Lääkärintarkastus lukiossa

marboxx2 Lääkärillä
31.03.2020
20687 näyttökertaa
0 kommenttia
5.00
Olin lukion 2. luokalla, kun minulla oli lääkärintarkastus. Se oli alkuvuodesta, keväällä. Kävelin terkkarin päätyyn, odotushuoneeseen ja koputin oveen, kello 12.15. Oven avasi mies valkoisessa takissa. Hänellä oli lyhyet hiukset, silmälasit, määrätietoinen ilme kasvoillaan. Hän vaikutti lihaksikkaalta ja oli tavallaan komeakin.
”Moi!”
”Moi.”
”Mä oon Timo, sun lääkäri tänään. Tehdään terveystarkastus ja pari muuta tarkastusta, joten tähän on varattu vähän enemmän aikaa.”
”Okei.”
”Istu vaan alas, siihen niin, katon nopeasti tietosi täältä.”
Näin hänen kätensä kun hän istui alas ja se näytti lihaksikkaalta ja vahvalta. Koitin olla tuijottamatta, mutta en onnistunut. Kuvittelin millaista olisi harrastaa seksiä hänen kanssaan. Varmaan aika upeaa.
”Noni, alotetaa punnitsemisella. Mee toho vaa’alle.”
”Okei.”, sanoin ja kävelin vaa’alle.
”Joo. Hyvältä näyttää. Sit katotaa sun korvat.”
Timo otti laitteen, jolla pystyi katsomaan korviini.
”Mmhm.. joo.”
”Tälläki puolella näyttää oikeen hyvältä. Hyvin oot huolehtinu itestäs.”, Timo sanoi ja hymyili mulle.
Outoo, ajattelin itsekseni.
”Noni.. ota paita pois, katotaa sun syke.”
Timo otti stetoskoopin ja kuunteli sykettäni. ”Loistavaa. Oikeen hyvä.”
”Okei. Hyvä.”
”Nyt sun pitäis riisua loputki vaatteet.”, Timo ilmoitti tyynesti.
”Mitä?”
”Pitää testata sun eturauhanen ja kivesten kasvu.”
”Öö..okei.”
”Luota muhun.”, Timo rauhoitteli. Kumarruin petiä vasten ja tunsin miten Timo työnsi jonkun letkun takamukseeni. Sieltä tuli vettä paineella.
”Oho.. vau.”, sanoin hallitsematta itseäni.
”Joo.. hyvältä näyttää. Mee nyt tonne pöntölle et saat veden pois.”
Menin pöntölle ja puskin veden ja paskan sen mukana ulos. Perseeni tuntui yllättävän puhtaalta.
”Hyvä. Nyt, mee polvilles.”, Timo sanoi ja tuli eteeni. Menin polvilleni hämilläni. En tiennyt mitä oli tapahtumassa. Timo riisui takkinsa ja paitansa. Niiden alta paljastui lihaksikas kroppa. ”Mitä sä..vau..”
”Hyss..”, Timo hyssytteli. Timo riisui myös bokserinsa ja housunsa ja hänen suuri kalunsa ponnahti esiin. Se oli täydessä erektiossa ja näytti todella isolta. ”Oon odottanu tätä siitä lähtien ku astuit sisään. Näin heti et oot oikee lutka, joka nauttii kalusta.”
”Mitä-”
”Ime”, Timo käski.
Painoin huuleni Timon liilalle terskalle ja avasin suuni. Imin hänen terskaansa ja nuolin sitä intohimoisesti. Halusin hänen laukeavan suuhuni. Etenin vartta pitkin syvemmälle ja syvemmälle, kunnes yskin enkä saanut enempää sisälle.
”Hyvä, hyvä..”
Timo veti kalunsa pois suustani ja nosti minut pystyyn, sänkyä vasten.
”Ei hätää, mulla ei oo tauteja.”, Timo naurahti.
Timo työnsi kalunsa armottomasti anukseeni, syvälle. Reikäni venyi joka työnnöllä, mutta pysyin hiljaa. Salaa nautin siitä. Timo pani minua tiuhaan tahtiin, upottaen koko peniksensä sisään ja sitten vetäen ulos, uudestaan ja uudestaan. Se tuntui todella hyvältä, kun olin tottunut siihen ja halusin lisää, joten painoin persettäni Timoa vasten joka työnnöllä. Hän alkoi ähkimään ja nopeuttamaan tahtia, kunnes hän lopetti ja karjaisi ”Argh...hyvä poika.”
Timo veti kalunsa ulos ja otti paperia, jolla hän pyyhki reiästäni valuvat spermat pois. ”Noin”, Timo sanoi tyynesti.

Nousin pystyyn, puin vaatteet nopeasti päälleni ja ovensuussa sanoin heipat hänelle. Timo pyyhki kalunsa, veti housunsa jalkaan ja meni takaisin tietokoneen ääreen.

”Enpä ois kuvitellu, että tollee kävis koskaan..”, ajattelin kävellessäni lukion tyhjää käytävää pitkin seuraavalle tunnille.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.