Luulevat sitä ystävyydeksi

admin Naisten Kesken
07.08.2015
4500 näyttökertaa
0 kommenttia
4.00
Rosa ja Aurora kävelivät puiston poikki kohti rantaa. Heidän oli tarkoitus käydä pikaisella iltauinnilla, nähdä auringonlasku ja syödä evästä rantanurmella. Rosa hyppeli kevein askelin keltaisessa kesämekossaan ja korkokengissään eteenpäin ja naureskeli. Aurora tuli tallustaen perässä.

"Aro hei, piristy vähän. Meidän piti pitää tänä iltana hauskaa yhdessä, muistatsä?" Rosa sanoo ja leikkisästi työntää alahuultaan eteenpäin. Aurora hymyilee.

"Muistan, muistan. Ajattelen taas vaan liikaa", Aurora vastaa ja halaa Rosaa.

Rosa ja Aurora tutustuivat kesän alkupuolella. He tapasivat heidän yhteisen ystävänsä luona. Auroran ensimmäinen ajatus Rosasta oli, että hän näyttää typerältä noissa kengissä, tuossa mekossa. Rosan ensimmäinen ajatus Aurorasta oli, että hän näyttää homssuiselta pojalta. Myöhemmin illan aikana he tutustuivat ja mielipiteet muuttuivat. Heistä tuli erottamattomat ystävät.

"Aro... Kerro mulle jotain", Rosa kuiskaa hymyillen ja haukkaa kolmioleivästään nurkan. Hänen ruskeat silmänsä näyttivät upeilta ilta-auringon osuessa iiriksille.

"Äh. Mitähän sä sit haluut kuulla? Hmm. Sä olet kaunis. Ja mä tykkään susta. Susta on tullu upee ystävä mulle", Aurora kertoo ja tarraa Rosaa kädestä. "Mä en tiedä, mitä tekisin ilman sua. Mun elämä on muuttunut niin paljon sen päivän jälkeen, kun me tavattiin. Kiitos siitä", Aurora jatkaa vielä ja puristaa Rosan kättä lujempaa. Rosa hymyilee vastaukseksi ja hänen silmistään huomaa, että nyt hän alkaa itkeä. "Senkin itkupilli", Aurora sanoo ja siirtyy lähemmäs Rosaa, jotta voisi halata häntä.

"Hah, kiitti. Puhut musta tosi kauniisti. Sä saat mut hymyilemään... ja noh, itkemään onnesta!" Rosa naurahtaa ja rutistaa Auroran ohuiden käsivarsiensa sisään. "Ystävä..." Rosa kuiskaa niin hiljaa, ettei Aurora voisi sitä kuulla.

"Aurinko on melkein laskenut. Pitäisköhän meidän lähteä?" Aurora huomauttaa.

"Ei. Mä haluun olla täällä koko yön. Tahdon nähdä aamun", Rosa vastaa ja kääntää päätään niin, että punaiset kiharat heilahtavat Auroran kasvoille. Aurora nuuhkaisee hiuksia ohimennen. Vaniljan tuoksu. Rosan tuoksu.

"Se sopii. Ollaan sit koko yö tässä."

Aurinko oli jo laskenut täysin. Oli täysin hiljaista lukuun ottamatta aaltojen murtumista rantakallioille hieman tuonnempana ja tuulta, joka puhalsi kylmänä pohjoisesta. Rosa veti neuleen ylleen. "Hrr, eiks sua palele?" hän kysyy Auroralta ja Aurora pudistaa päätään vastaukseksi. Rosan päässä pyörii miljoonia ajatuksia. Hän miettii asioita, joita Aurora hänelle aikaisemmin sanoi. Ystävä? Rosa pudistelee päätään.

"Mitä sä siinä pudistelet?" Aurora kysyy kasvoillaan hämmentynyt ilme. Rosa naurahtaa ja suukottaa Auroran poskea.

"Hassu. Mä vaan käyn pään sisällä läpi kokonaisia universumeita, tarinoita, salarakastajia", Rosa vastaa ja hymy ulottuu melkein korviin saakka. Rosa vetää hihat sormiensä päälle suojaan kylmyydeltä.

On autiota. Ei kuulu ihmisten naurua, puhetta, askelia. Ei kuulu mitään ihmisistä. Vain Rosan ja Auroran loputtomat keskustelut merirosvoista ja sen sellaisesta. Kukaan ei ole kuulemassa. He nauravat kovaan ääneen, halaavat, silittävät hiuksia. Aurora letittää Rosan tukkaa.

"Kuules, Aurora... haluisin kertoo sulle yhen jutun, mut mua pelottaa, miten sä reagoit..." Rosa aloittaa, mutta jatkaa pian: "...m...minä tavallaan... jos nyt oon rehellinen sulle, niin kai mä oon aika rakastunu suhun." Auroran ilme värähtää. Hiljaisuus laskeutuu hetkeksi, mutta pian Auroran syvä huokaus rikkoo sen.

"Mä luulin, että sä pidät pojista. Mä rakastuin suhun heti. Halusin päästä suutelemaan sun pehmeitä huulia. Halusin heti päästä koskettamaan sua. Sun täydellistä selkääs, joka siinä mekossa näkyi", Aurora kertoo melkein huutaen. Rosan suu loksahtaa auki.

"Miksetsä kertonu mulle mitään?" hän kysyy ja kopauttaa nyrkillään Auroran olkapäätä. Aurora hymähtää ja sanoo:

"Koska sä vaikutit liian täydelliseltä. Mä en tosiaan tienny, että tykkäät tytöistä. En ois koskaan uskonu. Mut tajuutsä, mitä mä nyt aion tehdä?" Aurora sanoo viekas hymy kasvoillaan. Rosa kohauttaa hartioita.

Aurora lähestyy hitaasti Rosan siroja kasvoja. Hän laittaa kätensä solisluulle, liu'uttaa sitä hitaasti aina poskelle asti. Auroran ja Rosan huulet koskettavat. Rosa värisee ja koskettaa varovasti Auroran tummaa hiuspörröä. Rosan käsi liukuu hitaasti niskanikamille, selkään, lantiolle.

"Tää tuntuu hassulta. Tää tuntuu hyvältä, niin järkyttävän oikealta", Rosa kuiskaa vasten Auroran huulia. Aurora hymyilee ja kaappaa Rosan tiukemmin kiinni itseensä.

"Tää tuntuu upealta", Aurora sanoo ja suutelee nyt kiihkeämmin. Hän nuolaisee kielen kärjellään Rosan pehmeän kirsikkaisia huulia, näykkäisee ja jatkaa kiihkeää suutelua. Rosa äännähtää. Tuo pieni äännähdys saa Auroran hulluksi himosta. Jokainen suudelma maistuu uudelta. Rosan iho nousee kananlihalle.

"Umm..." Rosa mumisee ja huokaisee syvään. Aurora pujottaa kätensä Rosan mekon alle. Liikuttelee sormiaan kauniin vartalon ääriviivoilla, suutelee kaulaa ja siirtää kättään ylemmäs kohti rintoja. Rosan nännit ovat kovat. Aurora hyväilee pieniä, kauniita rintoja ja nostaa pikaisesti mekon pois Rosan päältä.

"Sori mut, sä oot niin kaunis. Haluun nähdä, mitä mä kosken", Aurora sanoo ja painaa Rosan rintakehää niin, että Rosa menee makaamaan nurmelle. Rosa suutelee Auroran käsiä, sormia ja hymyilee vienosti Auroran laskeutuessa suutelemaan kovia nännejä. Auroran käsi hyväilee lantioita. Hänen huulensa ja kielensä leikkivät rinnoilla. Rosa tarttuu kiinni hänen hiuksistaan.

"Mm... Kosketa mua, kiltti", Rosa voihkaisee ja riuhtaisee Auroran kasvot vasten omiaan ja suutelee. Hän työntää kielensä Auroran suuhun. Aurora laskee kättään häpyalueelle. Hän riisuu varovasti Rosan punaiset sukkahousut. Hän pujottaa kätensä alushousujen alle. Rosa äännähtää ja huokaisee syvään, vaikeroiden.

"Hmm, täst mä tykkään. Trimmattu", Aurora kuiskaa ja iskee silmää. Auroran keskisormi liukuu häpyhuulten väliin. Hän koskettaa varovasti klitorista, pyörittää sormeaan hellästi sen ympärillä. Rosan kynnet uppoavat Auroran selkään. Aurora huokaisee. "Tuosta... tuosta mä tuun hulluksi!", Aurora sanoo ja liu'uttaa sormeaan alemmas. Hän työntää varovasti keskimmäisen sormensa hänen sisäänsä. Rosan kynnet uppoavat syvemmälle lihaan.

"Mm... Kiltti, jatka", Rosa voihkaisee raapien samalla Auroran selästä pintakerrosta irti. Aurora liikuttaa sormeaan hitaasti edestakaisin, kuuntelee kuinka Rosa vaikeroi, huokailee.

Aurora laittaan toisenkin sormensa hänen sisäänsä. "Eihän sua satu?", hän kysyy ja Rosa pudistaa päätään vimmatusti ja puree alahuultaan. Aurora huokailee Rosan niskaan, liikuttaa sormiaan nyt nopeammin auttaen työntöjä lantiollaan.

"Mmm... ah..." Rosa vaikeroi, repii Auroran hiuksia, puree kaulaan jälkiä. Hän ei voi kiihotukseltaan keskittyä. Hän haluaisi koskettaa Auroraa samalla tavalla, mutta hänen keskittymisensä herpaantuu välittömästi.

Aurora pysäyttää liikkeen ja suutelee Rosan rintalastaa. "Mä tahdon maistaa sua", hän sanoo ja suutelee nyt vatsalla. Hän leikkii kielellään Rosan navan ympärillä, samalla laskee Rosan alushousut. Rosa punastuu.

"Hassua, etsä näät mut näin... mut toisaalta mä odotin tätä niin kauan", hän sanoo ja tarraa hiuksista tiukemmin. Aurora jatkaa suutelua alemmas. Rosa lähes huudahtaa kun Auroran kieli koskettaa klitorista. Aurora liikuttaa kieltään varovasti. S, J, K... Hän tekee kielellään kirjaimia. Hän huomaa Rosan nauttivan eniten S-kirjaimesta ja tekee sen toistamiseen. Aurora nuolee kaikkialta. Hän ei unohda yhtään poimua. Rosa repii Auroran hiuksia niin, että niitä jää käsiin. Aurora liikuttaa kieltään hieman alempana, nousee hitaasti kielensä kanssa ylemmäs.

"Rosa... Haluun, et sä tuut." Rosan ilme ei ehdi värähtääkään ennen kuin Auroran kaksi sormea ovat taas hänen sisällään. Kieli liikkuu edelleen klitoriksen ympärillä. Rosa ääntelee hiukan äänekkäämmin. Aurora nousee ylemmäs, painaen pään Rosan kaulalle. Hän nopeuttaa liikettä.

"Aro... Mm... ah... aahhh... älä lopeta", Rosa värähtelee nautinnostaan, kun Aurora nopeuttaa työntöjään. Rosan sydän hakkaa vimmatusti. Hänen lantionsa on uudenlaisen poltteen vallassa. Rosan koko keho värisee. Hän kiemurtelee nautinnosta, vaikeroi. Tällainen tunne ei koskaan ennen ole vallannut hänen kehoaan. Jokainen solu tahtoo lisää. "Mm..." Rosa mumisee ja hymyilee saamastaan nautinnosta. Aurora tuntee käden haaroissaan.

"Nyt on sun vuoros..." Rosa huokaisee ja pujottaa kätensä Auroran farkkujen alle.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.