Tirkistelyä

admin Masturbointi
23.02.2016
9663 näyttökertaa
0 kommenttia
3.36
Olen 20-vuotias nuorimies ja kesäisin tapanani on käveleksiä ulkosalla etsien mukavannäköisiä tyttöjä, joita katsella. En yritä iskeä heitä, vaan pidän heitä puhtaasti silmänruokanani.

Eräällä tällaisella kesäretkelläni illansuussa törmäsin Emiliaan. Tyttöön, jonka tiesin olevan erään ystäväni pikkusiskon tovereita. Joskus ystäväni luona olin flirttaillut hänelle aika avonaisesti, mutta kaikki pitivät sitä leikkinä. Emilia kun on muutamaa vuotta nuorempi ja minä elin tuolloin vakituisessa suhteessa. Emilian sinisten silmien kiusoitteleva katse pitkien punaisten hiusten lomasta jäi kuitenkin mieleeni ja olinpa joskus häntä päiväunissanikin muistanut.

Nyt Emilialla oli päällään punainen puolireiteen ylettyvä hame sekä tiukka keltasininen t-paita. Edellisestä tapaamisestamme oli yli vuosi ja nyt huomasin hänen kehossaan tapahtuneen muutoksia naisellisempaan suuntaan. Ei hän muodoton ollut aiemminkaan, mutta varsinkin takapuolen muoto oli pyöristynyt ja hän oli näin minusta entistä seksikkäämpi. Hymyilimme toisillemme ja tervehdimme. Vähän aikaa Emilian mentyä ohitseni käännyin katsomaan taakseni ja huomasin hänen menevän erään omakotitalon pihaan. Ajattelin, että hän voisi mahdollisesti asua siinä ja käännyinkin pian takaisinpäin kävelläkseni talon ohitse.

Talon kohdalla huomasin, ettei pihassa ollut autoa ja huomasin postilaatikossa komeilevan sukunimen täsmäävän ja vahvistavan epäilyni. "Voisikohan Emilia olla yksin kotona", huomasin mutisevani puoliääneen. Kävelin talon pihaan ja mietin, mitä tekisin. Ajattelin ensin kurkkia vaivihkaa ikkunoista ennen kuin... "Ennen kuin mitä", mietin. Enhän tuntenut häntä sen paremmin, joten en viitsisi ovikelloakaan ilman kunnon tekosyytä pimputtaa.

Kurkkasin ensimmäisestä ikkunasta sisään ja huomasin sen olevan keittiön ikkuna. Emilia oli jääkaapilla selkä minuun päin, joten jatkoin katselua kaikessa rauhassa. Emilia otti jääkaapista kurkun, leikkasi siitä noin puolet, huuhteli sen ja poistui keittiöstä. Kiersin seuraavalle ikkunalle, joka ilmeisesti oli olohuone. Kauhukseni huomasin kyseisen ikkunan olevan siinä suunnassa, mihin Emilian katse suuntautui, televisio kun oli ikkunan vieressä nurkassa. Pujahdin äkkiä seuraavalle ikkunalle, josta myös näkyi olohuoneeseen. Nyt katselin kun Emilia asettui divaanimalliselle sohvalle makuulle, toinen jalka hieman kohollaan. Toisesta ikkunasta olisin nähnyt paljon paremmin hameen alle, mutta en uskaltanut riskeerata kiinnijäämistä.

Huomasin kiihottuvani hiljalleen, kun mietin millainen näkymä toisesta ikkunasta avautuisikaan. Emilia käynnisti videot ja laittoi filmin pyörimään. Ensiksi arvelin sen olevan jokin keskieurooppalainen draama, kunnes huomasin, että olin nähnyt kyseisen elokuvan vain muutamaa päivää aiemmin. Se oli ranskalaista pehmopornoa, jota televisiossa silloin tällöin näytetään. Seurailin vuoroin elokuvaa ja vuoroin Emiliaa ja mitään ei näyttänyt aluksi tapahtuvan. Ensimmäisen seksikohtauksen koittaessa aloin olla itse jo aika kovana, lähinnä Emilian ja tilanteen aiheuttaman jännityksen vuoksi.

Yhtäkkiä Emilia nosti hamettaan niin, että pääsi helposti käsiksi haaroihinsa. Hän alkoi hiljalleen hieroa itseään, ensin hetken aikaa pikkuhousujen läpi, mutta pian hän jo laski valkeat pienet pöksynsä reisien tasolle. Hän kostutti etu- ja keskisormeaan suussaan ja jatkoi häpynsä hyväilyä. Itsekin vaistomaisesti hieraisin penistäni housujen etumuksen läpi. Huomasin viereisen ikkunan, sen television vieressä olevan, tuuletusosan olevan vähän raollaan ja uskaltauduin sinne. Avasin tuuletusikkunaa hieman enemmän, jotta kuulisin mahdollisia ääniä. Ilta oli onneksi tuloillaan ja ulkona alkoi olla hieman hämärämpää. Sisällä puolestaan oli valot, joten ajattelin olevan kohtalaisen turvallista katsella siitä tapahtumia.

Eteeni avautui mitä kiihottavin näkymä. Vajaat 18-vuotias hoikkavartaloinen tyttö haarat minuunpäin levitettynä masturboimassa. Säpsähdin, kun Emilia yhtäkkiä nousi ylös, mutta rauhoituin, kun huomasin hänen vain riisuuntuvan. Hän otti ensin pois hameen, sitten paidan ja rintaliivitkin. Rinnat olivat juuri sellaiset kuin olin kuvitellutkin, kooltaan noin b-kuppia, pyöreät ja kiinteät ja keskellä olivat pienet, nyt kovettuneet tummahkot nännit. Sain nyt myös paremman näkymän häpykarvoitukseen ja varmistuin, että Emilia oli aito punapää. Punaisen, tarkasti siistityn karvakolmion alaosa kimalteli kosteudesta. Tässä vaiheessa en enää voinut pidätellä itseäni, vaan avasin sepalukseni ja tartuin kiinni kaluuni. Aloin hiljalleen vedellä esinahkaani edestakaisin varoen kuitenkaan kiihottumasta laukeamispisteeseen toistaiseksi.

Emilia nosti jalkansa koholle haralleen ja alkoi toisella kädellään hitaasti työnnellä sormea sisäänsä ja toisella hän jatkoi klitoriksensa hieromista. Hän tyytyi yhteen sormeen vain hetken ja pian jo lisäsi toisenkin leikkiin. Jonkin ajan kuluttua hänellä olikin jo kolme sormea sisällään ja hän alkoi selvästi jo nauttia olostaan. Aloin itsekin olla jo mielestäni liiankin lähellä orgasmia ja pidin hetken taukoa. Yhtäkkiä Emilia lopetti ja poimi jotain sohvan vierestä. Kondomin! Ihmettelin asiaa hetken, kunnes hän otti myös aiemmin valmistelemansa kurkun maasta divaanin viereltä. Hän laittoi nopeasti kondomin kurkun päälle, jonka jälkeen kävi kontalleen sohvalle ja asetteli kurkkua häpyhuulilleen. Vaihdoin äkkiä ikkunaa, sillä hänen kaunis, pyöreä peppunsa oli nyt suoraan kohti toista ikkunaa enkä todellakaan halunnut ohittaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta nähdä Emilian suloja.

Emilia alkoi hivuttaa kondomipäällysteistä kurkkua sisäänsä hitaasti, kunnes kurkkua oli hänen sisällään arvioni mukaan reilut kymmenen senttiä. Sitten hän veti sen hitaasti pois ja toisti tätä muutaman kerran samalla toisella kädellä hyväillen klitoristaan. Hänen pyllynsä oli ihanasti pystyssä hänen ollessa nyt naamallaan sohvaa vasten. Sitten hän asetti kurkun sohvan käsinojaa vasten ja alkoi työnnellä takapuoltaan samalla kuitenkin pitäen kurkusta kiinni toisella kädellä. Emilia kiihdytti tahtia ja kurkku meni kerta kerralta hieman syvemmälle. Pian kurkkua oli sisällä jo mielestäni reilut 15 senttiä ja kiihotuin koko ajan enemmän. Aloin jälleen runkata ikkunan takana. Sitten Emilia meni jälleen selälleen ja jouduin taas vaihtamaan ikkunaa, joskin olin asiasta hyvilläni päästessäni jälleen myös kuuntelemaan tapahtumia. Emilia alkoi runkata välillä kurkulla, välillä sormilla työnnellen. Yllätyin, kun Emilia nuolaisi toisen käden keskisormeaan ja siirti sen klitorikselta kireän näköiselle peräaukolleen ja työnsi sormen toista niveltä myöten sisään. Ei kestänyt pitkään tämän jälkeen, kun Emilia alkoi voihkia niin lujaa, että sen kuuli helposti ulos asti. Hänen vatsalihaksensa alkoivat supistella silminnähden. Hän ulisi nautinnosta ja heitti otteensa kurkusta, joka pullahti ulos hänen supistelevasta ja tiukasta pillustaan. Kiihdytin itsekin tahtia ja laukesin lopulta urahtaen hieman. Urahdin ilmeisesti liian kovasti, sillä veltoksi valahtanut Emilia värähti ja kääntyi suoraan ikkunaan päin. Hän nousi ylös ja alkoi kävellä ikkunaa kohti enkä voinut vastustaa kiusausta antaa hänen huomata, että olin nähnyt koko shown. Laitoin munan takaisin housuihin ja lähdin pokkana kävelemään poispäin pitämättä suurtakaan kiirettä. En nähnyt Emilian ilmettä hänen huomatessaan minut, mutta voisin hyvin kuvitella, että ainakin hänen poskensa olivat punaisemmat kuin hänen häpykarvansa.

Vaikka asia jäi siltä kertaa siihen, tämä ei ollut viimeinen kerta, kun tapasin Emilian...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.