Asiakastapaaminen - Kaisa

admin Naisten Kesken
07.08.2015
9545 näyttökertaa
0 kommenttia
4.27
"Haluatko sä jutella enempi tästä jutusta?" Heidi kysyi oltuaan hiljaa alkumatkan.

"No en mä tiedä, onko tässä enää mitään. Mä tiedän hyvin sun kannan ja mä olen aikalailla samoilla linjoilla... Pidetään vaan hauskaa... Jos jotain vakavampaa tulee kohdalle, niin sitten tulee. Toi juttu Hannan kanssa oli ihanaa, mutta ehkä siitä sitten jotain puuttu. Ja mä alan tottumaan, että useimmat haluaa vain kokeilla tai pitää hauskaa..." sanoin ehkä hieman katkeralla äänellä, mutta Heidi ei tuntunut kuulevan sitä.

Olimme jo puolessa matkassa ajamassa asiakkaan luo. Heidillä ei ollut autoa, joten olin hakenut hänet aamulla ja ajanut siitä lähtien. Hän oli myös varannut meille hotellihuoneen, ettei meidän tarvitsisi ajaa takaisin samana iltana ja voisimme viettää kunnolla yhden yön yhdessä. Olin oikeastaan tyytyväinen ratkaisuun ja ajattelin pitää hauskaa koko rahan edestä. Ensin meidän oli kuitenkin keskityttävä tulevaan asiakaskäyntiin.

Asiakastapaaminen sujui melko leppoisissa merkeissä. Paikalla oli viisi asiakkaan edustajaa kuuntelemassa. Neljä miestä ja vaalea, minua hieman vanhempi nainen. Enimmäkseen asiakkaan puolelta oli äänessä eräs kaupparatsu yrittäen veistellä puujalkavitsejä, joille Heidin kanssa tietysti kohteliaasti nauroimme. Esityksen ajan seurasin enempi Heidiä kuin hänen esitystään. En ollut koskaan kuvitellutkaan häntä suoriin liituraitaisiin housuihiin ja rentoon mutta asialliseen neuleeseen. Ajattelin, että Heidi olisi laittanut samanlaiset vaatteet kuin muutenkin töissä, joten hän yllätti minut täysin. Itse olin laittanut mustat suorat housut ja takin sekä vaaleansiniset silkkitopin. Olinkin huomannut miesten ihailevat katseet, kun olimme Heidin kanssa tulleet firmalle ja nähnyt heidän kuiskuttelevan keskenään vilkuillen meihin päin.

Heidin lopettaessa esittelynsä vain kaupparatsu ja toinen vanhempi mies kyselivät kovasti, muut asiakkaan edustajista istuivat hiljaa. Iltapäiväkahvien jälkeen kävimme vielä läpi tarjoustamme ja vastasimme molemmat kysymyksiin, mitä asiakkaalla oli.

Neljän aikaan aloimme lopetella, kun yllättäen vanhempi mies Veikko ja kaupparatsu Janne ehdottivat, että menisimme kaikki illalliselle ravintolaan. Hyväksyimme heidän tarjouksensa toisiimme katsoen, sillä olimme ajatelleet viettää aikamme hieman toisella tavalla. Emme kuitenkaan voineet kieltäytyäkään ja sovimme tapaavamme ravintolassa kuudelta. Meillä ei ainakaan olisi vaikeuksia löytää ravintolaa, sillä se sijaitsi hotellin alakerrassa. Lähdimme hetkeksi rentoutumaan ja vaihtamaan vaatteita iltaa varten. Itse olin varannut vain rennompaa vaatetta illaksi, joten päätin pitää samat vaatteet ylläni. Heidi sen sijaan vaihtoi paidan hieman erilaiseen, ohueen, hieman läpinäkyvään paitaan. Hän oli todella upea ja seksikäs näky se päällään.

Olimme etuajassa ravintolassa ja suunnistimme baaritiskille ottamaan yhdet siiderit. Ehdimme juoda ne puoleen väliin, kun kuulimme ujon äänen takaamme.

"Moi..." Vaalea nainen seisoi takanamme aivan kuin arastellen meitä.

"Hei vaan... Sä olit Kaisa? Otatko yhden siiderin ennen kuin muut tulee?" Heidi kysyi hieman punastelevalta Kaisalta.

"Joo... Voin kai mä..." Kaisa sanoi ujosti katsellen enempi lattiaa kuin meitä. Kaisa oli laittanut päällään vaaleanpunaisen kauluspaidan, joka näytti hieman liian pieneltä hänen rintojensa kohdalta. Jalassa hänellä oli rennot ja muodikkaat lantiofarkut, jotka jättivät kaistaleen paljasta ihoa puseron ja farkkujen väliin. Hänellä näytti olevan hieman ylimääräistä vyötäröllä, mutta ei ainakaan nyt tuntunut häpeävän sitä eikä peitellyt jenkkakahvojaan mitenkään. En ollut aiemmin päivällä oikeastaan katsonutkaan, miltä Kaisa näytti, sillä hän oli ihminen, joka hukkui massaan. Kaisalla oli neliömäiset kasvot ja hieman pysty nenä. Suorat vaaleat hiukset kehystivät hänen kasvojaan, jotka nekin kertoivat ylimääräisistä kiloista. Kaisa tuntui hieman hämmentyvän tarkkailustani ja lähinnä kuunteli, mitä me puhuimme.

Pikkuhiljaa miehetkin saapuivat ravintolaan ja pääsimme pöytään ja tilaustemme pariin. Itse päätin syödä kanaa ja ruokajuomaksi otin valkoviiniä. Janne tilasi hieman rehennellen meille kaikille aperatiivit. Aluksi keskustelu pitäytyi työasioissa, mutta miesten saatua enempi juomia jutut menivät uusille urille. Nauroimme kohteliaasti heidän vitseilleen, mutta itse en halunnut muuta kuin pois. Välillä vilkuilin Heidiä miettien, kuinka seksikkäältä ja haluttavalta hän näytti. Halusin viedä hänet pois ravintolasta huoneeseemme ja riisua hänet, mutta samassa Jannen uusi härski vitsi toi minut takaisin todellisuuteen. Ilta jatkui samanlaisena syömisten ja juomisten ajan. Ainoa hyvä syy, miksi kestimme Jannen jutut, oli, että hän rehvakkaasti maksoi kaikkien illallisen. Suostuimme vielä hetkeksi jäämään istumaan heidän seurakseen, vaikka jo vilkuilimme toisiamme etsien pakotietä yhteiseen yöhön.

Yhdentoista aikaan päätin erota seurasta juoman hakemisen tekosyyllä ja suunnistin baaritiskille. Näin Kaisan istuvan baaritiskillä siemaillen siideriään, hieman apean näköisenä. Menin hänen selkänsä taakse ja laskin käteni hänen olkapäälleen: "Moi... Mitäs sä täällä yksin istut?" Kaisa tuntui hieman hätkähtävän kosketustani ja näytti hieman punastuvan.

"No en mä jaksa enää noiden juttuja kuunnella... Kuullut ne niin monta kertaa ja aina samat härskit vitsit. Jossain vaiheessa niihin kyllästyy aivan totaalisesti", Kaisa sanoi hieman kännisellä äänellä pystyen nyt katsomaan minua yllättävän pitkään silmiin. "Muutenkin vähän ärsyttänyt koko työ. Mut oli tosi kiva, kun te tulitte käymään... Edes vähän saa jutella jostain muustakin kuin autoista", Kaisa jatkoi minun tilatessa siideriäni.

"No en mäkään oikein noita Jannen juttuja jaksa kuunnella, ja kun ajattelimme alun perin Heidin kanssa viettää tyttöjen iltaa tänään", sanoin siemaisten siideriä ja katsoen pöytään päin.

"Mä luulin, että te piditte sen jutuista, kun nauroitte silleen..." Kaisa sanoi hieman hämmästyneenä.

"No onhan ne silleen ihan ok, mut en mä ainakaan oikein tykkää tuollaisista jutuista. Ja tehän olette tärkeä asiakas meille", sanoin paljastaen enempi kuin aikomukseni oli.

"No musta tuntuu, että te taidatte kyllä saada tän jutun ihan varmasti. Ainakin mitä ollaan puhuttu. Kun mustakin te... tai siis toi teidän juttunne vaikuttaa tosi mahtavalta", Kaisa lipsautti. Kuulin hänen lipsautuksensa, mutta olin aivan kuin en olisi kuullut kaikkea.

"Hei! Heivataan noi ukot ja mennään meidän huoneeseen jatkoille. Käydään sitten vaikka tässä yökerhossa bilettämässä?" sanoin katsoen Kaisaa silmiin.

"Joo... Vois kait sitä..." Kaisa sanoi hieman epävarmasti, mutta huomasin pienen innostuksen pilkahduksen hänen silmissään.

Otin Kaisaa kädestä kiinni ja vein hänet pöydän lähelle. Ilmeisesti Heidi oli onnistunut lukemaan ajatukseni jotenkin, sillä hän sanoi jo miehille näkemiin ja kiitteli heitä illasta torjuen samalla pyynnöt jäämisestämme. Tunsin vielä miesten katseet pepuillamme ja oikeastaan se nostatti itsetuntoani hieman lisää.

Vitsailimme ja nauroimme kepeästi mennessämme huoneeseemme. Kaisa seurasi hiljaisena perässämme ja huomasin hänen jännittävän selvästi. Kaisa vastaili vain vaimeasti kyselyihimme ja tuntui enempi keskittyvän katselemaan kenkiään kuin keskustelemaan. Heti huoneeseen päästyämme tein meille kolmelle paukut ja juhlistimme iltaa. Heidi loi minuun ihmetteleviä katseita, miksi olin pyytänyt hiljaisen ja ujon Kaisan ylös huoneeseemme, mutta iskin vain hänelle silmää hymyillen.

Saimme pikkuhiljaa Kaisan avautumaan enempi ja liittymään keskusteluihimme. Ehkä alkoholi vaikutti tai sitten pystyimme luomaan sen verran rennon ilmapiirin, että Kaisa pystyi voittamaan ujouttaan hieman. Lopulta juttumme siirtyivät kuitenkin alakerran yökerhoon ja sinne siirtymiseen.

"Mulla ei ole kyllä oikeastaan mitään päälle laitettavaa", sanoin hieman masentuneena.

"No onhan sulla noi farkut ja se yks toppi, minkä otit", Heidi sanoi toista drinkkiään siemaisten.

"Onko täällä muuten kova meno yleensä?" Heidi kysyi Kaisalta.

"Noo... en mä oikein tiedä... en mä oikein täällä käy", Kaisa sanoi punastuen hieman.

"Sä et käy baarissa paljoa?" sanoin riisuen puseroni, paljastaen mustat pitsiset rintaliivini.

"En mä oikeastaan..." Kaisa sanoi vilkuillen minua.

"Onkos sulla sitten joku ukko, joka ei päästä sua bilettään?" kysyin riisuen suorat housuni pois, jääden seisomaan alusvaatteisillani Kaisan eteen.

"Ei... ei ole kukaan halunnut mua..." Kaisa sanoi nyt tuijottaen minua.

"Mutta sähän olet kaunis. Hieman ujo, mutta kaunis", Heidi sanoi päästen nyt juonesta kiinni. Samalla hän istui Kaisan viereen ja siirsi vaalean hiussuortuvan hänen poskeltaan korvan taakse. Katsoin kuinka hänen hengityksensä tiheni ja rintansa kohoili nopeammin.

"Kiitos..." Kaisa sanoi punastuen aivan totaalisesti.

"Eikö sulla ole kavereita, jotka ois vienyt sut ulos hauskaa pitämään?" sanoin istuen Kaisan toiselle puolelle.

"Ei... Tai on, mutta kaikki on suhteessa..." Kaisa sanoi helottaen punaisena kuin keitetty rapu. Näin kuinka hänen silmänsä vaelsivat vartalollani, vaikka hän yritti sitä kovasti peittää.

"Älä suutu, mutta oletko sä kiinnostunut naisista?" täräytin suoran täysilaidallisen vasten Kaisan punoittavia kasvoja.

Kaisa ikään kuin taisteli itsensä kanssa, aivan kuin tietäen elämänsä tilaisuuden tulleen, mutta uskaltamatta kertoa sitä. Sitten hitaasti, huultaan purren hän nyökkäsi. Hän painoi kasvonsa aivan kuin peläten reaktiotamme ja kaiken hajoavan ja katoavan kuin ihanan unen. Nostin hänen päätään hellästi hymyillen hänelle.

"Niin mä vähän arvelinkin, kun olet katsellut meitä siihen malliin koko illan. Ensin ajattelin, että se oli vain ihailua, mutta sitten mietin, että se voisi olla enempikin." Sen sanottuani painoin hellän, pitkän suudelman Kaisan pehmeille huulille. Kaisa henkäisi suudelman loputtua, mutta samassa Heidi käänsi hänen päänsä omaan puoleensa ja suuteli vuorostaan Kaisaa. Heidi suuteli Kaisaa pitkään ja suudelman loputtua Kaisa henkäisi:

"Siis en mä oo uskaltanut ikinä kuvitellakaan mitään tämmöistä. Mä oon salaa toivonut jo pitkään jotain tapahtuvan, mutta mä aloin jo luopumaan toivosta... varsinkin kun mä olen tällainen läski ja sairaan ujo..."

"Kyllä sä kaunis olet, eikä sun tarvi luopua toivosta. On aivan varmasti olemassa joku sinullekin. Aivan kuin minullekin. Me nyt pidetään vain hauskaa Heidin kanssa. Ei siis olla yhdessä. Ja oikeastaan ajateltiin tänään pitää kahdestaan hauskaa, mutta kun mä tuolla alhaalla tajusin, mitä ne sun vilkuilut oikein merkitsi, niin ajattelin, että ehkä sinäkin haluaisit pitää hauskaa?" sanoin katsoen Kaisaa silmiin, joka ei nyt irrottanut katsettaan silmistäni.

"Arvaa vain kuinka paljon..." Kaisa sanoi hiljaa, mutta nyt vakaammalla äänellä. Sen sanottuaan kumarruin Kaisan puoleen ja suutelin häntä uudestaan, nyt hieman vaativammin ja kiihkeämmin. Kaisa vastasi suudelmaani ehkä hieman liian kovaa aivan kuin yrittäen liikaa. Vetäydyin suudelmasta ja aloin hitaasti avata hänen paitansa nappeja. Heidi jatkoi suutelemista ja piti suudelman hellänä. Riisuimme Heidin kanssa yhdessä Kaisan paidan pois. Katsoin kuinka Heidi avasi rintaliivien hakaset ja riisui ne hitaasti pois. Kaisa ei peitellyt rintojaan lainkaan, vaan nojasi taaksepäin alkaen rentoutua hieman. Katsoin hänen raskaita rintojaan niiden noustessa ja laskiessa hengityksen tahdissa. Hymyilin hänelle rohkaisevasti ja painoin hänet makaamaan sängylle. Heidi alkoi riisua omia vaatteitaan minun avatessani Kaisan farkkuja. Kaisa katsoi Heidin alastonta vartaloa, samalla kun sain vedettyä hänen molemmat housunsa pois. Hän tuntui voittaneen rohkeutta tai sitten hänen himonsa sai unohtamaan kaikki estot, joita hänellä aiemmin oli ollut.

Nousin sängyltä ja riisuin alusvaatteeni katsellen Kaisan alastonta vartaloa. Hänen rintansa olivat suurehkot, hieman isommat kuin Heidillä, mutta pehmeämmän näköiset. Hänen nännipihansa olivat vaaleanpunaiset ja isommat kuin Heidin vastaavat. Ylimääräiset kilot näkyivät pömppövatsassa, joka kaartui söpösti. Kaisa piti vielä jalkojaan yhdessä ja näin vain vaalean, tuuhean karvakolmion. Asetuin sängylle makaamaan Kaisan toiselle puolelle Heidin makoillessa toisella puolella suudellen Kaisaa. Aloin hyväillä Kaisan pehmeää rintaa pyörittäen peukaloani nännipihan päällä kevyesti. Nänni alkoi nousta hitaasti esiin kurtistaen nännipihaa pienemmäksi. Huomasin kuinka Heidi hyväili toista rintaa kielellään käden kulkiessa pitkin Kaisan pehmyttä keskivartaloa. Suutelin kevyesti Kaisan rintaa ja otin kovettuneen nännin suuhuni imaisten sitä kevyesti. Kaisa vaikeroi hieman nauttien selvästi saamastaan huomiosta. Kuljetin käteni hitaasti hänen jalkojensa väliin. Törmäsin siellä Heidin käteen ja katsoimme toisiamme käsiemme kohdatessa. Ujutin käteni alemmas pitkin Kaisan vakoa hänen levittäessä jalkansa aivan levälleen tehden käsillemme tilaa. Kaisa tuntui suorastaan valuvan kosteutta sormieni tutkiessa hänen vakoaan. Nostaessani kättäni ylemmäs tunsin, kuinka Heidin sormet pyörivät villisti Kaisan klitoriksen kohdalla antaen hänelle ensimmäisen orgasmin.

Siirryin hieman Heidin siirtyessä Kaisan päälle suudellen häntä intohimoisesti. Siirryin tyttöjen jalkapäähän katsoen ihanaa näkyä edessäni. Heidin kaunis peppu ja kosteudesta kiiltelevä häpy oli yläpuolella ja Kaisan kiimaa valuva häpy alapuolella. Sukelsin Kaisan jalkojenväliin ja nuolaisin hänen vakoaan. Tunsin kuinka hän värähti, mutta halusi selvästi lisää. Aloin hitaasti nuolla hänen vakoaan, kun yhtäkkiä Heidi laski oman lantionsa alas ja aivan edessäni oli kaksi ihanaa häpyä. Aloin nuolla niitä molempia, mutta yritin keskittyä enempi Kaisan vakoon. Ilmeisesti tämä ei riittänyt Heidille, vaan hän nousi ja istui Kaisan kasvojen päälle. Keskityin nuolemaan Kaisan vakoa sivallellen kielelläni hänen paksua klitoristaan. Joko Kaisa oli erittäin herkällä päällä tai sitten hän oli erittäin kiihottunut koko tilanteesta, sillä pian hän vaikeroi jo uuden orgasmin kourissa yrittäen päästä kieltäni karkuun. Päästin Kaisan ja nousin ylös sängyn viereen katsoen, kuinka Heidi nautti Kaisan kielestä. Samassa Heidi huomasi minun olevan ilman ja nousi Kaisan päältä pois. Hän ohjasi minut makaamaan ja Kaisan nuolemaan minua tullen itse päälleni. Minua ei tarvinnut kahdesti kehottaa ja aloin innoissani nuolla Heidin jo valmiiksi kosteaa vakoa. Tunsin Kaisan kielen omalla hävylläni opettelemassa nautinnon tuottamista. Ilmeisesti Heidi ei ollut jaksanut odottaa Kaisan oppivan tullessaan päälleni. Nuolin vaativasti hänen vakoaan ja kuulin hänen alkavan innostua asiasta. Yritin käsilläni hillitä Heidin lantion edestakaisliikettä, mutta silti tunsin, kuinka naamani kostui hänen eritteistään. Yritin pysytellä Heidin voimakkaiden liikkeiden tahdissa, mutta pian tunsin, kuinka hän alkoi väristä ja hänen lantionsa liike hidastui. Sitten hän nousi päältäni sängylle makaamaan.

Kaisa sen sijaan tuntui olevan hieman hukassa nuollessaan minua ja otin hellästi hänen kasvonsa käsieni väliin. Ohjasin häntä ylemmäs ja samassa tunsin, kuinka hänen kielensä kosketti nupukkaani saaden väreet kulkemaan pitkin vartaloani. Tunsin Kaisan sormien koskettelevan varovasti häpyäni levittäen kosteuttani. Laskin toisen käteni alas ja levitin hieman häpyhuuliani, jotta Kaisa pääsisi paremmin nuolemaan herkkää klitoristani. Heidi painautui nyt viereeni ja alkoi hyväillä rintojani lisäten nautintoani. Voihkin kiimassa ja nostin hieman lantiotani Kaisan suuta vasten vaatien häntä imemään klittaani. Kaisan yrittäessä nostaa päätään lantioni mukana toinen käteni painoi hellästi mutta päättäväisesti sen takaisin. Kaisa pääsi pian juonesta kiinni ja tunsin, kuinka huippuni alkoi jo lähestyä. Voihkin tiheämmässä tahdissa ja tunsin, kuinka lihakseni jännittyivät ennen orgasmia. Sitten tunsin pääseväni viimeisen esteen ylitse ja nautinto vavisutti vartaloani.

Kaisa lopetti nuolemisen ja nosti hymyillen päätään. Hänen leukansa kiilteli kiimanesteistäni ja Heidi kiirehti suutelemaan ne pois. Heidin lopetettua minä painauduin Kaisan vartaloa vasten ja suutelin häntä intohimoisesti.

"Tää oli mun unelmien täyttymys", Kaisa sanoi rauhoituttuamme.

Emme jutelleet tapahtumasta sen enempää, vaan päätimme yhteistuumin käydä vielä pyörähtämässä yökerhossa, vaikka kello olikin jo paljon.

Vielä viikko tapahtuman jälkeen sain Kaisalta sähköpostia hänen kiitellessä meitä ja todetessa, että olimme saaneet hänen firmansa asiakkaaksemme.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.