Herrasmies voi suullaan toteuttaa naisen fantasiat

Gentleman Muut
03.06.2020
6975 näyttökertaa
0 kommenttia
3.25
Vaimollani oli kaksi seksikästä uusmaalaista sisarusta joista toinen seksipommi on varattu, mutta tuosta laihasta hoitususta fantasioin vaimoni kanssa sextailessamme ja hyväilessämme.
Tuire oli elänyt yhden rakkaan pitkään yhden miehen kanssa avoliitossa ja Tuiren ollessa n.50-vuotias mies yllättäen kuoli. Minä herkistyin miettimään Tuiren yksinäisyyttä...ihan vilpittömästi.
Tuiren ulkoinen olemus oli kiihottanut aina pitihän hyvää huolta kunnostaan ja oli hyvännäköinen punertavan kihartavissa hiuksissaan ja oranssivärisine huulineen.Joskus vappuna terasseilla ihailin tuota muodokasta laihaa pikkupeppua-kuten niin monta kertaa aikaisemminkin ja kiima yltyi valtavaksi kun hän istui vastapäätä ja olin näkevinäni lyhyehkön hameen alta mustien stay-up-sukan rajat.

Olin ymmärtäväni että humaltuessamme meidän isolla porukalla hauskaa pitäen ja mietin Tuire huomasiko tuijotukseni...Jossain vaiheessa vapunviettoa sattumoisin läksin miestenhuoneeseen ja Tuire läksi samalla-annoin herrasmiehenä tilaa ladylle ja hän väläytti täyden hymynsä minulle kohteliaisuudesta...Minun tarkoitus oli vain arvuutella olinko nähnyt todella stay-up:t ja ihailla pientä tiukkaa peppua Tuiren takana.

Kattoterassilta oli reilusti matkaa toiletteihin ja minä poika ihailin Tuiren säärien liikettä kauniissa mustan- ja kultakoristeisissa korkkareissa.Kun pääsimme ravintolan pimeään aulaan oli molempien wc:t varattuja.Heitin huppelissa Tuirelle,että en uskalla kertoa mitä arvuuttelin koko matkan kun kuljin hänen takanaan...??? Tuire oli uteliaan kiinnostunut ja kysyi hymyillen:" Nyt Jyrki kerrot mikä... muuten jää vaivaamaan"?-Odotin tovin ja katsoin ympärille muita ei näkynyt menin ihan Tuiren korvan viereen ja sanoin hänelle hiljaa;"Kun kävelin perässäsi tänne kiihoituin kun ajattelin onko nuo kauniit sääresi verhottu stay-up:n vai tasokkaisiin sukkahousuihin"?ja samalla puhalsin hänen korvaansa hellästi...Tuire valahti punaiseksi ja samassa naisten toiletin ovi aukesi yllättäen.Ovesta avautui näkymä jossa nuori nainen oli pitänyt ovenkahvasta kiinni ja siellä oli miehen kanssa akti päällä....he vaivautuneena sopersivat meille;"Sorry kait te ymmärrätte että on wappu ja panettaa"-hauskaa wappua teillekin menee hetki-moi!ja vetivät oven perässään kiinni.Olimme iloisen hölmistyneitä ja purskahdimme hiljaa nauramaan vilahtaneelle näkymälle.
Tuiren naama punoitti ja lisäsin löylyä kysymällä häneltä(eihän Tuire enää neitsyt enää ollut lähes 30-vuoden avoliiton jälkeen):

"Kiihottiko tuo äskeinen näkymä"

-Ehkäpä ?:Tuire vastasi vähän ujostellen pää alaspäin.

Kerroin että tälläisiä tilanteita mulle tuli vastaan nuorena muutamia kun ihmiset on vapautuu sexistä nykyään ja humaltuu...

Mutta mennäkseni asiaan..."Et vastannut onko sulla stay-up:t vai tasokkaat sukkahousut"?-Tuire naurahti:"Siinäpä sulle onki ikuinen arvoitus Jyrki"! Jatkoin rohkeasti sillä tiesin että aulaan tulisi kohta joku..."Mutta saanko toivottaa sulle ihan oikean kivasti wappua sillä tuollainen hyvännäköinen tiukkapeppuinen nainen ja tuo äskeinen näkymä saavat mahlan virtaamaan-kuten kuvasta näkyy ja osoitin sormellani kesähousujen pientä kohoumaa.."Tuire katsahti ja käänsi katseensa toisaalle mutta hänen poskensa alkoi punoittaa ..."vai niin"!:hän totesi jotenkin pettyneenä ja jatkoi hiljaa hymyillen"se lienee yksin sinun ongelmasi Jyrki"!

.Menin aivan lähelle ihanalle tuoksuvaa Tuirea ja otin toisella kädellä hänen kapeasta vyötäröstä kiinni ja sopotin hiljaa korvaa "hyvää wappua" samalla otin kevyesti hänen hennosta kädestään ja vein housujeni kohouman päälle ja sanoin:"purista"!-Tuire ei kuitenkaan puristanut vaan jännitti tilannetta...laskin käteni lanteilta pakaralle ja kun silitin kämmentäni hiljaa pikku pepulla tunsin ohuen lyhyen hameen päältä sukkanauhan-puristin pakaraa kevyesti ja yllättäen kaluni sykähti ja se säpsäytti Tuirea niin,että hän vahingossa puristi kämmenellään kaluani sekunnin ja se sai minut ihan sekaisin kiimasta.Katsoin ympärilleni ettei ketään olisi tulossa ja vein käden hiljaa hameen alle voi kuinka ihanalle kiinteä pakara tuntui kun siinä kulki sukkanauha paljaan pakaran päällä-stringit siis vielä... sopotin pelosta paikalleen jähmettyneelle Tuirelle että minun on pakko nähdä ...ja samassa nostin hameen reunaa hivenen ja todentotta Tuirella oli sukat ja ihanan sähkönsiniset sukkanauhat ja siniset pitsiset tangat.-"Älä !-joku voi tulla ja nähdä ja otti käteni nopeasti pois...:Tuire kivahti.

Nuoripari tuli wessasta vaatteitaan silitellen naamat punaisina ja flikka naurahti sanoen;"Sorry kun kesti-nyt on kai teidän vuoronne"?-ilmeisesti hän luuli meitä pariksi.

Kun pariskunta oli lähtenyt kysyin Tuirelta silmää iskien:"Noh!-mennäänkö haluaisin vähä imutella sinua...? "Ei todellakaan tämä ladymäinen nainen totesi naama vakavana ja löi naistenhuoneen oven lukkoon.
Minä olin kuumissani sulkeuduin wessan lukittuun koppiin ja en meinannut saada kaluani ulos sen jämähtäessä ja voi kuinka hyvältä tuntui ajatella Tuiren pakarat ja sukkanauhat mielessä-kuinka kauniilta ne näyttivätkään.


Menin pöytäämme ryyppäsimme lisää wappu-porukalla ja hauskaa oli..välillä yritin ottaa katsekontaktia Tuireen mutta hän selvästi vältteli katsettani-huomasin kumminkin että hän ei korjannut enää asentoaan niin usein vaan antoi sukanrajojen näkyä...tahallaanko nauttien ja minua ärsyttäen?

Päätin laittaa Pirjo-vaimolle tekstiviestin jonka kirjoitin pöydän alla.Viestissäni kerroin että panettaa ja voitasko lähtee jo kotiin naiset hänen lisäkseen on vappuna niin seksikkään ja keväisen kauniita-erityisesti siskosi jotka vastapäätä istuvat.Ja että jouduin jo miestenhuoneessa vähä lähes "touhuilee" itsekseen,mutten loppuun asti-kun wc ei ole eroottisin paikka minulle ja hyvä että sain kaluni rauhoittumaan ja tulemaan huomiotta herättämättä takaisin pöytäämme.

-Pirjo-vaimo ei reagoinut mitään ilmeisesti hän ei kuullut että viesti tuli.Lähetin viestin uudestaan ja tarkkailin vaimoani-nyt hänen kännykkänsä piippasi ja hän luki viestin ja iski silmää ja Pirjo vastasi tekstiviestillä :"enne ku lähetään kotiin-kuka kiihottaa lisäkseni täällä terassilla eniten"?
Tekstasin viestin:"Kaikki te kolme sisarusta mutta huomasin Tuirella stay-up:t se kiihottaa.."!
Pirjo-vaimo flinkkasi silmää ja niin menimme kotiin seikkailemaan olihan vaimonikin pukeutunut seksikkäästi.Siinä esileikkiessämme Pirjo pyysi kertomaan samalla mitä olisin halunnut tehdä Tuirelle?Kerroin taas fantasiani miten olisin halunnut Tuiren kanssa leikkiä ja hän vain nauroi että ompas sulla vilkas mielikuvitus aina,mutta kiihoittavia tarinoita kerrot,niin että hänkin syyttyy.


Jossain vaiheessa älysin tekstiviestejä katsoessani että vaimoni ei reagoinut 1.viestiin koska olin vahingossa lähettänytkin viestin Tuirelle-voi jees tästä se soppa ja häpeä syntyi mulle! Nyt se sitten Tuire ties mitä tein wappuna miestenhuoneessa ja ketä kuvittelin siellä-toisaalta hävetti ja toisaalta kiihotti ajatus mitä hän tykkäsi viestistäni?Mietin etten ota pulttia enkä pyydä anteeksi onhan Tuire hoitoalalla ja varmaankin törmännyt tilanteisiin jossa pitkäaikais-miespotilaat alkavat haaveksia hoitsusta ainakin hänen pyllistellessään.


Meni aikoja ja unohdin asian vaikka wappu muistui ihanan mieleen fantasioidessamme ja rakastellessamme vaimoni kanssa.

Pirjo lähti työkaverien kanssa viikonlopuksi mökille ja jäin kesäleskeksi.
Olin cityn terasseilla aikaa tappamassa ja kiertelin keskustan kauppakeskuksia...Yllättäen huomasin Tuiren ja seurailin häntä varoen jos hän vaikka olisikin suuttunut viestistäni ...Näin hänen menevän isoon kauppakeskukseen ja hän suunnistikin alusvaate-osastolle niinpä hän hypisteli korsetteja ja sukkanauhoja peilin edessä pikaisesti mallaten ja järki minulla sanoi poistumaan ennenku vartijat huomaa että mikä mies tirkistelee ja se se vasta häpeä olisikin.

Menin muina miehinä parfyymituotteita katselemaan ja haistelemaan mitä voisin ostaa Pirjolle lahjaksi ja löysinkin ihanan tuoksun kun olin valitsemassa selkääni koputettiin sormella pari krt.Tuire nauroi:"Ja tuo ostos varmaan tullee minulle-lahjaksi"!-Minä kyllä ajattelin antaa sen Pirjolle,mutta olkoon ostan toisen pullon sinulle Tuire!.änkytin yllättyneen -Ihanko totta...siitä onkin aikaa kun mulle kukaan ostanut mitään-annas ku haistan,aika ovlea tuoksu!:Tuire totesi ja halasi kiitokseksi.Huomasi että hän tuoksahti drinkille ja kertoi viettävänsä vapaa-päiviä kaupungilla.Yllätyin kun tämä ujohkona pitämäni lady kysyi voisinko lähteä hänen seurakseen ottamaan muutaman paukun ja mikäs siinä tottakai suostuin ja ihailin samalla hänen pikkupeppuaan ja ruskettuneita sääriään.Niin menimme erään hotelliaulabaariin ja Tuire nauroi,että mihinkäs sä sieltä naisten alusvaate-osastolta katosit kun hän kiusoitteli minua kun oli nähnyt jo aikaisemmin että seuraan häntä ostoksilla joka paikkaan?Kerroin vain hävenneeni vahingossa hänelle lähettämääni viestiä jonka piti mennä vain Pirjo-vaimolleni.Tilasin kuohuviiniä ja Tuire rohkaistui kysymään,että mitä olin wapun tekstiviestillä tarkoittanut oikein?-Muistelin naama punaisena ja änkytin:"Mitähän tuli kirjoiteltua-se viesti piti olla Pirjolle eikä sulle,sorry! Tuire oli jo pikkasen huppelissa ja nauroi että:"pitäisikö olla vain imarreltu jos on niin kovat halut ettei wessasta muuten mies aio päästä pois-minun seuran jälkeen"?Samalla hän katsoi minua syvälle silmiin ja siveli käsivarttani ,se sai minut lähes vapisemaan.Tilasin toisen kuohuviini-plon ja Tuire sanoi että saisin lähteä hänelle makutuomariksi valitsemaan alusvaatteita...
Kerroin hiljaa ettei siellä kauppakeskuksessa mitään seksikästä valikoimaa ole.-Mistä sinä muka tiedät että etsin seksikkäitä alusvaatteita?Tuire tivasi ja jatkoi;"Mistä ne muka pitäisi ostaa"? Ne on verkkokaupassa tai ns.aikuisviihdekaupassa-kerroin."Mutta en minä ole ikinä käynyt aikuisviihdekaupan sisällä ja uskalla itsekseen mennäkään sisälle"! Tuire ilmoitti.Skoolasin kuohuviiniä ja flinkkasin silmää sanoin;"Voinhan minä lähtee sulle sinne mukaan ja turvamieheksi jotta saat rauhassa tutustua valikoimaan!" -Terveellä ihmisellä pitää ollakin seksuaalisia fantasioja ja haluja-eri asja on toteuttaako niitä...Sanat selvästi pysäyttivät Tuiren miettimään ja hän totesi; "Onhan se niinkin ei oo tullut ajateltua tuota tarkemmin".

"Jos haluttaa sehän on terve piirre nuoressa kauniissa naisessa"!:totesin.Tuire oli hymyilevän imarreltu ja kiermurteli sanojen säilän vaikutusta mutta jo kolmannen kuohuviinin-plon taika teki tehtävänsä.Aikani kiusoiteltua Tuirea lähdimme hiljaa kohti puistonlaitaa olevaa aikuisviihdekauppaa olin luvannut, että saatan hänet kotiin ja näytän vain näyteikkunat. Mutta eihän ikkunassa ollut juuri mitään-niinpä puolipakotin Tuiren oviaukosta kaupan sisälle ja meidät toivotettiin kassalla tervetulleeksi luulivat pariskunnaksi ja Tuire tukeutui edelleen käskynkkääni kuin turvaa etsien,asiakkaina oli muutama pari ja jokunen mies...Esittelin Tuirelle eri osastoja ja hänen naama punoitti kuin häveten kun yritin kertoa eri käyttötarkoituksia niitä mitä päättelin välineillä tehtävän...Tuire kysyi olimmeko Pirjo-vaimon kanssa käyneet täällä ja olinko ostanut sieltä Pirjolle jotain ja jos niin näytäpä Jyrki mitä? Näyttelin muistini mukaan dildoja ja sitten vein hänet alusvaate-ja sukka-osastolle.Tuire oli kuin lapsi karkkikaupassa ja ihasteli naisnukenpäälle puettuja asuja ja sexivaatteiden mainoskuvia:"Voi miten ihanan kauniita täällä on nää jutut"!-Tuire tiedusteli minulta mikä mielestäni kävisi hänen alusvaatteiksi yritin näytellä mutta hän vain kurkki kassalle päin.-Mikä siellä nyt niin kiinnostaa?:kysyin.No kun nuo miehet äsken katto mua pitkään ja nyt mä haluaisin nähdä mitä ne ostaa täältä?Tuire kuittasi.Lopulta suosittelin hänelle sähkönsinisiä-sukkanauhoja-niihin siniset sukat ja ihanan mustat pitsiset tangat pikkurusetilla ja mustat pitsiset rintaliivit,vihjasin myös asuun sopivista korkokengistä ja yhtä hyvin satiinin-ja mustanpunaisesta korsetista-koska olet noin siro. -Ja nyt meet Jyrki tuohon viereiseen pubiin koska en halua sinun näkevän mitä ostan lomamatkoilleni mukaan Tuire määräsi ja työnsi minut ovea kohti.Mietin hmm.siis oliko Tuire sittenkin harrastanut seksiä ulkomaanreissuilla mutta täällä näytellyt vaikeasti tavoiteltavaa jolle ei kaikki miehet kelpaakaan-oikeastaan aika tervettä täyttä seksuaaliset tarpeensa ääntä pitämättä.

Jouduin vielä lähtemään Tuiren pyynnöstä makutuomariksi -huulipunien ostoon kosmetiikka-osastolle tavarataloon.Hän näytti eri huulipunia mitä hän oli ostanut ja kysyi mikä olo mielestäni hänelle parhaiten sopiva väri?-Näytin 50-luvun purppuranpunaista parhaaksi ja hänen kysyessään perusteluja kerroin punan näyttävän hyvältä tietyssä vaiheessa ja iskin silmää hymyillen.Tuire ihmetteli mitä tarkoitin.

Saatoin pikkuhuppelissa olleen Tuiren taxilla koti-ovelle ja autoin kantamuksissa. Huoneiston sisällä heitin:" ja millokas mä saan konsulttipalkkiona nähdä nuo ostokset ylläsi"?

-Et varmaan koskaan-olet varattu ja vielä siskonimies!:Tuire kuittasi ja kiitti ja puolipakotti lähtemään minut ulos.Mietin miten en osannut hyödyntää jo valmiiksi tullutta tilannetta ?


Aikaa kului ja kesä oli parhaimmillaan kun Pirjo-vaimoni ilmoitti lähtevänsä työkavereiden kanssa perinteiselle kevätreissulle mökille .Niinpä päätin viettää poikamiesvkonlopun naukkailin terasseilla juomia ja söin ja nautin kesästä ja iloisista ihmisistä.Luin lehteä kun käteeni tartuttiin ja Tuire iloisena tervehti ja tiedustelu kuulumisia...kun hän kuuli että Pirjo on vkonlopun reissussa hän pyysi minut mukaan Alkoon oli ostanut hyviä ruokia ja hän halusi kuulla mielipiteeni viineistä ja brandeistä.Niinpä kannoin autoon joitakin pulloja nautintoaineita kuohuviini,viini ja brandy olivat kyllä minun makuuni ?.Olin pikkasen huppelissa ja pyysin Tuirea viemään autollaan minut jatkoille asuinlähiöni baarinterassille mutta Tuire kysyi herrasmäisyyttäni ettenkö voisi kantaa juomia kotiinsa asti ja pakkoko sinne terassille on mennä hän on lähdössä lomailemaan Etelä-Eurooppaan huomenna ja voisin pitää seuraa kun hän pakkaa ja ottaa drinkkejä hänen baarikaapistaan-kai jotain syötävääkin tarjoaisi.Suostuin ja Tuiren kotiin päästyään istuin sohvalle ja hän muitta mutkitta teki minulle paukun ja sanoi laittavansa ruokaa kun olen nyt kesäleski niin kuin hänkin skoolasimme ja hänen laittaessaan ruokaa uuniin juttelimme niitä näitä.

Sitten kysyin piruillessani joko hän oli sovittanut asusteita aikuisviihdekaupasta ja hän kertoi että vielä ovat paketissa-ja olet ihan oikeassa kyllä ne pitäisi laittaa päälle ja katsoa mitä asusteita otan mukaan ja väläytti hymynsä antaen ymmärtää, että olimme samalla aaltopituudella.Kiusoittelin kuka se mies mahtaa olla joka sinusta pääsee nauttimaan?-Niitä on monta!Tuire sanoi yllätyksekseni.

!!!!.minä

Tuire pyysi minua vahtimaan ruokaa ja ottamaan paukkuja omaan tahtiini.Hän meni suihkuun ja kun ajattelin tuota himoittua naista-minullahan jämähti kalu seisomaan ja hän tuntui viipyvän ikuisesti suihkussa-humalluin.Istuin sohvalla ja kuulin kuinka hän alkoi pukeutua ja yllättäen huomasin että makuuhuoneen peilistä näkee sohvalle ja päinvastoin sain siis katsella Tuiren alastonta vartaloa kuinka hän laittoi ne ostamansa sähkönsiniset-sukkanauhat mutta yllätyksekseni hän pukikin kuviolliset mustat sukat ja siniharmaan lyhyen farkkuhameen upea takamus-ihailin ja rinnat mustiin pitsisiin rintsikoihin päälle läpinäkyvä keltainen paitapusero meikkaus ja tietysti sitä purppuranpunaista huulipunaa ja upeat kultakantaiset korkkarit.Niin hän vihdoin ilmestyi olohuoneen ovelle ja naurahti:"No miltä nyt näyttää kelpaako näillä lähteä reissuun"?-Änkytin vain jotain upeaa mutta mieltäni kaivoi oliko Tuire laittanut peilin tahalleen niin että hän kiusoittelee minua pukeutumisellaan?

Niin söimme upean ladyn kanssa ja joimme viiniä ja tottakai minua panetti aina enemmän pöytä oli onneksi näkösuojana...kunnes Tuire pyysi ottamaan kuohuviinipullon kylmästä ja eihän kukaan voinut olla huomaamatta kohoumaa housujeni etumuksessa kun avasin kuohuviiniä käännyin tarkoituksella häneen päin eli jos oli minulla pöksyissä vaikeaa-olkoon hänelläkin hän ei voinut olla huomaamatta stondistani.Joimme kuohuviinin ja Tuire ehdotti että näyttäisin hänelle some:n käyttöä makuhuoneen tietokoneelta-kerroin etten ole mikään expertti mutta Tuire sanoikin että joskus sukulaiset olivat kysyneet miten minä saan pvät vapaahrana kulumaan kun Pirjo on töissä ja olin nauranut sanomalla katsovani kaiket pvät pornovideoita.

Nyt Tuire oli huppelissa ja rohkaistui sanomaan:"Mitä sä sieltä yleensä kattelet"?-Onhan näitä sivuja se on kunkin oma mieltymys mistä tykkää!:vastasin. Ja sinä Jyrki tykkäät minkälaisista videoista?:Tuire katsoi uteliaana.No ehkä kun oikein pieni nainen ja iso mies touhuaavat -siinä on jotain!-Katsotteko te Pirjon kaa paljon noita?hän jatkoi.-"Melko lailla jos ollaan kahestaan jo kaikkea kokeiltu pitää saada virikkeitä:minä sanoin".

Mutta mixs sä ostat sexikkäitä alusvaatteita ja käytöt stay-up:js jos sä et anna kenenkään miehen nauttia susta?:minä arvuuttelin."Ja kuka sulle on sanonut etten kaipaa seksuaalisuutta"?Tuire istui viereeni ja kertoi salaisuuden...hän otti itseään kiihottavista miehistä valokuvia:lehtien kuvista,ulkomailla reissatessaan ja bongaili kuvata niin ettei mies edes huomaa...Ja mitä teet kuvilla?:kysyin.

Siirrän tietokoneelle ja jotku tulostan ja kun satun sillepäälle otan kuvat esille pukeuduin ja kiihotun ajatuksesta mitä nuo miehet haluaisivat tehdä minulle jos näkisivät minut tälläisena-ehkä seksikkäänäkin,kaikki naiset tykkäävät jos miehet pitävät heitä haluttavian-tiedätkös sen Jyrki?...ja on minulle yksi kuva sinustakin.Nyt minä valahdin punaiseksi ja sopersin:Aha! voisitko näyttää sen kuvan! Tuire jatkoi varoen.-Olenko ymmärtänyt oikein, että me aikuiset ihmiset pidämme omina tietoinamme tämän kaiken seksuaalisuuteen liittyvän?-Totta kait!:vastasin. Mutta mitä teet miesten kuvilla?Se lienee ihan minun henkilökohtainen asiani-vai ?Mutta ymmärränkö oikein kun olen vähän huppelissa ,että sinulla on minunkin kuva ja toteutat fantasioitasi?heitin ihmetyksekseni.Tuire ei vastannut mitään hymyili vain.Täytyy myöntää että ajatus siitä kiihottaa ja olen imarretu kun olen Pirjollekin sanonut, että olisi kiva ees kerran kutitella sängyssä Tuirea. Juu kiihotuin siitä wapusta melkoisesti ja kun näin vielä viestin jonka lähetit Pirjolle mutta tuli eka minulle-se kolahti että joku mies haluaisi niin kovasti minua että pitikö tyydyttää minun kuva silmissä wappuna ja miestenhuoneessa-jokainen nainen tuollaista palvontaa sisimmässään haluaa vaikka me naiset sievistelläänkin ja olisin halunnut olla kattomassa kärpäsenä katossa sun wapun touhujas siellä!
Huh-huh!Niinpä näytin hänelle muutamia suosikkileffojani jotka olivat siveellistä juonellista ja tasokasta pornoa jossa aikuinen isomies ja nainen rakastelivat pitkän esileikin jälkeen saaden orgasmeja.
Tuire kysyi mikä minua eniten kiihoitti ja näytin omani kysyin hiljaa mistä hän kiihoittui eniten ja hän osoitti sormella näyttöä jossa mies tekee imemällä orgasmin pitkän esileikin jälkeen suullaan naiselle.Minä vastasi:"Aika sattumaa sillä luin juuri lehdestä,että naisten mukaan mies jos osaa voi tehdä nautinnollisimman orkun jos osaa käyttää sormiaan,kieltään ja suutaan ja yhdessä totesimme lukeneemme sen samasta iltapäivälehdestä.

Tuire humaltuessaan kysyi:"Miksi et pyydä minua istumaan syliisi katsomaan videoita kun tästä näkee niin huonosti tietokoneelle"?-Sanoin että tottahan toki voit tulla syliini istumaan ja niin hän nousi syliini otti niskastani kädellä kiinni ja kysyi mielipidettäni korkkareista jotka hänellä oli jalassaan-kehuin niitä upeiksi ja silittelin sääriä samalla näin miten Tuiren puseron läpi näkyi ohuessa paitapuserossa läpinäkyvät rintsikat ja nännit oli kovina.Katsoin niitä ja totesin taidat olla kiihottunut kun tissejäsi katsoo...?Hän vastasi hymyillen samalla mitalla:"Kyllä sulla jotain kovaa tuntuu kans hametta vasten".Siinä pornoleffoja katsoessamme silittelin Tuirea varovasti.Kävin yhä rohkeammaksi ja puristelin hiljaa rintoja pikkupeppua,,,hän oli kiihottunut ja katsoi vain tietokoneen näytöltä pitkää pornoleffaa.Varovasti avasin puseron napit yksitellen hänen vastustamattaan ja nostin pienet terhakkaat rinnat esille joista toista imin ja näykin hiljaa kielellä leikitellen ja toista puristelin hiljaa-Tuiren hengitys kävi epätasaiseksi ja pussailin häntä välillä niskaan ja puhalsin korvaan. Äkkiä hän nykäisi itsensä irti ja sanoi:"Tämä ei onnistu-sä oot Pirjonmies ja mitä se tykkäisi jos se tietäis mitä puuhataan ja mitä sä ajattelet musta"?-Kyllä se tietää,että himoitsen sinua ja varsinkin tuota pientä pyllyäsi:sanoin.
Se tuntui rauhoittavan Tuirea ja sain jatkaa hyväilyä hänen katsoessaan pornofilmiä näytöltä niinpä silittelin mustia verhottuja sääriä ja siirsin käteni hyväillen säären sisäpintaa nyt oli edettävä varovasti....olin jo hameen alla käteni kanssa kun Tuire taas riuhtausi itsensä irti ja hengästyneenä totesi:"Me ei voijja tehä sitä Pirjolle"!-mä en haluu.Minä totesin "entäs jos mulla on Pirjon lupa tähä yhteen kertaan"?-Taas Pirjo tuli hellästi syliini ja suuteli minua ja sanoi":Voit pitää minua hellästi hyvänä mutta ei sit muuta-rakastella ei!- Siis voinko mä tehdä sulle orkun???-Ihan miten vaan mutta rakastella ei se on varma!hän lausui jo periksiantaneena.Ilmeisesti hän luuli että vain sormin hyväilen ja hän saa siitä tyydytyksen.Yllätten nostin hänet hellästi syliini ja kannoin keittiön pöydälle laskin hänet varovasti ja aloin hieroa ja puristella rintoja.Nostin hametta ylös mutta se oli liian kireä niinpä pyysin Tuirea kääntymään ja sain hänen vetskarinsa auki ja hameen pois.Kysyin koska sua on viimeksi suudeltu-kunnolla?Hän tajusi vihjeeni ja pienet kädet peitti pimpsan...avasin oman vetskarini ja paisuneen kaluni ympärille vein hellästi Tuiren käden ...hän avasi silmänsä ja katsoi sini-punaista kaluani ilmeisesti näky kiihoitti häntä koska hän hyväili sitä.
Minä aloin silitellä Tuiren sääriä suutelin niitä sisäpuolelta ja kun pääsin sukanrajaan kutittelin varovasti kielellä hiljaa helliä suudelmilla näykkien ja hieroin hiljaa vatsan ympäriltä ja suukottelin pitsitangojen läpi pimpsaa...kun suutelin aistin pimpsan olevan tosi kostea.Hiljaa vein käteni kummallekin puolen tangoja ja riisuin pois,sitten jatkoin suudelmilla näykkimistä ja kielellä kutittelin kun aloin lähestyä pimpsaa pyysin Tuirea rentoutumaan ja sulkemaan silmänsä -levitin sääret varovasti kuin perhosensiipiä levälleen ja sitten nostin sääret harteilleni-halusin nähdä millainen pikkupepun pimpsa Tuirella on ja voi että lähes karvaton pimpsa-huulineen oli tarjolla ja pussailin häntä pakaroihin ja kiusoittelin pussailemalla ja hyväilemällä pimpsan vierestä varoen koskemasta itse pimpsaa-Tuire kiemurteli jo eli hän arvasi mitä tuleman pitää tosi upea pimpsa rakasteltavaksi-mutta olenhan herrasmies jos en saa lupaa en rakastella tuota naista vaikka kuinka tekis mieli siihen työntyä-ehkä joku toinen kerta?Niin kutittelin kielellä pimpsaa ympäriltä ja sormella aloin hyväillä ylös-alas hellästi pimpsaa kun kieli oli mukana ja pussailuni Tuire kiermurteli ja puoliääneen voihki:"Mutta naijja ei vaikka kuinka tekis mieli kalua nyt"!-Kysyin oliko hänellä hieromasauvaa ja se löyty oitis puhtaana kaapista-vein sen hänen käteensä ja työnsin sen pimpsaan hän alkoi heti hyväillä ja veteli kaluani toisella kädellä että olin laueta tuo purppuranpunaiset huulet tois sexikkyyttä lisää ja samalla kun häntä hieroin sauvalla hyväilin häntä kielellä ees taas pyörittäen kieltä ja hangaten ylös ja alas...olin jo aivan sekaisin ja ajattelin etten halua jäädä ilman omaa orkkua-niinpä kannoin Tuiren sänkyyn kävin pesemässä jäykän kaluni ja kun tulin näky oli upea kuin Playboyn-lehdestä kaunis nainen ja hän oli vaihtanut hiukka isompaan sauvaan varsinkin sauvanterska oli isohko ...Tuire ilmoitti että tälläisellä hyväilen itseäni kun on oikea fiilis ja olen nähnyt oikean miehen-taa saa mut syttymään ja laukeemaan...Minä kysyin oletko haaveillut tuon kanssa että minä tulisin ja olisin tuon paikalla?-Arvaa vaan montako kertaa...hän voihki.
Tartuin hieromasauvaan ja sanoin jospa minä vähä autan sitten työnsin ison terskan pää pimpsan huulille ja pyörittelin sitä hiljaa sisään ja ulos mutten syvälle ja noin parikymmenen kerran jälkeen syvälle pohjaan asti niinkuin olin itsekin käyttänyt kyrpääni ja harmittelin Tuirelle ettei minulla ole erektiorengasta jolloin hän näkisi koko komeuteni ja mistä jää paitsi.Kävin itse selälleen sänkyyn ja käänsin hellästi Tuiren 69-asentoon nautin näkemästäni pieni peppu ja täyteläiset siistit huulet kuin teinitytöllä,tarjosin kalua hellästi Tuiren suuhun mutta hän oli niin kiimassa ettei jaksanut keskittyä vaan parin taivaallisen imutuksen jälkeen hän pyysi saada lisää ja oikein loppuhuipennuksen -vedin hänen hieromasauvansa pois ja nuolin ja kierrätin kieltä ja taas huulilla kieltä pyörittäen ja sitten jäykkä karhea kieli niin pitkälle kuin yltää ja samaleikki sormilla hellästi-pimpsassa hän nautti ja pyöritti pakaroitaan jotta imuttelu ja kieli osui oikeaan kohtaan.Nyt maistui jo kiltille tytölle kyrpäkin kuten hän alkoi sitä rivosti nimitellä -olen laueta hänen suuhunsa pelkistä puitteista mutta hukutin naamani hänen pyynnöstään hänen pilluunsä tiukka peppu tarjosi ihania puristeltavia pakaroita käsille.Vielä Tuire sai sanoillaan soperrettua:"Et sitten laukea suuhuni"!-Herrasmiesmäisenä pidin lupaukseni ja saimme yhtä aikaa orgasmit ehdin varoittaa ennen siemensyöksyä ja spermaa lensi hänen naamalleen ja asusteisiinsa.Lepäilimme hieman raukeana ja pyysi anteeksi ettei ollut imuttanut loppuun asti koska hän halusi nähdä kaluni nimenomaan laukeavan jotta voisi nauttia näkemästään jatkossa.Vielä hän tiedusteli voisinko kertoa nyt fantasiani häntä kohtaan...kerroin sen olevan helppoa...laitan sut polvilleen takapuoli pystyyn niin että näet rakastelun peilistä,laitan erektiorenkaan peniksen juureen että siitä tulee pitkä ja terskasta paksu ja sitten levitän huuliasi niin että saan terskan sisään etuhuulille vetelen vain terskaa ees taas muutamia kertoja ja kun alat pyörittää peppuasi otan pakaroistasi kiinni ja panen sua pohjaan kunnolla ja taas samoja toistoja uudestaan kyllä siinä tyttö ku tyttö laukeaa... Ja näistähän ei huudella aikuiset immeiset-lupasimme
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.