Härnäävät äitipuolet, osa 4

admin Naisten Kesken
22.01.2019
12021 näyttökertaa
0 kommenttia
4.00
Kun Jone lähti kouluun, päätin mennä jatkamaan keskeytynyttä aamiaistani. Olin sekaisin eilisestä, tästä aamusta ja omasta itsestäni. Krapula painoi päälle ja tunsin pahan olon, jonka olin melkein unohtanut kaiken uuden ja sekavan keskellä. Menin jääkaapille. Silmiini osui siideritölkki. Auttaisikohan? En yleensä ottanut krapularyyppyjä, mutta olihan moraalinen tasoni muutenkin vajonnut täysin pohjaan joten miksei. Jos paha oloni hellittäisi vaikka vain vähän.

Join hitaasti siiderini loppuun ja päätin ottaa vielä toisen. Mutta sen jälkeen en enempää. Olin päässyt toisen kanssa puolitiehen ja tunsin hyvän olon hiipivän ruumiiseeni. Ajattelin aamua. Olin ollut tosi noita. Nautin sekä nousevasta humalasta että likaisuudestani. Istuin keittönpöydän ääressä aamutakissani. Levitin jalkojani, käteni hapuli pensastani.

Ovikello soi. Kuka hitto tähän aikaan? Menin avaamaan. Ovella seisoi Eeva.

- Ai, oothan heränny!

Katselin Eevaa. Hänellä oli yllään farkkutakki ja musta nahkainen minihame, joka ei juurikaan peittänyt mitään. Katselin hänen paljaita reisiään. Hän oli todella vetävän näköinen. Ensimmäistä kertaa ensitapaamisemme yhteydessä ajattelin toista naista tällä tavoin.

- Eksä päästä sisään?

- Oi anteeks... Tule vain!

Eeva potki sandaalit jalastaan. Menimme keittiöön. Näin, että Eeva katseli avonaista siideripulloa pöydällä.

- Oli niin huono olo. Emmä juuri koskaan seuraavana päivänä...

- Ei sulla oo mulle tarjota?

- On toki!

Annoin Eevalle siiderin. Istuimme hiljaa. Katseemme kohtasivat. Eeva räjähti nauramaan.

- Ollaan mekin kaks tosi esimerkkiä hyvästä uusperheestä, jotka kasvattaa pojistaan kunnon kansalaisia isänmaan yhteiseksi eduksi. Skåål!

Nostin lasiani. Eevakin tyhjensi omansa ennätysajassa ja avasimme uudet. Olin häntä yhden edellä, mutta jääkaapissa oli vielä muutama molemmille. Tuntui kuin koko elämä olisi saanut uusia käänteitä, joten tästä päivästä en enää kantanut huolta.

- Mites eilen? Löysitkö kotiin?

Eevan kysymys pani minut miettimään mitä paljastaa ja mitä ei. Pieni humalanpoikanen salli minun kuitenkin avautua ja kerroin edellisestä illasta.

- Tosi hyvä! Sais vaan viranomaiset tietää... Mutta emmä ite ollu juurikaan parempi. Mä menin pesulle ja jätin oven ihan selällee ja Pete tietenkin tuli kurkkii ja mä annoin sen kurkkia. En ollu huomaavinani, vedin vaan sun alushousus jalastani ja seisoin aikani ne kädessäni. Sit mä haistelin niitä vähän ja käännyin pillu paljaana huolettomasti sen suuntaan ja sanoin, et "hei runkkari, ennenku sä meet töhrii lakanas, ni kattele ny tarpeekses, mut voisiks sä ekaks selittää mulle, et kenen alushousut mul on ollu jalassa. Mun nää ei oo, haista vaikka!" Ja sit mä heitin ne päin Peten naamaa. Pete oli kun linnunpönttö. Se oli kuitenki kopannu ne pöksyt käteesä ja mä sanoin vielä, että "haista nyt, kyllä sä asiantuntijana tiedät, ettei noi oo mun mallia eikä mun vittu haise tollaselta". Sillo hävis Pete naama punasena huoneeseensa. Mut kai ne tänää juttelee yhessä ja laskee ynnälaskua.

- Oletko muuten koskaan antanut Peten kosketella itseäsi?

- No en sitte varmana ole! Onks joku väittäny niin?

- No tavallaan... Mut ethän ole Jonelle vihainen, jos kerron?

- Sä oot jo melkein kertonu, anna tulla vaan.

Nielaisin ja kerroin aamullisen kylpyhuonekohtauksen, kun Jone oli tullut halailemaan. En kuitenkaan uskaltanut kertoa hänen laukeamisestaan, mutta kerroin pääpiirteittäin, mitä hän oli kertonut äitipuolista yleensä.

- Ja sä uskoit?

- No en tiennyt oikein...

Eeva nauroi vedet silmissä.

- Voi sua! Tosin kyl mä tiesin, et sä oot karvanen ennen kun ite näytit, mut noi kundit nyt vaan yrittää pelata toisiaan vastaan ja sit ne yrittää käyttää meitä pelinappuloina.

- Mutta Jone kertoi myös jostain toisesta pojasta, joka oli ihan nainut äitipuoltaan.

- Joo. Mut sen äiti kyllä tunnetaan ja se ottaa kyllä enemmän aamuryyppyjä kun me tänään ja sen luona käy todella ihan asiakkaitakin. Mainostaa itteään netissäkin. Ja sitä kaveria on sääli. Sillä ei nimttäin oo mitään tajua mistään, mitä saa tehä ja mitä ei. Ja sen tapauksessa se saattais olla ihan tottakin, mut toisaalta ne kullannuput leuhkii kaikki toisillee ja panee paremmaks. Ne ei aina tiedä itekkään, mikä on totta. En muuten viittiny eilen sanoo, mut se ämmä, joka huus meille siellä vessan ovella ja keskeytti meidän tärkeät puuhat, oli just se.

- Mutta sinä et voisi kuvitellakaan?

- No kuvitella ja kuvitella... Miten nii? Hei! Sulla taitaa olla kuule muutakin kerrottavaa! Anna tulla, Eeva-täti kuuntelee ja ymmärtää eikä puhu kellekään.

Kerroin Jonen laukeamisesta ja että olin antanut hänen katsella itseäni. En kuitenkaan kertonut juttua ihan loppuun asti.

- Mä kato uskoin Jonea. Mä oon aina pitäny sitä luotettavana.

- Niin se varmaan onkin. Mutta jos ton ikänen saa katella pillua, se sanoo vaikka mitä. Sillon siltä häviää kaikki järkeen liittyvä.

- Voi että mä oon...

Eeva nousi tuolitaan ja tuli seisomaan luokseni. Hän silitti hiuksiani ja painoi pääni vatsalleen.

- "Voi että sä oot..." Hyvänuskonen kai sun piti sanoa. Niin sä ootkin. Ja rakkaan Annen täytyy pitää varansa, muuten voi vaikka vieras täti tulla ja vietellä sut!

Eeva kumartui ja antoi suukon otsalleni. Nousin seisomaan. Olimme yhtä pitkiä. Katsoin Eevan silmiin. Hieman humaltuneet, kauniit, sameat, siniset. Vein huuleni varovasti hänen huulilleen. En ollut suudellut naista, jos eilistä iltaa ei lasketa tai tyttöiän uriltaan suistuneita lääkärileikkejä. Koskettelimme arasti toistemme huulia, aivan kuin ala-asteen tytöt ensi kertaa lastenkutsuilla. Nuolaisin hänen ylähuultaan. Eevan silmät hymyilivät. Hän pani ne kiinni, otti hiuksistani kiinni ja painoi huulensa tiukemmin omiini. Hänen kielensä työntyi suuhuni. Vastasin hänen leikittelyynsä. Eeva irrotti otteensa.

- Me taidetaan, Anne-rakas, olla kiimassa!

Eeva avasi vyöni, otti kylpytakkini olkapäästä kiinni ja vetäisi sen hartioitteni yli ja antoi sen pudota lattialle. Seisoin alasti hänen edessään. Eeva vetäytyi pari askelta.

- Anna mä katon vähän.

Eeva tarkkaili alastonta ruumistani. Seisoin kädet sivuilla. Tunsin itseni melkein ujoksi pikkutytöksi, joka seisoi ilkosillaan kouluhoitajan arvioitavana. Sanoin sen Eevalle.

- Mä oonkin kouluhoitaja.

Eeva alkoi kimittää tätimäisellä äänellä.

- "Onpas Anne kehittynyt sitten viime näkemän. Pituuskasvu kuitenkin normaali, paino hieman alhainen. Voisit syödä enemmän kaurapuuroa. Nousepas varpaillesi. Hyvä, ei lattajalkoja, erittäin sirot ja kauniit. Rinnat kehittyneet ennätysmäisesti. Kohta koetan, ettei löydy kyhmyjä. Karvoitus runsas, josta päätellen hormoonitoiminta kunnossa, mutta varmuuden vuoksi tarkistan, että alapääsi kostuu normaalisti."

Eeva tuli luokseni ja pani kätensä kummulleni. Hän painoi kättään jälkoväliini lujemmin. Tunsin, kuinka kostuin.

- "Eritys normaalikiimaisen yläluokkalaisen. Saat pukea. Seuraava!"

Eeva muutti äänensä normaaliksi.

- Anne, sä oot kaunis!

Eeva otti minut syleilyynsä ja silitti selkääni. Hänen kätensä hyväili alaselkääni, hakeutui pepulle ja hyväili pakaroitani. Keskisormi ajautui pyllynvakoni alle ja sitä kautta alemmas haarojeni väliin. Hyväilin Eevan nahkaista minihametta ulkopuolelta. Annoin käteni laskeutua sen alle. Olin viemässä kättäni hänen reitensä sisäpuolelle ja ylös, kun Eeva keskeytti toimensa ja otti kädestäni kiinni. Eeva sanoi härnäävällä äänellä:

- Ei saa, Anne-tyttö, vielä koskettaa! Saat ensin arvata, minkälaiset pöksyt mulla on tänään.

Mietin sekunnin. Helppo nakki.

- Olisikohan mustat ja satiiniset? Sellaiset on itseltäni joutuneet hakoteille.

- Ne taitaa olla mun kotona pyykkikorissa, jos ei sitten Peten tyynyn alle ole yöllä eksyneet.

Ajatus sai minut nielaisemaan.

- No sitten kai... Hetkinen, yhdet valkosilkkiset on kateissa.

- Ne on Pete tainnu runkata puhki tähän mennessä. Niitä en oo nähny pariin viikkoon. Tai sitte se on vaihtanut ne pornolehteen jonkun ala-asteelaisen kanssa välitunnilla. Kolmas yritys!

- No varmaankin sun omat stringit.

- Väärin meni. Hävisit!

- Okei. No, mikä oli vastaus?

Eeva levitti jalkojaan, otti kädestäni kiinni ja vei sen minihameensa alle. Tunsin kämmenelläni paljaan märän tytönpimpsan.

- Eiks sulla ollu housuja ollenkaan, kun tulit tänne?

- Ei. Mä teen joskus huvikseni näin muulloinkin. Nyt oli vähän kiihottavaa, kun tuli tiellä monta koulupoikaa vastaan, jotka tuijotti mun hametta ja sääriä. Aattelin, että tietäisittepäs, pojut, mitä täällä alla on. Tai pikemminkin mitä ei oo. Oon mä käyny kapakassakin tällee ja istunu busseissa. Kerran mä istuin takapenkillä päätepysäkille asti. Kun mä olin loppumatkasta ainoa matkustaja, niin mä istuin keskipenkille käytävään päin ja levitin haarani. Näin, kun kuski katteli peilistä ja meinas ajaa ojaan.

- Tule, mennään yläkertaan!

Olin Eevan kertomuksesta niin kiimainen, että jätin aamutakkini lattialle ja otin häntä kädestä kiinni. Kävelin kiireesti alastomana Eeva perässäni raput ylös makuuhuoneeseen. Makuuhuoneessa tarrauduin kiinni Eevaan. Työnsin hänet selkä seinää vasten, otin hänen käsistään kiinni ja suutelin häntä. Eeva ei vastustanut. Huomasin vasta nyt, että hänellä oli vieläkin yllään farkkutakki, jota hän ei ollut avannut koko aikana. Pari ylimmäistä nappia oli paljastanut, että sen alla oli jotain erittäin avokaulaista, ja kun nyt tartuin rintojen kohdalla olevaan nappiin ja avasin sen, huomasin yllätyksekseni, ettei sen alla ollut enempää kuin hameenkaan...

Revin takin Eevan päältä ja ohjasin hänet sängylle. Painoin hänet selälleen ja kävin istumaan hänen päälleen. Pidin hänen ranteistaan kiinni ja painoin ne patjaa vasten hänen päänsä yläpuolelle. Olin täysin avoin ja märkä, kun Eeva nosti lantiotaan. Tunsin hänen nahkaisen hameensa vasten klitoristani. Kumarruin suutelemaan häntä.

- Et pääse irti! Sun piti vietellä hyväuskoinen Anne-tyttö, mutta nyt Anne-tyttö raiskaakin sut!

Eeva yritti rimpuilla itsensä irti, mutta olin vahvempi. Hän oli olevinaan vihainen, mutta ei kiimaisen hymynsä alta onnistunut olemaan kovinkaan vakuuttava.

- Sä tahraat mun hameen. Narttu!

Eevan sanat saivat minut vieläkin kiimaisemmaksi. Otin hänen hiuksistaan lujasti kiinni ja suutelin häntä rajusti. Eeva vastasi suudelmaani yhtä kiihkeästi. Vein toisen käteni hänen hameelleen.

- Oota, mä otan sen pois.

Päästin otteeni ja Eeva nousi istumaan. Hän nosti hieman lantiotaan ja veti hameen altaan ja heitti sen lattialle.

- Nyt ollaan yhtä alasti, eiks tää oo reilumpaa?

Toimeni melkein keskeytyi, kun katselin Eevan alastonta ruumista hänen istuessaan sängyssäni jalat suorana. Hänen rintansa olivat tyttömaisen terhakat, pienet mutta pirteät. Nännit sojottivat suoraan eteenpäin, omani taas enemmän alaspäin. Kosketin hänen toista rintaansa. Eeva kosketti omaani. Hän kääntyi istumaan ristiasentoon ja istui minua vastapäätä. Tein samoin. Koettelimme toistemme herkkiä nupukoita ja katsoimme toisiamme syvälle silmiin. Katsoin Eevan paljasta alapäätä, joka nyt levitettyjen haarojen välistä avoimena painautui patjaani vasten. Hänen sisäiset häpyhuulensa antoivat aavistaa olemassaolostaan klitoriksen näkyessä paljaana.

Eeva tuli lähemmäksi ja istui reisilleni ja pani jalkansa ympärilleni. Tunsin hänen pillunsa painautuvan alavatsaani vasten. Tunsin, kuinka hänen nesteensä kostutti vatsani. Hän alkoi liikkua, puristi säärensä lujasti selkääni. Tunsin hänen paljaat jalkansa selässäni ja hänen alapäänsä vatsaani vasten. Eeva katsoi minua viekkain, hymyilevin silmin ja sanoi:

- Mä nussin sun napaas.

Eevan alaruumis puristui kovemmin vatsaani vasten. Syleilin häntä ja suutelin. Kielemme leikkivät rajusti toistensa kanssa, samalla kun Eeva liikkui edestakaisin kiinni alaruumiissani. Yhtäkkiä hän irrotti huulensa omistani ja päästi vapauttavan huudon.

- AA...Anne! Sä oot ihanin, sä oot paras...

Tuttu lause... Olin itse kiimasta sekaisin, kun Eeva päästi otteensa ja kävi raukeana pitkäkseen.

- Sä suutelet ihanasti. Ooksä useinkin leikkiny muitten tyttöjen kanssa?

- Olet ensimmäinen.

- Eksä edes murkkuna?

- No silloin tuli vähän luokkakavereita hipelöityä, mutta ei kai sitä voi laskea.

- Kyllä sä varmaan jotain opit.

- Entä itse?

- Mä oon bi. Vaikka äijä ei kyl tiedä. Oon joskus yrittänyt jutella, mut ei se oo oikein ottanu tuulta. On salaa tullu käytyä joskus muka Kerimäellä sairasta tätiä tervehtimässä...

Katselin Eevan lauennutta ruumista. Hänen melkein tyttömäinen vartalonsa kiihotti minua vieläkin. Eeva huomasi sen.

- Sähän oot vielä saamatta! Mut tee nyt kerrankin niin kun poikas, kattele tarpeekses ja ala käsitöihin!

- Älä nyt...

- Ihan tosi, mä haluun nähä, miten sä teet, kun oot yksikses. Ja enks mä oo muka seksy kateltava? Kato ihan ujostelematta vaan.

Eeva levitti haarojaan ja näytti auliisti intiimit paikkansa. En ollut koskaan ollut niin lähellä toista naista. Eeva nojasi pääpuolen seinää vasten, itse nojasin selkäni sängyn toiseen päätyyn. Istuimme jalat levällään ja katselimme toisiamme. Panimme jalkapohjamme vastakkain. Vein käteni kummulleni, otin toisella kiinni häpyhuulistani ja erotin ne sormillani. Vein karvojani sivummalle, toinen keskisormi löysi klitoriksen.

- Hyväile tissiä!

Tein kuten Eeva käski.

- Sä oot niin nainen! Mä haluaisin olla yhtä täyteläinen kun sä...

- Sä oot niin kuin nuori tyttö. Sun pillusikin on vielä karvaton...

Sähköiskut tuntuivat alapäässäni, kun hyväilin klitoristani. Yhtäkkiä Eeva nousi ja otti minua jaloista kiinni ja veti minut makuulleen.

- Mä haluun maistaa sua!

Eeva veti jalkani levälleen ja pani kasvonsa vasten häpyäni.

- Ei älä, Eeva, mä en ole pessy alapäätäni, mä haisen hirveelle!

Eeva nuolaisi rakoani.

- Ei ihan tosi, Eeva, mä oon likainen!

- Mulla on likanen suu. Et sä haise hirveelle, sä haiset naiselle. Sä oot kypsä naaras.

Eeva nuolaisi rakoni seiniä, vei sormensa häpyhuulilleni, erotti ne varovasti ja työnsi kielensä aukkoni yläpuolelle. Hän alkoi nuolla kuin kissa, löysi klitoriksen. Kun tunsin pehmeänkostean kielen lipovan alapäätäni, olin vähällä tulla. Silloin Eeva keskeytti toimintansa, nousi ylös ja kääntyi toisinpäin. Nyt hän kävi melkein istumaan kasvoilleni. Näin hänen pyllyreikänsä nenäni kohdalla, kun hän painoi häpynsä suulleni. Etsin sormillani hänen klitoriksensa, työnsin kieleni varovasti hänen pilluunsa. Tunsin hänen reitensä painavan rintojani molemmin puolin ja hänen tissinnuppunsa koskettavan alavatsaani, kun ne riippuivat villeinä ja vapaina. Eevan kieli lipoi klitoristani, oma suuni oli Eevassa. Näin yläpuolellani hänen kinkkujensa vaalean ihon, joka tummeni lähempänä rakoa. Hänen pyllyreikänsä paljastui estottomana mutta ei riettaana. Hänen pieni reikänsä oli sievä. Halusin koettaa sitä sormellani. Irrotin toisen käteni, vein keskisormeni hänen pyllyynsä ja kosketin reikää varovasti. Eeva inahti ja hetken päästä tunsin sormen painelevan omaa reikääni. Ärsyke sai meidät molemmat huutamaan kiimasta, kun laukesimme.

Istuimme vierekkäin. Katsoin Eevaa. Hänen suupielistään valui tahmeaa, kiiltävää nestettä. Tunsin oman suuni yhtä töhryiseksi. Suutelimme ja sekoitimme toistemme alapäänesteet suihimme.

Makasimme hiljaa alastomina, kunnes Eeva sanoi:

- Ne aamulliset siiderit alkaa tehdä tehtävänsä. Mua väsyttää.

- Nukutaan pari tuntia. Menee vielä aikaa ennen kuin Jone tulee koulusta.

Vedimme peiton yllemme. Halasimme. Annoin vielä suudelman Eevalle. Nukahdimme alastomina toistemme syliin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.