Minnan opetus

admin Masturbointi
25.04.2019
16328 näyttökertaa
0 kommenttia
3.67
Vanhempani erosivat ollessani neljätoista vuotta vanha. Jäin äitini kanssa asumaan keskustakolmioomme. Isä muutti uuden naisystävänsä luokse Westendin kaupunginosaan Espooseen. Siellä aloin pian viettää viikonloput. Kaikki tapahtui nopeasti ja eräänä päivänä havahduin huomaamaan saaneeni kaksi kotia.

Huoneeni Minnan omakotitalossa oli yhtä suuri kuin äidin ja isän vanha yhteinen makuuhuone. Talossa oli keskustakolmiostamme poiketen myös kolme vessaa ja valtaisa suihkuhuone saunaosastossa sekä seitsemän varsinaista huonetta ja avara keittiö baaritiskeineen ja -jakkaroineen. Muistan vielä elävästi, kuinka ankarasti isä kielsi minua koskaan koskemasta Koizumi Yakuman suunnittelemaan teekalustoon, joka oli täydellisen tasaisessa ojennuksessa baaritiskin yllä olevassa vitriinikaapistossa. Siitä ja sen varjelemisesta oli isän mukaan muodostunut Minnalle pakkomielle. Kotiuduin kuitenkin nopeasti uuteen viikonloppuasumukseeni ja sain helpottuneena huomata, että totuus ilkeistä äitipuolista Minnan kohdalla rajoittui yhden vaivaisen posliiniastiaston ylitiukkaan valvomiseen. Minna oli nuorekas ja lämminhenkinen nainen, johon pian kiinnyin tavalla, jollaista en ollut osannut odottaa. Hänestä tuli minulle aikuinen ystävä, jolle minun oli helpompi avautua teinitytön vaikeuksista ja huolista kuin omille vanhemmilleni.

Olin tuolloin iässä, jossa aikuistuva nainen tunnustelee seksuaalista vetovoimaansa ja opettelee viettelemisen jalon kyvyn. Jokainen teinityttö käy läpi saman kehitysvaiheen ja usein ensimmäisenä tunnustelukohteena on oma isä.

Olin kesällä harrastanut naku-uintia mökillä ja yrittänyt ajoittaa uimatikkaille kapuamisen niille hetkille, joina näin isän puuhailemassa jossakin lähistöllä. Olin toivonut, että hän olisi kääntänyt katseensa laituriin päin. Myöhemmin olin Internetistä löytämieni pornomallien häpykarvamuotoilujen innoittamana ajellut alapääni jättäen alavatsalle pelkän kapean vauhtiviivan. Olin toivonut, että isä sitten vahingossa yllättäisi minut suihkusta ja jollakin ilmeellä tai muulla reaktiolla osoittaisi nähneensä minut naisena, jonka alastomuudesta oli häkeltynyt ja ehkä kiihottunut. Pukeuduin silloin tällöin myös piukkoihin leopardikuvioisiin housuihin ja meikkasin kasvoni voimakkaasti, mutta suurinta tapahtuminen tuntui olevan omassa pääkopassani. Isä ei ilmeelläkään ollut osoittanut kiinnittäneensä huomiota seksuaalisuuteeni, vaikka omaa peilikuvaani tarkastellessani pidin itseäni viehättävänä.

Istuessani eräänä lauantai-iltana Minnan kanssa kahden saunassa tämä otti asian puheeksi.

"Kuule Noora", hän aloitti, "isäsi kertoi tässä taannoin olleensa viime aikoina huomaavinaan jotain pientä flirttailua sinun taholtasi".

Ajattelin sillä hetkellä, että olisin todennäköisesti halunnut vajota maan alle häpeästä, jos vieressäni olisi istunut äiti. Minnan seurassa minua ei kuitenkaan nolottanut. Päinvastoin tunsin itseni seksikkääksi aikuiseksi istuessani siinä hänen vieressään alastomana puhumassa seksuaalisuudesta.

"Mitä hän sanoi?" kysyin kuin olisimme Minnan kanssa salaliitossa keskenämme.

"Niin", Minna jatkoi leikkisän soimaavasti, "isäsi sanoi tunteneensa olonsa aika ajoin hieman vaivaantuneeksi ja ajatteli, että minun ehkä olisi parempi keskustella sinun kanssasi näin naisten kesken."

Oivalsin, että isä oli aivan varmasti nähnyt minut naku-uinneillani viime kesänä. Ehkä hän nyt syksyllä jonakin viikonloppuna oli myös ollut astumaisillaan suihkuhuoneeseen kuullessaan veden kohinan ja luullessaan Minnan olevan siellä. Ehkä hän oli nähnyt vilaukselta vauhtiviivanikin. Ja ehkä hän leopardihousuni nähtyään oli toivonut, etten sillä hetkellä olisi hänen tyttärensä, jotta hän olisi voinut riuhtaista yltään omat prässihousunsa ja alkaa penetroida tiukkaa teinilihaani siinä paikassa. Mielessäni kuohui ja sydämeni takoi rinnassani tuhatta ja yhtä. Isäni vaivaantuneisuus sellaisena kuin Minna sen esitti tuntui kiistatta viittaavan naiseuteni ja sen vetovoimaisuuden olemassaoloon. En tiennyt, mitä olisin sanonut.

"Se on ihan normaalia", Minna vakuutti rikkoen hetken hiljaisuuden, "useimmat naiset ovat murrosikään tultuaan tunnustelleet seksuaalista viehätysvoimaansa isiinsä. En ole tainnut kertoa sinulle Swantjesta?"

"Et", vastasin ja tunsin kutkuttavan uteliaisuuden kasvavan sisälläni.

"Hän oli saksalainen au pair, joka asui luonamme vuoden ollessani sinun ikäisesi. Veljeni oli silloin vasta kahden ja Swantje hoiti häntä päivisin", Minna alkoi kertoa.

Tiesin, että Minna kertoisi jostain seksuaalisluonteisesta ja sydämeni takoi villisti rinnassani. Tuntui tuhmalta istua alastoman aikuisen naisen vieressä saunan lauteilla ja kuunnella hänen juttujaan seksistä. Jollain tapaa sekin vahvisti minulle, että minua saattoi jo kohdella kuin aikuista. Ainakin Minna saattoi ja osittain juuri hänen suhtautumisensa minuun vertaisenaan oli omiaan vahvistamaan kiintymystäni häneen.

Minna kertoi ja muutaman minuutin päästä hänen kertomuksensa alkoi lähestyä kohokohtaansa:

"... ja eräänä päivänä rohkaisin mieleni ja päätin, että pari vuotta jatkunut saunalakko, johon olin ryhtynyt huomatessani rintojeni ja häpykarvojeni alkavan kasvaa, nyt kertakaikkisesti saisi luvan päättyä. Halusin astella täysin estottomasti nuoressa naiseudessani löylyhuoneeseen isän istuessa lauteilla. Halusin nähdä hänen ilmeensä ja reaktionsa, kun hän huomaisi oman tyttönsä rinnat ja häpykarvoituksen ja naisellisemmiksi pyöristyneet muodot.

Niinpä eräänä perjantai-iltana, jona uskoin äidin ja isän saunovan Swantjen ollessa kaupungilla juhlimassa ja veljeni nukkuessa, astelin ilman rihman kiertämää saunaosaston pukuhuoneesta kohti suihkuhuonetta. Uskoin järjestäväni vanhemmilleni yllätyksen, mutta kävi päinvastoin. Suihkuhuoneesta tapasin Swantjen ja isäni naimasta. Isäni oli oveen selätysten ja kannatteli Swantjea ilmassa puristellen tämän piukkoja pakaroita käsiensä alla ja höyläsi kevyttä saksatarta vaivattomasti kuin ilmalla täytettyä seksinukkea.

Swantjella oli kasvot pukuhuoneen oveen päin ja isän olkapään yli katsoessaan hän huomasi minut oitis. Hänen katseensa lasittui kauhusta ja hän haukkoi henkeä. Vasta myöhemmin ymmärsin hänen kauhistuneen katseensa johtuneen pelosta joutua luopumaan orgasmista, jota hän oli saamassa juuri astuessani sisään suihkuhuoneeseen. Siinä samassa hänen silmänsä käännähtivät kuopissaan ristiin ja hän irvisti paljastaen kauniin hammasrivinsä. Siroilla sormillaan hän puristi kouristuksenomaisesti isäni lihaksikkaita hartioita ja punehtui poskiltaan kliimaksinsa voimasta. Isän rytmikäs lantionliikuttelu näytti mielestäni hassulta ja suullani taisi karehtia jokin hymyntapainen. Swantjen vakava ja kiihkoisan palava katse tuon naurettavalta näyttävän rynkytyksen aikana oli tavallaan ensimmäinen omakohtainen kokemukseni aikuisten seksuaalisuuden luonteesta: ettei seksi ole naurun asia, vaikka onkin hauskaa.

Lauettuaan valmiiksi isäni keihästämänä Swantje supatti raukeana jotakin isäni korvaan, jolloin isä laski Swantjen pikaisesti alas omien jalkojensa varaan. Hän kääntyi punehtuneena ja kauhistuneen näköisenä minuun päin. Isäni kovettunut nakki sojotti alakenossa ja kesti hetken ennen kuin hän äkkäsi riuhtaista kuivaustangosta pyyhkeen miehuutensa peitoksi. Hänen silmistään kuvastui häpeä. Swantje seisoi yhä ilman rihman kiertämää isäni vieressä. Hänen rintansa olivat suipot ja suurinänniset. Hänen häpykarvoituksensa muodosti kapean ja korkean, siististi muotoillun suorakaiteen, joka koristi alavatsaa.

Tuolloin kuulin isäni suusta värisevällä äänellä ensimmäistä kertaa kaikkien kliseiden emän: 'Tämä ei ole sitä, miltä se näyttää'.

Olin juuri rynnätä pois suihkuhuoneesta ja ylös keittiöön, jossa uskoin äidin valmistavan iltapalaa, mutta siinä samassa löylyhuoneen ovi avautui ja äiti astui ulos suihkuhuoneeseen. Hänen poskensa punottivat voimakkaasti ja hän oli hiestä märkä. Hän huomasi minut heti ja teki sekunnin murto-osassa päätöksen. Hän ei mitenkään yrittänyt kaunistella asioita. Hän katsoi minua vakavasti silmiin ja sanoi, että meidän oli syytä myöhemmin keskustella asiasta kolmistaan isän kanssa. En voinut sanoa mitään. Nyökkäsin vain ja poistuin ja huomasin vasta pukuhuoneessa, että polveni vapisivat.

Myöhemmin samana iltana kävimme sitten keskustelumme, jossa äiti ja isä selittivät, ettei seksiin liity mitään oikeaa ja väärää, niin kauan kuin kaikki osapuolet ovat pelissä omasta tahdostaan mukana. Ymmärsin, että äiti oli hyväksynyt sen, että isä sai nussia saksalaista au pair -tyttöämme ja että tämäkin ilmeisesti oli ollut enemmän kuin halukas ryhtymään isäntäpariskuntansa eläväksi erotiikkavälineeksi. Vasta tuon keskustelun aikana oivalsin, ettei minun rintoihini saati häpykarvoitukseeni ollut suihkuhuoneessa kiinnitetty erityistä huomiota. Nytkin minulle puhuttiin kuin fyysiselle aikuiselle, jolle vain piti selventää tiettyjä seksuaalisuuteen liittyviä henkisiä näkökohtia. Siksi sainkin vahvistuksen sille, että olin heidän silmissään melkein aikuinen, vaikkakin sain tämän vahvistuksen eri tavalla kuin alkujaan olin kuvitellut."

"Sinulle tapahtuu aina kaikkea kivaa", vaikeroin teennäisen masentuneesti oman kohtaloni tapahtumattomuudesta.

"Olet kaunis tyttö", Minna sanoi sävyyn, jota ei itsekään tuntunut osaavan valita joko varoittavaksi tai rohkaisevaksi. Minusta tuntui, että hän olisi halunnut lisätä jotain, mutta vaikeni. Itse olisin halunnut sanoa, etten ole yhtä kaunis kuin hän, mutta en sanonut mitään. Istuimme vain hiljaa lauteilla omissa mietteissämme. Olo ei ollut väkinäinen. Jonkinlaisessa vaistonvaraisessa yhteisymmärryksessä tunnuimme sopineemme, että kaikki tarpeellinen oli tällä erää tullut sanotuksi.

Loin hetken päästä vaivihkaisen katseen vieressäni istuvaan Minnaan. Hän ojentautui, sulki silmänsä, retkotti päätä takakenoon ja nojautui käsillään lauteisiin. Tummat aaltoilevat hiukset laskeutuivat hiestä märkinä ja kiiltävinä siroille olkapäille. Hänen sormensa jäykistyivät ja hienoisesti rypistyneiden käsien verisuonet pullistuivat ihon alla. Hänellä oli hetken aikaa kasvoillaan sellainen tuima ilme, jonka olen aina kuvitellut olevan ominainen aurinkoa ottavalle ruotsalaiselle. Hän näytti nauttivan jostakin muistosta, joka löylyhuoneen kuumuudessa näytti muuttuvan todellistakin suloisemmaksi. Tarkastelin silmäkarein hänen alavatsaansa varmistettuani, että hänen silmänsä olivat yhä ummessa. Hänen jalkansa olivat hieman harallaan, joten häpykarvoitus näkyi selvästi, mutta sen alla saattoi vain aavistaa ulkoiset häpyhuulet, joiden tiesin olevan varsin tummat. Hänellä oli nimittäin puoli vuotta sitten ollut ajellut häpyhuulet.

Vähän kuin mustan parrakkaan miehen suuntienoo, ajattelin omasta tuhmasta mielijuonteestani heti häpeissäni, mutta jatkoin mielessäni edelleen, - musta parrakas mies, jonka tummia huulia on vaikea erottaa mustasta käherästä parrasta. Siinä samassa mielessäni kävi kysymys, oliko Minna koskaan mahtanut harrastaa seksiä mustan miehen kanssa.

En pitänyt vertaustani mustan miehen suuntienoon ja Minnan hävyn välillä sillä hetkellä vähimmässäkään määrin huvittavana, vaan paloin kaipuusta itsekin joskus saada Minnan kaltaisen aikuisen naisen rakasteluvärkin. Minna nuolaisi huuliaan luullakseni tiedostamattaan ja hellitti oikeaa kättään lauteelta ilmeisesti koskettaakseen naimatuppensa räystään alla sijaitsevaa ilonuppua, mutta näytti havahtuvan uneksinnastaan ajoissa välttääkseen tilanteen muuttumisen säädyttömäksi. Hän laski kätensä takaisin lauteelle ja huokaisi, että olisi vielä paperitöitä hoidettavana. Hän nousi lauteilta ja poistui suihkuun. Veden kohinan kantautuessa löylyhuoneeseen, jonne jäin vielä toveksi, mietin, mitä Minna oli mahtanut ajatella vaipuessaan niin muisteloihinsa.

Ajatus ei jättänyt minua yölläkään rauhaan. Maatessani peittoni alla tunnustelin kostunutta häpyäni ja kuvittelin itseni Minnaksi. Kuvittelin itseni rastahiuksisen havannalaisgigolon asiakkaaksi. Gigolo nuuhki karvapöheikköäni ja sormeili imelän tuoksuista lotisevaa rasiaani. Kuvittelin meidät autiolle hiekkarannalle Karibian yöhön ja mieltäni kutkutti ajatus siitä, että makeisiin rakastelueritteisiini oli sekoittunut meriveden suola. Alavatsassani tuntuva kutkutus oli voimistua pieneksi orgasmiksi, kun ajattelin rutinoituneen gigolon pitävän minua seksihulluna pervona, jolta pystyy mokkamelalla pumppaamaan tajut kankaalle ja lomarahakassan tyhjäksi. Mieltäni kiihotti aivan suunnattomasti ajatus siitä, että nuori musta mies saattoi työkseen höylätä seksilomalle saapuneiden länsimaisten naisten häpyjä ja samalla itse nauttia. Mielessäni karehti kuva Minnan eläimellisestä seksitupesta ja havannalaisgigolon käyrästä siittimenvarresta, joka kiimaeritteestä kimmeltävänä työntyy sisään ja ulos piukasta vaosta. Etu- ja keskisormeni vatkasivat klitoristani refleksinomaisin liikkein tuhmien mielikuvien risteillessä päässäni. Vartaloni jokainen sopukka jännittyi kuin sähköistyksestä ikään ja saavutti äärimmäisen tunneherkkyyden. Alavatsassani kasvanut lataus saavutti räjähdyspisteen ja purkautui loputtomilta tuntuvina lihasten supistuksina. Naimatupestani suihkahti kolme orgasmieritteiden sarjaa. Kouristelin vuoteessani ja purin alahuuleni vereslihalle välttyäkseni ulvaisemasta nautinnosta.

Laukeamisen jälkeen seurasi raukea paluu todellisuuteen. Kuvittelin yhä olevani Minna. Kurottauduin yöpöytäni laatikkoon, tartuin kukkarooni ja vedin esiin viiden euron setelin, jota kuvittelin viideksisadaksi euroksi. Olin ojentavinani sen vieressäni hikisenä makaavalle havannalaisgigololle ja kiitin orgasmeista. Siinä samassa rupesin häpeämään itseäni ja mielikuvitustani. Tunsin itseni tuhmaksi ja likaiseksi, mutta silloin muistin, mitä Minna saunassa oli kertonut vanhempiensa opettaneen hänelle: ettei seksiin liity mitään oikeaa ja väärää, niin kauan kuin kaikki osapuolet ovat pelissä omasta tahdostaan mukana. Mieleni rauhoittui ja olin onnellinen, että Minna oli tullut osaksi elämääni. Häneltä tulin oppimaan yhtä ja toista muutakin, mutta se on jo toinen tarina.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.