Uusi koululääkäri, osa 2

admin Lääkärillä
19.04.2015
20647 näyttökertaa
0 kommenttia
4.04
Essi alkoi vasta tointua orgasmistaan, kun Leena jo jatkoi hänen hyväilyään. Nyt Leena laittoi toisen kätensä Essin paidan alle ja koetti varovasti pienen pieniä rintoja ja koholla olevia nännejä. Toisella kädellä Leena jatkoi häpyhuulten ja klitoriksen kiihottamista. Essi oli aivan punainen ja kauhisteli mielessään koko tilannetta, mutta nautti kosketuksista eikä halunnut niiden loppuvan.

Leena nousi tuoliltaan ja alkoi nostaa Essin paidanhelmaa kaksin käsin. Essi tajusi, mitä hän yritti ja nosti kätensä niin, että Leena sai paidan ujutettua pois kokonaan. Sitten Leena suuteli varovasti pientä vaaleanpunaista nänniä ja jatkoi pimpin hyväilyä. Essi tunsi, kuinka Leena imi ja nuoli rintaa. Nänniin teki vähän kipeää, mutta samalla tuntui ihanalta. Välillä rintoja imien Leena alkoi puhua:

- Sinun pimppiisi mahtuisi pieni pippelikin hyvin. Minun siskonpoikani on sinua vuotta vanhempi. Hänellä on murrosikä alkanut, mutta penis ei ole vielä kovin suuri. Hän on oikein mukava. Kokeiltaisiinko, miten se menisi sinun sisääsi? Olisin tässä koko ajan ja hyväilisin sinulle samalla taas orgasmin, niin sinulla ei olisi mitään hätää.

Essi ei ollut uskoa korviaan. Tämäkin vielä! Hän ei halunnut Leenan lopettavan hyväilyä.

- Kai se käy, hän huohotti. - Mutta älä vaan lopeta tota, tuntuu ihanalta...

Leena oli ennen Essiä tehnyt samantyyppisen tarkastuksen Laurille. Laurilla ei ollut vielä häpykarvoitusta, mutta itsetyydytystä hän oli harjoittanut jo muutaman kuukauden ja teki sitä vähintään kaksi kertaa päivässä. Lauri oli saanut kaksi orgasmia Leenan käsittelyssä. Sen jälkeen Leena oli piilottanut Laurin pieneen varastohuoneeseen ja jättänyt oven raolleen. Sieltä oli suora näköyhteys tutkimuspöydälle ja Essin jalkoväliin. Lauri oli seurannut tilannetta koko ajan ja hänellä oli alkanut taas seistä. Olisi jo lauennutkin, ellei Leena olisi tehnyt tekosiaan aikaisemmin. Nyt Leena vinkkasi Laurille kehottaen tätä tulemaan. Lauri astui lähemmäksi.

- Essi, tässä on Lauri. Otapas, Lauri, housut pois, niin Essikin näkee sinut kunnolla, Leena kehotti.

Lauri totteli ja Essi katseli, kun Laurin pienehkö valkoinen pippeli jöpötti kohti kattoa. Essiä hävetti ja kiihotti yhtä aikaa olla siinä jalat levällään ja Leenan sormet pimpissä.

- Tule vaan lähemmäksi, ihan tähän pimpin eteen, Leena käski ja poika totteli. Leena hyväili toisella kädellä pimppiä ja toisella pippeliä. Essi ja Lauri olivat punaisia, hikisiä ja kireinä kuin jouset.

- Oletko valmis, Essi? Leena kysyi ja Essi nyökkäsi. Leena levitti sormillaan häpyhuulia, tarttui kiinni peniksen varresta ja ohjasi sitä kohti pientä emättimen aukkoa. Lauri astahti vielä lähemmäksi ja Leena asetti terskan aukolle.

- No niin, työnnä hitaasti sisään, Leena kehotti ja hyväili taitavasti Essin klitorista. Lauri työntyi varovasti sisään ja sekä Essi että Lauri ynähtivät kivusta ja nautinnosta. Leena, joka oli itsekin aivan kiihottunut, katseli luomoutuneena, kun penis liukui syvemmälle pikku pimppiin. - Työnnä vain niin syvälle kuin pystyt, ja työntele edestakaisin, hän kehotti ja Lauri totteli.

Leena alkoi pyöritellä klitorista kovemmin ja imeä taas Essin nännejä. Essi alkoi huohottaa ja voihkia. Hänestä tuntui yhä ihanammalta. Ei mennyt tälläkään kertaa kauaa, kun Essi sai orgasmin, nyt vielä voimakkaamman. Hän voihki, kouristeli ja huudahti nautinnossaan. Lauri katseli, kiihottui näkemästään ja työnteli lujempaa.

- Lauri, ota ulos, äkkiä, Leena käski, ja Lauri totteli. Essi makasi silmät kiinni, pimppi yhä sykähdellen, mutta Leena komensi:

- Essi, katso tänne!

Essi totteli ja katsoi, kun Leena puristeli kiveksiä ja penistä. Leena tiesi jo, miten Laurin sai tulemaan ja pian spermaa lensi Essin rinnoille, mahalle ja häpyhuulille. Laurin polvet notkuivat ja hän melkein kaatui voimakkaan orgasmin kourissa. Essi katseli silmät pyöreinä. Sitten Leena nuoli Essin häpyhuulet puhtaiksi.

- No niin, pukekaas päällenne, Leena kehotti. - Ja jos haluatte, ensi viikolla voitte tulla uudestaan. Minä kirjoitan kyllä todistuksen opettajillenne.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.