pyyhälsi sisään myös naislääkäri.
Lääkäri esittäytyi ja kertoi olevansa äitini opiskelukaveri ja oli nähnytkin minut ihan pienenä. Lääkäri totesi, että minulla on ilmeisesti ongelmaa esinahkani kanssa ja lähdetään tutkimaan asiaa. Samalla ovelta kuului koputus ja sisään astui vanhempi mieslääkäri joka kysyi, että onhan ok, että pari lääketieteen opiskelija tulee seuraamaan tutkimusta. Minun lääkärini totesi, että tottakai koska tämähän on opetussairaala. Minulta ei kukaan kysynyt mitään ja odotin kauhulla millainen porukka sieltä marssii sisään. Huoneeseen astui kuitenkin vain kaksi opiskelijaa, mutta mikä pahinta molemmat olivat nuoria naisia ja tunnistin toisen heistä heti isosiskoni hyväksi ystäväksi Tiinaksi, joka oli aikanaan käynyt kesäisin mökillämmekin missä olin kuolannut häntä bikineissä, mutta en ollut nähnyt häntä siskoni ylioppilasjuhlien jälkeen n. 4 vuotta sitten. Tiina nyökkäsi minulle, mutta käänsi sitten katseensa pois ilmeisen nolostuneena. Olin kauhuissani sillä ymmärsin, että joutuisin paljastamaan alapääni näille neljälle naiselle erittäin arkaluontoisessa asiassa. Hoitaja antoi minulle paperisen potilaspaidan ja pyysi minua riisuutumaan ja pukemaan paidan päälle tutkimushuoneen yhteydessä olevassa wc tilassa. Riisuin vaatteeni ja puin päälleni paidan, joka sinällään peitti vartaloni puolireiteen asti. Minulla oli hiki otsalla ja yritin viivyttää tutkimushuoneeseen palaamista. Minua myös hävetti, sillä minulla oli ikäisekseni lepotilassakin ilmeisen kookas penis, mutta karvoitus oli vähäistä. Tajusin myös, että joko jännityksestä tai ilmastoinnin aiheuttamasta viileydestä tunsin peniksen vähän reagoivan tilanteeseen. Rukoilin, ettei nyt tulisi erektiota tilanteessa missä äitini ja siskoni ystävä tulisivat tarkastelemaan alapäätäni.
Astuin huoneeseen hermostuneena ja hoitaja pyysi minua asettumaan selälleen tutkimuspöydälle vetäen tutkimuslampun niin lähelle, että tunsin sen lämmön nivusissani. Lääkäri totesi, että potilaalla epäillään kireää esinahkaa ja tutkimuksen perusteella päätetään jatkotoimenpiteistä. Hoitaja jäi vähän kauemmaksi, mutta lääkäri ja opiskelijat tulivat aivan tutkimuspöydän viereen kummallekin puolelle.
Olin naama punaisena tutkimuspöydällä selälläni ja lääkäri veti potilaspaidan ylös paljastaen kaiken navasta alaspäin. Lääkäri tarttui varovasti penikseeni ja selosti samalla minulle ja opiskelijoille miten tutkimus etenee. Lääkäri tunnusteli ensin penistä ulkoisesti ja totesi kaiken vaikuttavan normaalilta. Tämän jälkeen hän ilmoitti vetävänsä esinahan varovasti taakse. Lääkäri tarttui penikseeni ja toisella kädellä veti esinahkaa hitaasti taakse paljastaen terskan. Hän ei saanut esinahkaa kokonaan taakse ja totesi, että selvästi se on ahdas ja näköjään myös peniksen pesu on vaikeaa koska iho esinahan alla vaikutti ärtyneeltä. Lääkäri otti vaseliinituubin ja voiteli peniksen pään pyrkien saamaan vaseliinia myös esinahan alle. Tällä keinolla hän sai lopulta esinahan kokonaan taakse ja totesi, että tilanne ei ehkä vaadi kirurgista toimenpidettä jos esinahka saadaan vähän venymään. Tämä auttaisi ainakin lepotilassa, mutta erektiossa tilanne voi olla edelleen hankala. Lienee turha sanoa, että tässä kohtaa penikseni oli vääjäämättä vähän reagoinut käsittelyyn vaikka varsinaisesta erektiosta ei vielä voinut onneksi puhua. Lääkäri totesi, että opiskelijat voisivat nyt tunnustella penistäni ymmärtääkseen millaiselta ahdas esinahka tuntuu. Toinen opiskelijoista tarttui penikseeni ja veti esinahkaa muutaman kerran edestakaisin ja tämän seurauksena tajusin, etten voi enää estää erektiota ja penikseni nousi täyteen erektioon osoittaen suoraan kohti kattoa. Erektiossa penikseni on n. 22 cm pitkä ja tosi paksu ja näky oli varmaan melkoinen. Lääkäri ei ollut moksiskaan ja lääkäri totesi, että tämä on ihan normaalia eikä asiasta tarvitse nolostua ja pääsemme nyt todentamaan liikkuuko esinahka myös erektiossa. Opiskelijat kuitenkin selvästi punastuivat ja eivät tienneet mihin katsoisivat. Tiina tarttui nyt vuorostaan, ja mielestäni vähän liiankin innokkaasti, penikseni varteen ja alkoi liikuttaa esinahkaa edestakaisin lääkärin pursottaessa lisää vaseliinia terskan päähän. Ensin toimenpide sattui pirusti, mutta vähitellen huomasin, että se alkoi sujumaan paremmin ja samalla tuntumaan niin hyvältä, että ymmärsin laukeavani jos liike ei lakkaa. Yritin sanoa lääkärille, että eiköhän tämä tutkimus jos riitä, mutta samalla hetkellä tunsin siemensyöksyn lähtevän liikkeelle voimalla ja peniksestäni lensi suoraan kattoa kohti spermaryöppyjä pudoten osin vatsalleni, osin lattialle ja osin Tiinan lääkärintakille. Tiina pelästyi niin, ettei ymmärtänyt lopettaa liikettä vaan jatkoi penikseni pumppaamista kunnes lääkäri veti hänen kätensä pois. Olimme kaikki hetken hiljaa ja varsinkin Tiinan kostea katse paljasti, että hän oli itse kiihottunut operaation aikana. Hoitaja tuli pyyhkimään vatsani ja penikseni ja pyysi minua pesemään loput wc:ssä ja pukemaan päälleni. Nousin pöydältä penikseni ollessa edelleen puolittaisessa erektiossa ja tunsin opiskelijoiden katseet selässäni. Ajattelin kauhulla mitä tästä tutkimuksesta kantautuu äitini ja siskoni tietoon.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.