Seksivälineopastusta

admin Naisten Kesken
10.04.2014
6881 näyttökertaa
0 kommenttia
4.67
Lomani oli ohitse ja olin palannut normaaliin arkeen ja työelämään. Tapaus tullimiehen kanssa ei ollut ollut ehkä kannaltani paras mahdollinen, sillä se oli herättänyt uinuvat tarpeeni, mutta tilaisuuksia niiden täyttämiseen ei juuri ollut. Suoraan sanottuna olin seksuaalisesti turhautunut. Tämän johdosta varmaankin työpaikkani nuorempien naisten puheet takertuivat korviini ja useasti ne olivat varsin suoria ja ronskeja.

Sitten eräänä päivänä meidän istuessamme kahvitauolla kokosin rohkeuteni ja lähdin keskusteluun mukaan. Hieman yllytettynä kerroin pilke silmäkulmassa tarinan tullista ja tullimiehestä miettien, kuka on tämä nainen, joka puhuu omia henkilökohtaisia asioitaan kahvipöydässä. Sain osakseni melkoisen määrän kannustavia huudahduksia ja rivoakin huulenheittoa, ja äkkiä olin osa piiriä, josta olin aiemmin ollut ulkona.

Pari päivää myöhemmin eräs näistä nuorista naisista, Katja nimeltään, tuli työpisteelleni ja istahti pöydänkulmalle. Olin jo huumorin varjolla uskoutunut myös jatkuvasta puutteessa elämisestäni ja sitä tuleva keskustelu alkoikin yllättäen käsitellä.

- No moi,Katja sanoi ja hymyili kauniisti.

- Moi, mitäs sinä, minä kysyin ja paistattelin hyvänolontunteessa. Kuuluin joukkoon ja minut huomioitiin ja sillä olikin paljon enemmän merkitystä minulle kuin olin kuvitellutkaan. Katja kumartui vähän lähemmäs ja puhui hiljaisella ja matalalla äänellä.

- Mä käsitin, et sä elät puutteessa, etkä sä oikein tiedä keinoja, joilla hoitaa asiaa. Mulla on eräs, hmm, tuttava, joka antaa liikkeensä aukioloajan ulkopuolella opastusta erilaisten välineiden käytössä. Se on nainen. Älä näytä noin kauhistuneelta, Katja nauroi ja vilkaisi sitten vaivihkaa ympärilleen.

- Mä annan sulle käyntikortin. Sä voit varata ajan ja se esittelee sulle yksityisopastuksena, mitä kaikkea on olemassa ja sä saat ite päättää, haluatko ostaa jotain vai et. Pelkkää konsultointia. Sä et sitoudu mihinkään. Se nainen on tosi hienovarainen ja luotettava, ja sä voit antautua ihan varauksetta sen opastukseen. Ainoa mitä sä tarviit, on avoin mieli. Älä unohda sitä. Tässä on tää kortti. Päätä ite, käytätkö mahdollisuuden vai et, mut on ihan oikeasti olemassa keinoja, joilla helpottaa oloa. Mieti sitä.

Katja hymyili vielä rohkaisevasti kortin ojennettuaan, taputti kevyesti olalle ja lähti. Hieman hermostuneena työnsin käyntikortin pikaisesti taskuuni posket palaen. Olisihan se nyt kuitenkin aika kauheaa, jos joku saisi selville. Samalla sisälläni oli ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin villi olo ja se kupli lähes hysteerisenä riemuna kurkussani. Kortti poltti koko päivän jakkuni taskussa ja minun oli pakko aina välillä varmistaa, että se oli varmasti vielä siellä.

Jännittyneenä varasin ajan seuraavalle perjantaille. Lapset olisivat sen viikonlopun isällään. Päivät siinä välissä kuluivat kuin siivillä enkä ehtinyt juuri ajatella tulevaa konsultaatiota. Nainen oli puhelimessa kuulostanut hyvin miellyttävältä ja rauhalliselta, mutta siitä huolimatta jännitin aavistuksen tullessani liikkeen ovella ja soittaessani kelloa, jota hän oli neuvonut käyttämään. Melkein saman tien oven tuli avaamaan niin nuorelta näyttävä nainen, että olisin itse käyttänyt hänestä sanaa tyttö.

- Moi. Tule sisään vaan. Mun nimi on Saana.

Tyttö kätteli minut, ja silmäilin hänet lävitse. Saanalla oli vaaleat pitkät hiukset, jotka oli kietaistu nopealle ja asialliselle nutturalle niskaan. Hänen yllään ei ollut mitään sellaista, jota olin mielikuvissani luullut sellaisissa paikoissa työskentelevien käyttävän. Hänellä oli yksinkertainen neule ja polviin asti ulottuva hame sekä avokkaat.

- Oletko sä koskaan aiemmin käynyt seksivälinekaupassa?

- En ole, vastasin häkeltyneenä tilanteesta. Mitä noin nuori tyttö voisi opettaa minulle? Jaa, ehkä kuitenkin aika paljon, ajattelin sitten.

- Ihan ensimmäiseksi tietenkin lähdetään siitä, että vaatteet tekee seksikkään olon. Jos sulla on päälläsi upeat alusvaatteet, sä myös tunnet olosi seksikkääksi. Se on tosi tärkeää.

Saana johdatti minua puhuessaan liikkeen perällä olevaan huoneeseen. Se oli vaimeasti valaistu ja siellä näytti olevan paljon ja kaikenlaista...

- Mulla on täällä esittelykappaleet noista tavaroista, mitkä on tuolla myynnissä, ja ihan aluksi me katsotaan sulle jotkut upeat alusvaatteet. Saat kokeilla niin monia kuin haluat. Ota takki pois vaan ja ole ihan rentona. Täällä ei ole muita kuin mä.

Saanan hymy oli tarttuvan herttainen ja huomasin rentoutuvani vähän. Hän ohjasi minut tangolle, jossa roikkui toinen toistaan upeamman näköisiä pitsisiä rintaliivejä ja alushousuja sekä sukkanauhaliivejä ja sukkia. Epäröin ja Saana huomasi sen. Hän katsoi minua arvioivasti.

- Sun rintaliivien koko on varmaan 80B?

Nyökkäsin.

- No niin, tässä olis tällaiset todella ihanat ja pehmeät pitsiliivit. Niihin käy hienosti tällaiset sukkanauhaliivit. Otetaan mukaan tällaiset sukat myös. Riisu vaan tuolla sovituskopissa ja katsotaan sitten, kuinka hyvin ne sopii.

- Entä, tuota, alushousut?

- Et sä tässä vaiheessa tarvitse niitä. Katsotaan niitä sitten hetken päästä. Ajattelet vaan, että olet vähän niinku gynekologilla. Mä en ole yhtään sen kummempi tässä asiassa.

Henkäisin syvään ja marssin sitten päättäväisesti sovitukseen. Riisuin omat vaatteeni ja puin Saanan valitseman alusasun ylleni. Se oli upea. Rintani nousivat hienosti esille, vaikka liiveissä ei ollut toppauksia. Jalkani näyttivät pitkiltä sukissa ja sukkanauhaliiveissä. Tunsin oloni heti superseksikkääksi!

- No miltäs täällä näyttää? Vau! Sehän on upea. Sulla on tosi hieno vartalo. Rinnat on aivan mahtavat näissä liiveissä.

Saana kohotti kätensä ja laittoi ne rintojeni alle nostaen samalla kevyesti, ja kuin vahingossa hänen peukalonsa hieraisivat nännejäni, jotka reagoivat välittömästi kovettumalla. Tunsin samassa tutun kiristyksen kohdussani ja kuinka syvältä sisältäni syöksähti jotain märkää häpyhuulilleni. Poskeni punastuivat rajusti.

- Älä suotta häkelly. Sä olet mielettömän seksikäs aikuinen nainen ja sun pitää olla ylpeä siitä.

Saanan kädet olivat edelleen rinnoillani ja tunsin niiden ihon kuumana pitsien läpi. Enhän minä ole lesbo, parkaisin hätäisesti ajatuksissani, mutta sitä en voinut kiistää, ettenkö olisi kiihottunut.

- Tule vaan tänne puolelle ja käy tuolle pöydälle istumaan.

Olin jo aiemmin laittanut merkille samantyylisen pöydän, jonka kohtasi naistenlääkärin vastaanotolla. Saana huomasi jälleen hienoisen epäröintini.

- Kuule, jos sua yhtään helpottaa, niin mä voin riisua nämä omat päällysvaatteeni myös. Sitten susta ei tunnu siltä, että sä olisit niin yksin ja haavoittuvainen.

Näppärillä liikkeillä Saana riisui neuleen ja hameen, ja hänellä oli allaan samantyylinen asustus kuin se, mikä minun päälläni oli nyt.

- Vähän niin kuin oltais naisten saunassa.

Tytön ääni oli pirteä ja iloinen, ja huomasin taas uudelleen nousseen jännityksen lievenevän. Minua kyllä häkellytti hänen suoruutensa ja asiallisuutensa. Saana näytti niin kovin nuorelta. Hänen pyynnöstään asetuin pöydälle ja asentoni oli oikeastaan hyvin miellyttävä. Olin puolimakuullani ja jalkani olivat aavistuksen kohollaan.

- Nosta jalat vaan näihin tukiin, niin mä voin katsoa vähän, miltä näyttää.

Yritin rentoutua, mutta tunsin uudenlaisen jännityksen hiipivän sisimpääni. Kohta olisin tämän nuoren naisen edessä aivan avoimena. Kiltisti kuitenkin nostin jalkani. Katjahan oli käskenyt minun suhtautua avoimin mielin...

- Sulla on aika paljon karvoitusta täällä. Sä et taida ajella sitä lainkaan tai poistaa millään muullakaan tavalla?

Pudistin päätäni.

- No, nyt me tehdään ihan ensimmäiseksi niin, että mä poistan sulta vähän enimpiä pois. Nykyään on tapana, että naiset poistaa joko vahalla tai sokeroinnilla alapään karvoitusta. Se pysyy sitten pidempään poissa kuin pelkästään ajamalla. Mulla on tässä vahaa, joten otetaan ylimääräiset pois. Se ei satu oikeastaan lainkaan, joten ole ihan rauhallinen.

Saanan lähes luentomainen tapa puhua sai minut luottavaiseksi, ja tunsin, kuinka hän levitti lämmintä ainetta ulommille häpyhuulilleni ja painoi sen jälkeen niille kankaan. Nopea kiskaisu, ei sattunut lainkaan, ja Saana näytti minulle kangasta, jossa oli melkoinen turkki!

- Ja sitten toinen puoli. Tarvittaessa vois myös käsitellä bikinirajan, ja on olemassa erimallisia vaihtoehtoja, miten karvat jätetään häpykummun päälle, ellei niitä halua kokonaan pois.

Ilme oli kysyvä, ja tässä vaiheessa Saana oli poistanut myös toisen puolen karvapehkon.

- Voithan sä ottaa osan pois, sanoin, sillä toimenpide ei todellakaan sattunut. Olin yllättynyt siitä, sillä sen voisi kuvitella tekevän melkoisen kipeää.

- Sulla on sen verran ohut karva, että tää ei varmaan tunnu juuri missään. Käyt vaan tämän jälkeen säännöllisesti poistattamassa ylimääräiset karvat.

Saana siisti minulle sievän pienen kolmion ja katsoin sitä ylhäältä päin.

- Mä levitän vähän viilentävää voidetta, älä pelästy.

Tunsin herkkien sormien liikkuvan minun yksityisimmillä alueillani ja vaivautuneena laitoin merkille, että en suinkaan viilentynyt, vaan tunsin emättimeni supistelevan tehokkaasti.

- No niin, sitten me päästään itse asiaan. Tää tässä on liukastusvoide. Niitä on olemassa erimakuisia tai sitten vaikka ihan mauttomiakin. Mä olen valinnut karamellin. Sitä ennen kuitenkin kokeillaan vähän.

En ehtinyt edes pelästyä, kun tunsin jo Saanan sormien liukuvan emättimelleni ja aavistuksen sisään.

- Sä olet kyllä sen verran kostea, että me jätetään tällä erää liukkarit väliin ja edetään muilla tavoin. Mä opastan sua nyt, miten sä voit itse helpottaa oloasi ja näytän sulle erilaisia välineitä sitä varten. Näitä samoja välineitä sä voit käyttää myös miehen kanssa, ihan kuinka vaan. Tarkoitus on kuitenkin tuottaa mielihyvää näiden avulla. Ihan aluksi kokeillaan perhosta. Tää on tällainen malli, jonka sä voit laittaa sormen päähän ja sitten laite vaan päälle ja menoksi.

Saana käytti perhosta minun mehuissani ja liikutti sen sitten klitorikseni päälle. Perhonen surisi ja värisi ja lantioni nousi välittömänä vastauksena perhosen aiheuttamiin väristyksiin.

- Huomaatko sä, kuinka tehokas tämä on, Saana melkein kuiskasi ja samassa sain lähes repivän orgasmin. Huusin ja tärisin sen kourissa Saanan liikuttaessa perhosta välilihalleni.

- Täälläkin tää aiheuttaa ihan kivoja värinöitä.

Uikutin voimattomana, sillä orgasmi oli saanut koko alapääni helläksi. Hetken päästä Saana lopetti ja hengitin raskaasti pöydällä. En muistanut enää edes vieroksua tilannetta.

- Sitten on tietenkin ihan perinteinen hieromasauva. Niitä on monia eri kokoja ja värejä, on värinällä ja ilman. Otetaan kuitenkin kokeiluun tällainen melko tavallinen versio, ei ylisuuri ja värinällä. Tässä tää värinän taso ei ole säädettävissä. Sä voit työnnellä tätä sisään ihan omassa tahdissa ja säännellä työntökulmaa, jolloin se tuntuu eri paikoissa, ja sillä tavoin sä löydät sen kohdan, missä se tuntuu parhaimmalta.

Saana liikutteli värisevää tekopenistä läpimärässä vitussani ja demonstroi erilaisia työntökulmia. Voihkin hänen liikkeittensä tahdissa ja aloin nostella lantiotani.

- Sä taidat tykätä tästä? Tuntuuko hyvältä?

Saanan posket näyttivät punoittavan ihan aavistuksen verran.

- Tuntuu, umhh, tosi hyvältä, aah... ooh...

Heittelin päätä puolelta toiselle ja Saana alkoi kiihdyttää sauvan tahtia. Tunsin sisälläni, kuinka emätin alkoi sykkiä ja puristella tiukasti, laajeten orgasmin lähestyessä. Saanan pehmeät sormet olivat reisilläni ja samassa herkkä kieli lipaisi klitoristani. Huusin käheästi nautinnon lävistäessä minut päänahkaan asti ja aloin täristä holtittomasti Saanan kielen muuttuessa vaativammaksi ja sauvan kirnutessa vittuani yhä kiihkeämmin.

Tunsin orgasmin alkavan sisältäni ja samalla klitoris tuntui räjähtävän suloisessa käsittelyssä myös. En ymmärtänyt enää ajasta enkä paikasta. Tärisin ja kiljuin ja tunsin, kuinka Saanan suu jäi raukean ja piinatun klitoriksen päälle henkien lämmintä ilmaa ja aiheuttaen väristyksen toisensa jälkeen. Valahdin täysin hervottomaksi.

En tiedä, kuinka kauan ehdin maata paikallani hengitystä tasaten ja odottaen tajunnan palautumista. Seuraava, mitä huomasin, oli se, että Saana oli kumartunut ylleni ja ottanut toisen nännini suuhunsa pitsiliivien lävitse. Hänen kielensä kiersi rintani kärkeä ja näykki jäykistynyttä nänniä, ja tunsin haluavani lisää. Nostin rintakehääni ylöspäin ja Saanan kurkusta purkautui käheä ääni. Käsi nousi toiselle rinnalleni, ja tunsin nautinnon lävistävän minut yhä uudestaan. Edes asiaa tajuamatta nostin omat käteni hänen rinnoilleen ja aloin puristella varoen hänen kovettuneita nännejään. Saana parahti hiljaa, ja tiukensin otettani ja hieroin ja puristelin kunnolla.

Tyttö oli noussut päälleni jalat molemmin puolin kylkiäni, joten tutkivasti annoin käteni liukua hänen vatsaansa pitkin, alemmas, aina vain alemmas ja vastaani tuli täysin ajeltu vittu, sileä ja kuuma ja ällistyttävän märkä. Ensimmäistä kertaa elämässäni annoin sormieni varovasti vaeltaa toisen naisen pillulle. Tunsin kuinka sileä se oli häpyhuulten välistä, kuinka se sykki kosteutta ja kiimaa, ja työnsin sormeni hänen sisälleen. Saanan emätin oli tiukka ja se puristi sormiani napakasti. Hän ynisi hiljaa ja lantio alkoi liikkua sormeni tahdissa.

Nostin märän sormen pillusta ulos ja liu'utin sen tytön klitorikselle. Saanan vartalo värähti rajusti, kun löysin hänen kovaksi käpertyneen ja turvonneen nipukkansa. Tuntui äärettömän kiihottavalta hieroa naisen kuumaa vittua. Meni vain hetki ja Saana alkoi kouristella ja hänen kurkustaan purkautui kiihkeitä ja kimeitä ääniä, ja työnsin äkkiä sormeni takaisin hänen vittuunsa. Tunsin kuinka se sykki ja puristeli sormeni ympärillä kiihkeästi. Saana lysähti päälleni hetkeksi.

- Sitten on olemassa vielä kahdelle naiselle tarkoitettu kyrpä. Haluatko kokeilla?

Himo kävi lävitseni nuolen lailla ja nyökkäsin.

- Tule, Saana sanoi ja otti kädestäni kiinni. Hän johdatti minut lattialle pehmeän patjan päälle.

- Saanko mä ensin tehdä jotain, kysyin, sillä olin oman kiimani sokaisema.

- Saat.

Kumarruin Saanan kiinteiden, pienten rintojen puoleen ja otin toisen nännin huulieni väliin. Puristin hieman ja sen jälkeen työnsin kieleni ulos ja aloin kieputtaa sitä nännin ympärillä. Koska pitsi häiritsi, siirsin sitä syrjään ja jatkoin leikkimistä naisen nännillä imien sitä lopulta voimakkaasti. Saanan kurkusta purkautui käheitä huokauksia ja valituksia, ja toistin saman käsittelyn toiselle rinnalle.

- Nyt minä, Saana sanoi ja oli jälleen rintojeni kimpussa, ja minä kamppailin päästäkseni lähemmäs repien pitsejä pois tieltä. Nainen kieputti kieltään aivan uskomattoman upeasti ja sain melkein orgasmin jo siitä. Sitten hän otti jotain sivultaan, asetti omat jalkansa minun jalkojeni päälle, niin että vittumme olivat melkein vastakkain.

- Täytyy ottaa vähän etäisyyttä, että tää onnistuu, Saana sanoi, ja näin esineen olevan todellakin kaksipäinen kyrpä. Varsin nopeasti työnsin oman pään sisääni eikä Saanallakaan mennyt kauaa. Yhteensopivan liikkeen löytäminen sen sijaan otti hetken aikaa, mutta sen jälkeen tuntui tosiaan kuin olisin nussinut toisen naisen kanssa. Molemmat nojautuivat käsiensä varaan vähän taaksepäin nojaten eikä mennyt kauaa, kun Saana sai. Hän vapisi ja huusi ja melkein heti irrottautui kyrvästämme ja otti sen minultakin ulos.

Saana kumartui reisieni väliin ja tunsin taas kielen lipovan ja huulien imevän jo äärimmilleen kiihottunutta klitoristani. Raju nautinnon aalto oli nousemassa sisälläni, kun Saana lopetti ja tuli päälleni alkaen hieroa omaa paljasta vittuaan omaani vasten, klitoris klitorista vasten, kaksi märkää pillua vastakkain. Ei mennyt kuin hetki ja kipusin nautinnon harjalle ja kuulin myös Saanan huutavan orgasmin kourissa. Jonkin aikaa vain makasimme päällekkäin ja hengittelimme raskaasti. Sitten Saana nousi ja asettui vierelleni.

-Mun täytyy pyytää anteeksi. En mä yleensä käytä asiakkaita tällä tavalla hyväkseni, mut mäkin olin ihan tajuttomassa puutteessa ja kun mä kattelin, miten sä sait ja kuinka mahtavasti sä annoit mennä, niin mä en voinu enää mitään.

- Ei se mitään, ei se mitään.

Olin hetken vaiti.

- Se oli tosi upeaa. Vaikka mä en olekaan lesbo.

- Usko tai älä, mut en minäkään, Saana vastasi ja virnisti vastustamattomasti.

Sinä iltana tuhlasin enemmän kuin olisi ollut hyväksikään, mutta en katunut yhtäkään ostosta. Enkä sitä, että olin ottanut tilaisuudesta vaarin ja tullut saamaan yksityistä seksivälineopastusta.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.