Punkin poistoa

- Lääkärillä
23.07.2016
18222 näyttökertaa
0 kommenttia
3.47
Pekka on 24 vuotias oikeustieteen opiskelija, joka vietti kesälomaa vanhempiensa mökillä Inkoon saaristossa.
Pekka oli jäänyt muutamaksi päiväksi yksin mökille ja nautti siitä täysin siemauksin, oli hellekesä ja ruokaa ja juomaa riitti.

Eräänä aamuna Pekka huomasi kauhukseen aamupesulla, että hänen peniksensä juureen oli pureutunut punkki ja vielä aika syvälle.

Punkkeja oli alueella paljon ja Pekan äiti osasi ne kyllä poistaa nopeasti. Ongelmana vain se, että äiti ei ollut saaressa eikä Pekka löytänyt myös mistään punkkipihtejä. Pekka totesi että hänen on pakko soittaa paikalliseen terveyskeskukseen ja saada apua ennen kuin punkki altistaa borrelioosille tms.

Pekka sai lääkäriajan iltapäivälle ja hyppäsi veneeseen ja ajoi Inkoon satamaan. Satamasta on vain 200 metriä terveyskeskukseen, Pekka ilmoittautui ja jäi odottamaan vuoroaan lääkärin vastaanottohuoneen läheisyyteen.

Pekan ohi pyyhälsi huoneeseen nuori naislääkäri, jolla oli vaalea tukka ponnarilla ja vaikka Pekka näki lääkärin vain takaapäin hän tajusi, että henkilö oli hänen lukioluokkalaisensa Mari, jonka kanssa Pekka oli myös pari vuotta seurustellut, mutta suhde päättyi kun molemmat lähtivät opiskelemaan eri aloille jne. Pekka oli yllättynyt ja hämillään, että hänen tulisi esitellä alapäätään Marille vaikka asiassa ei Marille ollut mitään uutta. Joka tapauksessa tilanne oli kiusallinen.

Pekka mietti vielä pitäisikö hänen perua aika tai pyytää toista lääkäriä. Terveyskeskus oli kuitenkin niin pieni, ettei siellä tainnut olla toista lääkäriä ja huoli punkista oli liian suuri, jotta asiaa olisi voinut lykätä. Hetken kuluttua huoneen ovi avautui ja Mari kutsui Pekkaa nimeltä ja ilmeisesti tajusi vasta sillä hetkellä, että Pekka oli hänen vanha poikaystävänsä.

Pekka astui huoneeseen ja katsoi Maria ja tuumi että Mari oli edelleen hyvännäköinen tiukkakroppainen blondi vaikka ehkä olikin saanut muutaman kilon lisää sitten lukioaikojen.

Mari kysyi vähän teennäisesti Pekan kuulumisia ja kysyi sitten mikä Pekkaa vaivasi. Pekka kertoi punkista ja pienellä viiveellä kertoi missä se oli. Mari meni vuorostaan hämilleen, mutta totesi nopeasti Pekalla että tämä riisuisi housunsa ja asettuisi tutkimuspöydälle.

Pekka teki työtä käskettyä ja Mari asetti tutkimusvalon osoittamaan hänen haaroihinsa ja veti käteen kertakäyttökäsineet. Pekka tuijotteli kattoon ja tajusi, että tilanne voisi aiheuttaa hänelle erektion. Mari kumartui Pekan ylle ja tarttui penikseen ja käänsi sen niin, että sai punkin hyvin esille. Pekka vähän rauhoittui kun Marin asenne tuntui olevan hyvin ammatillinen.

Mari otti punkkipihdit ja lähti varovasti kiertämään punkkia irti. Operaatio kuitenkin oli sen verran hidasta ja Mari vaihtoi moneen kertaan otettaan Pekan peniksestä, että Pekka tajusi, että hänen peniksensä auttamatta paisui puolittaiseen erektioon mihin Mari aika topakasti totesi, että olisi hyvä saada penis rauhoittumaan. Marin äänessä oli jotakin sellaista mikä sai Pekan nostamaan kätensä Marin takapuolella.

Pekka tajusi, että helteestä johtuen Marilla ei ollut lääkärintakkinsa alla kuin alusvaatteet. Mari sanoi terävästi Pekalle, että lopeta, mutta ei kuitenkaan siirtänyt kättä pois.

Tästä rohkaistuneena Pekka liutti kättään alemmas kohti lääkärintakin helmaa, sen sisäpuolella ja lähti hivuttamaan sitä sisäreittä pitkin ylöspäin. Pekka tunsi, että Mari jännittyi, mutta edelleenkin antoi Pekan jatkaa.

Pekan käsi eteni Marin jalkoväliin ja hän silitti varovasti Marin häpyhuulia pikkuhousujen läpi. Pekka huomasi heti, että pikkuhousut olivat kosteat ja Pekka pyöritti sormiensa välissä liukasta Marin vaginasta valuvaa limaa. Pekka oli myös tuntevinaan, että toisin kuin lukiossa Marilla ei ollut häpykarvoja. Mari suoristautui ja totesi punkin olevan poissa, ja jatkoi Pekalla, että nyt hemmetti saat hoitaa aloittamasi loppuun.

Mari komensi Pekan ylös pöydältä, lukitsi huoneen sisäpuolelta ja potkaisten sandaalit jaloistaan käveli tutkimuspöydän viereen, nosti lääkärintakin helmaa ja veti pikkuhousunsa alas ja asettui tutkimuspöydälle selälleen ja asetti jalkansa sen alta esiin vetämiinsä jalkatukiin.

Pekka oli Marin rohkeasta etenemisestä vähän lamautunut ja tuijotti suu auki Marin levitettyyn pilluun, joka kiilsi kosteana ja todella oli pientä tupsua lukuunottamatta paljaaksi ajeltu. Pekka tokeni ja napitti Marin takin auki, pullautti rinnat ulos rintaliiveistä. Pekan kulli seisoi kuin kanki ja hän työnsi sen hitaasti Marin sisään.

Marin pillu tuntui yhtä tiukalta kuin lukiossa ja Mari puri hihaansa, jottei olisi voihkinut niin kovaan, että se olisi kuulunut odotushuoneeseen.

Pekka nussi Maria rauhallisin vedoin ja huomasi, että tutkimussängyn vieressä oli vaseliinituubi sen enempää miettimättä puristi sitä ison kasan sormelleen ja voiteli sillä Marin peräaukon. Ennekuin Mari ehti tajumaan mitään Pekka veti kullinsa ulos Marin pillusta ja työnsi sen vauhdilla Marin peräaukkoon.

Mari yritti vähän vastustella, mutta se oli myöhäistä ja Marin voihkina koveni ja Pekkakin huolestui sen kuulumisesta huoneen ulkopuolelle.

Pekka tunsi olevansa kohta tulossa ja hieroi peukalollaan Marin klitorista ja kiihdytti työntöjään Marin takapuoleen. Pekka tunsi sperman suihkuavan Marin peräsuoleen ja samalla Mari sai räjähtävän orgasmin ja Pekka painoi tyynyn hänen suulleen vaimentaakseen Marin huutoa.

Pekka veti kullinsa ulos Marin peräaukosta ja katsoi sieltä valuvaa spermaa ja Marin turvonnutta pillua. Mari hamuili pöydän vierestä jonkin liinan ja pyyhki sillä jalkoväliään kuivaksi ja nousi ylös ja poimi pikkuhousut lattialta.

Pekka ei tiennyt mitä sanoa, mutta Mari totesi lyhyesti vähän poissaolevana, että Pekan on nyt syytä poistua ja soitellaan joskus, ehkä.

Pekka veti housut jalkaansa ja avasi oven ja poistui huoneesta. Odotustilassa istui muita vastaanotolle tulevia ja Pekka ei kyennyt miettimään oikein muuta kuin, että miten Mari saa huoneesta tuuletettua väkevän sperman ja pillunesteiden tuoksun.

×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.