Härnäävät äitipuolet, osa 2

admin Masturbointi
15.08.2014
9785 näyttökertaa
0 kommenttia
3.86
- No moro! Pitkästä aikaa!

Eeva odotti minua kantakrouvissa. Oli keskiviikko, joten paikka ei ollut mitenkään täpötäysi. Tilasimme lonkerot. Juttelimme niitä näitä ensimmäisen ajan ja tilasimme toiset. Eeva otti esiin asian, jota varten olimme oikeastaan päättäneet tavata.

- Että mun lempipikkareihin se Jone lastejaan vetelee!

- No, ei nyt ehkä ihan, eivät ne niin tahmeat olleet.

- AAI? Sä tutkit ne niin tarkkaan?

Punastuin ja luulen, että Eeva huomasi sen ja yritti pelastaa minut nolostumiselta.

- No ei vaiskaa, mä kiusottelin. Mut miksi sä älysit just mulle soittaa?

Kerroin poikien keskustelusta, jonka olin kuullut ikkunan alla. Eeva nauroi.

- Voi poikakultia, niin pieniä ja niin isoja haluttais olla eikä oikein tiedetä miten.

Otimme vielä parit lonkerot ja juttu luisti yhä enemmän alapääosastolle. Kerroimme miehistämme ja valittelimme kumpikin ainaista puutetta, Eevan mies kävi myös matkatöissä. Jotenkin keskustelu siirtyi taas poikapuoliimme. Kysyin muka välinpitämättömästi:

- Miten muuten Pete, kun nyt on samanikäinen kuin Jonekin, oletko huomannut, että hän olisi sinusta kiinnostunut? Meinaan niitten omista jutuista päätellen kai ovat molemmat uteliaita.

- Kyllä se Peteä kiinnostaa naisvartalo, ja kun nyt äitipuoli on talossa, niin kai se innostaa. On takuulla kyttäämässä, kun vaihdan vaatteita tai suihkutan. Mutta en anna sen häiritä. Ajattelen, että kattelkoon nyt. Oppiihan, miltä nainen näyttää.

- Niin minäkin ajattelen. Luonnollistahan se vain on. En mitenkään turhaan peittele itseäni.

- Voin mä nyt kyllä kahen kesken tunnustaa, että oon mä joskus ihan tahallani Peten antanu katella enemmänkin, ihan vaan piruuttani.

Tunsin alapäässäni pientä kutinaa. Ajattelin omia härnäystuokioitani. Nyt liikuttiin kielletyillä alueilla. Halusin tietää enemmän. Saadakseni Eevan avautumaan lisää paljastin itsekin tehneeni jotain sellaista "muka vahingossa". En kuitenkaan kertonut kaikkia yksityiskohtia. Kerroin kuitenkin kävelleeni alapää paljaana poikani huoneen ohi.

- Mut onkohan tää liian pervoo?

- Eihän tästä nyt koko kylälle tarvi toitottaa, mut näin meidän kesken, niin kyllä mä joskus vähän kiihotunkin, kun nään, että pojan housussa pullottaa...

Kerroin itsekin kiihottuvani ja unohtavani alushousut liiankin monta kertaa.

- Joo, niin mäkin oon tehny, ja joskus oon antanu suihkun jälkeen pyyhkeen pudota vartalolta ihan sen nenän edessä. Kiva ärsyttää poikaa! Kerran jätin muuten tahallani tampoonipakkauksen makuuhuoneeseen ja huusin vessasta poikaa apuun. Kun se tuli vessaan, istuin perse paljaana pöntöllä ja pyysin sitä hakemaan sen. Kun se sitten tuli, pyytelin kauheasti anteeks ja syytin hätätilannetta ja levitin haarani ihan levälleen ja auoin tampoonia ja työnsin sen pilluuni, vaikkei mulla ollu edes kuukautiset. Mut kivan liukkaasti se vaan sinne uppos! Pete tapitti silmät pyöreenä mun pilluun päin, mutta en ollu huomaavinanikaan, ja katoin sitte vaa ylös muka hämmästyneenä, et "siinäks sä vielä ootkin!" Voi että oli poika punanen naamaltaan!

Eeva otti kulauksen lonkerostaan ja alkoi kaivella käsilaukkuaan. Sitten hän otti esiin punaiset alushousut.

- Näyttääks tutuilta? Saat takas. Mä oon ne pessykin.

Hämmennyin hiukan.

- En tajunnut, että olisi pitänyt tuoda...

- Ei sun tarvikaan, mutta mä nyt vaan toin. Ja voin, nyt kun ollaan näin tuttuja, sanoo, että kyl sun pitäs pestä alapääs huolellisemmin... Mut ihan naisen tuoksu ainakin Peteä ajatellen...

- Ai se olet sinä se, joka on tutkinut tarkemmin...?

- Juttu oli näin, että mä löysin nää Peten huoneesta, ja sillä on joskus tapana unohtaa mun pikkareita sinne. Mä poimin ne sieltä sanomatta mitään. Meillä on kai joku hiljainen sopimus, että se saa nuuhkia niitä, jos sitä huvittaa. En oo vaan ollut huomaavinani. Oon vaan vieny pyykkiin, ja Petehän ei takuulla niitten perään kysele. Mut mahtaa olla joskus aika nolo. Nää vieraat mä hoksasin vasta sen jälkeen, kun olin pessy ne. Luulin, että se oli pölliny nää jostain ala-asteen pukkarista, koska nää on todella pienet! Jostain mä sitte sain idean vetää nää jalkaani ja sit kävellä illalla alushousuissani muina miehinä keittiössä. Nää on vielä niin paljastavatkin tuolta sivuilta, et kyllä Petellä kattelemista ja ihmettelemistä riitti.

Alapäätäni alkoi kutittaa entisestään. Eeva kävelemässä minun pikkupöksyissäni... Samalla alkoi lonkero tehdä tehtäviään.

- Mun pitää kuule mennä vessaan, sanoin.

- Mä tuun mukaan!

Mikäpäs siinä, ajattelin, useinhan tytöt yhdessä vessaan menevät.

Kantapaikkamme oli kooltaan pieni ja vessoja oli vain kaksi, miehille ja naisille omansa. Ahtauduimme koppiin.

- Pissaa sä ensiks, sanoin.

Eeva aukaisi farkkunsa ja paljasti mustat stringit. Kun hän veti ne alas, huomasin, että hän oli ajellut alapäänsä paljaaksi. Hön lorotti pönttöön, veti housut jalkaansa ja teki tilaa minulle. Avasin housuni napin ja paljastin alushousuni, tällä kertaa mustat, pitsiset ja satiiniset.

- Noita Pete varmastikin haluais haistella.

Vedin housut alas ja paljastin karvaisen alapääni. Näin, että Eeva katseli jalkoväliäni koko pissaamisen ajan. Toimitus kesti ja tuntui kuin rakossani olisi ollut litrakaupalla pissaa.

- Sullahan on koko metsä haarojen välissä! Mut toisaalta se on aika seksyä.

- Ajeletko useinkin omat karvasi?

- Kyllä ne kerran viikossa tulee ajeltua. Viimeksi ajoin ennen kun tulin. Miespolo kun haluaa pikkutyttöä silloin harvoin, kun saa.

Kun olin nousemassa, Eeva sanoi:

- Mitäs jos näytettäis pojille uutta muotia illalla?

Eeva riisui housunsa uudestaan, nyt kokonaan, potki ensin sandaalit jalastaan ja seisoi alapää paljaana päällys- ja alushousut kädessään.

- Vaihdetaan!

Olin mukana ideassa ja tein kuten Eevakin. Kun vedin alushousut pois, roikkui niissä pitkä limainen naru. Luulen, että Eeva huomasi sen. Annoimme alushousumme toisillemme. Ennen kuin aloimme pukea, kysyin:

- Olen ajatellut monta kertaa ajella oman pensaikkoni. Saanko koettaa, miltä se tuntuu?

Eeva ei vastannut, vaan otti kädestäni kiinni ja vei sen pimpilleen. Tuntui todella kuin olisin koetellut pienen tytön pimpsaa. Mieleeni muistui leikit, kun joskus 12-vuotiaana parhaan kaverin kanssa koettelimme toistemme suloja. Hivelin sitä hitaasti ja varovasti. Tunsin, kuinka Eevan sisäiset häpyhuulet työntyivät kämmenelleni tahmeina. Eeva seisoi silmät kiinni ja huokaisi hieman, kun varovasti vein sormeni hänen sisäänsä. Juuri silloin oveen koputettiin.

- Saatanan lesbot, täällä on muillakin kusihätä!

Keskeytimme toimintamme ja vedimme alushousut jalkaan. Toistemme alushousut. Vessan ulkopuolella humalainen nainen kiroili eikä meinannut pysyä tolpillaan.

Menimme pöytäämme ja joimme lonkeromme tyhjiksi.

- Pitää vissiin lähteä, kun on keskiviikko ja kaikki. Mutta tää tehdään uudestaan! sanoi Eeva.

Ennen kuin erosimme kapakan ulkopuolella, halasimme. Katsoimme toisiamme silmiin ja Eeva laittoi huulensa omilleni. Tunsin hänen kielensä työntyvän huulieni väliin. Suutelimme pitkään, kunnes Eeva hellitti otteensa.

- Tää tehdään todellakin uudestaan.

- Mitäs sanoisit saunaillasta?

- Mitäs mä sanoisin...

Erosimme. Kävelin kotiin päin. Eevan kostea stringin naru hiersi pakaroitteni välissä. Itse kostutin etupuolen...

Kotona menin suoraan makuuhuoneeseen Jonen huoneen ohi. Jone makaili sängyssä.

- Oliks kivaa? Jone kysyi.

- Oli meillä.

- Ooksä kännissä?

- Emmä paljoo.

- Oot sä.

Menin pesulle. Huuhtelin yläruumiini ja kävelin paljain jaloin, rinnat paljaana Jonen huoneelle ainoastaan Eevan stringit jalassa. Menin istumaan hänen sängylleen.

- Annapas Annelle halaus, kun on ollu niin ikävä.

- Sä oot kännissä.

- Eksä tykkää, ku äitipuoli on kännissä?

- Emmä sitä sanonu. Mä vaan sanoin, että sä oot.

- Eksä tykkää, ku äitipuoli näyttää tissejään?

- Ei se mua haittaa.

- Onks mulla hyvät tissit?

- On sulla.

- Saat koettaa, jos haluut.

Jone näytti epäröivältä.

- Koeta nyt, kun kerrankin saat. Emmä huomenna enää oo kännissä. Oothä sää pienempänä mun vittuaki kopeloinu.

- Mähän olin sillon kakara! Enkä mä kopeloinu, vähän silitin...

- Sama asia. Pillun päällä oli käsi ja kovasti kiinnosti.

Otin Jonen käden ja vein sen rinnalleni. Otin sormen ja pyörittelin sillä nänniäni.

- Tällee. Nyt oot päässy tissille, että voit kavereille kertoo.

- En varmaan kerro!

- Etkö edes Petelle?

- En varmana!

- No hyvä niin. Mutta se tältä kertaa.

Nousin seisomaan ja pyörähdin ympäri. Halusin näyttää stringejäni. Jone tuijotti perämystäni.

- Eiks oo seksyt?

- Ooks säki alkanu käyttää stringejä?

- Mäki? Kukas muu?

- E-eei... ei kukaa...

- Ai ei kukaa? Mut kattele nyt äitipuoles persettä, huomenna et enää saa.

Pyllistin Jonelle ja vedin housuja edestä kireämmälle ja annoin narun hiertyä pyllyvakoni alta häpyhuulteni väliin. Nousin ylös ja katsoin Joneen päin.

- Ei kai vaan kullannupulla seiso peiton alla? Mä lähen nukkumaan, että saat rauhassa touhuta. Kyllä mä huomenna sun pyykkis pesen.

Menin huoneeseeni ja kävin peiton alle. Otin kuitenkin vielä housut peiton alla pois ja vein ne kasvoilleni. Halusin tietää, miten kahden naisen intiimit tuoksut sopivat yhteen. Sen jälkeen panin ne takaisin jalkaani ja nukahdin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.