Härnäävät äitipuolet, osa 1

admin Masturbointi
15.08.2014
11419 näyttökertaa
0 kommenttia
4.09
Olen asunut mieheni ja hänen nyt 16-vuotiaan poikansa Jonen kanssa siitä asti, kun poika täytti seitsemän. Oikeaan äitiinsä hänellä ei ole juuri mitään yhteyttä tämän päihdeongelmien vuoksi, joita tämä ei ole pystynyt ratkaisemaan. Olen Jonelle nykyään enemmän se oikea äiti, vaikka hän ei minua äidiksi kutsukaan. Alussa meni aikaa ennen kuin Jone hyväksyi minut. Nykyään voimme jutella melkein kaikesta.

Alastomuus oli alussa meille pieni kynnys. Jone oli silloin aloittanut koulun ja kuten tuttua, alkaa jo tuossa iässä toinen sukupuoli kiinnostaa hieman, mutta samalla tulee esteet: pojat ja tytöt käyvät eri pukuhuoneissa ja niin edelleen, käytäntö jonka mielestäni voisi siirtää murrosikään. Lapset voisivat kuitenkin olla vielä lapsia. Omassa lapsuudessani maalla uiskentelimme alasti vielä kymmenvuotiaina, tytöt ja pojat sekaisin. Kaikki tunsivat toisensa ja tiesivät, miltä näyttivät.

Muistan vielä ensi kerran, kun menimme mieheni ja Jonen kanssa yhdessä saunaan. Vei aikaa, kun Jone katseli pukuhuoneessa riisumistani silmä tapilla, itse vielä täysipukeisena, kun isänsä jo alastomana käski häntä joutumaan.

- Te ensin, sanoi Jone.

- No minähän olen jo riisunut!

- Molemmat!

Vasta kun olin päässyt rintaliiveihin asti, otti Jone t-paidan ja housut päältään, mutta pysytteli alushoususillaan, kunnes olin saanut rintaliivitkin pois. Vilautin silmääni miehelleni ja olin penkovinani pyyhkeitä ja venyttelin tahallani, mutta poika seisoi paikallaan. Miehenikin hymyili pojan päättäväisyydelle, muttei sanonut mitään sen kummempaa. Käänsin selkäni, otin alushousuni pois ja käännyin poikaan päin. Samalla kun yritin pidättää hymyäni, sanoin:

- No onko nyt hyvä?

Poika katseli alastonta vartaloani vähän aikaa, mutta riisui sitten hänkin alushousunsa ilman suurempia murheita. Olin näkevinäni pienen pippelin nousseen miehen asentoon, mutta emme mieheni enkä minä kumpikaan olleet huomaavinamme. Menimme löylyyn ja poika tuli perässä.

Tämän jälkeen saunoimme yhdessä siihen asti, kunnes Jone täytti 14 eikä enää halunnut tulla kanssani. Joskus saunoimme kolmistamme, mutta usein myös pojan kanssa kahden, sillä mieheni oli työnsä vuoksi poissa kotoa aika paljon. Muistan kerran, kun Jone oli ehkä yhdeksän vanha. Olin suihkussa, ja yhtäkkiä Jone halusi välttämättä, että pesisin hänet.

- Osaathan sinä, iso poika, nyt itsekin, mutta tule sitten.

Silloin huomasin Jonea saippuoidessani, että hän katseli jalkoväliäni kiinnostuneemmin kuin ennen, mutta en ollut välittävinäni. Kun päästin Jonen ja pesin itseni, seurasi hän toimitustani vierestä. Kun kuivasimme itsemme kysyi Jone:

- Onks kaikki pimpit samanlaisia?

Menin vähän hämilleni, mutta yritin vastata.

- Eiköhän ne suurin piirtein ole.

- Tuleeks pissa samasta raosta kun lapset?

- Ei nyt ihan. Siellä sisällä on toinen pieni reikä ja toinen isompi.

- Sulla on enemmän karvoja kun mun äitillä.

- Saattaa olla.

- Saanks mä koettaa, miltä ne tuntuu?

En oikein tiennyt miten ottaa asia, tuli sen verran odottamaton kysymys, mutta sanoin:

- No, silitä nyt vähän.

Jone koetti varovasti alapääni karvoitusta, silitti kuin pientä hamsteriaan, viipyi mielestäni hieman liiankin kauan, jolloin sanoin:

- No niin, nyt tiedät, miltä tuntuu. Alahan pukea!

Jone teki, kuten käskettiin, mutta sanoi vielä:

- Se oli pehmeä. Sä oot paras.

Noin vuosi sitten kesällä istuskelin lukemassa talomme yläkerrassa. Ikkuna oli auki. Jone istuskeli kaverinsa Peten kanssa pihamaalla ulkona ikkunamme alla. Petellä oli myös äitipuoli, Eeva, johon olin tutustunut pintapuolisesti kantakrouvissa. Eeva vaikutti humoristiselta ja suorasanaiselta naiselta, johon voisi oikeastaan tutustua paremminkin. Pojilla ei tiettävästi ollut aavistusta, että heidän puheensa kuului niin selvästi ylös eivätkä he varmaankaan ajatelleet, että olin kuulolla. Pojat juttelivat tytöistä ja siihen liittyvästä. Pikkuhiljaa jutut alkoivat käydä rohkeammiksi. Käytiin läpi luokan ja koko koulun tytöt, kun kaveri yhtäkkiä kysyi:

- Ooksä nähny sun äitipuolta alasti?

- Oon montaki kertaa. Entäs sä?

- Oon mä, vaikken usein, mut mä oon katellu sitä, ku se menee suihkuu ja jättää oven auki.

- Ooksä runkannu, ku sä oot ajatellu sitä?

- Oon mä joskus. Ooks sä?

- Oon mä haistellu sen pikkareita joskus.

- Niin mäkin.

En ollut uskoa korviani. Jone oli siis onanoinut ja kuvitellut minua! Ensin tunsin eräänlaista vastenmielisyyttä, mutta sitten ajatus jopa kiihotti minua.

Samana iltana kun olin menossa nukkumaan, minuun iski piru. Jonen isä oli matkoilla ja olimme kahdestaan kotona. Kävelin Jonen huoneen ohi yläkerran vessaan lyhyessä paidassa ja pikkuhousuissa. Jonen huoneen ovi oli auki ja näin hänet istuskelevan peiton alla lehti kädessään. Pysähdyin ja kysyin jotain huomispäivään liittyvästä. Huomasin, kuinka Jone katseli reisiäni ja alavartaloani. Hieraisin muka huolimattomasti haarojeni väliä ja sanoin:

- Puhutaan aamulla lisää, mutta nyt minun pitää mennä pesulle.

Menin vessaan ja panin hanan vuotamaan. Odotin pari minuuttia ja otin pikkuhousut jalastani, jonka jälkeen kävelin huolettomasti takaisin omaan huoneeseeni alapää paljaana. Huomasin, että Jone katseli minuun päin.

- Unohtui ottaa puhtaat housut, sanoin ja menin huoneeseeni, kaivoin esiin uudet ja menin takaisin käymälään housut kädessä. Jone istui vieläkin sängyllään. Näin sivusilmällä, kuinka hän katseli paljasta pyllyäni kävellessäni hänen huoneensa ohi. Pudotin tahallani housuni ja kumarruin pylly Jonen oviaukkoa päin ja annoin hänen nähdä kaiken. Kun nousin ylös, katsoin hänen suuntaansa. Jone oli naamaltaan punainen ja näytti nieleskelevän.

Seuraavana aamuna panin kylpytakkini päälle mennessäni tekemään aamiaista. Yleensä liikun kylpytakissa yöpaita alla aamuisin. Nyt riisuin ensin yöpaitani ja "unohdin" kylpytakin vyön makuuhuoneeseen. Jone oli jo keittiössä bokserit ja t-paita yllään. Pitelin toisella kädellä takkia kiinni ja toisella yritin ladata kahvinkeitintä.

- En ymmärrä, mihin vyöni on jäänyt. Et ole nähnyt sitä?

Jone puisteli päätään, mutta katsoi hyvin tarkkaavaisesti touhujani.

- No samapa tuo.

Päästin toisen käteni irti ja puuhastelin kahvinkeittimen kanssa selkä Joneen päin, takki auki. Käännyin huolettomasti toisinpäin, otin takin kauluksista kiinni ja suljin takin aavistuksen verran liian myöhään antaakseni Jonen nähdä, että olin alasti takin alla. Huomasin hänen ilmeestään, ettei hän oikein tiennyt miten olla.

Kun söimme aamiaista, istuin Jonea vastapäätä. Lueskelin lehteä enkä ollut huomaavinani häntä. Vedin takin kiinni, mutta annoin sen silloin tällöin avautua vähän niin, että melkein koko toinen rintani oli näkyvillä. Korjasin taas takkia ja annoin saman toistua. Nousin seisomaan ottamaan voipakettia, joka oli hieman liian kaukana, jolloin koko takki avautui ja Jone näki koko alastoman vartaloni.

- No voi sentään, sanoin huolettomasti ja yritin kömpelösti vetää takkia toisella kädellä kiinni, mutta kun samalla kumarruin voipakettia päin, roikkuivat rintani paljaina melkein leipäastiassa.

- Vaikka olethan sinä nämä tissit pienempänä nähnytkin, mutta harmi kun se vyö...

- Ei se haittaa, sanoi Jone, vaikka näin, että poika oli selvästi kiusaantunut.

Vedin takin kiinni ja olin keskittyvinäni voileipään ja aamulehteen. Jone istui eikä tiennyt miten päin olla, kunnes luuli minun olevan muissa maailmoissa, nousi pöydästä ja käveli nopein askelin vessaan päin. Syrjäsilmällä näin kuitenkin, kuinka kalu pojan boksereissa sojotti suoraan eteenpäin.

Kun Jone pitkän vessatoimituksen jälkeen lähti kouluun, menin makuuhuoneeseen ja kävin sängylle pitkäkseni. Annoin kylpytakin valua vierelleni, suljin silmäni ja ajattelin Jonen boksereita. Olin hämmästynyt, että pullotus niiden alla oli ollut niin valtava. Hyväilin häpyäni keskisormella ja tunsin tahmean nesteen valuvan itsestäni. Hivelin varovasti itseäni. Tunsin olevani naaras. Ilkeä naaras.

Annoin seuraavana iltana edellisiltaisen toistua. Kävelin tällä kertaa pikkuhoususillani vessaan ja alapää paljaana pois. Tein tästä melkein rituaalin. Joskus kävelin takaisin paita päällä, joskus ilkialasti. En katsonut Jonen huoneeseen, mutta hänen ovensa oli aina takuuvarmasti auki. Liikuin kuitenkin niin, että hän näki kaiken, mitä hänelle näytin. Huomasin rituaalin edetessä jotain uutta: kun viikon aikana olin laittanut pyykkikoriin alushousuja joka ilta, oli muutama pari hävinnyt, kun pyykkipäivä koitti.

Eräänä aamuna olin laittanut ylleni pienen kimonon, joka juuri ja juuri peitti takamukseni. Pikkuhousut olin jättänyt pois. Huomasin, kuinka Jone tuijotti takapuoltani ja melkein kuulin hänen aivojensa raksutuksen, kun hän yritti selvittää itselleen, oliko kimononi alla mitään. Helpottaakseni arvoitusta nousin keittiötikkaille ottamaan sokeripakettia ylimmästä kaapista.

- Voisitko pitää näistä kiinni? Minua tahtoo huimata, kun nousen tikkaille.

Jone tuli taakseni. Kun nousin tikkaille, oli pyllyni juuri Jonen kasvojen kohdalla. Kun nousin varpailleni ja nostin käteni ylähyllylle, tunsin kuinka kimononi nousi ylös, jolloin pyllyvakoni oli melkein Jonen nenässä kiinni. Tunsin Jonen hengityksen pakarallani. Tunsin myös, että alapäästäni valui mahlaa reisilleni. Mahtoikohan Jone huomata...

- Kiitos, Jone. Vähän inhottavaa, kun alkaa pyörryttää, sanoin laskeuduin tikkailta.

Menin istumaan pöydän ääreen. Jonelle tuli kiire pois, mitä en ollut huomaavinani. Kuulin, että hän meni alakerran vessaan, jossa on se hyvä puoli, että sen ovea ei saa lukkoon. Annoin hänen olla pari minuuttia, jolloin hiivin paljain jaloin hiljaa perässä. Vedin varoittamatta oven auki ja näin Jonen seisovan bokserit kintuissaan peiliin päin. Katseeni tapittui hänen käteensä, joka piti suurta seisovaa kalua otteessaan. Jone säikähti.

- Voi anteeksi! En kuullut, että olit täällä. Luulin, että olit mennyt huoneeseesi!

Panin oven kiinni, kuitenkin aavistuksen verran viivytellen, niin että pystyin huomioimaan tuon vehkeen kunnolla. Annoin myös Jonen rekisteröidä ihailevan hämmästykseni. En olisi voinut uskoa, että Jonella, jonka pojanpippelin olin niin monta kertaa nähnyt, oli nyt tuollainen varuste!

Jone tuli ketiiöön. Huomasin, että häntä hävetti. Itse olin kuin ei mitään. Kysyin, ottaisiko hän paahtoleipää ja aloin puhua murtovarkauksista, joista olin juuri lukenut lehdestä ja päivittelin maailman menoa ja kehuin Jonea, joka ei ollut sotkeentunut jengeihin ja myös Peteä, joka vaikutti olevan siisti poika. Nuorisoa pitää kunnioittaa...

Jonen mentyä kouluun menin yläkertaan. Ajattelin pestä pyykkiä ja vaihtaa lakanoita. Menin Jonen huonesseen ja nostin hänen peittoaan. Yllätyksekseni näin kahdet alushousuni hänen sängyssään, mutta myös jotain vielä kummempaa. Hänen tyynynsä alla oli kahdet alushousut, jotka eivät olleet minun. Toiset mustaa silkkiä ja toiset valkoiset, joiden pitsinen etumus paljasti käyttäjän sulot melkein kokonaan. Oliko Jone ostanut naisten alushousuja? Tarkastelin ensin omiani. Ne olivat melkein liimautuneet kiinni, joten en epäillyt lainkaan, mihin niitä oli käytetty. Tutkin vieraita housuja. Uudet ne eivät olleet, vaaleanruskea läiskä etupuolella paljasti niiden olevan käytetyt. Nuuhkaisin ja tunsin vieraan naisen alapään nenässäni. Kiihotuin hieman. Tunsin olevani likainen, kiihottavalla tavalla likainen. Haistelin toisen naisen alapäätä, pillua, vittua... Tuntemattoman huoran paskaista vittua haistelin ja maistelin... Sormeni eksyi alapäähäni. Työnsin sen sisääni ja samalla lausuin rumia sanoja, joita en yleensä käyttänyt. Tyydytin itseäni nyt rajummin kuin tavallisesti.

Kun alapääni oli kylläinen, mietin, mistä housut olivat ilmestyneet ja muistin poikien keskustelun. Kaksi plus kaksi tekee neljä paria pikkuhousuja. Epäröin aikani, mutta päätin soittaa Eevalle. Olihan hän joskus kapakassa jutellut aika rivoja eikä varmaan pienestä säikähtäisi tai kantelisi muille. Oli jopa pyytänyt, että soittaisin, jos poikien kanssa ilmenisi jotain ja kertonut myös humalapäissään poikapuolensa olleen kiinnostunut pornosta ja siihen liittyvästä. Rohkaisin mieleni ja löin numeron. Eeva vastasi, ja juteltuamme pakolliset kuviot, säät ja miesten työmatkat, menin asiaan.

- Kuule Eeva, nyt on vähän piinallinen kysymys. Lupaa, ettet naura etkä suutu etkä varsinkaan kerro kenellekään.

- No mitä?

- Satutko mahdollisesti kaipaamaan silkkisiä mustia tai valkoisia pitsisiä alushousuja?

Eeva oli hetken hiljaa. Sitten hän räjähti nauramaan.

- Eei... Älä sano... Entä puuttuuko itseltäsi mahdollisesti hyvin seksikkään tummanpunaiset tangat, jotka eivät jätä juuri mitään arvailujen varaan?

Melkein punastuin, mutta niin myönsin olevan. Eeva jatkoi nauramistaan.

- Ne saatanan pervopetterit tekee vaihtokauppaa!

- Mitenkähän tähän pitäisi suhtautua?

- Ei niitä oikein viitsi haukkuakaan. Miehenaluilla nyt vaan on oma kehitysvaiheensa. Mutta näytetään niille! Kyllä me jotain keksitään...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.