Leirillä uimassa

admin Masturbointi
23.02.2016
13583 näyttökertaa
0 kommenttia
4.54
Melkein neljä vuotta on kulunut, kun olin isosena rippileirillä. Olin edellisenä kesänä ollut rippileirillä samassa paikassa. Muistot olivat mukavat, joten oli helppoa lähteä uudelleen samoihin ympyröihin.

Ensimmäisenä päivänä tutustuttiin ja kaikki vaikuttivat ihan mukavilta. Yksi minua kiinnosti erityisesti. Leirillä oli teologiaa opiskeleva Anu, joka oli tehnyt minuun heti vaikutuksen, kun olin nähnyt hänet seurakuntatalolla ennen leiriä.

Ensimmäisenä iltana oli jotain meteliä käytävässä, kun piti olla jo hiljaisuus. Menin katsomaan, mitä siellä oli. Muutkin olivat tulleet käytävään. Edessäni selin minuun seisoi Anu. Hän oli pitkässä yöpuvussaan siinä aivan lähelläni. En kuullut enää ympärilläni kuuluvia ääntä, vaan tuijotin hänen peppuaan, jonka muodot tulivat hyvin selvästi esille yöpuvussa. Hälinä hiljeni ja tilanne meni ohi. Anu varmasti huomasi kääntyessään, että olin keskittynyt johonkin muuhun kuin tapahtumaan.

Kaikki menivät takaisin huoneisiin ja aika pian tulikin hiljaista. Minä en saanut unta, kun ajattelin vain sitä, mitä olin nähnyt ja sitä, mitä se minussa sai aikaan. Anu oli 23-vuotias ja minä 16. Hän oli minulle aikuinen nainen, josta oli hetkessä tullut kaikkien haaveideni kohde.

Huoneen ikkuna oli auki, ja olin kuulevinani ulkoa jotain ääntä. Nousin ylös ja katsoin ikkunasta alas pihalle. Näin jonkun kävelevän saunalle päin ja tunnistin hänet kävelystä Anuksi. Muut nukkuivat ja hetken mielijohteesta lähdin ulos. En oikein tiennyt, mitä minä siellä tekisin. En voinut mennä saunaan hänen perässään.

Katselin saunan ulkopuolella, näkyisikö ikkunasta valoa. En nähnyt ja olin vähän ihmeissäni. Tulin katsoneeksi laiturille päin ja näin, että joku oli uimassa. Anu oli nähnyt minut ja vilkutti minulle vedestä. Olin nolona, kun hän oli nähnyt minut hiippailemassa saunan kulmalla. Kävelin laiturin päähän katsomaan, kun hän ui.

- Luulin olevani täällä yksin! Anu huuteli.

- Mä en oikein saanut unta ja tulin vähän haukkaamaan happea, yritin selitellä.

Kun Anu ui lähemmäs, tajusin, ettei hänellä ollut uimapukua. Kun hän ui rappusille, tajusin lähteä kävelemään kohti rantaa, jotta hän voisi nousta laiturille. Saunan luona käännyin ja näin hänen vielä kuivaavan itseään laiturin päässä. Sitten hän tuli minun luokseni yöpuku päällään.

- Musta on niin ihana uida ilman uimapukua, mutta enhän mä voi täällä muulloin sitä tehdä. Olisitko sä halunnut tulla uimaan?

- En kai mä... Tai siis voishan sitä joskus...

- Tämä yölläuinti ei ole kovin viisasta, kun se virkistää. Aamu olis paljon parempi vaihtoehto. Mä olen niin aamuvirkku. Puolikuudelta vois hyvin tulla uimaan. Muut olis vielä nukkumassa.

- Niin, kyllä sillon kaikki nukkuu.

- Ei nyt huomenaamulla kyllä jaksa, mutta seuraavana aamuna. Lähtisitkö sä mukaan, kun sä nyt tiedät tästä jutusta, ja mä toivon, ettei muut sais tietää tästä?

- Kyllä mä voin tulla.

Seuraava päivä meni Anua ajatellessa. Näin hänet päivän aikana useaan kertaan eripituisina annospaloina. Minun oli hyvin vaikea keskittyä mihinkään muuhun kuin hänen katselemiseensa. Kyllä hän sen välillä huomasi. Onneksi hän ei suhtautunut siihen kielteisesti, vaan sopivassa tilanteessa sain häneltä pienen hymyn. Kun hän ei ollut näköpiirissä, ajattelin seuraavaa aamua ja sitä, miten uimaanmeno tapahtuisi. Tulin siihen tulokseen, että uisimme ehkä vuorotellen ja toinen olisi varmistamassa, ettei ketään tulisi. Tietysti toivoin, että riisuisimme molemmat samaan aikaan laiturilla ja minä saisin katsella hänen alastonta vartaloaan edes hetken läheltä.

Illalla tajusin yhden käytännön ongelman. Koska minä nukuin samassa huoneessa neljän muun kanssa, en voisi laittaa kännykkää herättämään aikaisin aamulla. Saimme sovittua, että Anu laittaisi herätyksen kännykkäänsä, koska nukkui huoneessaan yksin, ja soittaisi minulle kännykkään, jonka laittaisin äänettömäksi. Piilotin kännykkäni tyynyliinan sisään.

Aamulla kännykkä oli värissyt jo jonkun aikaa, ennen kuin tajusin asian ja vastasin kuiskaten ”OK” ja suljin. Olin hetken aivan hiljaa ja tarkkailin, oliko kukaan hereillä. Mitään ei kuulunut, joten hiivin ulos huoneesta. Kävelin saunan eteen, kuten oli sovittu. Anu seisoi siellä odottamassa.

- Huomenta. Kaikki taisi sujua hyvin.

- Joo. Kaikki oli ihan unessa. Huomenta vaan.

- Mennään sitten uimaan.

Anu käveli edessäni pitkä yöpaita päällään ja pyyhe kädessään. Hän pysähtyi laiturin päässä, veti yöpuvun pois päältään ja laskeutui rappuset alas veteen. Näin pepun yhtä läheltä kuin edellisenäkin iltana. Tällä kertaa peppu oli ilman yöpukua. Tietysti olin toivonut sitä, mutta en oikein ollut uskonut, että Anu olisi niin rohkea. Se tuntui niin uskomattomalta, että edellisen päivän iltana olin haaveillut, että joskus näkisi tuollaisen täydellisen pepun paljaana ja nyt se olikin äkkiä totta. Minä riisuin bokserini, kun Anu oli jo uimassa. Ehdin kuitenkin veteen ja uimaan hänen peräänsä, ennen kuin hän kääntyi katsomaan minua.

- Eikö tunnukin ihanalta?

- Ihan uskomattomalta.

Vastasin ehkä eri asiaan, mitä kysyttiin, mutta vastaus oli silti sopiva. Uin Anun vierellä aika pitkälle, ennen kuin käännyimme takaisin. Anu ui rappusille ja nousi ylös. Olin vedessä hänen takanaan ja näin hänen vaaleanpunaisen pillunsa ja sen, miten vesi valui pitkistä karvoista. Se sai minut nielaisemaan. Pillun näkeminen oli niin ihmeellistä.

Kun nousin laiturille, Anu oli selkä minuunpäin. Hän kuivasi itseään etupuolelta. Selkä ja peppu olivat paljaina. Anu ei selvästikään pitänyt pepun näkemistä ongelmana. Otin pyyhkeeni ja kietaisin sen vyötärölleni. En ehtinyt kuivaamaan itseäni, vaan halusin peittää seisomaan ryhtyneen kaluni. Seisoin Anun takana ja odotin mitä tapahtuisi. Anu kuivasi vielä takapuolensa ja kietoi sitten pyyhkeen ympärilleen, otti yöpukunsa laiturilta ja käveli rantaan. Hän meni istumaan saunan rappusille ja minä istuin hänen viereensä.

- Mä olen lapsesta asti tykännyt uida ilman uimapukua. Mulla on ollut siihen hyvä mahdollisuus isovanhempieni mökillä. Tänä kesänä en ole siellä käynyt ja kaipaan sinne hirveesti. Tämä uinti täällä helpottaa vähän sitä kaipuuta.

- Ihan mukavaa se on.

- Onko sulla jotain kaipausta johonkin tai jotakin kohtaan?

- Ei mulla mitään erityistä ole. Täällä on aika mukavaa.

- Se on hyvä, että sä viihdyt. Mun poikaystävä Johannes ei kovin paljon ui. Ei etenkään, jos vesi ei ole oikein lämmintä.

- Sulla on varmaan ikävä sun poikaystävää. Asutteko te yhdessä?

- Onhan mulla ikävä, mutta ei me asuta vielä yhdessä. Ollaan päätetty, että muutetaan yhteen vasta, kun ollaan avioliitossa. Häitä vietetään sitten, kun ollaan kumpikin valmistuttu, eli joskus ensi vuonna.

Ymmärsin asian hyvin, kun oli kysymys tämän alan ihmisestä. Sen takia olinkin tosi yllättynyt, ettei Anu ollut niin tarkka, vaikka paljas peppu vähän vilahtelikin. Halusin sen takia tietää vähän enemmän heidän suhteestaan. En oikein tiennyt, millä tavalla sitä kysyisin.

- Ootteko te seurustelleet jo kauan?

- Vähän yli kolme vuotta sitten me tavattiin. Kyllä me aika paljon ollaan yhdessä ja onhan Johannes usein mun luona yötä, mutta me ollan sovittu, ettei me rakastella ennen kuin ollaan aviossa. Oletko sä muuten jo rakastellut? Tai ei sun tarvi vastata. Mä taidan olla vähän liian suorapuheinen.

- Etkä oo, mutta en mä oo vielä.

- Mä vaan ajattelin, että moni näistä rippikoululaisista taitaa jo olla. En mä sitä sillä tavalla pahana asiana pidä. Kyllä me Johanneksen kanssa hyväillään toisiamme ja nukutaan samassa sängyssä, mutta ollaan ajateltu jättää jotain hääyöksikin.

- Tuntuu se varmaan hienolta sillon.

- Niin mä uskon. Hyväiletkö sä usein itseäs?

En ehkä ihan tällaista kysymystä ollut odottanut tältä ihailemaltani kauniilta naiselta. En pystynyt vastaamaan punastumatta.

- No kyllä mä joskus.

- Anteeksi. Mä ymmärrän, että se on aika henkilökohtainen kysymys. Mun opiskeluun kun kuuluu oppia puhumaan kaikenlaisista asioista, vaikeistakin. Vaikka eihän tämä tietenkään mikään vaikea asia oo, vaan ihan normaali. Ihmiset ei vaan puhu kauheesti niistä toisilleen. Mua kiinnostaa kaikenlaiset asiat. Mä esimerkiksi suunnittelin ensin pyrkiväni lääketieteelliseen, mutta sitten mä aloin kuitenkin opiskella teologiaa.

- Joo, mä ymmärrän. Täällä mä en kyllä oo... hyväillyt.

- Niin se voi olla vähän vaikeaa siellä sun huoneessa, kun et oo yksin, Anu sanoi nauraen.

- Joo, niin se vois olla.

Anun nauru vapautti aika paljon tunnelmaa.

- Nythän sä voisit ihan hyvin tehdä sen, siis jos susta tuntuu siltä. Tässä on vielä hyvin aikaa.

- Mitä sä sitten tekisit?

- No mä voisin odotella tässä, tai sitten katsella, jos se olis susta mahdollista.

Siinä vaiheessa harkitsin, mitä voisin Anulta pyytää. Tiesin, että sitä en saisi, mitä haluaisin, mutta johonkin hän voisi suostua, koska oli runkkaamista ehdottanut.

- Jos sä riisut ton pyyhkeen, se vois helpottaa asiaa, sanoin.

- Sä haluaisit katsella mua samalla? Mennään pukuhuoneeseen, niin kyllä sä voit katsella mua.

Anu meni sisälle ja minä perässä. Hän otti pyyhkeen pois jo ovella ja käveli laittamaan sen peräseinällä olevaan naulaan. Katsoin jo kolmatta kertaa samana aamuna hänen paljasta peppuaan. Sillä matkalla kaluni oli jo ehtinyt jähmettyä. Riisuin pyyhkeeni ja Anu kääntyi katsomaan minua olkansa yli.

- Haluatko mun istuvan vai seisovan?

- Seisovan.

Anu kääntyi ja näin hänen rintansa ensimmäistä kertaa. Ne olivat samaa sarjaa kuin peppukin. Sopivan pyöreät ja kiinteät, todella kauniit. Alapäässä oli tumma tuuhea karvoitus. Taas jouduin nieleskelemään useamman kerran. Tunne oli todella uskomaton.

- Näyttää siltä, että mä oon suureksi avuksi sulle.

- Sä oot mielettömän kaunis.

Otin kalun käteeni ja aloin runkata hitaasti. Katsoin Anun rintoja ja ajattelin, miten imisin niiden nännejä. Nyt en katsonut kuvaa vaan ihan oikeaa naista, joka seisoi parin metrin päässä minusta. Ajattelin, miltä tuntuisi puristella Anun rintoja. Miltä se tuntuisi käteen. Sitten katseeni siirtyi alemmas jatkaessani runkkaamista hitaasti. Anulla oli kaunis napa. Niitä olin päässyt vertailemaan, mutta sen alapuolella olevaa paikkaa en ollut tällä tavalla ennen katsellut. Nyt karvoitus oli kuivattu ja pörheä. Muistin heti, miltä vettä valuvat karvat olivat näyttäneet takaapäin vähän aikaisemmin. Samalla minulle tuli mieleen pillun huulet, jotka olin nähnyt. Nyt niitä ei näkynyt, mutta tieto siitä, miltä ne näyttivät, saivat tilanteen vielä kiihottavammaksi. Se sai myös käteni kiihdyttämään tahtia. Vilkaisin Anua välillä kasvoihin ja niillä näkyi vähän jännittynyt hymy. Katseeni vaelsi sen jälkeen rinnoilta lanteille ja pillukarvoitukselle ja taas rinnoille. Runkkasin jo niin kovaa kuin pystyin. Tiesin sen jo tulevan ja annoin mennä täysillä. Ruiskutin spermani lattialle meidän väliimme.

Istuin takanani olevalle penkille ja Anu toisella seinällä olevalle penkille.

- Se oli kyllä kiihottavan näköistä. Mä oon iloinen, että sain katsella sua.

- Kyllä mäkin oisin iloinen, jos sä hyväilisit itseäs.

- Niin, mutta nyt on kello jo aika paljon. Täytyy jo mennä takaisin.

Anu nousi ylös ja kietaisi pyyhkeen ympärilleen. Sitten hän meni vessaan ja tuli paperia mukanaan pyyhkimään lattiaa. Minä laitoin pyyhkeen ympärilleni ja tunsin karhean froteen hankaavan araksi tullutta terskaani.

Saunan rappusilla puhuimme vielä ennen talolle menoa.

- Voitaisiin uida joku toinenkin aamu. Ei huomenna, mutta ehkä ylihuomenna. Juteltaisiin taas tässä rappusilla, kun se oli niin mukavaa.

- Mulle käy koska vaan.

Minä menin ensin talolle ja Anu tuli vähän myöhemmin. Onnistuin menemään takaisin huoneeseen kenenkään näkemättä.

Parin seuraavan päivän vapaat hetket ajattelin vain Anua ja sen aamun tapahtumia. Mielessä pyörivät karvainen kolmio, rinnat ja peppu. Aina kun näin Anun kasvot, mieleeni tuli, miltä hän näytti ilman vaatteita. Onneksi pystyin hoitamaan sentään isosen työni, eivätkä ajatukseni Anua kohtaan paljastuneet.

Sovimme seuraavan aamun herätyksen vähän aikaisemmaksi. Pääsin poistumaan taas huoneesta kenenkään huomaamatta. Anu odotti minua saunan rappusilla ja menimme heti uimaan. Hän veti yöpuvun pois päältään kääntyneenä minuun päin. Ensin paljastui pillukarvoitus ja sitten rinnat. Sillä oli taas välitön vaikutus minuun. Anu jäi odottamaan, että minäkin riisuisin itseni, ennen kuin meni uimaan.

Anu ui taas aika kauas ja minä tietysti hänen vierellään. Jotain siinä puhuttiinkin, mutta en muista mitä. Mietin vain sitä, tapahtuisiko uinnin jälkeen taas jotain yhtä ihmeellistä kuin viime kerralla.

Laiturilla Anu kuivasi itsensä hyvin. Hän kuivasi rintojaan sillä tavalla, että näin rinnat hyvin. Minäkin kuivasin itseni laiturilla, ennen kuin lähdimme saunalle. Istuimme taas rappusille juttelemaan.

- Mä olin eilisaamunakin täällä. Satuin heräämään ennen puolta seitsemää ja päätin lähteä uimaan.

- Oisinpa ollut mukana.

- Susta taitaa pian kehittyä aamu-uimari. Olihan se vähän yksinäistä eilen, kun ei ollut juttuseuraa.

- Kerro vielä siitä, mitä te teette sun poikaystävän kanssa, kun te ootte ilman vaatteita.

Nyt oli minun vuoroni esittää suora kysymys, vaikka se vähän pelottikin.

- Hyväillään toisiamme monella tavalla. Johannes suutelee mun rintoja ja tietysti suuta. Mä hyväilen sitä joka puolelta. Kyllä mä sen pippeliäkin hyväilen ja Johannes mun klitorista.

- Mä haluaisin hyväillä sua, mutta oisko se vähän niin kuin pettämistä?

- Ei se oo pettämistä, kun kertoo kaikki asiat, mitä on tapahtunut. Ennen kun mä tapasin Johanneksen, ne oli serkkutyttönsä kanssa joskus sun ikäisenä hyväilleet toisiaan. Tai serkku on siis pari vuotta Johannesta vanhempi. Se oli ollut aika kiihkeää ja Johannes on siitä useamman kerran kertonut, kun olen pyytänyt. Voit arvata, että meillä on sen jälkeen kiihkeää.

- Rakasteliko ne sitten?

- Ei. Me ollaan Johanneksen kanssa neitsyitä. Serkkutyttö ois kyllä halunnut, mutta kun ei ollut ehkäisyä, niin ei Johannes suostunut. Se ois sille serkullekin ollut ensimmäinen kerta. Eikä ne sitten enää myöhemminkään tehneet sitä.

- Kyllä tollasesta jutusta kiihottuukin.

Anu katseli minua silmiin.

- Mä kiihotun joka kerta, kun Johannes kertoo ja nytkin, vaikka vaan ajattelin sitä. Se, että tunnen sen tytön, tekee asiasta vielä paremman. Voin käsitellä sitä asiaa ihan vapaasti.

- Tietääkö se serkku, että sä tiedät asiasta?

- Kyllä me siitä ollaan puhuttu keskenämme. Ei siinä ole mitään kielteisiä puolia.

- Sehän on tosi hienoa. Muakin kyllä kiihotti toi juttu.

- Odotatko sä nyt, että mun pitäis hyväillä itseäni? Mä en oo vielä sitä täällä tehnyt ja nyt mulla kyllä ois sellanen halu. Mä sain katsoa, kun sä hyväilit itseäs. Kai se ois reilua, että sä saisit katsella mua.

- Mä oon odottanu sitä kaks päivää aika aktiivisesti. Mä haluaisin hyväillä sua.

- Rintoja sä voisit hyväillä.

Anu nousi ylös ja meni sisälle. Laittoi taas pyyhkeensä naulaan. Laitoin pyyhkeeni viereiseen naulaan ja käteni hipaisi samalla hänen lantiotaan. Tajusin koskettavani häntä ensimmäistä kertaa. Minulla oli vaikeuksia päättää, miten lähestyisin Anua. Jotenkin ei tuntunut sopivalta käydä ensimmäiseksi käsiksi hänen rintoihinsa. Laitoin käteni hänen lanteilleen ja liikutin käsiäni kaarevilla lanteilla ja uskalsin katsoa häntä silmiin. Anu katsoi takaisin ja oli puhumatta. Liikutin käsiäni pepulle ja samalla siirryin lähemmäs Anua, jolloin seisova kaluni kosketti hänen mahaansa. Painuin vielä vähän lähemmäs häntä. Siitä ylsin hyväilemään hänen peppuaan, josta olin alkuviikosta asti haaveillut. Tuntui, että nyt oli todella sellainen onnenpäivä, joita ei montaa yhden osalle osu.

Peppu tuntui uskomattoman hyvälle. Enkä siitä vähään aikaan päästänytkään irti. Kalu oli koko pituudeltaan Anun mahaa vasten. Pillukarvoitus kutitti pussejani. Ei ehkä olisi kauaa tarvinnut siinä olla, niin meidän väliimme olisi roiskahtanut jotain.

Nostin käteni rinnoille ja samalla irtauduin vähän Anusta. Kosketin rintoja ihan hivelemällä. En tiennyt, miten olisin niitä hyväillyt, kun olin ensimmäistä kertaa asialla. Enkä tiennyt myöskään, mitä Anu halusi minun niille tekevän. Hivelin myös nännejä sormillani. Siitä hän tuntui pitävän, koska huomasin nännien kasvavan ja tulevan kovemmiksi. Liikutin sormiani nopeammin ja kovemmin nänneillä. Se oli ihmeellisen tuntuista. Oli hyvä, ettei Anu ohjannut minua mitenkään, vaan antoi minun itse tutkia, mikä tuntui hyvälle. Hieroin rintoja kämmenilläni vähän kovempaa. Tunsin kuinka Anun ranne kosketti kaluani, kun hän laittoi kätensä pillulleen. Käsi liikkui hitaasti edestakaisin. Jatkoin rintojen hieromista. Hänen kätensä kiihdytti tahtiaan. Menin kyykkyyn ja katsoin, miten hän hyväili itseään. Kaksi sormea hankasivat pillun etuosaa. Kun nousin ylös, Anulla oli silmät kiinni ja hän huohotti.

- Suutele mun rintoja.

Annoin suukon nännille ja toiselle. Sitten otin nännin huulteni väliin ja imin sitä. Anu huohotti yhä enemmän. Imin nännin syvemmälle suuhuni ja tein sitä vuorotellen molemmille rinnoille. Anu alkoi vaikeroida ja käden liike tuntui vielä kiihtyvän.

- Ooohh... aaahh...

Anu sai orgasmin ja vaikeroi kovaan ääneen. Hän istui penkille ja oli aivan hengästynyt.

Hengitys alkoi pikkuhiljaa tasaantua.

- Voinko mä koittaa sitä vähän kädellä?

- Se on nyt niin arka, ettei sitä voi heti koskea.

Anu otti seisovan kalun käteensä, mutta ei alkanut runkata sitä.

- Sun pitäisi nyt koskea ennemminkin tähän. Jos mennään tonne matolle makaamaan, niin sä voit suudella mun rintoja samalla, kun sä hyväilet itseäs.

Anu meni selälleen matolle ja minä hänen viereensä. Imin ja nuolin hänen rintojaan ensin ja aloin sitten runkata. Aika pian keksin kiivetä hänen päälleen. Istuin kohtaan, missä pussini olivat pillukarvoituksen päällä ja runkkasin siinä. Toisella kädellä hieroin syljestä märkiä rintoja. En tiedä, millä tavalla runkkaaminen voisi enää paremmalta tuntua. Kaluni tuntui paksummalta ja kovemmalta kuin koskaan. Sain hillittyä itseni ja runkkasin rauhalliseen tahtiin. Anu piti päätään ylhäällä lattiasta, jotta näki kaluni. Anun vartalo, rinnat ja karheat pussejani kutittavat pillukarvat saivat aikaan sen, etten pystynyt enää pidättelemään, vaan annoin kaiken tulla. Se lensi hänen rinnoilleen ja mahalleen, vähän kasvoihinkin.

Menimme pesuhuoneen puolelle ja sain pestä Anun kokonaan. Pesin valuvan spermani pois mahalta ja erityisesti rinnoilta. Saippuoin rintoja niin pitkään, että Anua alkoi naurattaa.

- Tulevat nyt oikein puhtaaksi.

Pesin vielä selkäpuoleltakin ja sain tutustua peppuun oikein kunnolla. Siinä kohtaa toivoin, että olisin syntynyt Johannekseksi ja saisin katsella ja tutkia Anun peppua ja muitakin paikkoja aina halutessani. Työnsin käteni vielä etupuolelta hänen reisiensä väliin. Kun Anu ei mitenkään estellyt sitä, nostin kättäni vielä vähän ylemmäs ja tunsin liukkaat pillun huulet. Löysin sormellani klitoriksen paikasta, jota olin nähnyt Anun hierovan sormillaan aikaisemmin. Aloin hieroa sitä.

- Ei sun tarvitse mua enää hyväillä. Ajattelin vaan antaa sun koittaa, miltä se tuntuu.

Sitten hän vetäytyi kauemmas ja alkoi suihkuttaa kaluani. Sitten hän saippuoi sen. Se seisoi taas ihan pystyssä.

- Tee se mulle, pyysin.

Anu alkoi liikuttaa esinahkaani ensin hitaasti, sitten vähän kovempaa.

- Näin vai?

- Joo.

Anu oli kyykyssä edessäni ja runkkasi minua. Koska olin vain vähän aikaisemmin saanut orgasmin, nyt olin paljon kestävämpi. Joka tapauksessa tuntui niin mahtavalle, kun alaston nainen runkkasi minua. Pyysin Anua tekemään sen vielä kovempaa. Hänen kätensä väsyi ja hän vaihtoi vähäksi aikaa vasempaan käteen. Se onnistui sillä yhtä hyvin. Lopussa hän vaihtoi takaisin oikeaan käteen.

- Tulee...

Anu piti kasvojaan kalun edessä. Suu hänellä oli kuitenkin kiinni. Spermani lensivät hänen kasvoilleen, ja huomasin hänen maistavan sitä nuolaisemalla suupieltään.

Anu pesi kasvonsa ja minun kaluni vielä uudestaan. Sitten me menimme talolle ja huomasimme kellon olevan jo paljon. Kukaan ei kuitenkaan nähnyt meitä. Herätys tuli, kun olin menossa sänkyyn. Toiset eivät kuitenkaan huomanneet, mihin suuntaan olin matkalla.

Seuraavana päivänä oli vanhempien vierailu leirillä. Johannes oli tullut katsomaan Anua. Anu esitteli minut Johannekselle ja se oli melko kiusallista, kun arvasin hänen kertovan, mitä me olimme tehneet. En ollut varma, oliko hän jo ehtinyt kertoa.

Kävimme vielä parilla aamu-uinnilla, mutta emme enää koskeneet toisiamme. Tietysti olisin halunnut menettää poikuuteni Anun kanssa, mutta ymmärsin, ettei se olisi ollut mahdollista, koska silloin hän olisi menettänyt neitsyytensä, jota säästi Johannekselleen.

Kun pari vuotta sitten menetin poikuuteni, se ei ollut niin hieno kokemus kuin nämä Anun kanssa vietetyt eroottiset hetket.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.