Olin kerran leirillä yövartijana ja kävelin siinä teltta-alueen läpi vähän väliä.

"Olkaas hiljaa", oli yleisin kommenttini mitä sanoin, kun jostain teltasta kuului ylimääräistä meteliä. Kävelin siinä sitten erään kupoliteltan ohi ja kuulin ääniä, joita luulin tytön hihitykseksi.

"Joo hiljempaa siellä", kuiskasin... mutta ääni vain jatkoi. Kurkkasin teltan ns. tuuletusaukosta sisään ja huomasin yllätyksekseni tytön masturboivan ja hihitys olikin vaimeaa voihkintaa. Katselin siinä muna kovana tytön touhua.

"Ei kukaan nää, jos hiukan...", ajattelin ja aloin kaivamaan täyteen mittaansa jäykistynyttä ja hikistä kyrpää ulos housuistani. Valtavasti adrenaliiniä virtasi kehoni läpi, koska pelkäsin kiinnijäämistä. Hiljaa hieroin terskaani ja hipelöin kiveksiäni. Katselin pikkuikkunasta, kun tyttö kouristeli hikistä vartaloaan hieroessaan kosteudesta kimaltelevaa pilluaan.

Äkkiä tyttö aukaisi silmänsä ja näki minun katselevan häntä. Tuli pitkä ja kiusallinen hiljaisuus.

"Ei sinun siellä pihalla tarvitse runkata", sanoi tyttö nähdessään munani varjokuvan teltan kyljessä. "Tule sisään sieltä."

Astuin teltan sisälle ja istuin siihen lattialle. Se kumma tunne sisälläni, mikä syntyi, kun istuin puolen metrin päässä alastomasta tytöstä, sai kyrpäni niin jäykäksi, että siihen ihan sattui.

"Niin kaunis", sanoi tyttö katsoessaan jäykkää munaani. "Katso minua silmiin", hän sanoi. Me tuijotimme toisiamme, kunnes tunsin lämpimän tunteen munan varressa, joka sai minut laukeamaan. Sperma roiskui pitkin tytön terhakoita rintoja. Tyttö oli pelkällä kosketuksella saanut minut tulemaan.

"MMM", hän voihkaisi ja hieroi spermaani pitkin vartaloaan kuin aurinkovoidetta. Hän käski minun mennä makuulle. Menin ja hän alkoi liikuttaa kättään edestakaisin puolijäykän penikseni ympärillä. En voinut muuta kuin katsoa kattoon ja kouristella hyvänolontunteesta. Pian tuntui kostea nuolaisu ja tyttö otti munani suuhunsa. Lämpimässä suussa tunsin, kuinka hänen kielensä lipoi kyrpäni vartta. Hän veti esinahkani taakse ja alkoi lipoa paljasta terskaani. Minä voihkin hänen nuollessa pallejani ja terskan päätä.

"Aaah mä tuun", mä huusin ja tyttö otti lastit suuhunsa.

Olin jo nousemassa ylös, kun tyttö pysäytti minut ja istui päälleni. Hän liikutteli munaani pillunsa suulla ja voihkin. Sitten hän laittoi sen sisäänsä. Hän alkoi liikkua edestakaisin ja munani upposi aina vain syvemmälle hänen kosteaan pilluunsa. Hän ratsasti munalla ja minä tarrasin kiinni hänen pyöreistä rinnoistaan. Hän liikkui kovemmin ja kovemmin, kunnes tunsin, kuinka jotain lämmitä valui varttani pitkin.

"Ooh", hän voihkaisi ja istahti lattialle...

"Ethän valita isosille, että melusin", hän naurahti.

"En tietenkään, jos et sinäkään valita minusta", sanoin ja olin jo puoliksi ulkona teltasta.

"Ei sinussa ole mitään valittamisen aihetta", sanoi tyttö ja iski minulle silmää.

"Nähdään taas ensi vuonna", sanoin ja poistuin teltasta.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia