Olin silloin noin 12 vuotta ja olin serkkuni luona yökylässä. Menimme sitten nukkumaan ja olin jo melkein nukahtanut, kun heräsin johonkin liikehdintään ja huomasin serkkuni sormettavan itseään. Kiihotuin siitä minäkin ja kysyin, että mitä sä teet. Leikin tyhmää. Hän sanoi, että tää on tosi ihanaa ja kysyi, että saako hän näyttää mulle. Mä suostuin ja hän hieroi mulle ekan ihanan orkun, minkä olen koskaan saanut ja mä tietty hänelle sitten myös sormetin orkut. Jatkamme silloin tällöin vieläkin. Ja on ihanaa.
- nainen, 22

Asuin siihen aikaan avoliitossa erään yh-äidin kanssa, joka oli sairaanhoitaja ja joutui olemaan välillä yön töissä. Hänen tyttärensä oli 12-vuotias. Aina kun hänen äitinsä oli yön töissä, tyttö jätti huoneensa oven auki ja runkkasi sängyllään. Ilmeisesti hän halusi minun näkevän touhunsa. No tulihan tuota aika monta kertaa katseltuakin. Minulla ei kuitenkaan alkanut kulli seistä katsellessani pienen tissittömän tytön runkkaavan karvatonta pilluaan. Uteliaisuus kai se oli, joka pisti välillä seuraamaan hänen touhujaan. Täytyy sanoa, että hänellä oli kyllä yllättävän monenlaisia runkkaustekniikoita hallussaan.
- mies, 45

Oltiin rippileirillä, kun vastakkaisen sängyn alapedistä alkoi kuulua kännykän napsuttelua ja läiskintää. Kaverihan se siellä tekemässä hommiaan.
- mies, 15

En, mutta tahtoisin. :D
- mies, 15

En ole yllättänyt ketään, mutta haluaisin yllättää siskoni "puuhissa".
- mies, 15

Puuautotiellä lenkkeillessäni tuli auto vastaan, jota ajoi ehkä juuri kortin saanut poika. Kyseli tietä, oli ajanut harhaan. Menin auton luo ja hänellä oli kartta edessään. Näyttäessäni kartasta paikan, jossa olimme, huomasin, että kartan alla sormen alapuolella oli kyrpä pystyssä. Poika näki, että huomasin ja veti kartan pois. Siinä se oli shortsit kintuissa ja mulkku sojotti edessä. En oikeastaan pelästynyt, vaan tuijotin. Sitten tämä aloitti tyydyttämään itseään minun katsellessa. Kohta hän laukesikin lyhyillä ruiskautuksilla. Hävisin paikalta nopeasti naama punaisena.
- nainen, 35

Yllätin isoveljeni. Aamulla olin menossa katsomaan, onko hän herännyt ja huomasin hänen runkkaavan. Tilanne oli aika nolo...
- nainen, 17

Olen yllättänyt kaverini runkkaamasta. Oltiin huonekavereita ja yöllä kun hän luuli mun nukkuvan, alkoi sormelle sitten. Siinä seurasin tilannetta hiljaa. Ei pahemmin alkanut tehdä mieli. Tuntenut tämän toisen lapsesta asti.
- nainen, 18

Heräsin eräänä yönä vessaan ja matkalla sinne näin pikkuvelven huoneessa valon palavan. Ajattelin sammuttaa valot, mutta jo oven raosta näin veljen alasti sängyllä kyrpä pystyssä, joka näytti ihan HK:n lenkiltä ja sika paksulta. Siinä hän katseli jotain pornokuvaa ja veteli hitaasti edestakaisin. En ennen ole nähnyt broidin kalua pystyssä, vaan olihan järkyttävän kokoinen! Oli kyllä kiihottavaa tirkistellä runkkaria livenä. Aloin hipeloimaan itseäni ja nostin yökkärin ylös. Housuja ei ollut alla. Vielä enemmän kiihotti ajatus, että jos veli olisi kääntänyt päätänsä, niin hän olisi nähnyt minut sormettamassa itseäni. Broidi veti jo nopeammin ja sitten häneltä lenti spermat kaulalle.
- nainen, 18

Kerran luennolla näin, kun vieressä istuva tyttö puristi kännykkää jalkovälissään ja keinutteli samalla itseään. Meni välillä melkein kaksinkerroin ja naama vain punoitti. Lienee ollut värinähälytys päällä!
- mies, 22

Ostin vaimolleni hienon sauvan, mut ei hän sitä osannut käyttää... Tässä joku aika sitten hänen kaverinsa oli meillä ja vaimoni esitteli sitä hänelle ja hän oli siitä tosi kiinostunut. Kun kävin aamuyöstä pissalla ja drinksuilla (vähän varkain), niin kuulin soman surinan ja näin sen tosi käytössä ja piti auttaa vähän itseänikin, mutta kukaan ei huomannut, mitä tapahtui...
- mies, 43

Isoveljeni olen nähnyt joskus runkkaamassa, mutta enpä ole sitä erityisemmin noteerannut mitenkään.

Kaverini kanssa istuttiin kerran puistossa, kun pusikosta ilmestyi vanha ukko, joka runkkasi shortsien välistä! Eipä kiihottanut tämä näkymä! Kun pappa oli tulossa parin metrin etäisyydelle, lähdimme aika nopeasti lipettiin. Itsensä paljastelija. Yök.

Poikaystävän näkeminen runkkaamassa on ihanaa. Voisin laueta itse pelkästä ajatuksesta... :)
- nainen, 18

Ollessani lomalla etelässä näin jonkun miehen runkkailevan parvekkeen alla. Hän selvästi näki minun ottavan aurinkoa bikineissäni. Hän jatkoi touhujaan ja kiikaroikin välillä parvekkeille. Seurasin, kun en osannut muutakaan. Sessioita kesti noin puoli tuntia, jonka aikana hän laukesi ja söi omaa spermaansa. Aika irvokasta, mutta samalla jotenkin alitajuisesti kiihottavaa, kun sattui olemaan vielä sangen hyvinvarustettu yksilö.
- nainen, 20

Olen yllättänyt nykyisen isäpuoleni tekemästä sitä itselleen. Äitini oli töissä, koska hän on hoitoalalla ja myös yötyössä. Oli perjantai ja varmaan faija-puoli ajatteli, etten tulisi niin aikaisin kotiin, koska tapanani oli olla myöhään ulkona. Tulin kuitenkin ja ajattelin tulla hiljaa, etten herätä faija-puolta. Ihmettelin, kun ei kuulunut kuorsaamista, vaan valo paloi kodinhoitohuoneessamme. Uteliaana menin katsomaan ja yllätyksekseni huomasin hänen olevan kodinhoitohuoneessa likavaatekorilla ja kädessään minun likaiset pikkuhousuni, mitä piteli suullaan ja nenällään. Hän veteli todella kovalla vauhdilla ja ei huomannut minua, että näin hänet. En ole puhunut äidille asiasta enkä myöskään hänelle. Minusta se oli hiukan nolo tilanne, kun ajattelee 46-vuotiaan isäpuolen oman 17-vuotiaan tytärpuolen pikku stringejä haistelemassa ja maistelemassa.
- nainen, 17

Kerran kaverin kanssa pelattiin peliä ja hän sit alkoi näyttelemään, kun hänellä stondasi. Myöhemmin saunassa siinä sitten runkkailimme. Runkkasimme toistemme munia... Se kiihotti ja oli ihanaa. Kaveri oli vuotta nuorempi.
- mies, 16

Veljeni olen nähnyt monesti runkkaavan. Hän on mua vanhempi ja meillä on sama huone. Yleensä minä simahdan ensin ja veli vasta myöhemmin. Hän yleensä on tietsikalla pitkään. Monesti on käynyt niin, että hän luulee, että mä olen jo unessa.

Olen seurannut tilannetta sen jälkeen, kun kerran näin hänen runkkaavan sängyssään. Silloinkin hän luuli, että mä nukuin. Hän oli tietsikallaan ja katsoi aina välillä, että mä nukun. Enpäs vaan nukkunutkaan, vaan teeskentelin. Todistaakseni, että muka nukuin käänsin itseäni kyljelleni ja kun minulla on yleensä vain paita päällä ja sekin on melkein ylhäällä, annoin hänen nähdä sukuelimeni. Se kaiketi vahvisti hänelle, että mä tosiaan olin unessa. Eihän sitä valveilla vilautella. Sitten alkoi tapahtumaan. Koneelle ilmaantui kuvia, housut otti pois ja alkoi hiplaaminen. Seisokki oli valtaisa ja mä näin kaiken.

Sitä ihmettelin, oli siinä tyttöjenkin kuvia, mutta alastomia poikia yleensä kalu pystyssä. Meidän huoneessa on peili. Veli nousi ylös ja haki sen peilin seinältä ja lattoi sen tuolin nojalle niin, että hän näki itsensä runkkaamassa. Ja melkein heti lensi.

Ei tämä tähän vielä lopu. Nyt viime aikoina kun mäkin vetelen, teen sen niin, että veli nukkuu ja mä runkkaan. Olen ihan varma, että veli saattaa katsella. Tuntuu ainakin siltä. Tai sitten vaan epäilen samaa, kun itse tirkistelin. Koskaan ei ole ollut puhetta mistään.
- mies, 16

Yllätin vuosi sitten silloisen poikaystäväni runkkaamasta. Kaiken lisäksi hän vetäisi mällinsä lopuksi sukkaan! Pillu kuivui vuodeksi.
- nainen, 17

Näin kun sisko, 16, runkkaili olohuoneen sohvalla. Hän sit sanoi, että voin liittyä mukaan ja mä tietysti sit menin mukaan. :) Nykyään runkkaillaan yhdessä lähes päivittäin.
- mies, 15

Kesäisin nukun veljeni, 13, kanssa pienessä aitassa. Viime kesänä veli tuli nukkumaan myöhään ja luuli minun nukkuvan jo. Katsoin luomien raosta, kun hän riisui vaatteitaan aivan kasvojeni edessä selin minuun. Sitten hän kääntyi minuun päin ja laski hitaasti myöskin pikkupöksyt. Kikkeli paksuni ja kääntyi pystyyn älyttömän isona. Sit hän alkoi vetelemään käteen. Olisiko mennyt puoli minsaa, kun hän astui taaksepäin ja ruiskautti nesteet lattialle rättimatolle. Itsellä sydän hakkasi ihan simona ja taisin kostuakin siinä.
- nainen, 15

Kun olin 13-vuotias, niin usein yläasteelta kotiin tullessani yksi ylempiluokkalainen poika oli runkulla kotitalonsa autotallissa. Talli sattui olemaan ihan koulureittini varrella ja siinä hän veteli hanskaan keskellä huonetta ovet selkosen selällään lähes joka päivä. Alkoi ketuttamaan sellainen pervoilu ja päätin kiertää kyseisen paikan kauempaa. :(
- mies, 26

Kyllä olen yllättänyt. Eräänä iltana ennalta mitään sopimatta menin kaverini luokse ja havaitsin epämääräistä toimintaa olohuoneen ikkunasta. No joo, siinähän se ystävä "masturboi" ja samalla hänen koiransa nuoli palleja, jotka oli sivelty lihakastikkeella. (Kastike selvisi myöhemmin.) Hetken siinä ihmeteltyäni rohkaisin itseni ja päätin kysäistä mukaan pääsyn mahdollisuutta. Myöntävän vastauksen saatuani hyppäsin leikkiin mukaan ja annoin aisani kaverini käsittelyyn stimuloiden itse samalla ahnaasti persereikääni. Myöhemmin sessiota muistellessani herättää se minussa vieläkin ristiriitaisia tunteita.
- mies, 23


Minä, kaverini ja hänen tyttöystävänsä nukuimme patjoilla lattialla. Makasin patjallani toisin päin kuin he, eli pääni oli heidän jalkopäänsä puolella. Yöllä heräsin kesken unien (mahdollisesti päälle jäänyt valo häiritsi?) ja näin edessäni kaverin tyttöystävän alastoman takapuolen (ja asennostani johtuen siis vielä takaapäin, eli eteeni avautui sangen kohtuullinen money shot -näkymä). Harvoin on ottanut eteen niin voimallisesti ja harvoin on saanut niin hyvät orkut kuin silloin. Pimu taisi tosin herätä jossakin kohtaa ehkä turhan riehakkaasta runkkaussessiotani, sillä kun olin saanut homman finaaliin, edessäni paistatteleva herkkupeppu siirtyi aika määrätietoisen oloisesti turvaan peiton alle. ;D

Eli tuo "ilman että hän on huomannut sitä"-ehto ei tässä varsinaisesti täyty, mutta tarkoitukseni kyllä oli, ettei kukaan huomaisi, joten kai tämä menettelee.
- mies, 26

Joskus olen runkannut siskoni huoneessa yöllä hänen nukkuessaan. Se on erittäin kiihottavaa. Menin yleensä aika lähelle hänen kasvojaan. Ajattelin aina, että mitä jos hän heräisi, mutta niin ei ikinä käynyt. Aamupalalla oli kiva katsella runkkauksistani tietämätöntä siskoani. Se kiihotti yleensä niin paljon, että piti mennä runkkaamaan. Joskus tiesin siskoni menevän suihkuun ja menin sitä ennen itse saunaan piiloon. Siskoni kun tuli suihkuun, minä katselin häntä saunan tummennetun ikkunan läpi ja runkkasin. Se oli jotain aivan mahtavaa. Olin itse silloin 13 ja siskoni 15.
- mies, 20

Kun vaimo ei anna, niin olen usein masturboinut, kun vaimo nukkuu vieressä. Pelko, että vaimo herää ja yllättää, kiihottaa niin paljon, että vaikka yleensä tarvitsen rekvisiittaa (videoita, apuvälineitä) masturboidessani, niin nyt en tarvitse mitään. Spermat päästän vatsalleni. Hieron spermat tasaisesti koko vatsalleni ja annan kuivua. Sen jälkeen tulee uni aika mukavasti eikä tarvitse nousta sängystä koko session aikana, ei tarvitse paperia, liukuvoidetta jne.
- mies, 35

Olen runkannut peiton alla, kun kaveri pelasi tietokoneella Fablea. Kaveri katsoi melkoisen useasti minuun päin kysyäkseen neuvoa pelissä, olinhan päässyt sen läpi useasti. Kiinni en kuitenkään jäänyt.
- mies, 15

Olen pari kertaa runkannut tätini sohvalla, kun tätini hieroi minua. Tätini kiihottaa minua suunnattomasti. Toisella kerralla hän huomasikin, kun runkkasin ja säikähdin, kun hänen kätensä kosketti kovaa moloani, jolloin laukesin heti. Siitä emme ole puhuneet sittemmin. No siitä on vasta päivä. Se tapahtui eilen, elokuun 3.
- mies, 15

Pari vuotta sitten olimme perheeni kanssa kesälomareissussa. Nukuin veljeni kanssa kerrossängyssä vaunussa. Veljeni nukkui ylemmässä pedissä ja minä alemmassa, vanhempani nukkuivat toisessa päässä vaunua. Kun heräsin aamulla, aloin runkata. Ajattelin, ettei kukaan ollut hereillä. Hetken aikaa runkattuani olin laukeamaisillani, mutta juuri silloin isäni huusi, että voitko olla heiluttamatta tätä vaunua. Vedin äkkiä kullini piiloon peiton alle ja olin aivan hiljaa. Toivon mukaan he eivät tienneet, mitä tein saadessani vaunun heilumaan.
- mies, 15

Kerran mökillä kaveri alkoi hieroa jäykkää vehjettään unissaan mun persettä vasten. No ajattelin, että annetaan nyt pojalle ja vedin bokserit sivuun ja annoin sen nylkyttää unissaan mun pakaroitten väliin samalla kun runkkasin. Enkä edes jäänyt kiinni. ;D
- mies, 22

Meillä oli muutama kaveri yötä ja olimme vähän katsoneet elokuvia, missä oli todellakin paljon erotiikkaa ja sen sellaista. Oli aika mennä nukkumaan. En silloin vielä tiennyt salaisuutta kavereistani, joten toivotin hyvät yöt ja menin makaamaan omaan sänkyyni. Nukuin noin 20 minuuttia, kun kuulin hinkkauksen ääntä viereisestä huoneesta. Ajattelin käydä vilkaisemassa, mitä on oikein meneillään, että ollaankos sitä runkkaamassa, niin että voisi mennä kenties vaikkapa mukaankin, mutta huomasin, että epäilykseni olivat menneet hieman sivusuun.

Kun katsoin avaimenreiästä, niin kaverini harrastivat villiä suu- ja anaaliseksiä. Olin tietenkin kieli pitkällä, että liveä omassa kämpässä ja vielä seinän takana. No katselin siinä aikani ja ajattelin, että runkkaanpa aikani kuluksi ja niin teinkin. Kun huomasin, että minut oli kuultu, riensin takaisin omaan sänkyyni peiton alle. Kun kuulin, että joku istahti viereeni lattialle, katsoin peiton alta tirkistellen, kuka siinä olikaan. Kaverini olivat tulleet viereeni ja sanoivat kuiskaten, että he voivat viimeistellä työni loppuun ja virnistellen ottivat kunnon otteen peniksestäni ja alkoivat hinkata oikein kovaa ja varmuudella saivat, mitä halusivat.
- mies, 17

Naispuolisen serkun läsnäollessa. Nukuimme samassa huoneessa. Serkun vielä nukkuessa tuli vemputettua. Jälkeenpäin olen miettinyt, nukkuikohan se serkku vielä vai esittikö vain nukkuvaa.
- mies, 18

Mm. kaverin mutsin vieressä istuessa ja niin taitava olin, ettei hän huomannut mitään... Luulisin.
- mies, 19

En muistaakseni huoneessa, mutta teltassa makuupussissa. Vaikka sainkin tytöltä rukkaset, niin tilanne itsessään oli varsin jännittävä ja kiihottava. Ja nyt kun tarkemmin muistelen, myös omassa sängyssä tyttöystävän nukkuessa vieressä. Hiljaa vain peiton alla lyhyitä liikkeitä.
- mies, 32

Olin kaverini luona saunomassa. Lähdin jäähdyttelemään suihkuun ja aloin hyväillä itseäni ajatellen samalla saunassa alasti istuvaa kaveriani. Eipä mennyt kauaakaan, kun sain ihanat orkut. ;) Palasin muina miehinä saunaan kaverini tajuamatta mitään. Kannattaa kokeilla.
- nainen, 18

Olen tumputtanut sairaalassa muitten nukkuessa. Mietin samalla, että minua katsellaan kameroista ja he masturboivat samalla katsoessaan minua...
- mies, 18

Useita vuosia sitten riparilla. Olimme mökissä, jossa nukkui itseni lisäksi seitsemän muuta tyttöä. Kukaan ei edes osannut epäillä. Näin jälkikäteen kyllä hymyilyttää. xD
- nainen, 18

Teini-ikäisenä nukuin kaksi vuotta vanhemman siskoni kanssa samassa huoneessa. Runkkasin silloin hyvin usein myöhään illalla hänen nukahdettuaan. Luulen, ettei hän tiennyt tästä mitään. Minä puolestani nukuin "koiranunta" ja seurasin hänen touhujaan, sillä hänkin runkkasi ja luuli minun nukkuvan.
- mies, 60

Kun pikkuveljeni oli vielä aika nuori ja äiti luki sille iltasatua, minäkin makoilin vieressä seurana satua kuuntelemassa ja samalla sormetin itseäni. Pääsin kyllä orkkuun asti ja olin tyytyväinen. Itsekin olin silloin vielä aika nuori, niin orkut eivät olleet vielä niin suuria maanjäristyksiä kuin nyt nautin niistä. Niiden laatu näyttää vain paranevan ikävuosien myötä. Odotan kiinnostuneena kolmeakymppiä.
- nainen, 23

Olen runkannut usein. Kerran runkkasin, kun siskoni nukkui vieressäni. Hieroin samalla hänen muhkeaa persettään ja runkkasin. Usein myös hänen pikkuhousuhin, kun hän on ollut viereisessä huoneessa. On totta se, että kiinnijäämisen pelko kiihottaa.
- mies, 15

Juu, kaveri ollut yökylässä ja keskellä yötä heräsi ihan tajuton himo. Hoidin hommat ja kävin vessassa siistimässä. Myös runkannut hotellihuoneessa pornoa katsellen samalla, kun sisko nukkui vieressä. :D Toivottavasti nukkui...
- mies, 16

Olen masturboinut nuorena samassa huoneessa, missä isosiskoni nukkui. Tein sitä viikkottain parin vuoden ajan. Kiihotti ajatus, jos hän heräisi ja huomaisi.
- mies, 38

Siskoni kaveri nukkui samassa huoneessa. Hänellä oli sellainen avonainen ja ohut yöpaita. Rinnat näkyivät ja perse. Multa tuli melkein heti, kun sitä katsellessa tumputin.
- mies, 47

Tietysti – jos on ollut pakko! Teininä masturboin monesti pimeässä peiton alla, kun olimme reissussa ja yövyimme koko perhe samassa huoneessa. Enkä usko, että kukaan huomasi.

Kerran, joskus 14-15-vuotiaana runkkasin keskellä kirkasta päivää, kun otimme serkkutytön kanssa päiväunet. Kun heräsin, minulle tuli valtava halu vetää käteen. Avasin vetoketjun ja katselin nukkuvan serkkuni isoa persettä. Onneksi serkkutyttö ei herännyt kesken kaiken eikä kukaan tullut huoneeseen, mutta kieltämättä kiinnijäämisen riski kiihotti. Lopuksi laukesin taskusta löytyneelle talouspaperille.
- mies, 38

Useastikin. 9-vuotiaana luin sängyssä äitini vieressä 7 päivää -lehteä ja siinä oli joitain alastonkuvia. Siinä hinkkasin klitoristani. Ja olkoon toinen esimerkki se, kun joku aika sitten itsetyydytin sängylläni, kun isä katsoi samalla urheilua mun tv:stäni. Koskaan en ole kiinni jäänyt. Useasti olen myös nuorempana itsetyydyttänyt yökylässä kaverin vieressä, kun hän on nukkunut.
- nainen, 18

Vuosi sitten ollessani sukulaisten luona runkkasin sängyllä kolme vuotta vanhemman naispuolisen serkkuni nukkuessa vieressäni. Olimme yön nukkuneet samassa sängyssä. Annoin himolle vallan ja pistin menemään. Serkku ei luultavasti hoksannut mitään. (Toivottavasti serkkuni ei leikkinyt nukkuvansa.)
- mies, 17

Olen monestikin siskoni nukkuessa. Hän on alasti, niin siihen viereen aina vaan katselemaan ja runkkaamaan... Kerran meidän piti nukkua samassa sängyssä, niin runkkailin siinä aikani ja sitten tunsin lastin lähtevän liikkeelle. Sitä tuli ihan valtavasti. Rupesin katsomaan, että mihin se meni, niin se oli siskoni pepussa.
- mies, 16

Olin kaverilla ja eräs toinen naispuolinen kaverini oli nukahtanut samalle sohvalle, jolla istuin, kun katselimme elokuvaa. Elokuvan jälkeen muut lähtivät ja minä ja tyttö jäimme siihen. Hän nukkui yhä. Aloin kosketella hänen persettään, joka oli juuri sopivasti siinä sylissäni. Näpläsin myös hänen pilluaan farkkujen läpi. Aloin runkata hiljaa samalla ja heitin mällit tytön reidelle, josta kyllä siivosin sitten ne. En tiedä, huomasiko. Voisi kuvitella, että kyllä, koska hän hymyili ja päästi yhdessä vaiheessa pienen kiihotuksen äänen unissaan. :)
- mies, 16

Olen, parturin tuolissa katsellen peilistä parturin tissejä ja persettä...
- mies, 28

Olin 13- tai 14-vuotias ja olimme kylpylässä perheen kanssa. Nukuin samassa sängyssä äitini kanssa ja siinä tuli runkattua. Kerran kun olimme toisessa kylpylässä perheen kanssa, nukuin samassa sängyssä veljeni kanssa. Aloitin siinä, mutten saanut tehtyä loppuun. Menin vessaan hoitamaan hommat loppuun.
- mies, 15

Kerran koulussa äikän tunnilla oli tosi tylsää ja mulla oli löysä paita ja verskat, niin laitoin vaan sormet pimpille ja annoin mennä! Aika kiva orkku tuli ja sen jälkeen olen usein tehnyt sitä koulussa. :-) Toivon vaan, ettei kukaan ole nähnyt tai huomannut. Olisi tosi noloa!
- nainen, 19

Koulussa keskellä tuntia katselin luokan kauneinta muijaa, joka istui suoraan mun edessä. Että tuli silloin todella hyvä orgasmi ja kukaan ei huomannut sitä, vaikka tein sen.
- mies, 17

Kyllä sitä nuorempana, joskus 15-18-vuotiaana tuli runkattua monet kerrat, kun nukuin siskon huoneessa. Katselin siskoa, haistelin ja lainasin toisinaan pyykkikorista hänen pikkupöksyjään. Emännän työkaveria on tullut katseltua, haisteltua, maisteltua ja serkkutyttöä monet kerrat.
- mies, 52

Jep. Yöllä sängyssä eräiden muiden perheenjäsenten nukkuessa...
- nainen, 18

Olen. Kerran kun olimme kavereiden kanssa dokaamassa ja yksi muija ei saanut muualta yöpaikkaa kuin meiltä, niin sit mä tietenkin runkkasin ja katsoin sitä, kun se nukkui. Se oli niiiiin seksikäs. :) Eikä huomannut mitään. :)
- mies, 17

Useinkin. 11-12-vuotiaana, kun veli nukkui samassa huoneessa. Silloin kyhnytin usein. Yökylässä ja leireillä usein. Erityisesti makuupussi hieroo mukavasti. Kiinnijääminen kiihottaa suunnattomasti. Myös intissä vartiossa, kun muut nukkuivat samassa huoneistossa. Niin ja tietysti tyttöystävän vieressä nukkuessa. Jatkan harrastusta edelleen.
- mies, 34

Ollessani 16, masturboin siskoni tyttökaverin nukkuessa mun kanssa samassa huonessa senaikaisen tilanahtauden takia. Kyseinen tyttö kiihotti mua, kun hän nukkui alasti. En tiedä, kuuliko hän, mutta mulla oli kivaa.
- mies, 30

Junassa... Laitoin takin eteen ja yöjunassa tulin Helsingistä Ouluun. Vastapäätä oli noin kolmikymppinen nainen, ihan normaali, mutta jänniä virikkeitä antoi. Toki vakiopaikoissa; sängyssä toisen vieressäkin.
- mies, 22

Runkkasin samassa sängyssä, jossa äitini ja pikkusiskoni nukkuivat. Oli oikein kiihottavaa.
- nainen, 16

Joo, rippileirillä. Mökki oli täynnä kaikkia muitakin ja kun olin melko varma, että kaikki nukkuvat, vetelin kyljelläni peiton alla niin hiljaa kuin pystyin. Kiinnijäämisen pelko kiihottaa kivasti. ;D
- mies, 17

Joo, kerran kun kaverini oli nukkumassa, niin tyydytin samalla itseäni. Se jotenkin kiihotti.
- nainen, 16

Joskus teininä olin jossain sukulaisilla kylässä ja jouduin jakamaan vierashuoneen muiden kanssa. Itse olin sängyllä ja muut nukkuivat lattialla ja ainakin luulen, että kaikki nukkuivat eivätkä sitä huomanneet.
- mies, 21

Runkkasin olohuoneessa ollessani 12-vuotias samalla, kun katsoin tv:tä ja isäni oli viereisellä sohvalla. Minulla oli tietysti viltti päällä. Ei tainnut huomata...
- mies, 15

Olen useinkin... Oli veljen kanssa jaettu huone vielä teini-ikäisenä... Mummolassakin mummon vieressä ala-asteiässä.
- nainen, 21

Tottakai armeijassa, tuvassa, kun muut (kai) nukkuivat... Ihmeen hiljaa sen pystyykin tekemään!
- mies, 20

Olen. Itseasiassa huoneessa oli monia muita ja olin ollut noin viikon runkkaamatta. Paine oli suht kova alapäässä ja otin jonkun tyynyn eteen ja vetelin sen alla. :)
- mies, 17

Joo oon! Kaveri oli siellä huoneessa kans, vissiin nukkui. En oo kyllä varma.
- nainen, 16

Ex-tyttöystävän kanssa hänen kaverinsa luona kylässä ollessa masturboin vessassa haistellen kaverin pikkuhousuja pyykkikorista, kun tyttöystävä ja kaveri olivat seinän toisella puolella.
- mies, 20

Runkkaan usein, kun mieheni nukkuu. Kiihottavinta on runkata hiljaa siten, että mies ei herää. Kuvittelen rakastelevani jonkun kiihkeän univormuisen sotilaan tai poliisin kanssa. Myös skinit kiihottavat minua äärimmäisen paljon.
- nainen, 39

Joskus kauan sitten nukuimme serkkuni kanssa lattialla, ja runkkailin, kun serkkuni oli vielä hereillä. Hän kuuli touhuni äänet, mutta ei tiennyt, mitä tein.

Nukuin serkkuni luona yläsängyssä ja serkkuni oli alapuolella. Aamulla sitten huomasin, että serkultani oli peitto pois ja yöpaita oli noussut niin, että näin hänen kauniin peppunsa. Minkäs siinä sitten voi...

Olin serkkuni mökillä, ja luimme krjoja. Hän oli viereisessä sängyssä minuunpäin kyljellään. Hänen yöpaidassaan oli pieniä reikiä rintojen kohdalla ja yöpaita paljasti muutenkin kauniisti serkkuni muodot. Käännyin sängylläni hänestä poispäin ja aloin vetelemään. Välillä katsoin olan yli serkkuani ja jatkoin taas toimiani...

Kertaakaan en runkannut loppuun asti, sillä sen olisi joku varmasti huomannut, ellei huomannut muutenkin...
- mies, 15

Lukemattomia kertoja. Tyttöystävien / ex-tyttöystävien / kavereiden / kavereiden kavereiden / serkkutyttöjen nukkuessa. Kumi päälle ja hissukseen vatkaamaan. Todellista extreme-urheilua, kiinnijäämisen riski toimii mahtavana lisäpotkuna. Suosittelen kaikille. Tosin luulen, että kaikista ei ole tällaiseen.
Olin silloin noin 16-vuotias, kun jäin kiinni runkkaamisesta. Naapurin serkkutyttö, 15 v, oli tulossa meille saunaan. Heidän oma saunansa ja pesuhuoneensa oli remontissa. Hiivin hiljaa pesuhuoneen oven taakse ja raotin sen. Näin serkkuni suihkussa pesevän itseään. Tottakai siinä alkoi eteen ottaa. Eihän sitä siihen ikään ollut nähnyt nuorta alastonta tyttöä. Näin, kuinka serkkutyttöni pesi pyllyään ja tissejään. Pillun puolella käsi viipyi aika kauan ja myös suihku suunnattiin sinne. Vaistomaisesti olin ottanut pienen kullini esille ja runkkasin sitä.

Ovi taisi narahtaa hiukan isommalle ja serkkuni vilkaisi huomaten minut. Ensiksi kauhean yllättynyt ilme ja pieni kiljaisu. En edes tajunnut lähteä minnekään, vaan katsoin avoimesti. Ensimmäisenä serkkuni kerkesi sanomaan minulle, että enhän kertoisi kenellekään nähneeni hänen runkkaavan. "En kai sitä kerro, jos et sinäkään sano kenellekään, mitä minä tein." Annoimme molemminpuoliset lupaukset.

Katseeni oli koko ajan kiertänyt alastonta kroppaa ja nauttinut näkemästään, vaikka serkkuni olikin yrittänyt peitellä vähän.

Olin poislähdössä, kun rohkaistuneena pyysin saada katsella, kun serkkutyttöni peseytyi. Sain luvan. Serkkutyttö taisi oikein tahallaan näytellä ja peseskellä itseään. Otin taasen seisovan heppini ja jatkoin runkkaamista. Serkkuni oikein pysähtyi katsomaan, mitä tein. Näin kuinka hän laittoi kätensä pillulleen ja pyöritteli siellä sormeaan. Saman tien minulta lensi jo mälli. Näin myös serkkuni polvien notkahtavan ja vaikerruksen kuuluvan.

Sanoin serkulleni, että uusitaan joskus. Tilaisuutta ei ole vielä tullut, vaikka olen silloin tällöin muistuttanut. Vastauksena on aina ollut, että joskus kun tulee sopiva tilanne.
- mies, 39

Kerran olen jäänyt kiinni, kun olin 15 v. Tulin koulusta. Äiti jä isä eivät olleet tulleet vielä kotiin vaan vain minä ja pikkuveljeni, 12 v. Sanoin, että menen tekemään läksyni. Ovessani ei ollut lukkoa, mutta laitoin sen kiinni. Siinä sitten sormeilin minuutteja, kunnes pikkuveljeni tuli koputtamatta sisään kysymään apua läksyihin. Veljeni alkoi nauraa ja siinä sitten selitin, että kutitti jne. Veljeni sanoi, että tietää kyllä mitä tein ja sanoi, että itsekin oli tehnyt sitä. Sitten ei siitä kummemmin puhuttu.

Tämä taas kävi, kun olin 5 v: olin päiväkodissa ja silloin oli lelupäivä. Olin hoksannut itsetyydytyksen salat vähän aikaa ennen tätä ja olin innoissani siitä taidosta. Sitten yhtäkkiä teki mieli ja otin salaa yhden pojan Spiderman-lelu-ukkelin ja aloin sitten sen ukkelin päätä työntää vakoon. ;) Sen jälkeen vain palautin sen samalle paikalle eikä siinä sitten muuta.
- nainen, 20

Kerran ollessani siskoni kanssa kaksin kotona runkkasin huoneessani. Ovi oli raollaan ja siskoni astui huoneeseeni mitään ilmoittamatta. Itse olin silloin 13 ja siskoni 16. Tuli tunne, että joku oli huoneessa. Käännyin katsomaan ja huomasin siskoni. Kiihotuin aivan valtavasti, kun siskoni katseli pieni hymy huulillaan. Laukesin saman tien. Tärisin ja spermaa roiskui lattialle. Sen jälkeen menin aivan noloksi. Siskoni sanoi, että ei siinä mitään, se on aivan normaalia. Kyllä minäkin runkkaan.

Siskoni siirtyi sängylleni ja nosti lyhyen hameensa ylös. Ei pikkuhousuja. Siskoni alkoi hieroa pilluaan. Menin ihan viereen katsomaan. Näin ekan kerran pillun livenä. Tunne oli mahtava. Rupesin runkkaamaan itseäni uudestaan ja katselin samalla siskoni touhuja. Laukesin siskoni reidelle ja pian laukesi myös siskoni.

Yhdessä runkkausta teimme tämän jälkeen muutaman kerran. Yhdyntää emme ikinä harrastaneet, koska siskoni ei suostunut. Sain kokeilla kerran sormella hänen pilluaan. Emme ole noista asioista puhuneet keskenämme sen jälkeen mitään. Hyvää kesää kaikille!
- mies, 20

Kerran kun olin serkuilla yökylässä, olin runkkaamassa sohvalla ja serkkuni pelasi tietokonetta. Serkkuni tiesi, että runkkasin. Olin jo melkein saanut orkun, kun tätini tuli sisään. En saanut housujani kunnolla jalkaan ja tätini kyseli, että mitä hommasin. Siinä sitten serkun kanssa selitimme, että minua raavitti...
- mies, 15

Tänään jäin kiinni, kun vedin käteen. En ole oikeastaan aikaisemmin jäänyt kiinni. Olin kesätöissä rakennushommissa ja tauolla vetelin käteen. Näin ikkunasta, kun eräs tyttö tuli sisälle ja päätin jatkaa runkkaamista. Tyttö tuli huoneeseen, mutta lopetin kyllä, kun hän huomasi. Sen jälkeen olin vähän aikaa ihan outo olo. Oli kyllä tarkoitus, että kysyisin tyttöä runkkaamaan, mutta se jäi siihen. Sen jälkeen työt jatkuivat ihan normaalisti.
- mies, 18

Noin 75-vuotiaan tätini luona kylässä jätän kylpyhuoneen oven tahallani auki tai lukitsematta, tai mökillä kuistilla olen tyydyttänyt itseäni hänen nähdensä. Hän on kertonut nähneensä ja olemme puhuneet asiasta. Hän on pyytänyt saada katsoa, ja olen tyydyttänyt itseäni hänen nähden. Kiihottavaa...
- mies, 46

Olin viime kesänä runkkaamassa metsässä. Olin ihan alasti. Paikkana oli suuri puu ja kivi. Kaksi tyttöä näki minut. Yksi tyttö otti minun munista kiinni ja laukesin saman tien hänen käteensä. Kyllä mua HÄVETTI.
- mies, 15

Olimme yksissä bileissä, siellä oli 12 tyttöä ja kolme poikaa. Taisin olla just silloin 14 vuotta, juuri saanut mopon. (Ajoin ilman korttia.) Olin hieman kännissä ja olin lähdössä kotiin, mutta se tyttö, jonka luona me olimme, ei antanut lähteä, koska olin kännissä. "Voit jäädä meille yöks, tänne jää muitakin", hän sanoi. No, sitten jäin.

Yöllä kaikki olivat joko sammuneet tai lähteneet tai nukkumassa muuten vain. Runkkasin siinä sängyssä. Helvetti, että säikähdin, kun se muija, joka oli kieltänyt lähtemästä, oli mun vieressäni. "Älä pelkää, en mä kerro noille", hän sanoi ja otti munastani kiinni. Olin ihan ällistynyt. Sitten aloimme vähän leikkiä. Että oli kivaa!
- mies, 15

Nuorena, ennen tietokoneaikaa, ostelin ja pihistin Jallu- tai muita vastaavia seksilehtiä. Ei niissä mitään suoraan näytetty, mutta kyllä mieli kiihottui kuitenkin valtavasti. Minulla oli silloin tällöin tapana käydä talomme vintillä runkkaamassa. Siellä oli nimittäin pyykinkuivausnarut käytävillä ja siellä roikkui myös usein kauniita naisten alusasuja. Otin jotkut ja runkkasin niihin.

Kotona en vielä uskaltanut lainata äidin asuja, mutta joskus sisareni puuvillapöksyjä. Sitten huomasin, että äidin vaatekaappiin alkoi ilmestyä upeampia nailonisia asuja ja erilaisia liivejä. Niitä sitten lainailin yksin ollessani. Kerran kuulin, kun äiti kähisi sisarelleni, että sen ei tarvitse koskea hänen asuihinsa. Minä olin hiljaa, sillä sisar oli varmasti syytön.

Aloin haaveilla seksikkäästä äidistäni ja usein järjestin "läheltä piti -juttuja".

Sitten kerran isä oli työmatkalla ja sisareni partioleirillä. Otin äidin pikkarit, sukkanauhaliivit ja rintsikat. Saumasukat vedin todella huolellisesti suoraan. Runkkailin pitkän aikaa huoneessani, enkä tajunnut ajankulua. Olin ihan purkautumispisteessä voihkien ja vatkaten kulliani vimmatusti. Olin kyljelläni ja ajatukseni oli, että lasken spermat pyyhkeelle, jonka olin asettanut viereeni aikaisemmin sitä varten. Silmät kiinni ähkyin ja sitten tuli. Se tuntui niin ihanalta, kun koko alapää sykki ja sain orgasmin sykäyksittäin ja vaivuin huokaisten vuoteelle. Silloin näin äitini seisovan ovella! Hänen ilmeensä oli hiukan hämmästynyt, mutta minä halusin kuolla! Yritin vetää jotain peitokseni, mutta olihan hän jo nähnyt minut.

"Voi pikku kultaa", sanoi äiti. "Älä suotta pelkää, tämä jää meidän väliseksi asiaksi", hän jatkoi ja aloin pikkuhiljaa toipua todellisuuteen.

Keskustelimme äidin kanssa myöhemmin asiasta ja äitini antoi minulle yhdet pikkarinsa, vanhat sukkanauhaliivit ja sukat. Myöhemmin sain rintsikatkin. Lupasin äidille, että pitäisin kaikki visusti lukkojen takana. Aina kun vain sain mahdollisuuden, pukeuduin niihin ja runkkasin. Kun muutin kotoa, äitini antoi minulle kassillisen asuja mukaan!

Vieläkin vetelen joskus äitiäni muistellen, kun ajattelen: "Entäpä jos...?"
- mies, 57

Joskus 14-vuotiaana runkkasin huoneessani, kun 12-vuotias siskoni tuli lainaamaan jotain mun huoneesta. No näkihän siskoni mitä tein. Hetken olimme hiljaa, mutta sitten siskoni kysyi, saisiko koittaa mun munaa. Kiihotuin ajatuksesta ja annoin siskoni hipelöidä kyrpääni. Siskoni riisui housunsa ja sain koittaa hänen pilluaan. Se oli lähes karvaton. Kitkerät kiimanesteet valui ja sain nuolla niitä. Runkkasimme toisemme mahtaviin orgasmeihin. Siitä alkoi meidän salainen runkkaussuhde ja myöhemmin pari kertaa nussimmekin.
- mies, 27

Olin 13 v. ja olin tätini vessassa runkkaamassa. Ovi oli jäänyt vahingossa auki. Lukko oli punaisella, mutta se ei ollut mennyt kiinni eli se oli rakosellaan. Siinä runkatessani siirsin katseen peiliin ja näin, että tätini katseli ovenraosta. Täti veti päänsä pois ja lähti pois. Kiihotuin aivan valtavasti ja hetken päästä sain ihanan orkun. Spermaa tuli vähän, mutta olo oli taivaallinen. Hieman hävetti lähteä vessasta, kun en tiennyt, mitä tätini ajatteli.

Tätiä ei näkynyt missään. Sitten kuulin hiljaista voihketta hänen makuuhuoneestaan. Ovi oli raollaan. Kurkkasin varovasti sisään. Tätini seisoi sängyn vieressä toinen jalka sängyn reunalla ja hieroi pilluaan. Kuulin litinää. Munani alkoi seistä uudelleen. Otin sen käteen ja rupesin hiljaa runkkaamaan. Yhtäkkiä tätini katsoi ovelle ja näki minut. Hän pyysi minut huoneeseen.

Menin tätini vierelle ja hän otti minua kädestä kiinni ja ohjasi sen vittunsa päälle. Pimppi oli aivan märkä, tuntui kuin hän olisi pissannut kädelleni. Tuoksu oli huumaava. Tätini otti pienen kullini käteensä ja alkoi runkata. Runkkasimme toisiamme. Tätini alkoi huohottaa kiivaasti ja sanoi "Nyt tulee". Hetkessä pillusta alkoi valua lisää kirkasta nestettä ja minulta tuli tippa spermaa tätini kädelle. Tätini otti tipan suuhunsa. Otin limaisen käden pillun päältä ja maistoin limaa. Aika kitkerää. Tätini meni suihkuun mitään sanomatta ja minä pesin käteni keittiön kraanan alla ja lähdin kotia kohti. Illalla sain tekstiviestin tädiltäni: "Kiitos".
- mies, 15

Menin tädin luokse ulkorakennukseen runkkailemaan ja jätin vielä kulkuneuvoni näkyville, jotta hän tietäisi, että olen siellä, eli tarkoitukseni oli jäädä kiinni. Yhtäkkiä tätini tuli ulos ja meni hakemaan halkoja samassa rakennuksessa olevasta katoksesta. Tiesin, että hän tulisi varmasti katsomaan mitä tien ja niinhän siinä sitten kävi, että halot otettuaan hän paukkasi sisään, kun olin housut alaslaskettuna runkkaamassa tuolilla istuen, johon oli suora näköyhteys jo ovelta. Tätini luuli, että olin ottamassa insuliinia, mutta huomasi, että minulla oli housut nilkoissa ja muna kädessä ja käsi heilui edestakaisin. Minä nautin kiinnijäämisestä, koska vihdoinkin joku näki pienen 12-senttisen kyrpäni, mutta tätiä runkkaamiseni vaivasi kovasti, ja hänen mielestään sitä ei saa tehdä. Siinä sitten istuin housut kintuissa ja kyrpä kädessä, kun täti selitti jotain, mitä en muista. Sitten tätini käski laittaa housut jalkaan ja tulla sisälle, ja arvasin jo, että hän saarnaisi vielä jotain ja niinhän siinä kävi. Kun olin jo lähdössä pois, tätini sanoi, että olin varmaan tehnyt sitä samaa myös sisällä ja näytti valkoista tahraa sohvatyynyssä. Pakkohan se oli myöntää, että olin kerran käynyt naimassa sohvatyynyä ja olin lauennut ihan varoittamatta sohvalle. Kaiken lisäksi mälliä oli tullut ihan sairaasti. Ikinä ei ennen ollut tullut niin paljon kuin silloin.
- mies, 17

Olin koulussa yläasteella liikunnantunnilla viimeisenä suihkussa. Minulla alkoi jöpöttää ja tietenkin ajattelin hoitaa homman nopeammin. Ja tietenkin kaunis liikunnanopettajatyttö paukahti selän taakse ja kysyi, onko kivaa ja lähti nauraen pois. Olin todella nolona. :/
- mies, 17

Viime kesänä olimme anopin kesämökillä saunomassa ja viikonloppua viettämässä. Laitoin saunaa lämpeämään ja otin olusen terassilla, anoppi ja emäntäni ottivat aurinkoa laiturilla. Emäntäni kysyi, toisinko lisää siideriä ja aurinkorasvaa mökistä, joka on rannasta 100 metrin päässä.Lähdin hakemaan ja siiderit löysin jääkaapista, mutta rasvaa en sitten mistään. Kaikkien reput olivat yhdessä makkarissa ja menin katsomaan sieltä. Hetken etsittyäni huomasin anopin repun olevan auki ja sen sivutaskussa "putkimalliset" kalsarit. Nostin ylös ja huokaisin, käyttääkö anoppi stringejä. Nuuhkaisin ja huomasin hajun olevan sieltä itsestään. Kaluni nousi seisomaan ja kaivoin sen sortsien lahkeesta ja aloin runkata. Kuulin makkarin oven narauksen ja helvetti, anoppi seisoi takanani ja minä kulli kovana anopin stringit kädessä. Helvetti, että nolotti, mutta sain puhuttua asiani, ettei hän kertoisi kenellekään mitään tästä erehdyksestä!
- mies, 29

Kerran noin kaksi vuotta sitten menin runkkaamaan vessaan. Menin istumaan pöntölle ja laitoin lehden auki jalkojeni juureen. Kun olin runkannut noin kymmenen minuuttia, siskoni avasi vessan oven. Onneksi oli paita munan päällä, koska ei siskoni kai huomannut yhtään mitään, kun vain pikaisesti avasi ja sulki oven. Kyllä se vähän säikäytti. :D
- mies, 16

Jäin kiinni vielä kotona asuessa mutsille. Olin silloin 18. Olin omassa huoneessa ja tietämättäni äiti oli mennyt pihahommiin. Siinä sitten peilin edessä seisten masturboin kalu juhlakunnossa. Aikani hanskatessa satuin katsomaan ikkunasta ja kuinka ollakaan äiti katseli toimiani siinä ikkunan takana ja ties kuinka kauan oli ollut siinä. Alkuun nolotti aika kovasti, mutta samaan aikaan oudosti tuntui kielletyn kiihottavalle, kun jäi teosta kiinni äipälle.

Tämän jälkeen asiasta ei puhuttu, mutta huomasin, että faijan ja siskon sekä veljen ollessa poissa kotoa jatkoin innokkaammin masturbointia, jotta jäisin tahallaan kiinni. Kun "jäin kiinni", suoritin asian loppuun saakka mällit lentäen. Huomasin, että myös äiti kulki vapaammin ja esim. suihkusta tullessaan näin monesti alasti levittelevän iholleen rasvaa, hivelevän itseään yms. tietäen minun katsovan.

Näin jälkikäteen tekisi mieli, että joskus vielä masturboisimme toisiamme. ; ) Pitäisi vain uskaltaa tehdä aloite...
- mies, 27

Olen monta kertaa jo meinannut jäädä kiinni. Mulla on semmoinen pervo tapa, että aina kun on joku uusi työmaa, mun on pakko "merkata" se. Kerran olin Hesan keskustassa yhdessä työmaalla kellarissa touhulla. Heitin mällini seinään, ja ei kun samassa mun mestari tuli sinne kellariin. Katsoi märkää länttiä seinässä ja sanoi, että miten joku voi tällaista tehdä. "En tiedä", vastasin. Seuraavaan tiliin mulle oli tullut pari ylimääräistä tuntia. En tiedä miksi.

Kerran olin uimahallissa höyrysaunassa. Siellä on mukava vatkata. Ajan runkattuani 19 cm:n melaani sain toimituksen suoritettua loppuun, niin takanurkasta alkaa kuulua yskintää ja sen jälkeen kahden nuoren miehen naurua. Äkkiä pihalle ja uimaan ilman suihkua, etteivät ne saa tietää kuka runkkasi, ajattelin. Uin altaassa ja altaan reunalla oli kaksi noin 16-vuotiasta jätkää, jotka katsoivat mua ja hymyilivät.

Kaverini sain kiinni itse teossa. Olin 13 ja kaverini 11. Kysyin kerran Miroa ja hänen isänsä sanoi, että "Se on tuolla rannalla saunassa". Lähdin kävelemään rannalle ja ajattelin säikäyttää kaverini saunasta, mutta hän olikin kädellä. Hänellä oli jo paljon karvoja ja oli muutenkin kehittyneempi kuin minä. Silloin ekaa kertaa näin spermaa.
- mies, 29

Kerran vain, kun äitee tuli kylppäriin ja just laukesin. Sit äiti vain lähti pois.
- mies, 15

Tämä on noloin tapa jäädä kiinni runkulta. Välillä meinaan olla "pilvessä", mutta ei siitä enempää. No runkkailin huoneessani pilvessä ja ilmeisesti nukahdin tuolille mulkku kädessä ja aamulla kun heräsin, mutsi oli käynyt piilottamassa mulkun, kaiketi siksi jos sattuu vieraita tulemaan.
- mies, 15

Vuosia sitten olin metsässä runkkaamassa ja kyrpä seisoi komeasti. Olin niin kiihottunut, etten huomannut, kun eräs vanhempi rouva oli katsellut hommiani jo pitkään, kunnes huomasin hänet. Hän sanoi "Jatka vaan, poika" ja minä jatkoin loppuun, kunnes mälli lensi tosi pitkän kaaren. Rouva tokaisi "Olipa hyvä esitys!" Olin silloin 26-vuotias.
- mies, 60

Olin noin 18 vuotta ja asuin silloin vielä kotona. Olin yksin, kun vanhemmat olivat muualla ja sisko kaverinsa luona. Tuli kuitenkin ennen aikojaan takaisin. Olin lukenut miestenlehtiä jo muutaman vuoden ja yhdessä numerossa eräs dokkari kiinnosti ja siinä puhuttiin siitä, miten miehetkin ovat kokeilleet kaikkia "leikkikaluja" sänkyjutuissa naisten kanssa. Tiesin siskoni hieromasauvasta. Kokeilin sitä varovasti takalistooni ja se tuntui todella taivaalliselta, kun se oli sellainen suriseva sauva. Siskoni tietysti ryntäsi huoneeseen ja jäi katsomaan suu auki touhujani. Työntelin sauvaa edestakaisin sisään ja ulos tasaiseen tahtiin ja samalla runkkasin jo silloin suurta vehjettäni ja sisko katsoi hommani loppuun. Ei suuttunut ja lupasi olla kertomatta kenellekään. Sanoi vain, että "Muista pestä se sauva sitten, kun olet valmis". Olin punainen ja häpesin. Jatkossa sisko runkkasi kaluani aina, kun olimme kahden kotona. Kiva kokemus sekin.
- mies, 31

Olin viettämässä perjantai-iltaa kaverini luona ja joimme olutta ja tietenkin pelasimme juoma-peliä. Kaverit alkoivat olla aika humalassa jo. Porukat alkoivat pikkuhiljaa olla sammumispisteessä ja minua panetti kovasti. Kun kaverit, seitsemän tyttöä ja kuusi poikaa, olivat sammuneet, päätin alkaa runkata tietokoneen ääressä. Laitoin pornot pyörimään ja ajattelin, ettei kukaan tulisi huoneeseen. Olin täydessä touhussa melkein hillot jo kädessä, kun joku tarttui palleistani kiinni. Yksi muija oli sammunut tietokonepöydän alle ja havahtuessaan seurannut varmasti touhujani minun huomaamatta mitään, kunnes hän tarttui palleistani kiinni. Siitä vasta alkoikin kovat touhut. Sekstattiin koko yö muiden ollessa nukkumassa. :D
- mies, 16

Tässä taannoin, noin kaksi vuotta sitten, ollessani sukulaisten luona kylässä kaikki paitsi minä lähtivät käymään kaupassa. Tai ainakin niin minä luulin. Kun sitten nousi himo ja aloin runkata katsellen samalla pornosivuja netistä, sattukin nolo tapaus. Serkkuni, minua noin viisi vuotta vanhempi, ryntäsi huoneeseen koputtamatta ja yllätti minut luonnollisesti "itse teosta". Serkku siinä katsoi vähän aikaa ja lähti sitten huoneesta pois. Minä nolona pistin vehkeen housuihin. Enpä sinä päivänä enää viitsinyt sanoa serkulle sanaakaan...
- mies, 17

Kerran bussissa istuin takaoven edessä ja oli hirveä himo. Siinä otin lekkerin esille ja aloin vempata. Sitten yhtäkkiä säikähdyksenomaisesti katsoin taakseni, jolloin oli nuori, ehkä 16-vuotias tyttö jäämässä pois pysäkillä. Hän näki toimitukseni. Siinä hän vinkkasi ja sanoi, että tule tähän pysäkille klo 18:00 tänään. Nykyään hän on minun tyttöystäväni. :)
- mies, 17

En tietääkseni ole paljastunut koskaan, vaikka muutaman kerran se on ollut lähellä, ja pari muutakin juttua. Nykyään koetan aina muistaa laittaa verhot kiinni tms. Ensimmäisessä kerroksessa en haluaisi asua just sen vuoksi, että joku sattuisi näkemään ehkä.
- mies, 24

Jäin kiinni, kun olin runkaamassa koneella. Yhtäkkiä ovi avautui ja äiti marssi sisään ja tietysti laukesin samaan aikaan. Se oli maailman noloin tilanne!
- mies, 16

Olin illalla omassa sängyssäni jo täysissä puuhissa, kun kuulin oven avautuvan. Pysyin samassa asennossa, mutta en liikkunut. Se oli vain pikkuveljeni, joka toivotti hyvät yöt. Olen monet kerrat meinannut jäädä kiinni tuossa tilanteessa, mutta en ole vielä kertaakaan. Eka kerta oli 5-vuotiaana, kun runkutin kissapehmolelua vasten. =)
- nainen, 15

Olimme olleet dokaamassa kaverin kanssa ja sitten joskus kolmen jälkeen palailimme kämpille. Safkailimme siinä jotain ja menimme olkkarin sohville katsomaan tv:tä. Kaveri sit rupesi kuorsaamaan ja ajattelin siinä pikaisesti vetäistä DVD:n pyörimään. Ääni pois ja tumputtamaan. Muutaman minuutin jälkeen kaveri sit heräsi, mutta ei hän ollut moksiskaan ja aloitti itsekin vetelemään...
- mies, 24

Olin nukkumassa ja hieroin pilluani ja tuntui tosi hyvältä. Serkkuni tuli ja yllätti minut itse teossa. Tosin hieroin hänen pilluaan ja hän minun koko yön ja pari seuravaa kuukautta. Ihanaa...
- nainen, 18

Mä olin kerran mennyt naisten vessaan kirjastossa ja olin jättänyt sen oven auki ihan tahalleen, että jäisin kiinni, koska se, että mä tiesin, että jossain vaiheessa jäisin kiinni, kiihotti mua aivan sairaasti. Siinä sit vetelin käteen ja kun olin tehnyt sitä jonkun aikaa, sinne tulikin joku ja huomasi mut täydessä työssä. Aluksi se jäi vain katsomaan, mitä mä tein, mutta sit se lähti ja mä jatkoin sen loppuun. Kun olin lopettanut, mulle tuli kauhea olo siitä, että mitä jos sille naiselle jäi kauheat traumat siitä, että olin siellä, mutta sit lopuksi kummiskin se oli ollut niin ihana kokemus, että en ajatellut sitä enää myöhemmin samana päivänä vaan olin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan.
- mies, 22

Olin silloin noin 15-vuotias ja olin polkupyöräilemässä maalta kaupunkiin. Mulla oli farkkushortsit jalassa ja ne alkoivat sopivasti hieroa mun elintä ihan kunnolla. Se maantienpätkä oli aika hiljainen liikenteeltään, niinpä sitä tuli aloitettua touhuilemaan. Muna kädessä, täystouhu päällä. Katsoin koko ajan, ettei kummastakaan suunnasta tuliis ketään.

Touhu oli just parhaimmillaan, kun mun selän takaa kuului: "Tekeeks hyvää?" Mun selkäni takana oli joku kinttupolku, jota pitkin tämä mies oli ollut juoksemassa. Se mies katsoi mun sepalukseen päin ja sanoi, että "Onpa tosi kiima, kun pitää tässä tien varressa runkata. No onpahan sitä itselläkin joskus ollut kiima."

Mä yritin änkyttää jotain, mutta se äijä vain nauroi ja lähti taas juoksemaan. Tilanne tuntui niin kiihottavalta, että mä jatkoin taas. Sit kun mulla lensi, niin taas se äijä oli tullut mun selän taa ja sanoi, että "Et sit lopettanut."

"En", mä sanoin ihan nolona ja hyppäsin pyörän selkään ja poljin äkkiä pois.
- mies, 33

Asuin muutama vuosi sitten yksiössä kolmannessa kerroksessa ja runkkasin sängylläni maaten. Kun sitten homman hoidettuani, alasti mällit mahalla nousin ylös, niin järkytys oli kova, kun puolentoista metrin päässä ikkunan takana oli remonttimies nosturin korissa ikkunalaudan kimpussa. Hän oli varmasti nähnyt, koska katsoi korostuneesti muualle, ettei vahingossakaan katsoisi päin. Pakenin nolona suihkuun, missä odotin, kunnes nosturi häipyi.
- mies, 28

Intissä jäin kiinni ja en jäänyt. Meillä ei ollut mitään mahdollisuutta vetää käteen ja pelkäsin, että tulee yöllä tahdosta riippumaton siemensyöksy ja niin siinä sitten kävikin.

Kun intissä oli oltu vähän yli toista viikoa, heräsin yöllä siihen, että siemensyöksy oli tulossa ja ruiskin yöpuvun housut märäksi. Pelkäsin, että aamulla muut huomaavat märät tahrat enkä uskaltanut nukkua lainkaan herätykseen asti. Kun kuulin ryhmänjohtajien liikkuvan käytävällä muutamaa minuuttia ennen herätystä, nousin ja menin kaapille ja vaihdoin nopeasti vaatteita. Hämmästyin, kun huomasin, ettei runkkupuvun housuissa näkynyt tahroja, vaikka ne olivat käteen vielä märännihkeät. Ajattelin, että intti on tehnyt sellaiset housut, joissa mälli ei näy.

Kahden päivän kuluttua tumputin niin, että odotin puolisen tuntia hiljaisuuden jälkeen, käännyin selälleni, vedin jalat koukkuun ja kiristin peittoa, niin ettei käden liikettä voinut huomata peiton kohoilusta. Sitten runkkasin niin, että housut olivat ylhäällä ja siemenneste tuli mahalle ja housuihin. Näin tein useana iltana. Joskus kulli alkoi jo temppuilla iltatoimien aikana, mutta en usko, että kukaan huomasi.

Meidän tuvassa oli kymmenen kaveria ja yksi sanoi sotkussa, että sen yläpunkan kaveri vetää käteen joka yö. Minä olin hiljaa. Kuuntelin aika kauhuissani, kuinka he suunnittelivat sille ansan. Lähinnä ovea, alapunkalla nukkuva kaveri sanoi olevansa valmiina, kun se alapunkan jätkä huutaa valot. Hän sitten odotti, kun yläpunkka alkoi tutista ja odotti riittävän kauan ja huusi, että "Valot", jolloin se toinen kaveri hyppäsi katkaisijalle ja sytytti kaikki valot. Oli aika kaameaa katsoa, kun se runkkaava kaveri pelästyi niin paljon, että kiskaisi peiton kasvojensa eteen, mutta makasi muuten suorana, niin että me kaikki näimme, kuinka hänellä jökötti.

Sitten sen alapunkan kaveri ja se, joka oli sytyttänyt valot, aloittivat aika show'n. Jälkikäteen se säälittää, koska varmaan me kaikki runkkasimme. Nyt se yksi vain joutui silmätikuksi. Pahinta oli, että mä luulen, että hän alkoi itkeä peittonsa alla. Aamulla hänelle vielä vittuiltiin aika rajusti, mutta sitten alkoi olla niin paljon muuta ajateltavaa, että asia unohtui. Aina välillä kuitenkin joku lohkaisi siitä jotakin. Hän oli aika hymytön kaveri koko peruskoulutusajan, mutta mä ihailen häntä siitä, että hän kumminkin jaksoi muitten mukana sen ajan.

Minä itse pelkäsin helvetisti jäädä kiinni ja siksi runkkasin entistä varovaisemmin. Sille ei kuitenkaan voinut mitään, että pienimmänkin liikkeen tunsi, jos toinen liikahti toisessa punkassa. Mä en tajunnut vielä silloin, että runkkarin huomaa siitä, että se pidättää hengitystä, kun mällinlento lähestyy.

Kun mä olin runkannut ja painelin housuja mahaani vasten ja kuivailin siten itseäni, mä huomasin yhtäkkiä, että punkka tärisi kevyesti. Mä jäin kuuntelemaan ihan hiljaa ja tajusin heti, että se rytmikäs tärinä, ihan äänetön johtui siitä, että mun alapunkan kaveri runkkasi. Tärinä kiihtyi, kunnes tuli aivan hiljaista ja sitten kuului juuri ja juuri pari kevyttä huokaisua, josta mä päättelin, että kaverilta oli lentänyt mälli.

Me emme koskaan sanoneet sanaakaan tästä toisillemme. Illalla yleensä toinen odotti toisen aloittavan ja joskus mä seurasin, kuinka se alapunkan kaveri tumputti. Hän saattoi leikkiä itsellään puolikin tuntia ennen kuin tärinä muuttui jatkuvaksi ja seurasi hiljaisuus. Sitten hän kääntyi kyljelleen. Sitten mä aloitin, mutta mulla ei yleensä kestänyt kauaa, jos mä olin toisena, vaan runkkasin aika nopeasti siemensyöksyn. Se tuntui tosi hyvältä, koska ei tarvinnut pelätä punkan tärinää, vaan pelkästään piti pitää huolta siitä, ettei äännellyt, niin että muut huomasivat.

Aamulla joskus kun nousimme (meillä oli tietysti vierekkäiset kaapit) ja oli ahtaat paikat, niin tuli vahingossa tönittyäkin toista, mutta me hymyilimme aika paljon toisillemme. Kumpikin hymyili, niin mä ainakin luulen, edellisen yön käteenvedolle, mutta koskaan me emme puhuneet käteenvedosta tai mistään seksiin liittyvästä. Meistä tuli kumminkin helvetin hyvät kaverit. Sääli vaan, että meidät määrättiin eri aliupseerikouluihin eikä me koskaan olla nähty sen jälkeen.

Mä en tiedä, lasketaanko tätä kiinnijäämiseksi vai ei, mutta mä kuitenkin runkkasin intissä toisen kaverin kanssa niin, että kummatkin tiesivät, mitä toisen punkassa tapahtui joka sekunnin tarkkuudella. Jälkikäteen ajatellen olisi ollut kiva kokeilla jotain oikein kunnolla yhdessä, kun mulla ei ole mitään semmoisia kokemuksia, mutta intissä se ei tullut mieleenkään. Olisi ollut äärettömän hirvittävää joutua sen takia pois ja siviiliin.
- mies, 23

Lähes aina saunan jälkeen menen suihkuun tai takkahuoneeseen runkuttelemaan. Olin 14 ja minä ja veljeni olimme menneet ensin saunaan ja sen jälkeen vasta vanhempamme ja isoveljeni oli ensin lähtenyt saunasta pois. Olin sitten mennyt suihkuun ja takkahuoneeseen kädelle. Nostin jalat pöydälle ja siinä melko hyvän aikaa vatkattuani, kuulin portailta askelia, sillä veljeni oli tullut katsomaan, että missä viivyin, jotta muutkin pääsisivät saunaan. Olin silmät kiinni ja laukeamassa, kun avasin säihkähdyksessä silmäni ja vilkaisin, oliko joku tullut katsomaan, mutta en nähnyt ketään. Tosin kuulin askelien menevän yläkertaan. Kenties joku oli nähnyt minut pippeli kourassa. Sitten jatkoin hommani loppuun ja ajatus siitä, että joku olisi nähnyt, kiihotti minua suuresti ja mällit lensi korkealle.
- mies, 15

Nuorempana poikana jollain kansanopiston kesäkurssilla ollessani runkkailin huoneessani kirjoituspöydän ääressä. Ikkuna oli siinä edessä eikä verho peittänyt koko ikkunaa eikä kauempaa ulkoa olisikaan voinut nähdä, mitä tein. Valitettavasti huone oli maan tasolla ja kurssini opettajalla, viehättävällä, vanhemmalla vaaleaveriköllä oli jotain asiaa sinä päivänä ja hän tiesi, missä majailin. Runkkasin antaumuksella kaluani, kun havahduin liikkumisääneen ikkunan edessä. Kun käännyin ikkunaa kohden, en nähnyt kuitenkaan mitään, joten jatkoin hommia loppuun asti, jonka jälkeen palasin normaalisti lukuhommiin. Kohtsillään opettajani ilmestyi ikkunan taakse, tervehti ja sanoi asiansa. Minä olin asiallinen, mutta ajattelin, että ei helvetti, ei kai tuo käynyt tuossa äsken. Luotin siihen, ettei näin ollut.

Jollain seuraavista oppitunneista sydämeni ponnahti kurkkuun, kun opettaja tokaisi muille oppilaille, että kun hän kävi tervehtimässä minua, niin tiedättekös, mitä tein pöytäni ääressä niin ahkerasti. Hetken ajan tuntui kuin olisin feminiinisen dominagiljotiinin ääressä, mutta pienen odottelun jälkeen sanoi sitten minun tehneen ahkerasti läksyjä. Minulla oli sellainen tunne, että hän tahtoi nähdä reaktioni. En muista, punastuinko, mutta jälkeenpäin ajatellen tapahtuma oli miellyttävä ja olenkin runkannut joskus tapahtumaa muistellen. Kikkeli kourassa opettajan silmien edessä kiinnijääminen on kiihottava ajatus.
- mies, 24

Kerran kun olin runkkaamassa tietokoneen ääressä, mun isosiskoni koputti oveen. Laitoin äkkiä huonosti housut jalkaan ja isosiskoni tuli huoneeseen näyttämään jotakin kuvaa. Kun hän meni pois, huomasin, että mun terska sojotti puoliksi näkyvissä. Haluaisin tietää, näkikö hän mun terskani.
- mies, 15

Tässä on tullut vähän runkuteltua, mutta vain yhden kerran olen meinannut jäädä kiinni, kun pikkusiskoni seisoi takanani, kun runkkasin. Hän ei tiennyt, mitä mä tein ja uskottelin, että vaan kutitti jalkoja. ;)
- mies, 15

No eipä tätä voi kiinnijäämiseksi sanoa. Intissä meillä oli johtajatupa, missä oli yhdessä kaapissa pokelehtiä. Sieltä vaan haettiin ja mentiin vessaan hommiin. Ei siinä mitään outoa ollut. Joskus kun rötväsi jollain punkalla, niin saattoi todetakin kaverille, että "vois mennä runkkaamaan" ja sitten vaan lehti mukaan ja hommiin. Aika monet siellä harrasti runkkaamista. Rentoa porukkaa. Alussa piilotettiin aina pokelehti jonkun muun lehden, esim. Iltalehden väliin, etteivät esimiehet tai alaiset näe. Mutta ajan myötä siinäkin hommassa gonahti eikä vaan jaksanut enää piilotella.
- mies, 20

Olin kerran pesutuvassa odottamassa omaa vuoroani, kun rupesi panettamaan ihan älyttömästi. Katsoin, että edellisen koneessa vielä olevissa pyykeissä oli naisten alusvaatteita. Vaikka en tiedä, mikä niissä viehättää, päätin "lainata" niitä vähän. Otin yhdet sokkona ja tungin housuihini ja jätin pyykit odottamaan. Menin takaisin kotiin, kaivoin pikkarit esiin ja fantasioin ja runkkasin. Kun olin saanut hommat hoidettua, päätin palauttaa housut. Mutta pesutuvassa odottikin tyttö hyvin vihaisena, koska joku oli vienyt häneltä pikkarit. Kysyin, että onko hän varma asiasta. Ja vastaus oli kyllä. Nolona otin pikkarit taskustani ja kysyin, olivatko ne juuri samat. Vastaus oli myöntävä. Tyttö ei suuttunut, vaikka olinkin hieman enemmän kuin nolona. Tyttö kysyi, miksi vein ne ja kerroin kaiken. Tyttö nauroi hetken ja kutsui minut kahville. Tosin en ole ikinä juonut "rajua seksiä"-nimistä kahvia ennen. Tosin en juo kahvia vieläkään.
- mies, 20

Kamuni tuli meille koulun jälkeen. Olimme jotai 15-16-vuotiaita. Olimme jo muutaman kerran runkanneet, mutta omansa. Kamuni veti yhtäkkiä vaatteet pois ja hänellä seisoi. Hän lähestyi mua ja alkoi avata mun housuja ja aloimme sit siinä riisua mun loput vaatteet. Suutelimme intohimoisesti. Molempien kyrvät seisoivat. Mun kamu alkoi ottaa multa suihin ja sen jälkeen minäkin. Se oli ihanaa. Sitten olimme sängylläni hyväilemässä toisiamme. Sitten otin kortsut esiin ja törkkäsin kaluni hänen perseeseensä. Just kun kamuni pani mua, niin mun faija tuli sisään ovesta. Meillä oli ihanat puuhat kesken, niin ei huomattu, että hän oli tullut portaita ylös ja seisoi siinä tuijottamassa meitä. Hän oli sanaton ja sit kamuni huomasi, että hän lähti huoneestani. Ei olla puhuttu faijan kanssa siitä, mut mä ja kamuni olemme melkein joka päivä.
- mies, 21

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia