Kiltit teinilesbot

admin Naisten Kesken
02.05.2015
8365 näyttökertaa
0 kommenttia
4.40
Emmi seisoi, pikemminkin pomppi, vanhempiensa välissä juna-aseman laiturilla. Päivä, jota hän oli odottanut niin pitkään, oli viimein koittanut. Hanna, hänen serkkunsa, oli tulossa vierailulle ja viipyisi heidän maatilallaan koko viikonlopun. Tämä oli jo 15-vuotias, neljä vuotta nuoremman serkun silmissä siis jo lähes aikuinen ja muutoinkin kaikin puolin ihmeellinen "iso tyttö", jonka seura sai Emminkin tuntemaan itsensä ainakin hitusen verran isoksi. Totuus, joskaan Emmi ei ikinä sitä sanoisi ääneen, oli se, että Hanna oli hänen suuri idolinsa.

Perjantai-iltapäivä meni joutuisasti; äiti laittoi ruokaa heti heidän tultuaan kotiin, sen jälkeen tytöt kävivät ratsastamassa (siinä Emmi oli serkkuaan parempi ja koki siitä suurta mielihyvää), kertailivat kuulumisiaan ja polkivat vielä illalla kylälle ostamaan jäätelöt. Tyttöjen tullessa takaisin tilalle isä tiedotti, että aamulla lähdettäisiin järvelle purjehtimaan ja herätys olisi luvassa jo puoli kahdeksalta, joten kaksikon oli aika siirtyä hammaspesun kautta nukkumatin kelkkaan. Asiaan kuuluvan purnauksen jälkeen nämä myöntyivät ja kipittivät peräkanaa Emmin huoneeseen pitkin maatalon jykeviä puuportaita. Äiti oli tapansa mukaan tuonut sinne varavuoteen, mutta harvemmin Hanna siinä viihtyi, tytöillä kun oli tapana nukkua vierekkäin ja rupatella unentuloon asti niitä näitä. Yleensä Emmi hoiteli kyselypuolen Hannan vastaillessa, tämän tapahtumarikas ja jännittävä elämä suurkaupungissa kun kiinnosti nuorempaa serkkua niin kovasti.

"Onko sulla poikaystävää?" Emmi kysyi heti tyttöjen sammutettua valot ja asetuttua saman peiton alle.

"Ei oikeestaan, tai no joo... En tiedä."

Ympäripyöreä vastaus vain lisäsi nuoremman kiinnostusta ja tämä tivasi tarkempaa vastausta useaan kertaan, vanhempi kuitenkin käänsi keskustelun päälaelleen esittämällä saman kysymyksen. Se sai Emmin punastumaan, joskin pimeys hänen ilokseen peitti sen.

"Kerro nyt", Hanna kiusoitteli ja nipisti serkun kyynerpäätä peiton alla. "Ihan varmaan on joku, josta tykkäät."

"Ei oo", Emmi vastasi ja nosti kädet kasvoilleen. Ele sai Hannan lisäämään höyryä.

"Eli on. Mikä sen nimi on? Onko sun luokalla? Onko se söpö? Taitaa olla oikea namupala. Pusi pusi!"

"Eäääh... Eikä!"

"Joopas! Emmiii... kerro, haluun tietää."

Nuorempi otti kädet kasvoiltaan ja puuskaisi, serkku osasi ainakin hiillostamisen taidon. Hän epäröi hetken, mutta päätti sitten kertoa tälle ihastuksensa nimen. Sen verran saattoi paljastaa, muttei yhtään enempää, Emmi päätti jämäkästi mielessään.

"Niko."

"Niko? Onko se söpö?"

"Onnnn", Emmi virnisti ja vetäytyi kokonaan peiton alle, siellä oli parempi hävetä.

"Takas nyt sieltä, meillä jäi juttu kesken", Hanna nauroi ja koputti peiton läpi serkkunsa otsaa. Tämä keräsi hetken rohkeutta, huomasi siinä sivussa Hannan t-paidan pullistumat ja tunsi sisällään pienen kaihon. Olisipa minullakin tuollaiset tissit, Emmi huokaisi ja palasi sitten ihmisten ilmoille jatkamaan piinapenkkiä.

"Onko se sun luokalla? Haluisitko pussata sitä?" serkku aloitti heti vaaleiden hiusten työntyessä esiin.

"On ja en. Hyi."

Hanna huokaisi ja mietti hetken, miten saisi ujostelijan avautumaan. Sitten hän keksi keinon.

"Mä oon pussannut jätkien kanssa ja tehnyt kaikkea muutakin, mutta taidan kertoa joskus, kun oot vähän vanhempi. En katsos halua järkyttää sua."

Emmin ilmeestä huomasi heti, että taktiikka toimi. Hanna tiesi hyvin, miten paljon tämä ihaili häntä ja miten paljon halusi olla hänenlaisensa.

"Kerro nyt! Mä lupaan, etten järkyty!"

"No niin, oon siis pussaillut ja sitten mua on rutistettu pepusta..." Emmin hihitys keskeytti hetkeksi lauseen ja Hanna katsoi tätä kulmaansa kohottaen, mutta jatkoi silti. "Lisäks mun tissejä on puristettu ja kerran hierottu..."

Emmi painoi käden suulleen ja yritti kasvot punaisina hillitä naureskeluaan, se sai vanhemman serkun lopettamaan.

"Ääh, antaa olla. Selkeästi oot liian nuori. Palataan vaikka ens kesänä asiaan. Hyvää yötä."

"Eiii... pliis, kerro", Emmi aneli. "En naura enää, lupaan kunniasanalla."

"Höpö, höpö. Nukutaan nyt jo."

"Pliiiis... pliiiis."

Hanna antoi mankumisen jatkua vielä hetken; hän halusi olla täysin varma siitä, että serkku oli valmis siihen, mitä hänellä oli mielessään. Se oli tyhmä idea, suorastaan älytön, mutta myös jännittävä.

"Jooko? Jooko, pliis?"

"Okei sitten, mutta mä lopetan, jos käyttäydyt vielä kuin pikkupentu."

"En oo sellanen, saat nähdä!"

"Joo, eli mulle on hierottu orgasmi."

Sana oli Emmille outo ja hän mietti, mitä se mahtoi tarkoittaa. Oregano... sitä äiti laittoi aina pizzaan, ei se voinut olla se...

"Et taida tietää, mikä on orgasmi?" Hanna kysyi seurattuaan hetken serkkunsa otsankurtistelua.

"En", tämä vastasi ja näpräsi sormiaan nolon näköisenä.

"Sitä on vaikeeta selittää. Se pitäis näyttää, mutta en oikein voi sulle..."

"Ei kun voitpas! Haluun tietää tosi paljon!"

"Katsos kun mun pitää koskea sua yhteen outoon paikkaan, jos näytän sen."

"Minne?"

"Tuonne sun pimppaan", Hanna sanoi ja osoitti sormella kohtaa peitossa, jonka alla kyseinen elin suunnilleen oli.

Emmi ei osannut odottaa tuollaista vastausta ja näytti hölmistyneeltä.

"Mähän sanoin, että oot liian nuori vielä. Opit sen sitten joskus", Hanna kuiskasi ja jäi odottamaan serkkunsa ratkaisua. Sen tekeminen ei kestänyt kauaa.

"Näytä silti."

"Ootko ihan varma?"

"Oon."

"Ja lupaat, ettet kerro siitä kenellekkään ikinä?"

"Lupaan."

Hanna otti sen enempää sanomatta kiinni serkkunsa olkapäästä ja käänsi hänet selälleen, työnsi kätensä peiton alle ja tarttui kiinni tämän reisiin ja levitti niitä, kunnes polvet olivat vajaat puoli metriä erillään. Emmillä oli yllään flanellinen pyjama, sen alla vielä pikkuhousut, mutta Hanna päätti ainakin aluksi olla riisumatta niitä.

"Sattuuko se?" Emmi kysyi ja piteli kämmeniä poskillaan.

"Hahhah... Ei satu, sen voin luvata. Päinvastoin sen pitäis tuntua tosi kivalta. Mutta nyt sun pitää laittaa silmät kiinni."

"Miksi?"

"Koska sanon niin. En näytä sulle orgasmia, ellet tottele."

Emmi ei sanonut enää mitään, vaan totteli kuuliaisesti ja puristi silmänsä kiinni.

"Hyvä. Nyt kuvittele, että oot tosi kivalla piknikillä teidän heinäpellolla Nikon kanssa ja te seurustelette. Sä makaat just noin siinä peitolla ja Niko on sun vieressä, se laittaa käden sun vartalolle..." Hanna painoi samalla oman kätensä Emmin pyjaman peittämälle alavatsalle ja alkoi luisuttaa sitä hitaasti alemmas. Hän tarkisti vielä, että serkun silmät olivat kiinni ja liu'utti sormensa sitten tämän lämpimään flanellin peittämään haaroväliin. Tytön hihittely oli loppunut ja kasvoille oli tullut jännittynyt ilme.

Hanna alkoi hieroa serkkunsa pehmeää alapäätä hellästi edestakaisin liikkein, ensin vain sormenpäillä tunnustellen ja kohta jo koko kämmenellä koko ajan enemmän painaen. "Ole ihan rentona", hän komensi huomatessaan Emmin pingottuneet kaulajänteet. "Juuri noin. Hyvä tyttö."

Hanna siirsi peiton pois ja nousi polvilleen päästäkseen parempaan työasentoon. Hän levitti vapaan kätensä ja työnsi sen serkun paidan alle. Tämä ynähti hiljaa, muttei näyttänyt panevan sitä pahakseen, joten Hanna työnsi kättään pidemmälle, kunnes etusormi osui pieneen nänniin. Emmi säpsähti, mutta pysyi kiltisti paikoillaan ja piti silmänsä kiinni.

"Nyt Niko koskee sun tissiä. Pojat pitää niistä ja Nikon mielestä sulla on maailman seksikkäimmät tissit. Siksi se haluaa koskea niihin tällä tavalla", Hanna kuiskasi ja puristi pehmeän nännin sormiensa väliin ja venytti sitä hellästi. "Nyökytä, jos tuntuu kivalta."

Emmi nyökytti ja hänen jännittynyt ilmeensäkin oli vaihtunut pieneen hymynpoikaseen, joten Hanna veti kätensä pois tämän haarovälistä ja alkoi työntää sormiaan housujen alle. Emmi säpsähti taas ja avasi tällä kertaa silmänsäkin.

"Simmut kiinni, tää täytyy tehdä tällä tavalla, jos haluat tosi kivan orgasmin."

Emmi totteli ja painoi vielä kätensäkin silmilleen kuin varmistukseksi, että kyllä hän halusi.

"Hyvä", Hanna sanoi ja työnsi kätensä rannetta myöten pyjamanhousujen sisään. Uteliaisuuttaan hän etsi hetken merkkejä häpykarvoista, mutta veti vesiperän aivan kuten oli arvellutkin. Häpyhuulten väli oli kuitenkin kostunut ja se oli pääasia. Hän alkoi taas hieroa ja haki peukalollaan klitoriksen, tosin sitä oli syytä koskea hyvin varovaisesti, sen Hanna tiesi omasta kokemuksesta. Viime vappuna eräs liikaa juonut tollo oli hinkannut hänen pimpsaansa kuin kuivunutta ruokatahraa tiskipöydästä ja tunne oli ollut vähintäänkin kivulias.

Hanna irrotti kätensä nännistä pideltyään sitä hetken, mutta jatkoi jo selvästi kostuneen pimpsan hieromista seuraten Emmin kasvoja. Vieno hymy viipyi niillä pitkään, mutta lopulta huulet aukesivat sentin verran ja ilme muuttui odottavaksi, ehkä aavistuksen hämmästyneeksi. Hanna huomasi myös tytön hengityksen kiihtyvän, joten tämä taisi tosiaan olla saamassa elämänsä ensimmäisen orgasmin. Hannan teki kovasti mieli tehdä vielä eräs juttu, sellainen jonka halusi itselleen tehtävän, mutta luopui ajatuksesta. Ehkä sormi peppuun orgasmin hetkellä olisi vähän liikaa. Loppujen lopuksi hän halusi tehdä serkkunsa ensikerrasta mahdollisimman hyvän, eikä ollut syytä pilata sitä omilla kieroutuneilla fetisseillä.

Emmin vaimea voihkaisu palautti Hannan ajatuksistaan ja hän katsoi alahuultaan purren, miten serkun pylly nousi irti patjasta ja pyjaman alta pilkistävä vatsa jännittyi äärimmilleen. Sitten Emmin suusta pääsi pitkä, raskas huokaus. Se olisi todennäköisesti ollut paljon äänekkäämpi, mutta tämä hillitsi itsensä, koska hänen vanhempansa olivat kaiketi jo omassa makuuhuoneessaan suoraan käytävän vastapuolella.

Hanna liikutti vielä sormeaan hitaasti turvonneiden häpyhuulten välissä odottaen jonkinlaista varmistusta siitä, että tehtävä oli suoritettu.

"Toi oli varmana orgasti", Emmi huohotti ja avasi silmänsä, jotka loistivat pimeässä huoneessa kuin timantit.

"Orgasmi", Hanna korjasi ja veti kätensä pois housuista. "Sehän se oli ihan selvästi. Tykkäsitkö?"

"Tykkäsin."

"Mä vähän arvelinkin niin", Hanna hymyili ja kävi makuulle. Hän veti peiton takaisin ylös ja arveli, että serkulle voisi uni maittaa äskeisen jälkeen. Se oli kuitenkin virhearvio.

"Voinko mä tehdä sulle tollasen?" Emmi kysyi ilman merkkiäkään siitä, että aikoisi siirtyä untenmaille. Hanna huomasi nyt olevansa vuorostaan se, jolle menivät jauhot suuhun.

"Eeen... mä nyt tiedä."

"Anna kun teen, pliis."

Hanna pohdiskeli asiaa pitkään. Ajatus tuntui alkuun väärältä, mutta ehkä serkku voisi tehdä niitäkin juttuja, joita hän ei ikipäivänä uskaltaisi pyytää pojilta.

"Jooko? Haluun kokeilla. Pliiiiiiiis..." Emmi vonkui ja tarjosi kilttiä koiranpentukatsettaan.

"Okei, mutta vaan jos teet kaikki jutut, joita haluun. Sellaisiakin mitkä kuulostaa ällöiltä."

"Joo. Kunniasanalla."

Hanna nyökkäsi ja potki peiton takaisin jalkopäähän.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.