Insestiä? Osa 1: Näin isän laukeamassa

snmy Masturbointi
23.07.2020
25146 näyttökertaa
0 kommenttia
1.00
Ihan kertomuksen alkuun vähän taustatietoa perheestäni: Perheeni koostuu viidestä ihmisestä: isästäni (35v), äitistäni (35v), isoveljestäni (17v), itsestäni (14v), sekä pikkuveljestäni (9v). Perheeni on liikunnallisesti aktiivinen, iskä, isoveli ja minä käyden salilla ja harrastaen muitakin lajeja ja äiti säännöllisesti urheillen sekä käyden kenties missä joogakursseilla. Elikkä me perheen miehet ollaan kehojen perusteella aika hyviä.
Seksuaalisuuden kannalta olen kai bi, ja käytöstapojen perusteella sama taitaa pädetä isoveljeenkin, vaikkei hän ole myöntänyt mitään.
Isän geeniperimä sisältää myös tavallista suurempia munia, veljeni oman ollen stondiksessa 25cm, omani 20,5cm ja pikkuveljeni arviolta 10cm. Isäni munaa en aiemmin ollut kovana nähnyt, mutta pehmeänäkin se oli suurempi kuin omani kovana.Tämä kertomus kävi toteen noin kuukausi sitten mökillä, yhteisellä sauna-illalla. Sää oli kuuma ja kokonaisen päivän puuhien jälkeen veljien kanssa päätimme lähteä saunaan aiemmin kuin piti, kun isä oli äitin mukaan vielä remontoimassa talven aikana vaurioitunutta laituria. Riisuimme ja ihan tavanomaisesti lähdimme suihkutilaan, jonka läpi suuntasimme saunahuoneeseen. En ollut ikinä nähnyt isääni runkkamassa, enkä hänen koko munaansa, mutta avatessamme saunahuoneen oven, korviimme kantautui nopeasti voimistuvaa voihkintaa. Näimme isämme. Ylimillä lauteilla nurkassa takaseinään nojautuneena istui lihaksikkaan kehon omistava isäni, oikea käsi käsilihakset jännittyneinä jättimäisen, arviolta 30-35-senttisen munan ympärillä tehden nopeutuvaa edestakaista liikettä onnistumatta edes sulkea paksu muna kädellä ympäri. Nopeasti isä kuitenkin avasi silmät ja hätääntyneenä yllätyksestä nousi seisomaan yrittäen näköjään lähteä saunasta pois, mutta voihkinta hänellä voimistui entisestään ja minä veljiemme kanssa jäimme saunan ensimmäiseltä lauteelta tuijottamaan, kuinka ylälauteilla seisova isämme pysähtyi, silmät sulkeutuivat, pää nojautui taakse, vatsalihakset jäykistyivät ja huutaen sekä täristen nautinnosta isä alkoi laukeamaan. Mälliä lensi verestä täyttyneestä jättikalusta ainakin kymmenisen kierrosta ympärille saunaa. Lauteille, kiukaalle, lattialle ja jopa itseni sekä veljieni päälle. Noin parikymmentä sekuntia kestäneen orgasmin jälkeen isä nopeasti pyysi paljon anteeksi ja lähti saunasta ulos.

Olimme veljieni kanssa sanattomia, mutta hetken kuluttua aloimme jo naureskelemaan ja juttelemaan tapahtuneesta isoveljeni kanssa. Tapahtuman jälkeen saunassa seisokkini oli mahtava ja pienikin kosketus kävi jo liian läheltä orgasmia. Yritin (epäonnistuneesti) piilottaa stondistani, mutta huomatessani isoveljeni stondiksen, päätin olla piilottamatta omaani.
Saunan loppupuolella tapahtui myös yksi juttu, mutta siitä tulee erillinen toinen osa ;)
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.