Mä olen useesti ottanut mun serkulta suihin ja hän minulta. Olimme silloin 10-13:n ikäisiä. Olemme yrittäneet panna toisiamme pyllyyn, mutta eihän se silloin ennen murrosikää mennyt. Siskoni kanssa olen nussinnut 12 vuoden ikäisenä. Vähän kaduttaa noi teot!

Olin parhaan kaverini (poika) kanssa huoneessani, kun hän kysyi, että "Runkataanko?" Vastasin siihen, että "No, vaikka". (Siis ei mitään kimppakivaa, vaan ihan omia vehkeitämme hyväilimme). Mä en saanut siinä tilanteessa orgasmia, vaikka oli kaiken maailman pornolehtiä siinä edessä ja varmaankin vartin yritin saada orgasmia, mutta ei tullut. Näköjään johtui siitä, kun kaveri runkkasi vieressä ja aina välillä katseli minun touhuja. Hän kyllä sai orgasmin.

Sisko puoleni, joka on todella kuuma pakkaus, hilluu joskus stringit päällä kodissamme ja vaihtaa vaatteensa yleensä ovi auki. Aina "vahingossa" katson sinnepäin, kun hän vaihtaa vaatteita, ja illalla aina fantasioin näkemästäni ja tyydytän itseäni häntä mietiskellen.
Joskus vielä kysyn häntä sänkyyn, kun tulee puolisammuneena kotiin yöllä. En häpeä sitä ollenkaan, koska hän ei ole minulle mitään sukua! Olen ihan HETERO!
- mies, 15

Kyllä olen runkannut ystävieni kanssa. Olimme 18-vuotiaina juhannusta viettämässä eräällä mökillä. Illalla kun menimme saunaan, joku keksi, että pidetään mulkunmittauskilpailu ja sen jälkeen voittaja runkkaa kaikkien kolmen nähden ja siemensyöksyn pituus mitataan sitten. Se meni kuitenkin yleiseksi runkkaukseksi ja tyttöystävämmekin tulivat katselemaan. Sitten tytöt yllyttivät, että runkatkaa toisianne myös ja niin teimme. Se oli aika kiihottavaa. Kaikilta lensi spermat pitkin lattiaa ja tytöt taputtivat ja ilakoitsivat. Jälkeenpäin puhuimme asiasta huvittuneena ja kaikki tunnustivat, että olihan kokemus. Myös eräs tytöistä vuosia myöhemmin sanoi, että muistaa tämän runkkauksen koko elämänsä. Myöhemmin ei ole ollut ystävän kanssa runkaamisesta fantasioita.
- mies, 60Yllätin 1,5 vuotta nuoremman veljeni runkkaamasta sohvaltaan ja katsomasta jotain telkusta. Olin menossa vissiin hakemaan jotain kirjaa veljeni huoneesta, mutta järkytyin siitä näystä niin paljon, että painuin takaisin omaa huoneeseeni enkä ole sen koommin mennyt koputtamatta pikkuveikan huoneeseen. Veljelläni oli silloin onneksi peitto päällä, kun minä tulin sisään, mutta silti!
- nainen, 15

Kerran olin kummitätini luona yökylässä. Yöllä klo 23-24 maissa olin menossa vessaan. Kun lähestyin vessan ovea, joka sattui olemaan tätini makuuhuoneen vieressä, kuulin makkarista voihketta. Ovi oli rakosellaan, joten työnsin varovasti ovea auki ja näin, kun tätini makasi alasti sängyssä ja työnsi tekopenistä pilluunsa. Ajattelin, että pitäisikö rohkeasti astua sisään ja kysyä pillua. Olin silloin 16 vuotta ja neitsyt. En kuitenkaan uskaltanut. Rupesin varovasti runkkaamaan itseäni siinä oviaukossa. Heitin mällit lattialle ja lähdin pois, ettei täti huomaisi.

Aamulla kuselle mennessäni näin, kun tätini pyyhki rätillä makkarinsa oven edustaa. Varmasti tiesi, mitä lattialla oli. Aamupalalle mennessäni tätini kysyi minulta, että nukuinko hyvin ja virnisti päälle. Punastuin saman tien. Änkytin vain takaisin, että nukuin hyvin, joo.
- mies, 21

Olin aika nuori, kun meillä oli yötä joku tuntematon kulkija, vanhempi mieshenkilö. Yöllä heräsin siihen, että hän hiveli minun jäykkää munaani ja veteli sitä hiljaa edestakaisin. Jonkun aikaa vedeltyään hän otti kaluni suuhunsa ja imi sitä ahnaasti. Se tuntui ihan mukavalta unelta. En ollut ihan varma, oliko se unta vai totta. Aamulla peti oli märkä. Kai hän oli vetänyt nesteet sänkyyn. Mies oli hävinnyt aamulla omille teilleen.
- mies, 45

Olimme silloisen avovaimoni kanssa ottaneet hieman kuppia ja minä sitten tietysti vähän enemmän. =) Torkahdin olohuoneen sohvalle. Kuulin keittiöstä melko äänekästä huohotusta. Hiivin lähemmäs ja oma rakkaani makasi seljällään pumpaten vittuaan talouspaperirullapidikkeellä. Hän huomasi minut, muttei kyennyt lopettamaan orkun juuri tullessa. Ja kai viinallakin oli osuutta asiaan. Jälkeenpäin nälvin hieman asiasta ja siitäkös tuli sanomista...
- mies, 42

Tämä ei varsinaisesti liity itsetyydytykseen, mutta sain lapsena elinikäiset traumat, kun yllätin vanhempani rakastelemasta keskellä yötä. Mulla ja veljellä oli yhteinen huone ja ovi oli silleen auki, että huoneesta näkyi lähes suoraan vanhempien makkariin. Havahduin sattumalta ja kuinkas ollakaan, näin äidin ja isän ähkimässä peiton alla. Olin tosi hämmentynyt ja ehkä järkyttynytkin, mutta tiesin kyllä, mitä oli tekeillä.

Vähän päästä äiti meni käymään vessassa ja hänen olemuksensa näytti jotenkin oudolta. Olin niin kuin nukkuisin ja pian sitten nukahdinkin uudelleen ja jatkoin uniani. Mutta mitä tästä opimme? Älkää, hyvät vanhemmat, jättäkö ovia auki, ettei lapsenne näe touhujanne! ;)
- nainen, 28

Yllätin serkkutyttöni, kun hän oli meillä yötä. Ei ollut vuodepaikkoja enempää ja hän nukkui vieressäni. Olimme kumpikin noin 13-vuotiaita. Olin jo melkein nukahtanut, kun ihmettelin, mitä hän puuhasi kädellään. Olin myös jotenkin kiihottunut. Hän kertoi hyväilevänsä pimppiään ja kysyi, että kokeilenko. Kosketin hänen pimppiään aika lyhyen aikaa ja hän sai orkun...

Sitten serkkutyttö teki tietty saman mun ehta pikku pimpille. Eipä ole muuten koskaan tuntunut niin hyvälle, kun hän sormellaan teki orkut mulle. Leikimme koko kesän pimpeillämme. Ihanaa oli.
- nainen, 36

Olisiko tästä vuosi, kun heräsin kahdeksan aikoihin aamulla ja lähdin etsiskelemään muita perheenjäseniä. En nähnyt ketään, kunnes kuulin ääniä suihkusta päin. Avasin suihkun oven, mutten huomannut ketään. Sitten katsoin saunaan, missä vanhemmat olivat juuri aloittelemassa sessiota. He näkivät minut ja tuijotin siinä vähän aikaa että joo. Painuin huoneeseeni ja olin että juu, I dont wanna know.
- mies, 18

Ollessani taas kerran uimahallissa menin uinnin jälkeen saunaan. Siellä oli noin 30-vuotias mies, joka runkkasi täysillä, kun astuin ovesta yllättäen sisään. Hän oli yksin siellä ja säikähti tuloani. Menin kaikessa rauhassa lauteille ja kysyin, heitänkö löylyä vai jatkatko runkkaamisesi loppuun. Mies ei puhunut mitään, mutta yllätyksekseni alkoi jatkaa runkkaamistaan. Kullini nousi myös hieman, jolloin mies sanoi, mikset sinäkin runkkaisi, on kiihottavaa runkata kimpassa. Silloin minulla alkoi seistä kunnolla enkä voinut muuta kuin myös runkata, eikä mennyt kauaa, kun miehen kova kyrpä lennätti mällit minua kohti. Minun kova kyrpäni vaati vielä minuutin pari ennen kuin ruiski spermat miestä kohti.
- mies, 61

Tulimme baarista meille ja kaveri jäi nukkumaan parisänkyymme. Aamulla herätessäni ihmettelin, miksi sänky heiluu. Kaverihan siinä runkkaili vieressä, mutta lopetti heti, kun käännyin oikeinpäin. Toinen kerta oli se, kun kaverini kanssa kävimme saunassa. Kävin keittiössä ja takaisin tullessani kaverillani oli puoliseisokki päällä. Ehkä joskus pääsisi yhdessä.
- mies, 25

Asuin vielä kotona yhdessä äitini kanssa. Olin silloin siinä 16-vuotias. Pelasin lentopalloa poikajoukkueessa ja minun piti lauantaipelin jälkeen jäädä kaverini luo yöksi, mutta heillä oli vähän ongelmia yllätysvieraiden kanssa, niin meninkin kotiin päivää aikaisemmin.

Alakerran eteisessä kengät potkittuani kiipesin yläkertaan ja jäykistyin paikalleni kuullessani äidin makkarista aika kovaäänistä valitusta. Ensin luulin, että mutsilla oli joku hätä, mutta sitten taas kuulin surinaa ja arvasin hänen hoitavan itseään dildolla. Hiivin ovelle ja siinä äiti vuoteellaan veti itseään valittaen ja voivottaen. Minulta putosi housut nilkkaan ja aloin runkata näyn edessä. Vain muutaman vedon jälkeen mällit lensivät ovenpieleen, samalla kun mutsin selkä nousi luokille ja hän vaipui valittaen ja huokaisten pieneen kyyryasentoon kyljelleen puristellen jalkojaan surisevan dildon ympärille. Minä taas nostin housuni ylös ja silloin mutsi näki minut. Livahdin huoneeseeni, minne hän jonkun ajan kuluttua arkaillen tuli.

Keskustelimme avoimesti asiasta ja ihmisen tarpeesta. Hän sanoi tietävänsä minun omasta itsetyydytyksestä ja sanoi sen olevan tarpeellista jokaiselle silloin tällöin. Emme asiasta enää jutelleet, mutta olin itse avoimempi. En enää peitellyt lehtiäni tai videoita ja joskus huomasin äitinikin käyttäneen niitä.
- mies, 56

Tämä tapahtui toistakymmentä vuotta sitten. Poikani oli noin 14 vuotta. En varsinaisesti nähnyt, mutta arvasin, mitä huoneessaan teki. Kävi sen jälkeen pyykkikorilla ja vei alkkarinsa sinne. Kävin noin tunnin päästä tarkistamassa. Olipa siellä alkkareissa tosi iso spermalasti tullut. Meinasi kiihottaa itseänikin. Olen kouluaikana noin samanikäisenä runkkaillut luokkakaverin kanssa.
- mies, 47

Joo, olen. Kun olin miespuolisen serkun luona noin vuosi sitten kesällä, vanhempamme olivat menneet käymään kaupassa ja sanoivat, että menisi nelisen tuntia. No puoli tuntia heti kun he olivat lähteneet, serkkuni meni huoneeseensa tietokoneelleen. Kun ovessa ei ollut lukkoa, kuulin, kuinka hän alkoi huohottaa omassa huoneessaan. Ajattelin mennä katsomaan, mitä hän puuhaili siellä ja näin, kuinka hän vatkoi ja hiveli villisti persreikäänsä. Siinä kun olin aikani katsellut villiä menoa, alkoihan tietty minullakin jo seistä ja mieleeni tuli kaikenlaisia ajatuksia, että voisin mennä ja pyytää, että pääsisinkö mukaan, mutta en ainakaan heti uskaltanut mennä ja odottelin hetken.

Kun kuulin, että serkkuni hengitys alkoi nopeutua, rohkaisin mieleni ja menin sisään. Näyttelin, että olisin ollut yllättynyt hänen puuhistaan. Tietenkin hän oli häpeissään siitä ja näin tietokoneelta, että hän ei ollutkaan sellaisilla sivuilla kuin ajattelin, vaan katsoi alastomia miehiä kalu ojossa ja hänellä oli tyynyn alla minusta alastonkuva, jonka oli ottanut hänen siskonsa kanssa, kun olimme olleet uimassa mökillä.

Kun olimme siinä olleet jo hetken, katsoin kelloani ja sanoin, että olisi vielä kolmisen tuntia aikaa ennen kuin vanhempiemme olisi määrä tulla. Kun serkkuni katsoi minua häpeissään, ehdotin, että runkkaisimme yhdessä ja niin aloimmekin runkata ja näinkin, kuinka serkkuni nautti runkata minua. Kun olimme pääsemässä orgasmiin, sanoimme yhteen ääneen, että mulla tulee kohta ja hymyilimme.

Kun aloin tuntea, kuinka spermani alkoi tulla, ehdotin, että ottaisimme toisiltamme suihin niin, että voisimme vetää spermamme toistemme suuhun ja niin myös teimmekin. Se oli taivaallista. Olimme molemmat kalut suussa ja kun olimme laukoneet toistemme suuhun ja nielleet, nousimme istumaan toistemme viereen ja katsoimme toisiamme ja hymyilimme.

Ennen kuin serkkuni kerkesi sanomaan mitään, hän huomasi, että kaluni ei ollutkaan laskenut. Myös hänen kalunsa oli täydessä latingissa, joten ehdotin, että voisimme kokeilla vähän muunlaista menetelmää ja vinkkasin silmälläni hänelle. Nähtävästi hän tajusi sen ja otti heti housunsa pois ja asettui sängylleen selälleen makaamaan ja nosti jalkansa niin, että hänen polvensa osuivat hänen olkapäihinsä ja hänen rasvattu, märkä perseenreikänsä oli valmis käsittelyyn. Tietenkin olin itsekin riisunut omat housuni ja paitani pois eli olin kokonaan alasti ja kaluni oli vain entistäkin kovempana.

Kun menin serkkuni reiän päälle, sanoin: "Mä työnnyn nyt ja lataan sut täyteen mun miehistä mehua". Siinä samaisessa hetkessä työnnyin hänen sisäänsä. Se oli aivan ihanaa. Tunsin, kuinka hän alkoi vedellä itseään ja ajattelin kiihdyttää tahtia ja laukoa mahdollisimman nopeasti hänet täyteen spermaa, ja niin teinkin melkein heti. Kun olin työntynyt, laukaisin noin kahden minuutin pitkän suihkutuksen hänen reikäänsä.

Nousimme ja menimme suihkuun ja vielä sielläkin jatkoimme niin, että oli minun vuoroni olla saajana. Tuntui ihanalta, kun serkkuni työntyi sisääni ja laukesi samalla. Huohotimme noin kolme minuuttia ja erotuimme siitä pukemaan ja menimme katsomaan elokuvaa niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kuitenkin serkkuni halusi vielä kerran ottaa suihin minulta ja annoinkin, vaikka tiesin, että vanhempamme tulisivat kohta kotiin, mutta ajatus kiihotti minua niin, että annoin hänen nuolla ja lopulta niellä spermani jälleen.

Huomasimme, että vanhempamme olivat juuri tulleet ja ajatelleet yllättää meidät elokuvalla, mutta toisin kävi. Serkullani oli kaluni suussansa ja minä lauoin hänen suuhunsa koko sen pitkän ajan. Teimme sitä vielä yölläkin lisää.
- mies, 20

Kerran tyttöpuolinen kaverini oli meillä kylässä ja satuin avaamaan lukitsemattomen vessan oven, missä hän hieroi pimppiään. Kysyin, että tarvitseeko hän apua ja vastaus oli myöntävä. Nuolin hänen pimppiään pitkään.
- nainen, 21

Reilut kymmenen vuotta sitten olimme menneet vaimon kanssa eräänä iltana nukkumaan. En oikein saanut heti unta, mutta vaimoni kai luuli minun jo nukkuvan. Aloin kuulla vaimoni puolelta hiljaisia, tukahdutettuja ääniä. Aluksi en ollut ihan varma, mistä oli kysymys, mutta kyllä se melko pian sitten selvisi. Vaimoni oli päättänyt hiukan pitää hyvänä itseään. Hän ei pitänyt mitään kiirettä, nautti hommastaan ainakin ynähdyksistä ja huokailuista päätellen todella paljon. Tilanne kiihotti minua ja pelkäsin koko ajan vaimoni kuulevan kiihtyneen hengitykseni ja sydämenlyöntini äänet. Onneksi ei kuullut. Sain seurata homman loppuun saakka. Kaksi kertaa hän laukesi nautinnollisesti ja rupesi sen jälkeen nukkumaan.

Minulle tuollaisen tapahtuman seuraaminen aivan vierestä kuin aitiopaikalta oli sen verran kiihottavaa, että tuli valtava halu rakastella. Niinpä odotin hetken aikaa ja aloin sitten varovasti kiehnätä vaimoni selkää vasten muka vasta heränneenä. Vaimoni oli tyydyttelyistään jo valmiiksi kostea ja minä kiihkon vallassa samasta syystä, joten siitä tulikin sitten varsinainen tulivuorirakastelu! Kyllä sen jälkeen nukutti... Vaimo vain ihmetteli aamulla, kuinka olin sillä tavalla kesken unien herännyt rakastelemaan (niin kuin muinoin nuorena). Sanoin vain jotain epämääräistä yllättävistä haluista. Myöhemmin tosin kerroin hänelle todellisen syyn ja vaimo oli ensin hiukan nolona, mutta nauroi sitten hyväntahtoisesti ja ymmärsi kiihkoni sanoen itsekin olleensa jotenkin erityisen kiihottunut nukkumaan mennessään ja halunneensa tyydyttää itsensä.

Keskustelemme vaimoni kanssa asioista suht avoimesti, myös masturboinnista ja olen toisinaan toivonut häneltä uusintaa tästä vuosientakaisesta jutusta. Joko nukun nykyisin liian sikeästi tai sitten vaimoni on tullut hiukan varovaisemmaksi, mutta en ole onnistunut kokemaan enää tällaista "salakuuntelua". Muuten kyllä saan toisinaan etuoikeuden seurata vaimoni masturbointia ja se on kivaa! ;o)
- mies, 42

Tämä tapahtui, kun olin 16 v. Mun veli on mua kaksi vuotta nuorempi. Meillä oli veljeni kanssa tapana nahistella leikillään jahtaamalla toisiamme, hakkasimme toisiamme aina tyynyillä ym. Kerran porukat olivat taas jossain tansseissa ja jostain taas nahistelimme veljeni kanssa. Oli meillä aina sillon tällöin nahistellessa osunut käsi toisen sukupuolielimen kohdalle, mutta nyt jutussa oli jotenkin enemmän virtaa. Broidi "koppasi" mut takaapäin ja minä pyristelin irti. En tosin tosissani vaan tarkoituksella mahdollisimman passiivisesti. Olimme just semmoisessa perseeseenvetoasennossa ihan tiiviisti. Veljeni puristi minua vatsani ympäri kiedotuilla käsillään itseään vasten. Tunsin takamuksessani, kuinka veljen kyrpä oli kovana. Se kiihotti ihan sikana.

Tein tahallaan kyykistyvän liikkeen, jolloin veljeni kädet "valahtivat rinnoilleni". Veljeni puristeli rintojani muutaman kerran, mutta irtautui kuitenkin ja teeskenteli taas, että "kyseessä oli silkka vahinko". Veljelläni oli aina tapana "hävitä vessaan" aina tämmöisen nahistelun jälkeen. Vessa oli saunan yhteydessä ja siinä oli liukuovi.

En ollut huomaavinaan broidin vessaanmenoa. Tiesin, että hän runkkasi siellä. Mun pimppi oli ihan märkä kiihotuksesta. Tiesin, että broidini oli haaveillut musta, mutta en ollut uskaltanut koskaan ehdotella mitään siinä pelossa, että olisin väärässä ja hän kertoisi porukoille. Nyt rohkaisin itseni ja riisuin vaatteet ja menin pelkän pyyhkeen verhoilemana muka suihkuun enkä muka tiennyt, että siellä oli ketään.

Sydän tykytti ihan mielettömästi, kun avasin liukuoven ja astuin saunan eteiseen. Veljeni oli silmät kiinni ja runkkasi penkillä ihan julmetun isoa, kovaa kyrpäänsä. Hän huomasi mut ja vallitsi hetken hiljaisuus. Mun sydän tykytti ihan sikana. Mä ajattelin, että nyt tai ei koskaan. Sain ääni vapisten sanottua, että onpas se iso. Yritin kehua sitä oikein innostuneella äänensävyllä. Kysyin, että saanko katsella. Veli ei saanut vieläkään sanaa suustaan, mutta jatkoi hitaasti kalunsa runkkaamista. Jännitti ihan sikana, mutta sain viimein kysyttyä ääni vapisten, että voisiko pikkuveli opettaa mua imemään kyrpää. Veljen posket rupesivat punottamaan kiihotuksesta. Syöksyin salamannopeasti kalun kimppuun ja imin minkä kerkesin.

Multa tippui pyyhe. Veljeni kävi kovakouraisesti tisseihin kiinni ja työnsi oikean käden etusormen mun liukkaaseen pimppiin. Mä kiihotuin ihan mielettömästi. Mua ei ole kukaan halunnut koskaan niin himokkaasti kuin oma veljeni. Sanoin: "Pane mua pilluun". Kiipesin saman tien veljen kovan kyrvän päälle. Meinasi taju lähteä, kun oman veljen iso kyrpä upposi liukkaaseen märkään pilluuni. Suutelin veljen korvaa ja kuiskasin: "Työnnä kyrpä syvälle. Pane isosiskoa, pane siskoa". Saman tien veljeni kyrpä rupesi sykkimään sisälläni. Tuntui, että kuumaa spermaa syöksyi kalusta isolla paineella. Se oli niin kiihottavaa, että laukesin samanaikaisesti. Orkku kesti molemmilla monta minuuttia.

Istuimme vielä veljen kyrpä pillussani kymmenen minuuttia. Tuntui niin kiihottavalta, kun oli oman veljen spermainen kalu pillussani. Veli rupesi imemään tissejäni. Naimme vielä kaksi kertaa peräkkäin. Siitä lähtien olemme naineet ainakin kerran viikossa. Nyt kun on poikaystäviä ollut ja mennyt, täytyy todeta, että seksi ei ole kenenkään kanssa läheskään yhtä kiihottavaa kuin oman veljen kanssa.
- nainen, 19

Joskus kun olin 13 vuotta, jossain kylpylän turkkilaisessa saunassa ihan lähellä mua joku noin 4-kymppinen mies runkkasi itseänsä. Luuli varmaan, ettei siellä kukaan näe. :P
- nainen, 17

Lapsuudesta muistan sellaisen, kun serkkuni (kolme vuotta vanhempi) jäi mökillämme aina saunaan, kun lähdin pois. Itse olin jotain 12 v. Kerran menin takaisin saunaan ja Teppo työsti itseään. Hän oli nolona ja lopetti saman tien. Myöhemmin painimme Tepon kanssa ja Teppo sanoi, että halusi nähdä, minkä kokoinen mulla on. Kieltäydyin, kun mulla seisoi ja hän yritti väkisin repiä housujani alas. Sanoin hänelle, että jos hän näyttää omansa, niin sitten käy. Teppo otti kovan kalunsa esille ja vetäisi eskaria pari kertaa ja mällit lensi mun naamalle. Nauroimme kummatkin.
- mies, 29

En ole kertaakaan. Olen aina halunnut yllättää siskoni kädeltä, mutta eivät taida harrastaa.
Siskot nukkuvat viereisessä huoneessa ja huoneiden välissä on seinä, joka yleensä on auki, että ilma vaihtuisi. Niin, iltaisin vedellessäni siskot voivat varmaan kuulla lätinän. Aluksi kun havahduin siihen, että he voivat kuulla, vähän ällötti, mutta nykyään en välitä.
- mies, 17

15-vuotias poikani makasi parivuoteellamme, kun tulin yllättäen kotiin. Hän oli pukeutunut vaimoni alusasuihin. Juuri kun aukaisin oven, häneltä lensi sperma. Tietenkin hän oli todella häpeissään. Rauhottui, kun kerroin, että ei siinä mitään vaarallista ole. Hän häpesi naisten asuja kai enemmän kuin itse runkkaamista.

Sitten poikani rauhottui ja jopa hymyili, kun kerroin itsekin kokeilleeni sisareni vaatteita nuorena. Kerroin asian illalla vaimolleni, joka kertoi silloin tienneensä pojan harrastuksista jo kauan. Ei halunnut minun tietävän, että pojastamme oli tulossa samanlainen alusasufetisti kuin itsekin olin. Vaimoni nimittäin tiesi omista jutuistani, sillä sisareni ja hän olivat hyviä ystäviä ja tietenkin oli kertonut vaimolleni nuoruuden jutuista.

Sovimme vaimon kanssa, että ei painosteta poikaa. Vaimo lupasi kysyä, jos poikamme todella haluaa asuja, niin saisi niitä sitten vaimoltani. Sen jälkeen huomasin, että poika piti varsin usein naisten alusasuja omiensa alla myös päivisin. Yhden kerran näin hänet täysin pukeutuneena hepeniin, siis sukat, pikkarit rintaliivit, jopa meikkikin. Kun katsoin kysyvästi, hän vain hymyili vastaan. On myönnettävä, että se lisäsi hiukan minunkin puketumisharrastusta, mutta tein sen aina yhdessä vaimoni kanssa.
- mies, 55

Vuosi sitten asuin opiskelija-asuntolassa kolmannessa kerroksessa, josta näin suoraan viereisen kerrostalon toisen kerroksen erääseen huoneistoon. Näin useamman kerran siinä asuvan nuorehkon miehen kävelevän alasti asunnossaan kalu jäykkänä tai runkkaavan. Katselimme joskus kämppiksemme kanssa yhdessä naapurin touhuja ja ihmettelimme miehen valtavan kokoista vehjettä. Ensimmäisillä kerroilla sitä oli mukava katsoa verhon raosta ja kiihottikin se. Epäilen kuitenkin, että mies teki sitä tahallaan verhot auki ja esitteli kaluaan. Myöhemmin jos satuin näkemään naapurin miehen alasti, niin vedin verhot kiinni.
- nainen, 19

Viime talvena olin Kanarialla lomailemassa ja makoilin aurinkoa ottaen kämppäni parvekkeella. Sitten kuulin pieniä ynähdyksiä naapurin parvekkeelta. Hiivin kurkistamaan aidan raosta toiselle puolelle. Näky, jonka koin, sai kullini pystyyn. Naapurissa asuvan perheen pikkutyttö siellä sormetti nättiä karvatonta pilluaan aivan alastomana. Siinä oli jotain todella herkkää. Tytöllä oli posket punaisina ja toinen käsi puristeli lähes olemattomia tisuja ja toisen käden sormet liikkuivat vilkkaasti karvattomalla pillulla.
- mies, 55

Olin suhteessa, joka ei oikein toiminut seksuaalisesti, sillä poikaystäväni ei oikein osannut kiihottaa minua fyysisesti, ja usein kävikin niin, että haluttomana kieltäydyin seksistä, mutta jäin katselemaan poikaystäväni runkkaamista ja usein kävi niin, että kiihotuin siitä todella paljon ja lopun arvaattekin.

Olen yllättänyt monta kumppaniani yöllä runkkaamasta. Ajatus siitä, että he yrittävät tehdä sitä minulta salaa, kiihottaa. Monesti peitto on vedetty pois yltäni ja he yrittävät tehdä sen mahdollisimman hiljaa, mutta patjan/peiton nykimät paljastavat toiminnan. Silloin katselen salaa ja ruokin seksuaalisia ajatuksiani. Joskus esitän, etten ole huomannut mitään, joskus esitän herääväni juuri tyypin orgasmin jälkeen ja haluavani seksiä ja masturboin itsekin. Erityisen kiihottavaa on, kun tiedän, että he yrittävät tehdä sen hiljaa, mutta silti pääsee pieniä voihkailuja, ainakin orkun hetkellä. Joskus miehet myös runkkaavat ja mumisevat unissaan, tällöin eivät orgasmiin asti. Sekin kiihottaa. Aika mysteeri nämä yölliset runkut, vaikka pannaan aina nukkumaanmennessä ja herättyä. :D
- nainen, 22

Kerran näin, kun isä veti käteen olohuoneen sohvalla ja katsoi pornoa. Se oli aika kiihottavaa ja meninkin omaan huoneeseeni sormettamaan. Siitä lähtien on tullut kyllä ajateltua monenlaista.
- nainen, 15

Muutama vuosi sitten menin asuntovaunustamme hakemaan jotain ja isäni tuttava, minua 15 vuotta vanhempi mies, oli nukkumassa siellä. Hänellä oli kalsarit polvissa ja kalu seisoi tosi julmasti ja hän hiplasi itseään unissaan. Poistuin hiljaa ja nolona, mutta silti se tilanne kiihotti. Varsinkin kun miehen kalu oli mielettömän kokoinen.
- nainen, 20

Mökillä pikkuveli nukkui vieressä. Yöllä tunsin, kuinka mun sormia aseteltiin jäykistyneen kullin ympärille. Se tuntui aika kiihottavalta. Puristelin muka unissani kättä ja mumisin ääneen. Sitten mua otettiin ranteesta kiinni ja minun kädellä alettiin vatkata. Paksu terska muljahteli kämmenessä. Pian sperma pulppusi käsille. Sitten muka heräsin ja käskin veljeni katsella, kun tyydytin itseäni. Oli irstaan kiimaista tehdä sitä pillu levällään veljen katsellessa. Veljenikin runkkasi itseään toisen kerran ja sai ennen minua ruiskauttamalla nilkoilleni.
- nainen, 16

Olen yllättänyt siskoni huoneestaan sormettamasta itseään. Siskoni on noin neljä vuotta minua vanhempi.
- mies, 18

En ole yllättänyt, mutta minut on yllättänyt siskoni, joka juoksi huoneeseeni sisään koputtamatta. Tyttöystäväni kanssa masturboin monesti.
- mies, 15

Yllätin isosiskoni sormettamisesta ja kysyin, että mitä sä oikeen teet? Hän oli ihan nolona ensin, mutta sitten hän neuvoi ja näytti mulle, mitä hän teki ja hän teki niin hyvää, että sain orkut. Ihanalta tuntui, kun hän hieroi mun klittaa. Me hyväilemme toistemme pimppejä aika usein vieläkin ja tuntuu hyvältä. Ja aina tulee orkku!
- nainen, 16

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia