Ikävöin

admin Masturbointi
12.01.2017
3620 näyttökertaa
0 kommenttia
1.00
Tahdon, että suljet minut syliisi. Halaat oikein kovasti. Tahdon, että hivelet hiuksiani, oikein hellästi. Haluan tuntea huulesi huulillani, hellinä mutta samaan aikaan myös vaativina. Tahdon, että kannat minut makuuhuoneen kynnyksen yli, lasket varovasti viininpunaisille purppuralakanoille. Haluan, että tulet viereeni makaamaan. Kierrät kätesi ympärilleni. Ollaan vain. Haluan sinun kertovan, kuinka paljon välität. Tahdon kuulla rakkaudentunnustuksen huuliltasi, nähdä vakavan ilmeesi. Tietää, että olet tosissasi. Että tarkoitat mitä sanot, joka ikistä sanaa. Haluan, että silittelet kylkiäni, suutelet kaulaani. Haluan tuntea vartalosi omaani vasten. Janoan kosketustasi, ikävöin hellää varmuuttasi, sitä ihanuutta, kun otat minut.

Olen kokonaan sinun, käytä minua, kehoni viestittää. Suutelet minua, yhä kiihkeämmin. Kielesi vaeltaa suussani, kiertyy omani ympärille. Hengityksesi tihenee, kuulen sydämesi lyönnit. Näykit korvanlehteäni, upotat kielesi korvaani, kutittaa. Tulet päälleni, suudellen minua kiihkeästi. Alat keinuttaa lantiotasi omaani vasten. Tunnen kovuutesi hinkkautuvan jalkojeni väliin. Kylmät väreet kiirivät selkäpiitäni pitkin. Värisen. Suutelet minua vielä kerran raivoisasti.

Istut jalkojeni päällä nostaen minut ylös. Kiskaiset paidan päältäni heittäen sen olkasi yli. Hivelet karheilla käsilläsi kylkiäni, suutelet kaulaani, edeten alemmas, kohti rintoja. Hipaiset niitä käsilläsi, samalla kun kierrät ne ympärilleni avatakseni rintaliivien hakaset. Otat ne pois hitaasti, kuin nauttien viedessäsi viimeistä vaatekappaletta ylävartaloani verhoamasta. Viileä ilma saa ihoni nousemaan kananlihalle.

Lasket minut takaisin sängylle makaamaan. Hyväilet pyörivin liikkein rintojani saaden nännini yhä kovemmiksi. Kumarrut antamaan minulle pikkupusun, ensin huulille, ja sitten jatkat koko ajan alemmas, kunnes saavutat rintani. Toinen kätesi pyörittelee vasenta rintaani sinun suudellessa oikeaa. Imaiset nännin hellästi hampaidesi väliin pyöritellen kieltä sen ympärillä. Näykkäiset. Saat ihanat väreet menemään lävitseni. Seuraavaksi toinen rintani saa samanlaisen käsittelyn.

Suutelet mahaani leikitellen kielelläsi napakoruni kimpussa. Avaat housuni. Nostan persettäni ylöspäin, jotta saat ne pois jalastani. Huomaat jo, kuinka kostea olen, mutta olet päättänyt minun antaa odottaa vielä hetken aikaa. Tulet takaisin päälleni, keinutellen itseäsi. Miten hyvältä tuntuukaan! Huokaan. Suutelet vielä hetken aikaa rintojani ja vatsaani. Tartut hampailla alushousuihini ja vedät ne pois. Olen nyt aivan alasti edessäsi. Suutelet reisieni sisäpintaa, siirtyen ylemmäs. Nuolaiset vakoani nopeasti. Kohotan katseeni sinuun pettyneenä. Enkö saakaan suuseksiä? Naurahdat ja tulet makaamaan päälleni.

Jakelet pikkupusuja kasvoilleni. Hieron selkääsi nostaen samalla paitaasi ylöspäin. Kohottaudut juuri sen verran, että saan sujautettua sen pois päältäsi. Painat rintakehäni rinnoilleni. Kuinka lämpimältä ihosi tuntuukaan. Kierähdät viereeni. Suutelen sinua rajusti käteni matkatessa mahallasi kutitellen, kohti farkkujesi vyötäröä. Jatkan suutelemistasi keinotellen vyösi ja housusi auki yhdellä kädellä. Tungen käteni housujesi sisään tunnustellen kovaa kaluasi boksereiden päältä. Suutelen sinua vielä kerran, nousen ja vedän housusi pois.

Tulen päällesi ja keinuttelen itseäni kovuuttasi vasten. Huokaiset nautinnosta. Sydämesi tykyttää yhä nopeammin. Käännät minut äkisti allesi ja suutelet. Nuolet vartaloani ja kielesi löytää tiensä juuri oikeaan paikkaan. Miten voitkaan osata suuseksin antamisen näin hyvin? Lopetat juuri ennen kuin saan ja otat bokserisi pois.

Työnnyt minuun hellästi ja vaativasti. Nostan jalkani perseesi päälle sinun upotessa yhä syvemmälle minuun. Hellästi ja varmasti panet minua. Varmat liikkeesi ovat aina olleet mieleeni. Nopeutat tahtiasi ja yhä kiivaammin uppoudut minuun. Pohjaan saakka. Jännitän lantiopohjan lihaksiani. Nautin tuntiessani kovuutesi sisälläni. Alan olla lähellä orkkua. Huomaat sen ja kiihdytät vauhtia entisestäsi. Huohotan ja kiljahtelen. Hidastat vauhtia, annat minun vain tuntea sinut sisälläni. Supistelen kalusi ympärillä ja vihdoin alat taas kiihdyttää tahtia. Nautin ihanista väristyksistä, jotka vielä ravistelevat minua orgasmini jäljiltä. Kumarrut puoleeni suutelemaan minua kiihkeästi. Hierot rintojani. Uusi orgasmi tekee tuloaan. Saavutan sen juuri, kun sinäkin laukeat. Rojahdat hetkeksi päälleni suudellen minua kevyesti huulille.

Vetäydyt sisältäni. Istut sängyn reunalle. Kierähdän taaksesi ja silittelen hiuksiasi. Suutelen niskaasi. Suukottelemme hetken. Nukahdan viereesi tyytyväisenä, turvassa sylissäsi.

Kehoni värisee yhä mahtavan orgasmin jäljiltä, mutta se ei vedä vertoja sille, mitä saan kokea sinun kanssasi aidosti. Alan rentoutua ja pikkuhiljaa väsymys ottaa vallan. Nukahdan toivoen, että näemme taas pian–ei ole mukavaa haaveilla sängyssä yksinään. Kunpa olisit täällä! Minulla on niin ikävä sinua.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.