Matka amazonien maailmaan

admin Naisten Kesken
17.01.2016
5404 näyttökertaa
0 kommenttia
4.00
Muistan sen kerran, kun istuin kivisillä rappusilla, aurinko paistoi ja katselin, kun muut leikkivät koulun pihalla. Ystäväni Noora istui vieressäni ja kertoili kaikenlaisia juttuja elämästään. Olimme ystävystyneet pari kuukautta sitten koulun alkaessa.

"Tiiätkö, mikä on muuten kivaa?" Noora sanoi. "Huomasin eilen, että jos istuu puuhevosen päällä ja rutistaa jalkoja yhteen ja liukuu eteen ja taakse ja eteen ja taakse, niin pimpissä tuntuu hassulta."

Kohotin katseeni ystävääni.

"Millä tavalla hassulta?"

"Ihan kuin tulisi tosi hassu olo. Ikään kuin murkut kiipeilisi sisällä. Haluutko kokeilla? Voit tulla koulun jälkeen meille kokeilemaan."

Laskin katseeni.

"En oikein tiedä... Äiti sanoi, että pitää tulla suoraan kotiin."

"Ihan nopeesti vaan", Noora sanoi ja katsoi minua vetoavasti.

Muistan hyvin tuon hetken, samoin sen kohtalokkaan kerran, kun lähdin Nooralle koulun jälkeen. Menimme puuhevosen luokse ja Noora näytti, miten tulee hassu olo. Minulla oli koko ajan pelkona mielessä se, että teemme jotain kiellettyä, mutta kapusin kuitenkin Nooran jälkeen hevoselle. Rutistin jalkojani yhteen ja hankasin itseäni edestakaisin hevosen selässä. Säpsähdin hassua tunnetta.

Noora katsoi minua säihke silmissään. Minua ahdisti ja lopetin.

-----

Tuon kerran jälkeen minua on ahdistanut useastikin. Ala-asteikäisenä en vielä tiennyt, mitä itsetyydytys on, mutta myöhemmin kuulin asiasta ja minua hävetti Nooran kanssa koetut asiat. Vartuin yläasteikäiseksi ja minua inhotti, kun katsoin muita tyttöjä, jotka olivat alkaneet pukeutua aikuismaisesti ja jotka kuiskuttelivat kaikki välitunnit ihastuksistaan. Vartuin lukioikään ja yritin olla ajattelematta seksuaalisia asioita, koska ne tuntuivat niin hävettäviltä.

Lukion alussa eräs poika tarrasi minua kiinni rinnoista ja rutisti ja nauroi pelästyneelle ilmeelleni. Ahdistuin lisää. Lopulta en halunnut nähdä tai kuulla mitään seksuaalisuuteen liittyvää. Pyrin teippaamaan rintani mahdollisimman pieniksi, sillä minua hävetti kulkea kahden pehmeän kudospussin kanssa, joista pojat olivat niin kovasti kiinnostuneita.

Pukeuduin mahdollisimman poikamaisesti, etteivät pojat enää kiinnittäisi minuun niin paljoa huomiota. En halunnut ajatella sitä, että pojat olisivat ehkä olleet kiinnostuneita kehoni osista. En halunnut ajatella seksiä, itsetyydytystä tai mitään muutakaan seksuaalista.

-----

"'Nuori ja komea 24-vuotias mies etsii seuraa seksikkäistä ja muodokkaista naisista'", ystäväni Laura luki internetistä. Minä ja Laura olimme molemmat 21-vuotiaita ja olimme tulleet viettämään iltaa Lauran luokse. Lauralla oli haku päällä, mutta minua ei kiinnostanut mitkään miehet. "'Himokkuus, iso lantio ja hyvä perse plussaa'. Eli pitäis muodostua pillusta, tisseistä ja perseestä ja sitten kelpais", Laura jatkoi.

Mumisin jotain epämääräistä ja jatkoin Trendin lukemista. Kyseinen lehti ei kiinnostanut minua, mutta muutakaan ei ollut.

"'37-vuotias mies etsii seksiseuraa. Jos olet kinky, hyvin tuhma ja rankaisun tarpeessa, täältä saat isoa melaa kanoottiin.' Hyi."

"Öllöä", huokaisin. Katsoin kelloa. "Sanoit, et Enni tulee tänne parin kaverinsa kanssa. Milloin ne edes tulee? Kello on jo 11."

"Kyllä ne kohta..."

Laura oli päättänyt pitää pienet juhlat keskellä pimeää talvea. Lämmittämään, Laura oli sanonut. Toivottavasti Ennin kaverit eivät olleet poikia, sillä muuten olisi luvassa jotain vähän liian kuumaa.

Ovikello soi. Laura säpsähti hereille treffi-ilmoitusten maailmasta ja käveli avaamaan oven. Enni ja kaksi hänen kaveriaan saapuivat. Kohotin katseeni lehdestä, kun nelikko tuli huoneeseen. Huokaisin helpotuksesta, sillä molemmat Ennin kavereista olivat naisia. Toinen oli brunette ja pisamainen ja toisella oli vaalea polkkatukka.

"Kia ja Sini", Enni esitteli bruneten ja polkkatukan. Nyökkäsin ja yritin hymyillä. En tiennyt, mitä ilmassa oli, mutta minusta Sini vaikutti nätiltä. Ei tavallisen nätiltä kuten kaikki muut tytöt, vaan oikein nätiltä. Käänsin katseeni taas lehteen. Laura laittoi musiikkia ja pyysi Ennin katsomaan kanssaan treffi-ilmoituksia. Kia työntyi mukaan, mutta Sini istuutui viereeni sängylle.

"Moro", Sini sanoi hymyillen. "Sä oot varmaan Mari. Laura on kertonut paljon juttuja teidän edesottamuksista treffimaailmassa."

Punastuin.

"Ei mulla ole ollut mitään ongelmia. En oo edes hakenut seuraa", sanoin. "Ei pojat kiinnosta." Sini vaikutti uteliaalta.

"Tarkoitatko, et oot naisiin kallellaan? Ootko lesbo?"

Pieni pala nousi kurkkuuni. Taas noita kysymyksiä.

"En tiedä. En varmaan. En vaan tykkää pojista."

"Ootko edes kokeillu tyttöjä?" Sini kysyi.

"En", vastasin ja mieleeni nousi hämmentävä kuva alastomasta naisesta. Kauniista kurveista, pehmeästä ihosta. Yritin ajatella naiselle pattipolvia, länkisääriä ja roikkutissejä, mutta hassu, lämmin tunne ei väistynyt. En voinut olla kiinnostunut...

"Mä olen kokeillut", Sini sanoi itsevarmasti. "Oon lesbo. Haku päällä itse asiassa. Hei muuten, mennäänkö keittiöön tekemään jotain safkaa? En ole ehtinyt safkata tänään."

Hermostuin Sinin puheista, mutta koska minuakin oli jo hieman nälättänyt, opastin hänet keittokomeroon. Katsoimme kaappeihin, mutta missään ei ollut mitään erityisen hääppöistä. Papuja. Tomaattisosetta. Makaronia.

"Gourmet-ruokaa", sanoin ja virnistin pikaisesti, hieman hermostuneena. Sini nauroi.

"Ehdottomasti. Aateliston antimia."

"Pannaanks kuitenkin–" ehdin aloittaa lauseen, kun Sini keskeytti: "Pannaan ehdottomasti. Sä olet nätti ja sulla on hyvä ääni ja kuitenkin tykkäät." Järkytyin.

"Enkä tykkää. Ja ajattelin, että pannaan noita papuja ja tomaattisosetta sekasin, tehdään meksikolaista. Chiliä ja valkosipulia. Ja keitetään makaronia", pulputin nopeasti. Sini virnuili minulle. Tunsin punastuvani.

"Okei, let's do it, miss Mexico", Sini sanoi ja nosti papupurkin tiskipöydälle.

"Kyllä nää pavut on oikeaa miehen muonaa", sanoin. "Jaksaa tehdä asioita." Olin vähällä puraista kieleeni, kun huomasin, miten kaksimielinen sanomani oli. Sini hymyili toisella suupielellään, kun avasi toisen purkin.

"Ja etenkin kun sä näytät noin miehiseltä urokselta, niin pavut antaa potkua petiin – eiku", Sini jatkoi virnuillen.

Laittelimme meksikolaista papupataamme hiljalleen ja välillä yritin puhua normaaleja asioita, mutta Sini käänsi ne kierosti kaksimielisiksi. Jostain kumman syystä aloin kuitenkin viihtyä.

Saimme ruoan valmiiksi ja söimme kahdestaan, kun muut eivät halunneet jättää koirasehdokas numero 47:ää ilman viestiä. Ruoka oli hyvää ja päätin avautua Sinille elämästäni. Kerroin lapsuudestani ja harrasteistani, tämänhetkisestä opiskelustani maalarina, Lauran tuntemisesta, mielenkiinnonkohteistani... Sini kuunteli. Hän vaikutti tyypiltäni, aivan kuin olisimme tunteneet jo kauan. Aloin vähitellen rentoutua enemmän.

"...ja se jätkä vaan tarras mun tisseihin kiinni ja ahdistuin."

"Miehet on sikoja", Sini sanoi. "Mutta älä välitä niistä, ei niillä pyöri päässä ku pillu ja perse. Naiset puolestaan... me naiset osataan ymmärtää naista. Ei käydä heti käsiks, vaan ollaan vaan."

"Ai niin kuin nyt vai?" heitin. Entinen, arka minäni nosti päätään hyssytelläkseen, mutta uusi, härskimpi minäni löi sen tainnoksiin. Sinin silmissä välähti.

"Ehkäpä."

Katselimme toisiamme hetken vaiti.

"En tiedä..." aloitin hiljaisemmalla äänellä ja katseeni vajosi pöydänpintaan. "Pitäiskö kokeilla... en oo koskaan... ollut sillä tavalla ja miehet... eivät sytytä... jos haluisit... en tiedä, onko tämä hyvä idea... jos haluisit kokeilla sitä mun kanssa."

"Sä haluaisit kokeilla seksiä mun kanssa?" Sini kysyi myöskin hiljaa. Nostin katseeni ylös. Kasvojani kuumotti ja seksuaalinen minäni nosti päätään. Samalla ahdisti, mutta samalla kiihotti ajatella, että voisin kokeilla seksiä. Ainakaan naisen kanssa ei tulisi raskaaksi...

"En!" yritin pakottaa itseni kääntymään takaisin turvalliselle tielle. "Tai siis..."

"Sua pelottaa, koska sä et ole ollut kenenkään kanssa ja koska sä olet aina hillinnyt itses näiden juttujen suhteen", Sini terapioi. Hän tarttui minua kädestä.

"Mä voisin..." Sini kumartui lähemmäs ja tunsin hänen hengityksensä kasvoillani, hätistävän kylmiä väreitä selkääni, "painaa sut hitaasti sängylle, liu'uttaa käsiäni sun vartalolla... riisua sun vaatteet hitaasti, katsoa sua silmiin... näyttää sulle, että naisten maailma ei ole pelottava eikä vaarallinen... painaa huuleni sun navalle, kuljettaa alaspäin... kokisit nautintoa ja hurmiota..."

En olisi halunnut myöntää sitä itselleni, mutta minua kiihotti ajatus naisesta alastomana. Alastomasta Sinistä. Vatsaani alkoi nipistellä ja aloin vähitellen kastua. Päätin rohkaista mieleni ja sanoa Sinille, mitä halusin.

"Voisitko sä..." huuleni tuntuivat kauhean kuivilta, "näyttää mulle sen tien... tien naisten maailmaan. Amazonien luokse?"

Sini hymyili minulle ja nyökkäsi. Korjasimme astiat ja sanoimme muille menevämme "lojumaan vierashuoneeseen". Laura kääntyi katsomaan minua hämmästyneenä, mutta ei sanonut mitään. Sini laittoi oven kiinni ja tarkastelimme huonetta.

Huoneessa oli kaksi yhden hengen sänkyä, vaatekaappi ja pöytä. Katsoimme toisiamme ja raahasimme sängyt yhdeksi.

"Tota..." änkytin. Minua hermostutti ihan hirveästi. Sini nyökkäsi.

"Kerro vaan."

"Tuota... onko tää sitten... tai siis... nähäänkö me myöhemmin? Kun sä olet kiva ja..."

Sini käveli luokseni ja halasi minua.

"Voidaan olla yhdessä, jos sä haluat. Sä olet kaunis ja meillä tuntuu synkkaavan, et jos sua kiinnostaa vielä tän hirrrrmuisen kokemuksen jälkeen niin... voidaan vaikka mennä virallisesti kahville."

"Okei", huokaisin helpottuneena. "Mutta sitten toinen juttu... voinko... pukeutua rauhassa?"

Sini nauroi ja sanoi asioiden olevan minun hallinnassani.

Menin vaatekaapille ja käännyin selin Siniin. Riisuin vaatteeni ja tunsin samanlaista hiipivää hermostusta kuin gynekologilla oltaessa. Samalla kehossani oli kuitenkin jotain erilaista, jonkinlaista lämpöä. Riisuin varoen pikkuhousuni ja kääntyessäni minun teki mieli peittää hävettävät kehoni osat. Sini oli yllätyksekseni riisunut myös. Siirsin käsiäni peittääkseni rintani, mutta Sini tuli luokseni.

"Älä peitä niitä, ne on nätit. Tuu vaan tohon sängylle."

Seurasin Siniä ja istuuduin sängynreunalle. Hän nauroi ja pyysi minua menemään selälleni ja nostamaan jalat koukkuun.

"Ajattele, että sä oot gynellä", Sini hyrisi. Hän oli kontallaan sängyllä edessäni ja hänen pehmeät rintansa roikkuivat kauniisti kuin kaksi hedelmää. Yritin rentoutua, vaikka tunsin, kuinka aloin pikkuhiljaa valua.

"Hieron sun kireydet ensin pois", Sini sanoi ja konttasi lähemmäs. Hän laski päänsä alas ja tunsin, kuinka kostea kieli alkoi vaellella sisäreisilläni. Ensin se kutitti, mutta sitten totuin siihen. Suljin silmäni pelätessäni, että minua alkaisi liikaa ahdistaa. Kieli eteni häpykummun ylitse, kiersi navan ja jäi vaeltelemaan rintojeni väliin. Vähän aikaa kierreltyään kieli kapusi rintaani ylös ja tunsin äkkiä pehmeät huulet nännilläni. Pehmeät ja lämpimät, jotka imivät hellästi. Päästin tahattoman huokauksen.

Toinen nännini sai saman käsittelyn, jonka jälkeen kieli lasketteli häpykummulle. Sitten kieli katosi. Avasin silmäni.

"Mitä nyt?" kysyin. Pelotti, että olin ehkä tehnyt jotain väärin.

"Sylki loppuu", Sini hymyili. "Mut ihan kohta palaan suhun."

"Voisit palaa muhun kiinni", mumisin toivoen, että Sini ei kuulisi, mutta kyllä hän kuuli.

Sini hymähti ja näin hänen kumartuvan jalkojeni väliin. Toivoin, etten haisisi pahalta. Tunsin äkillisesti hänen huulensa tekevän suudelmien tietä häpykummulta hitaasti kohti sisäreisiä. Huulet vaeltelivat hetken sisäreisillä ja äkkiä nolostuin valtavasti, kun huulet imaisivat yksityisintäni. Huulet imivät kovempaa ja leijailivat ympäri alapäätäni. Minua kiihotti suunnattomasti ja olin varma, että peitolle valuisi kohta jotain. Reisiäni poltteli ja kohotin vaistomaisesti lantiotani ylöspäin.

"Mmmmh!" Sini mumisi hyvin pervolla äänellä. Kylmät väreet juoksivat pitkin selkääni. Äkkiä ei tuntunut mitään, Sini oli noussut polvilleen. Huomasin hänen hiustensa olevan hieman sekaisin. Silmissä oli outo kiilto. Himoa.

"Saanko tehdä sulle, Mari, rankempaa käsittelyä?"

"Tee vaan", sanoin ja hämmästyin spontaaniuttani. Olin kuitenkin niin kiihottunut, että halusin vain tapahtumien jatkuvan. Alapääni sykki.

Sini kumartui jälleen ylleni ja hätkähdin tuntiessani hänen kielensä sisälläni. Kiihotuin enemmän. Kuvittelin meidät kosteaan trooppiseen viidakkoon ja että olimme villejä naisia. Keihäämme lojuisivat sivulla, samoin pari nahkaista vaatekappaletta.

Sini vetäisi kielensä pois ja murahdin.

"Ei makeaa mahan täydeltä", Sini sanoi. Alapääni halusi jotain sisäänsä ja valui Sinin perään. Nousin äkkinäisesti polvilleni, aivan kuin en olisi enää minä itse, ja syöksyin Sinin päälle. Alistin hänet alleni ja suljin toisen hänen nänneistään huulieni väliin. Hinkkasin itseäni vasten Siniä ja levitin lemmennesteitäni hänen päälleen. Sini nappasi minua käsistä kiinni ja tuijotti kiivaasti minua silmiin.

"Ei", hän sanoi jyrkemmällä äänellä. "Minua ei hässitä, paha tyttö." Hän sai kieräytettyä minut alleen.

"Tuhmille tytöille tehdään näin", Sini sanoi ääni paksuna kiihotuksesta. Tunsin hänen viileät sormensa reiälläni ja äkkiä hän työnsi sormen sisääni. Haukoin henkeä. Hän työnsi toisenkin sormen perään, mutta kolmas teki tiukkaa. Sini alkoi rytmikkäästi panna minua kädellään ja aloin vaistomaisesti hieroa itseäni rinnoista.

"Älä... lopeta!" kuiskailin Sinille.

Sini ei vastannut mitään, vaan alkoi hieroa toisella kädellä klitoristani. En enää siinä vaiheessa olisi välittänyt, vaikka ystäväni olisivatkin avanneet oven. Minua kuitenkin kiihotti ajatus väliintulosta, ja mitä mielenkiintoisempaa, ajatus alistettuna olemisesta. Niinpä päätin eläytyä.

"Lopeta heti!" kuiskin himokkaasti. "Ah! Ah! Anna olla! Älä! Älä! Ei saa! Ah! Lopeta."

Sini murisi minulle eläimellisesti ja nopeutti liikkeitään. Tunsin kuinka alapääni alkoi sykähdellä voimakkaammin.

"Lopeta... ei saa... ah.... minä kerron äidille... aaah... ei saa, Sini..."

"Vai on tuhma koira yrittänyt hässiä emännän jalkaa?" Sini kuiski minulle.

"Viuuu... älä... ä.... AAA!"

Orgasmi vyöryi ylitseni kuin sadekauden ensimmäinen sade ja kouristelin Sinin sormet alapäässäni. Sini katsoi minua äidillisen hellästi vetäessään sormensa ulos ja minun jatkaessani kouristelua. Alapäästäni valui. Tuntui siltä, kuinka voisin seota ja samalla rakastua täydellisesti, tuntui kuin kutisisin ja räjähtäisin...

Vähitellen kouristukset loppuivat ja vain makasin paikoillani hengittäen tiiviisti.

"Puhkesit kukkaan tosi nätisti, amazoni", Sini kehräsi. "Tervetuloa amazonien maailmaan."
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.