Parturikäynneistä paras

Henry Naisten Kesken
25.12.2020
12502 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Olin käynyt Tiinalla parturissa jo pitkään. Pidin tuosta vaaleasta noin kolmekymppisestä naisesta, joka piti omaa parturi-kampaamoa Imatran pikkukaupungissa. Hän oli hunajaisen kaunis mutta reipas ja rempseä daami, jonka tiesin olevan naimisissa ja perheenäiti. Pidin hänen kosketuksestaan tukassani, kun hän kopsutteli korkokengissään ympärilläni ja klipsutteli saksiaan. Joskus parhaina päivinä Tiina oli pukeutunut hameeseen, ja sain vaivihkaa ihailla hänen ohuiden mustien nailoneiden verhoamia sääriään. Tuo parturi-kampaaja oli kuin itse Marilyn Monroe.
Ajan mittaan meistä tuli hyviä tuttuja ja juttelimme sujuvasti kaikista asioista käydessäni hänellä hiusten leikkuulla. Jossain vaiheessa korviini kiiri huhuja, että Tiina olisi ottanut avioeron ja jäänyt yh-äidiksi. Hän ei sitä itse kertonut, mutta huhut kulkevat pikkukaupungissa.
Eräänä kertana menin jälleen hänelle parturiin. Olin ottanut pari hörppyä rohkaisevaa alkoholia, ja astuin liikkeeseen innoissani. Tiina kyseli kuulumiset ystävälliseen tapaan, istuin tuoliin ja Tiina alkoi tasoitella hiuksiani.
Sitten tein sen mistä olin haaveillut ja hipaisin Tiinan säärtä. Hänellä oli jälleen hame, ja syntisen ihanan ohuet mustat sukkahousut. Tai luulin niitä sukkahousuiksi vielä silloin. Hengitykseni kiihtyi ja kaluni kovettui kapan alla.
Tiina ei reagoinut kosketukseeni vaan jatkoi työtään. Sakset klipsuivat ja tunsin hänen parfyyminsä tuoksun. Jatkoin hänen säärensä silittelyä ja se oli ihanaa minulle säärimiehelle ja nylon-fetistille. Sitten Tiinan sakset pysähtyivät.
"Mitäs sä teet, hyvä herra?"
"Anteeks, mie en haluu loukata", sopersin. "Sie oot vaan niin upee nainen."
"No kiitos vaan kehuista mutta tuo hiplaus ei oikein sovi täällä kuvioihin, ja häiritsee sitäpaitsi mun työtä."
Tiina sai työnsä loppuun ja oli muuttunut hieman totiseksi. Hän ei enää hymyillyt ja lörpötellyt minulle iloisesti. Päätin siitä huolimatta jatkaa suunnitelmani loppuun.
"Sie oot kuulemma yksinhuoltaja nyt", kysyin.
"Joo", Tiina sanoi. "So what?"
"Siulla on varmaan raha tiukassa", jatkoin. "Mitäs sanosit jos panisit hetkeks kampaamon oven säppiin, peuhattas hetki tuolla takahuoneessa ja saisit 200 euroo puhtaana kätteen?"
Nyt se oli sanottu, ja odotin Tiinan alkavan kirkua tai lyövän minua. Sen sijaan Tiina sanoikin yllättävän rauhallisesti:
"200 euroo? Siis ihan tosi? Mä oon jo 33 -vuotias perheenäiti. Ootko sä nyt ihan varma?"
"Oon mie. Maksan etukäteen."
Kaivoin lompakostani neljä viidenkympin seteliä ja heiluttelin niitä.
"Sun pitäs sitten olla nopee ja olla siivosti", Tiina sanoi.
En ollut uskoa hyvää onneani kun Tiina kosketti olkapäätäni ja johdatti minut salonkinsa takahuoneeseen. Takahuone oli pieni, mutta siellä oli sohva.
"Oothan sä terve?" Tiina kysyi.
"Joo varmasti", vastasin todenmukaisesti.
En ollut saanut naista vuosikausiin.
"Jos levität juttuu tästä mitä me tehään, mä teen rikosilmotuksen että sä raiskasit mut", Tiina uhkasi.
Sitten hän jatkoi lempeämmällä äänellä: "Mites me tehdään tää? Meenkö mä vaikka sohvalle?"
Tiina meni istumaan sohvalle ja taputti paikkaa vieressään. Ennenkuin ehdin hänen luokseen, hän kellahti sohvalle selälleen niin että hameen helma kohosi. Huohotin ihastuneena kun näin, että Tiinalla ei ollutkaan sukkahousut, vaan ihanat ohuet stay up -sukat. Kuinka hän olikaan laittanut sellaiset juuri tänään hameen kanssa!
Kiskoin nopeasti housut jalastani. Olimme puolipukeissa, molemmilla jopa paita päällä. Tiinan isot rinnat kohosivat upeina hänen tiukan paitansa alla. Kondomista emme puhuneet, vaikka sellainenkin minulla varmuuden vuoksi oli ollut lompakossani jo vuosia. Arvelin Tiinalla olevan oman ehkäisyn.
Menin sohvalle ja aloin kiskoa Tiinan pikkuhousuja hänen jalastaan. Hän antoi minun tehdä niin. Näkyviin tuli ihana karvakolmio, jonka alla kuulsi ihana märkä aikuisen naisen vittu.
Vapauduin omista kalsareistani ja kivikova kyrpäni ponnahti sojottamaan kohti Tiinan paratiisia. Kiihkoissani tökin touhutippaisella kyrvälläni Tiinan mustien nailonien peittämiä sääriä ja reisiä, kunnes Tiina kurotti ottamaan kädellään kalustani ja ohjasi sen oikeaan kohtaan pillunsa huulille.
"Nyt se on siinä ja herra työntää vaan", Tiina huohotti ja kikatti sitten.
Hänestä oli ehkä hauskaa opastaa itseään vanhempaa miestä.
Työnsi, työnsin ja tunsin kuinka kova kyrpäni tunkeutua Tiinan kosteaan vittuun. Aloin hinkata ja työnnellä, ja touhumme oli täydessä käynnissä. Näin Tiinan kauniit kasvot alapuolellani. Hän oli sulkenut silmänsä ja päästeli kiimaisen kuuloisia huokauksia ja nautinnon voihkaisuja.
Se tuntui niin taivaalliselta että kiihdytin työntöjäni. Nussin Tiinaa eläimellisesti, ja pian kyrpääni tuli tuttu nykäys joka ilmaisi lopun olevan lähellä. Olin niin usein saanut tuntea sen vain oman käteni kanssa, mutta nyt oli toisin.
Tiina voihki ja vinkui, joka saattoi olla teeskentelyäkin. Ehkä hän halusi vain kiihdyttää minua jotta olisin nopeasti valmis. Niin olinkin.
Karjaisin innosta kun orgasmi lähti liikkeelle ja spermani pumppautui Tiinan pilluun ja pursusi sieltä ylikin.
Jäimme hetkeksi makaamaan hengästyineä. Tiina taputti poskeani.
"Hyvä herra tuli valmiiksi?"
En pystynyt vastaamaan. Nyökkäsin vain. Nousimme jalkeille ja siistiydyimme. Tiina meni vessaan ja viipyi siellä. Koska olin jo maksanut, poistuin vähin äänin paikalta Tiinan ollessa siistimässä itseään.
Myöhemmin lähetin Tiinalle kauniin kiitoksen, hänen kampaamonsa facebook-sivulle.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.