Uusi koululääkäri

admin Lääkärillä
19.04.2015
20743 näyttökertaa
0 kommenttia
3.38
Paikalliseen kouluun (1.-9. vuosiluokat) oli tullut uusi koululääkäri, Leena. Leena oli 29-vuotias, pari vuotta aikaisemmin valmistunut lääkäri. Hänellä oli menossa oppilaiden vuosittaiset lääkärintarkastukset. Samalla oli tarkoitus tehdä tutkimus nuorten seksuaalisesta kehittymisestä. Tutkimuksen rahoittajana oli Väestöliitto ja paikallinen yliopisto.

Kuudesluokkalainen Essi oli 12-vuotias, reipas ja avoin tyttö. Essi tuli vuorollaan Leenan vastaanotolle. Aluksi Leena teki normaalit lääkärintarkastukseen kuuluvat toimenpiteet ja kertoi sitten Essille tutkimuksesta.

- Meillä on tänä vuonna alkanut tutkimus nuorten kehittymisestä. Se tehdään tuhannelle oppilaalle tässä kaupungissa. Tähän sisältyy kyselykaavake ja sukupuolielinten pieni tutkimus. Osallistuminen on vapaaehtoista. Haluatko tulla mukaan? Tässä menee aikaa noin puoli tuntia ja tavallaan korvauksena saat seuraavan tunnin vapaaksi.

- Joo, kai mää voin, Essi vastasi hieman epäröiden.

Leena antoi kyselykaavakkeen Essille. Kaavakkeessa kysyttiin muun muassa kuukautisista, seksitietoudesta, itsetyydytyksestä jne. Essi antoi täytetyn kaavakkeen Leenalle, joka sanoi:

- Ottaisitko sitten hameen ja pikkuhousut pois ja menisit tuohon tutkimuspöydälle.

Essin riisuessa Leena silmäili Essin vastaukset läpi. Niistä kävi ilmi muun muassa, että Essillä ei ollut vielä ollut kuukautisia. Essi oli harrastanut itsetyydytystä säännöllisesti ainakin vuoden ja saanut ensimmäisen orgasminsa muutama kuukausi sitten.

- Tuletko tänne lähemmäs päätyä ja levitätkö jalkasi, niin tutkin hieman alapäätäsi, Leena kehotti ja Essi totteli.

Leena katsoi ensin Essin häpykumpua ja häpyhuulia ja havaitsi, ettei häpykarvoitusta vielä ollut.

- Sinullahan on ihan nätti pimppi, Leena totesi hymyillen. - Koskettelen nyt hieman häpyhuuliasi.

Leena liikutti sormiaan häpyhuulia pitkin.

- Nämä ovat pehmeät ja mukavan tuntuiset. Levitän nyt niitä hieman ja tutkin klitoriksesi.

Lääkäri levitti ulompia ja sisempiä häpyhuulia varovasti ja etsi klitoriksen. Se oli pieni ja vaaleanpunainen.

- Oi miten nätti klitoris, Leena sanoi iloisesti. Hän kumartui lähemmäksi, niin että näki kunnolla ja puhalsi hieman klitorikseen. Sitten hän kostutti hieman sormenpäätään ja kosketti klitorista hyvin varovaisesti.

- Miltä tämä tuntuu, Leena kysyi.

- Ihan hyvältä, Essi vastasi pienellä äänellä. Essi oli jo aikaisemmin samana päivänä ajatellut, kuinka aikoisi kotona koulun jälkeen taas tyydyttää itseään, ja nyt hän alkoi tahtomattaankin hieman kiihottua Leenan taitavasta kosketuksesta.

- Tutkin miten klitoriksesi reagoi kosketukseen, Leena sanoi ja jatkoi klitoriksen varovaista hyväilyä. Se alkoi paisua ja ja koveta Leenan sormenpään alla.

- Tuntuuko hyvältä, Leena kysyi ja Essi ynähti myöntävästi ja nyökkäsi hieman punastuen. Essi alkoi kiihottua yhä enemmän. Hän tunsi emättimensä kostuvan jo hieman. Leena jatkoi yhä hyväilyään ja tarkkaili koko ajan klitorista. Essi alkoi punastua lisää ja alkoi hengittää kiivaammin.

- Laitan nyt sormeni sisääsi ja tutkin emättimen kostumisen, Leena selvitti ja työnsi hyvin varovasti etusormen emättimen aukosta sisään jatkaen samalla klitoriksen hyväilyä toisen käden etusormellaan.

- Sinun emättimesihän kostuu hyvin, Leena totesi. Essi ei kyennyt sanomaan mitään. Hän kiihottui yhä lisää ja alkoi huohottaa vaimeasti.

- Sormi meni hyvin sisään, mutta sinähän olitkin työntänyt jo itsekin sormia sisään kaavakkeen mukaan, Leena totesi.

Leena tutki emättimen joka sopukan sormellaan ja huomasi, että Essi nautti. Leena pyöritteli sormeaan klitoriksen ympäri ja kokeili eri tapoja huomatessaan, että Essi todellakin kiihottui yhä lisää.

- Haluatko, että jatkan, lääkäri varmisti ja Essi nyökkäsi taas. -Rentoudu, nauti ja anna vaan orgasmin tulla, jos siltä tuntuu, Leena kehotti.

Essi alkoi voihkia vaimeasti ja oli aivan punainen kasvoiltaan. Leena jatkoi hyväilyjään ja parin minuutin kuluttua Essi laukesi voihkien ja vavahdellen. Leena katsoi lumoutuneena kaunista pientä pimppiä, joka sykki hänen sormensa ympärillä. Essin orgasmi kesti puolisen minuuttia.

Essi huohotti ja toipui hekumastaan.

- Sehän meni hyvin. Voit olla onnellinen, että saat orgasmin noin helposti. Se tuottaa vielä paljon nautintoa sinulle.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.