Niinan yövieras

admin Naisten Kesken
21.08.2014
8203 näyttökertaa
0 kommenttia
4.83
Olen Niina Jokinen ja ikää minulla on 13 vuotta. Koulussa olin ihastunut ysiluokkalaiseen Jennaan. Halusin mennä hänen luokseen yövierailulle, mutta vanhempani eivät suostuneet siihen. He halusivat tutustua Jennaan meidän kotona. Vanhempani kun olivat niin vanhoillisia ja uskonnollisia, etteivät he ymmärtäneet enää meitä nuoria.

Jenna innostui vanhempieni tapaamisesta. Sovimme vierailupäiväksi lauantain, koska Jennalla oli omat kotibileet aina perjantai-iltaisin.

Lauantai-iltana Jenna sitten ilmestyi meidän kerrostalokolmion ulko-ovelle. Hänen olallaan oli iso olkalaukku. Minä otin Jennan vastaan eteisessä ja esittelin hänet vanhemmilleni.

”Tervetuloa meille”, äitini Teija sanoi Jennalle ja loi tutkivan silmäyksen eteistilassa seisovaan vaaleaan tyttöön. ”Sinä vaikutat ikäisiäsi vanhemmalta.”

”Kiitos kehuista”, Jenna vastasi alkaen riisua takkiaan pois päältään. ”Mä aloin kehittyä varhain ja olen siksi muita edellä vartaloni kehityksessä.”

”Oletkin ensimmäinen luokkatoveri, jonka Niina tuo meille”, isäni Risto sanoi. ”Toivottavasti viihdyt meillä hyvin.”

”Kyllä mä viihdyn”, Jenna vastasi hymyillen kauniisti. ”Mä otin barbit mukaan, niin voin leikkiä niillä Niinan kanssa.”

Johdatin Jennan nopeasti huoneeseeni ja suljin oven tiukasti takanani. ”Miksi aloit höpöttää barbeista? Luuletko mun vanhempani uskovan sun juttujasi?”

”Kyllä ne uskovat!” Jenna vastasi ja painautui minuun kiinni. ”Mä lumoon vanhempasi päästämään sut mun luo.”

Me halasimme ja hyväilimme toisiamme. Minulla oli ollut ikävä Jennaa. Huulemme yhtyivät ja suutelimme pitkään nauttien huultemme herkästä kosketuksesta. Lopulta erkanimme toisistamme ja katsoin Jennan vihreisiin silmiin.

”Vanhempieni saunavuoro alkaa tunnin päästä”, aloitin selittämällä illan ohjelmaa. ”Me voidaan käydä sillä välin yhteisessä suihkussa.”

”Kuulostaa kivalta”, Jenna sanoi. ”Etkö sä käy enää saunassa vanhempiesi kanssa?”

”En ole käynyt vuoteen. Kun rintani alkoivat kasvaa liian isoiksi, niin mun äiti sanoi, että on parempi, etten enää tule saunaan heidän kanssaan. Äiti pelkäsi isäni kiihottuvan mun rintojen näkemisestä.”

”Tuon mä ymmärrän hyvin”, Jenna totesi hiljaa. ”Miehet ovat paskoja. Ne haluavat meitä ja saatuaan meidät ne nakkaavat meidät menemään. Siksi mä en aio koskaan seurustella pojan kanssa.”

Olimme huoneessani siihen saakka, kunnes äitini koputti suljettuun oveen. Hän kertoi menevänsä saunaan isäni kanssa. Sauna oli kerrostalon kellarikerroksessa, joten minä ja Jenna saisimme jäädä asuntoon kahdestaan. Heidän mentyään me aloimme riisua vaatteitamme.

”Kiva päästä suihkuun kanssasi”, Jenna sanoi riisuen mustat rintaliivit pois päältään. ”Mä tunnen itseni hikiseksi eilisen panojen takia. Vittukin on vielä vähän hellänä.”

Tuijotin Jennan pyöreitä rintoja ja paljastin samalla hänelle omat pystyrintani. ”Kuinka monen kanssa sinä olit?”

”Panin lukiolaisten Karin, Ossin, Akin ja Pekan kanssa. Otin suihin ysiluokkalaisilta Nikolta ja Juusolta”, Jenna selitti riisuen pikkuhousujaan. ”Tietysti mä nuolin vielä orkut Minnalle, Sarille ja Katille. Ne ovat lukiolaistyttöjä.”

Minua alkoi huimata Jennan litania. Riisuin omat pikkuhousuni ja seisoimme huoneessani alastomina. Katseemme hyväilivät toistemme vartaloita ja nautimme niiden muodoista. Painauduimme vastakkain ja kiedoimme kätemme toistemme ympärille. Huulemme tanssivat hetken aikaa toistensa lomassa ja kielemme yhtyivät tanssiin. Rintamme hieroivat toinen toistaan. Sormeni vaelsivat pitkin Jennan notkeaa selkää ja kiinteää takamusta. Tunsin Jennan herkän kosketuksen hyväilevän minun pitkää selkääni kaikkialta.

Lopulta menimme suihkuun.

Sain pestä Jennan kauniin vartalon. Hieroin nestesaippuaa kaikkialle hänen ihoonsa hitaasti ja hellästi. Annoin sormieni tanssia hänen sileällä ja virheettömällä ihollaan. Jenna teki samoin minulle. Nautin ihanista kosketuksen väreistä ihon pinnalla Jennan hieroessa saippuaa vartalooni. Jennan sormet hankasivat häpyni puhtaaksi. Hänen kätensä pyörittelivät rintojani ja sormet hyväilivät kovettuneita nännejäni. Lopuksi huuhdoimme vartalomme yhteisen vesisuihkun alla.

Kuivasimme itsemme pyyhkeisiin ja kiedoimme ne vartalomme ympärille. Ne peittivät rintamme ja peppumme, mutta jättivät reidet näkyviin. Ohittaessaan vanhempieni huoneen Jenna poikkesi käymään sen sisällä.

”Täällä sun vanhempasi sitten panevat toisiaan”, Jenna irvaili ja katseli vanhempieni sänkyä. Hän heittäytyi sängylle makaamaan ja levitti pyyhkeensä auki. Tuijotin hänen alastonta vartaloaan Jennan levittäessä reitensä levälleen.

”Pappi, pane mua!” Jenna kiljaisi nautinnollisesti tekeytyen minun äidikseni. Minä tirskuin Jennan älyttömälle keksinnölle. Silloin kuulimme ulko-oven kolinan vanhempieni palatessa takaisin saunareissultaan. Minä ryntäsin vanhempiani vastaan, jotta Jenna ehtisi kietoa pyyhkeen vartalonsa suojaksi. Tiesin vanhempieni menevän omaan huoneeseensa pukemaan.

”Olet käynyt suihkussa”, äitini totesi nähtyään minut. ”Tahtooko Jennakin käydä?”

”Jenna kävi jo. Annoin pyyhkeen teidän kaapista. Hän on kuivaamassa itseään teidän huoneessa”, minä sopersin. Pelkäsin vanhempieni suhtautumista tapahtumaan.

”Kävittekö te suihkussa yhdessä vai erikseen?” isäni uteli. Silloin Jenna asteli ulos makuuhuoneesta pyyhe tiukasti ympärillään.

”Yhdessä, sillä me ollaan jo nähty toisemme alasti koulun suihkutiloissa”, Jenna sanoi itsevarmalla äänellä.

”Kai te kuitenkin pesitte omat vartalonne itse?” isäni tiukkasi. ”Ei ole näet sopivaa, että naiset koskevat toistensa alastomiin vartaloihin. Tästä löytyy selvä kielto Uudesta Testamentista.”

”Isä, lopeta!” minä kiljaisin. ”Tietysti me pestiin itse itsemme.”

Sen jälkeen minä ja Jenna käveltiin minun huoneeseen. Näin menomatkalla Jennan vilkaisseen taakseen.

”Sulla on todella tiukkapipoiset vanhemmat”, Jenna sanoi tuohtuneena. ”Ovatko ne aina tuollaisia?”

”Ovat. Ne vahtivat mun jokaista askelta. En voi tehdä mitään kysymättä ensin lupaa vanhemmiltani.”

”Sun elämä on rankkaa”, Jenna totesi ja riisui pyyhkeen pois päältään. ”Voinko mä olla yöpyjamassa loppuillan?”

”No et!” sanoin kauhuissani. ”Isäni nakkaisi sut ulos talosta, jos alat esitellä sille vartaloasi pyjama päälläsi.”

Niin me puimme päälle tavalliset arkivaatteet ja valmistauduimme iltapalalle.

Vanhempani keskustelivat Jennan kanssa vähän kaikesta iltapalaa syödessämme. Jenna vastaili kysymyksiin luontevasti ja uskottavasti. Sitten isäni kysyi, miksi Jenna haluaa tulla isona. Olin pudota tuolilta ja revitä liitoksista, kun kuulin Jennan keksimän vastauksen.

”Mä haluan papiksi”, Jenna vastasi. ”Mulle Jumala on aina ollut lähellä sydäntä ja mulla on lämmin ja luottavainen jumalsuhde. Tahdon jakaa tämän tunteen muille ihmisille ja siksi papin kutsumustyö on aina kiinnostanut mua.”

Isäni, joka toimi seurakunnan kirkkoherrana, kiinnostui oitis Jennan halusta opiskella teologiaa. ”Jotkut miespapit eivät hyväksy naispappeutta. Mitä sinä sanoisit heille?”

Jenna vastasi heti enempiä miettimättä: ”Jumala on luonut meidät omaksi kuvakseen ja siinä kuvassa miehet ja naiset ovat yhdenvertaisia Jumalamme edessä. Siksi meillä naisilla on samat oikeudet palvella Jumalaa kuin miehilläkin.”

”Entä mitä perhe merkitsee sinulle?”

”Mun vanhempani ovat kasvattaneet minusta vastuuntuntoisen kristityn. Mä säästän mun neitsyyteni tulevalle aviomiehelleni ja tahdon siunata tulevia sukupolvia ainakin neljällä lapsella”, Jenna lateli suustansa.

Olin ällikällä, kun vanhempani uskoivat kaiken. Jenna oli lumonnut vanhempani. Jenna oli heidän silmissään kiltti ja viaton. Keskustelun päätyttyä vanhempani suostuivat päästämään minut Jennan luo yökylään.

Iltapalan jälkeen isäni kasasi taitettavan vierassängyn minun huoneeseeni. Kävimme iltatoimilla ja vetäydyimme viimein minun huoneeni rauhaan.

”Sehän meni hyvin”, Jenna tirskui hiljaa meidän halaillessa toisiamme seisaaltaan. ”Pääset ensi perjantaina panemaan mun bileisiini.”

En jaksanut ajatella ensi perjantaita. Jenna oli minun syleilyssäni ja siinä oli kaikki, mitä halusin. Tunsin Jennan lämmön itseäni vasten ja hyväilin hänen selkäänsä. En tahtonut päästää häntä pois syleilystäni peläten menettäväni hänet.

”Ei kai mun tarvitse nukkua tuossa”, Jenna sanoi osoittaen vierassänkyä. ”Taitetaan se takaisin kasaan ja pedataan yhteinen vuode patjoista tähän lattialle.”

Pidin Jennan ideasta, mutta pelkäsin vanhempieni voivan yllättää meidät siitä. Vanhempani kyllä koputtaisivat oveen ennen sisääntuloa, mutta he näkisivät silti yhteisen vuoteemme. Olisi hyvin vaikeaa selittää sitä isälleni.

”Kasataan se sänky aamulla takaisin ennen vanhempiesi heräämistä”, Jenna ehdotti yhä kiinni minussa. ”Tuskin sun vanhemmillasi on enää asiaa tänne. Ne menevät varmasti panemaan omaan huoneeseensa. Oletko sä nähnyt niiden panevan toisiaan?”

”No en, eikä kiinnosta.”

”Mun vanhempani panevat toisiaan useasti päivässä. Kun mä tulen koulusta kotiin, niin ne voi olla panemassa keittiön pöydällä tai olohuoneen sohvalla”, Jenna selitti ja silitti hiuksiani hellästi.

Sitten me purimme Jennalle kasatun sängyn ja siirsimme vieraspatjan ja minun sängynpatjan lattialle. Sen päälle levitimme vielä pari peittoa ja saimme niin pehmoisen makuualustan leikeillemme. Lopulta me riisuimme vaatteet pois päältä. Sammutin valot katkaisijasta ja huoneeseen laskeutui miellyttävä hämäryys. Kaukana kadulla olevat katulamput antoivat vähän valoa huoneeseen.

Keskustelimme hiljaa ja kiireettä kaikesta siinä patjojen päällä. Jenna makasi selällään ja minä olin sijannut pesän itselleni hänen lämpimään kainaloonsa. Sivelin oikealla kädelläni Jennan rintoja ja vatsaa. Välillä sormeni kävivät tunnustelemassa vaaleaa karvoitusta häpykukkulalla ja palasivat sitten takaisin hyväilemään pyöreän rinnan kaarta.

Jennan oikea käsi taas siveli pyllyäni, alaselkääni ja kylkeäni. Kosketuksen synnyttämät väreet aaltoilivat sähköisinä ihoni pinnalla. Minulla oli lämmin ja turvallinen olo Jennan kainalossa. Hänen sileän ihonsa läheisyys tyydytti minun läheisyydenkaipuuni.

”Millainen oli sinun eka kertasi?” kysyin Jennalta hiljaa hämärän keskellä.

Jennan keho värähti, kuin olisin palauttanut hänen mieleensä voimallisen muiston. Hänen kätensä liike pysähtyi ristiselkääni.

”Voinko mä luottaa sinuun? Et saa kertoa sitä muille”, Jennan ääni värähti hiljaa.

”Rakastan sinua! Tietenkin voit luottaa minuun.”

Jenna veti syvään henkeä ja puhalsi ilman hitaasti pois sisältään. ”Olin sinun ikäisesi. Äitini oli poissa kotoa lomamatkalla. Nukuin sikeästi omassa vuoteessani. Heräsin siihen, kun pikkuhousuni vedettiin pois jaloistani. Aloin rimpuilla peloissani, mutta suuni peitettiin kädellä. Minun käskettiin olla hiljaa. Hämärän keskellä erotin isäni kasvot. Hänen kiivas ja katkonainen hengitys tuoksui viinalta. Isäni käsi hyväili vartaloani kaikkialta. Hän levitti jalkani ja asettui päälleni makaamaan. Sisääni työnnyttiin ja muutuin heiluvaksi sätkynukeksi. Näin oviaukolla seisovan veljeni. Hän seisoi lamaantuneena paikoillaan. Isäni lopetettua veljeni pakeni, enkä nähnyt häntä enää. Isäni sammui minun päälleni. En päässyt pakenemaan hänen painonsa alta. Huusin veljeni nimeä, mutta kuulin hänen huoneestaan vain itkua. Kyynel valahti minunkin poskelleni. Minä ja isä olimme yhdessä koko yön.”

Sydämeni jyskytti rintakehässäni ja hengitin katkonaisesti. Jennan elävä muisto oli purkautunut ulos tuskaisina väreinä hämärän keskellä. Hipaisin kädelläni hänen poskeaan ja se oli kostea kyyneleistä. Hitaasti pyyhin sormillani kyyneleitä pois.

”Olen pahoillani, Jenna”, minä sanoin keksimättä lohdutuksen sanoja. ”Mitä isällesi tapahtui?”

”Kerroin tapahtumasta äidilleni. Äiti tuijotti minua pitkään. Se sanoi, että on kivaa, kun isä on alkanut opettaa mulle seksiä. Sitten äiti meni kiimassa panemaan mun isääni. Silloin mun aivoissa repesi ja mä aloin panna kaikkien kanssa.”

Olin järkyttynyt Jennan kertomuksesta. Ymmärsin nyt, miksi hänestä oli tullut seksiriippuvainen. Kohottauduin ylemmäs ja painauduin Jennaan kiinni. Jenna kietoi kätensä ympärilleni ja me hyväilimme toisiamme pitkään. Suutelimme ja tunsin kyyneleen valuvan poskiani pitkin. Se vierähti Jennan poskelle ja kyyneleemme sekoittuivat toisiinsa. Halusin lohduttaa Jennaa hänen sisäisen tuskansa tähden.

Emme tarvinneet enää sanoja, sillä kehomme puhuivat toisillemme. Jenna oli jakanut mun kanssa sisäisen tuskansa ja salaisuutensa. Nyt se yhdisti meitä ja muodosti siteen meidän välillemme. Jenna luotti minuun ja mä luotin Jennaan. Sillä hetkellä hän oli minun koko elämäni. Kaikki muu katosi pois mielestäni ja Jennan olemus täytti minut kokonaan.

Kaikessa hiljaisuudessa hämärän keskellä me aloimme hyväillä toisiamme. Meidän kätemme vaelsivat kaikkialla ja hyväilivät jokaisen kurvin toistemme kehoissa. Välillämme ei ollut enää salaisuuksia. Ei ollut paikkaa, johon ei saisi koskea. Olimme kiinni toisissamme, hyväilimme, suutelimme ja hieroimme vartaloitamme yhteen. Tahdoimme sulautua toisiimme. Tahdoimme toistemme sisälle. Halusimme muuttua yhdeksi.

Sormeni vaelsivat Jennan häpyhuulille ja Jennan sormet hieroivat minua. Me hieroimme toisiamme pitkään. Meidän hengityksemme muuttui katkonaiseksi. Rintamme painuivat toistensa lomaan. Molempien sydän hakkasi samalla rytmillä. Me tunsimme yhteisen nautinnon heräävän sisällämme. Kuulimme toistemme kosteuden sormiemme liikkuessa sisällämme. Kiipesimme ylös nautinnon vuorta. Lähestyimme huippua yhdessä. Huipulla me vavahtelimme kauttaaltaan, sillä olimme kohdanneet toisemme. Muutuimme yhdeksi nautinnosta väriseväksi kehoksi.

Huohotin hiljaa Jennan päällä orgasmin saaneena. Jenna värisi yhä minun allani nauttien sisäisistä kiihkon aalloista. Hitaasti hänenkin lihaksensa rentoutuivat ja kaunis vartalo valahti veltoksi.

Painoin hellän suudelman Jennan raottuneisiin huuliin. Jenna vastasi suudelmaani. Emme puhuneet mitään. Makasimme vain kiinni toisissamme nauttien toistemme lämmöstä. Tunsin olevani taivaassa ja Jenna oli siellä minun kanssani.

Ovelle koputettiin. ”Saako tulla sisään? Joko te nukutte?” äitini ääni kysyi oven takaa. Vartaloni jäykistyi jännityksestä. Makasin alastomana Jennan vartalon päällä. Ilmassa tuoksui meidän kiimamme suolainen tuoksu.

”Me ollaan nyt alasti!” Jenna huusi. ”Älkää tulko, sillä vaihdamme juuri yöpyjamaa päälle.”

”Anteeksi”, äitini sanoi. ”Halusin vain ilmoittaa, että me menemme nukkumaan. Tarvitsetteko te vielä mitään?”

”Ei me tarvita. Hyvää yötä, äiti”, minä vastasin nopeasti. Sydämeni hakkasi rintakehäni alla. Pelkäsin oven avautuvan minä hetkenä hyvänsä.

”Hyvää yötä”, kuului äitini vastaus ja askeleet loittonivat pois.

Jennan ja minun raskas huohotus täytti huoneen äänillä. ”Hakkaako sun sydän yhtä lujaa kuin mun?” Jenna kysyi hetken päästä. Hän oli kohottautunut käsiensä varaan ja näin hämärässä hänen kasvojensa hymyn.

”Tuskin ne enää palaavat”, minä huokaisin ja jännittynyt kehoni rentoutui.

Hetken ajan me makasimme hiljaa vierekkäin. Kuuntelimme ympäristön ääniä. Alhaalta kadulta kuului vaimeaa liikenteen melua. Nuoret olivat menossa viettämään lauantai-iltaa keskustaan.

”Jokohan vanhempasi panevat?” Jenna kuiskasi hiljaa korvaani. ”Pitävätkö he ääntä pannessaan toisiaan?”

”Eivät”, vastasin ja lipaisin kielelläni Jennan korvanlehteä. ”Tahdon maistaa sua.”

Jenna hymyili minulle vaistoten kiimani heräävän uudelleen. ”Opetan sulle uuden asennon. Voimme maistaa toisiamme samanaikaisesti. Mene pitkällesi patjalle.”

Kiepsahdin selälleni ja Jenna asettui toisinpäin hajareisin minun päälleni. Näin hänen lantionsa laskeutuvan alemmas ja pian ylsin huulillani hänen häpyynsä. Jennan huulet koskettivat minun karvoitustani ja avasin hänelle reiteni. Hänen huulensa siirtyivät hyväilemään haarojani.

”Onneksi olet pitkä muihin ikäisiisi verrattuna”, Jenna naurahti ja upotti kielensä minun häpypoimujeni väliin.

Nuolin yläpuolellani olevaa häpyä. Muutaman nuolemiskerran jälkeen Jennan sisimmät häpyhuulet työntyivät esiin kuin kukkaan puhkeava kukka. Häpyhuulista toinen roikkui hiukan suurempana. Otin sen huulieni väliin ja aloin imeä sen makua. Tunsin Jennan lämpimän ja makoisan kosteuden kieleni kärjessä. Nuolin kaikkia häpypoimuja kauttaaltaan ja uitin kieltäni syvällä poimujen lomassa.

Jenna nuoli minua taidolla. Hänen kielensä seikkaili kaikkialla ja sai lantioni värähtelemään nautinnosta. Huokailin syvään ja Jenna nautti minun hengitykseni lämmöstä hävyllään. Jennan kieli alkoi lipoa klitoristani. Hän pyöritteli kieltään sen ympäri ja minä nostelin lantiotani Jennan huulia vasten. Kiihkoni kasvoi jokaisen noston aikana. Aloin huohottaa äänekkäämmin. Upotin omat huuleni Jennan häpyyn uudelleen ja uudelleen. Nuolin, imin ja nuolin kiihkoni vallatessa minut kokonaan.

Kieleni vaelsi Jennan klitorikselle ja nuolin sitä voimakkain ottein. Painelin klitorista kielelläni, imin sitä hiljaa huulillani ja annoin kieleni vatkata yhä nopeammin. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä. Nuolin sitä kaikista mahdollisista kulmista. Minun hengitykseni kiihtyi kiihkoni kasvaessa. Sydän sisälläni hakkasi nopeammin. Minä nuolin ja imin jokaisen poimun nauttien Jennan kiimasta suussani.

Jennakin huohotti. Tunsin hänen hengityksensä lämmön kiusoittelevan häpyäni. Painelin kostuneita häpyhuuliani Jennan huulia vasten. Kuulin oman kiimani äänen. Jenna nuoli kiimaani ja tuli osaksi sen voimaa. Tahtimme kiihtyi nopeammaksi.

Pian kuulimme enää kiivaan nopearytmisen huohotuksen. Nesteidemme äänet peittyivät sen alle. Lantioni sisällä poltteli. Kuumat aallot vyöryivät sisälläni. Aallot kasvoivat kokoa. Tunsin tietoisuuteni sulautuvan niiden voimaan. Aika ja paikka menettivät merkityksensä. Vain minä ja Jenna olimme olemassa. Olimme muuttuneet yhdeksi ja samaksi rytmiksi. Imin Jennaa yhä nopeammalla rytmillä. Tunsin Jennan imevän minua samaa tahtia. Ääntelimme ja voihkimme yhdessä, kunnes saavutimme nautinnonhuipun ja sulauduimme toisiimme kiinni saaden samanaikaisen orgasmin.

Hetken ajan olimme muissa maailmoissa. Huohotimme raskaasti ja odotimme hengityksen tasaantumista. Aloin hahmottaa tilaa ympärilläni. Jenna oli yhä minun ylläni. Näin hänen häpyhuulistaan valuvan kiimaa minun kasvoilleni. Vasta silloin tiedostin äännelleeni rajusti kiihkoni aikana. Pelästyin, sillä luulin ääniemme kuuluneen viereiseen huoneeseen asti.

Jenna siirtyi pois päältäni. Hän tuli vierelleni ja yhdistimme huulemme toisiimme. Maistoimme molemmat omaa kiimaamme. Erkanimme ja kuuntelimme ympäristön ääniä. Liikenteenmelu oli vaiennut. Kuulimme viereisestä huoneesta vaimeita huokaisuja.

”Vanhempasi panevat niin äänekkäästi, etteivät he kuulleet meitä”, Jenna rauhoitteli sisälläni jylläävää pelkoa.

Asetuin makaamaan Jennan vartalon päälle. Laskin pääni hänen rintojensa väliin ja kuuntelin Jennan sydämen sykettä.  Se hakkasi samalla rytmillä kuin omani. Tunsin Jennan kädet selälläni. Me kietouduimme toisiimme tiukasti. Nautin hänen lämmöstään itseäni vasten. Sulauduimme toisiimme ja muutuimme yhdeksi.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.