Veera, osa 2

admin Naisten Kesken
15.06.2013
6806 näyttökertaa
0 kommenttia
4.63
Vedin hameeni takaisin ylleni jättäen pois legginsit, niiden ollessa liian kosteat jalkojenvälistä. Nappasin muutaman tavaran nopeasti käsilaukkuuni ja itsekseni hymyillen otin kaapistani yhden lelunkin mukaani. Veera odotti hymyillen käytävässä käytyään vuorostaan vessassa. Hän oli pukenut kaikki vaateensa päälleen, tosin jättänyt pikkuhousunsa kuivumaan luokseni. Laitoin nopeasti kengät paljaisiin jalkoihini ja lähdimme jutellen ulos lämpimään iltapäivän aurinkoon.

Keskustelu Veeran kanssa oli luontevaa ja tulimme mainiosti juttuun. Sain selville, että Veera seurusteli yläasteaikaisen poikaystävänsä kanssa, mutta viime aikoina hänestä oli tuntunut, että he olivat etääntyneet toisistaan yhä enempi. Veera ja hänen poikaystävänsä olivat viihtyneet molemmat enempi kaveriporukoissaan kuin toistensa kesken. Veera oli kerran pettänytkin poikaystäväänsä satunnaisen miehen kanssa kännissä ollessaan. Ja aivan viime aikoina Veeran halu naisia kohtaan oli kasvanut jo aiemmista tunteista. Veera kertoi fantasiansa käyneen villimmiksi, mutta tämänpäiväinen kokemus oli jo melkein ylittänyt ne kaikki. Veera kertoi opiskelevansa paraikaa kauppaa yliopistossa. Ruoan tullessa kerroin vuorostani omasta elämästäni, ja aika kului siivillä jutellessamme kaikenlaista. Kerroin Veeralle oikeastaan enempi kuin kenellekään muulle.

Ruoan jälkeen, maksettuamme laskut tunsin, kuinka Veeran jalka hieroi säärtäni hitaasti. Keskustelussamme oli tullut hiljainen hetki ja nyt katsoin Veeraa silmiin. Hän oli siis ollut tosissaan sanoessaan, että häntä himotti edelleen.

"Kyltymätön..." kuiskasin Veeralla hymyillen. "Tule..." sanoin ja lähdin kävelemään edeltä tietämääni pieneen vessaan, joka sijaitsi hieman rauhallisemmalla alueella ravintolassa. Kuuliaisesti ja selvästi kiinnostuneena Veera tuli perässäni pieneen vessaan. Lukittuani oven painoin hänet vasten allaskaappia suudellen häntä rajusti. Veera ei ollut moksiskaan, vaan vastasi himokkaasti suudelmaani. Kätemme kulkivat pitkin vartaloitamme hyväillen kiihkeästi joka paikkaa. Avasin nopeasti Veeran farkut ja vedin ne rajusti hänen nilkkoihinsa. Veera hyppäsi istumaan allaskaapin päälle ja minä polvistuin hänen eteensä alkaen nuolla hänen häpyään. Veera maistui ihanalle ja alkoi välittömästi voihkia kieleni kulkiessa pitkin hänen vakoaan.

"Haluatko, että panen sua?" kysyin hidastaen hieman kieleni leikkiä.

"Jooh... Sormellako?" Veera kysyi malttamattomana. Nousin ylös ja otin käsilaukustani vyötärölle sidottavan dildoni.

"Tällä."

"Vau..." Veera sanoi innostuneena tullen alas kaapin päältä, kokeillen kädellään dildoa sitoessani sitä vyötäisilleni.

"Nainen ei ookaan koskaan pannut mua..." Veera sanoi hymyillen minulle.

Suutelin Veeraa ja painauduin tiukasti häntä vasten. Veera ohjasi dildon hävylleen ja liu'utti sitä hieman häpyään vasten. Käänsin hänet kuitenkin toisinpäin ja Veeran nojatessa pöytää vasten levitin hänen pakaroitaan ja ohjasin dildon hänen häpynsä huulille. Veera nosti enempi peppuaan ylös minun painaessani dildoa hänen märkään häpyynsä. Painauduin hitaasti hänen sisäänsä puristaen hänen pakaroistaan tiukasti. Veera voihki vaimeasti ja alkoi liikuttaa lantiotaan edestakaisin. Aloin liikuttaa omaani samaan rytmiin antaen Veeran määrätä alkutahdit.

"Voi luoja... Sä olet ihana, Sanna..." Veera huokaili dildon liukuessa edestakaisin hänen märässä pillussaan. "Nussi mua lujaa..." Veera voihkaisi, ja kiihdytin tahtiani hänen vaatimusten mukaisesti. Veera alkoi seota omassa tahdissaan, mutta minä pidin tiukasti hänen lantiostaan kiinni ja pidin omani niin nopeana kuin vain saatoin. Veera yritti pitää isommat metelit itsellään voihkien vaimeasti kättään vasten. Tasainen vaikerrus kertoi hänen nauttivan suuresti ja tunsin, kuinka hänen vartalonsa alkoi vapista. Jatkoin yhä rajua tahtiani, kunnes Veera pyysi minua lopettamaan. Hitaasti vetäydyin Veeran sisältä ja riisuin dildon yltäni.

"Huh... Tuo oli uskomatonta... Ja tää paikka vielä lisäs kiihotusta..." Veera sanoi nojaten hieman voipuneena altaaseen. Hymyillen nuolin hieman dildoa ja sitten suutelin Veeraa kiimaisesti.

"Säkin varmaan haluaisit jotain..." Veera sanoi toinnuttuaan suudelmastani. "Mäkin haluaisin kokeilla tuota... mutta toisessa paikassa..." hän jatkoi minun pestessäni dildoa puhtaaksi ja Veeran vetäessä housut jalkaansa.

"Okei... Sä saat sitten johtaa..." sanoin Veeralle ja poistuimme vähin äänin vessasta ja ravintolasta.

Veera johdatti meidät bussipysäkille, ja jutellen aloimme odotella linja-autoa. Hän aikoi viedä minut lempipaikkaansa ja nyt haluaisi tehdä minulle siellä hyvää.

Keskustelumme siirtyi tavanomaisempiin aiheisiin ja keskustelimme ihan kaikesta istuessamme kuumassa linja-autossa. Vaikka matka olikin pitkä, se ei tuntunut siltä, sillä nautin joka hetkestä Veeran kanssa. Matkan lähestyessä loppuaan Veera alkoi kuiskailla tuhmuuksia korvaani hyväillen samalla reittäni. Hänen kiusoittelunsa toimi, sillä tunsin, kuinka aloin kostua haluten jo hänen koskettavan häpyäni. Nousimme bussista ja kävelimme hieman eräänlaiseen puistoon. Veera kertoi asuvansa lähistöllä ja käyvänsä lenkillä alueella paljon. Hänen mukaansa paikka oli todella rauhallinen ja polut kapenenivatkin koko ajan kulkiessamme edemmäs. Jännitys ja odotus vain lisäsivät kiihkoani tietäessäni, että kohta olisimme perillä.

Pääsimme pienen mäen päälle ja Veera puki avustuksellani dildon ylleen.

"Tää on aika porno kyllä..." hän sanoi ja istuutui penkille. "Tule tänne..." hän viittasi ja nousin hänen syliinsä. Veera nosti hamettani ja ohjasi dildon häpyhuulilleni. Istuuduin sen päälle ja yllätyin, kuinka helposti se upposi sisääni. Suutelimme kiihkeästi minun liikutellessani lantiotani hitaasti edestakaisin. Nautin sisälläni olevasta dildosta ja Veeran läheisyydestä ja hänen suudelmistaan. Hitaasti kiihdytimme tahtiamme ja Veerakin alkoi liikuttaa enempi lantiotaan opetellen käyttämään dildoa. Nautin hänen liikkeistään ja tunsin orgasmin olevan jo lähellä. Kiihdytin lisää tahtiani Veeran sylissä laueten ihanaan orkkuun.

Suutelin Veeraa kiihkeästi alkaen jo nousta hänen päältään. Veera yllätti minut kääntämällä minut nojaamaan penkkiä vasten ja survaisi dildon sisääni uudelleen. "Mä haluan panna sua kunnolla", hän sanoi ja alkoi nussia minua uudelleen, nyt rajummin.

Vaikeroin Veeran kovassa käsittelyssä, mutta tunsin jo, kuinka isompi orgasmi alkoi lähestyä. Veeran kova tahti sai minut laukeamaan uudestaan ja vapisten vaivuin penkkiä vasten. Veera veti dildon sisältäni ja tuli eteeni.

"Ota suihin multa."

Kuuliaisesti aloin nuolla dildoa puhtaaksi omista kiimanesteistäni Veeran katsellessa silmät kiiluen.

Riisuin dildon Veeran yltä avaten jälleen hänen farkkunsakin. Kaadoin Veeran nurmikolle levittäen hänen jalkansa ja alkaen intohimoisesti nuolla häntä. Tunsin, kuinka myös Veeran kieli alkoi liikkua hävylläni. Olin todella kiimainen ja nuolin Veeran ihanaa vakoa kiihkeästi kielen pyöriessä villisti klitoriksen päällä. Veera voihki häpyäni vasten ja tunsin hänen alkavan jälleen vavahdella orkun kourissa. Yllätyksekseni tunsin myös oman orkkuni säväyttävän ruumistani ja mieltäni. Lopen uupuneena vaivuin Veeran päälle.

"Huh..." saatoin vain sanoa. Nousimme Veeran kanssa maasta ja istuimme levähtämään penkille. Suutelimme vielä ja juttelimme varmaan tunnin senkin jälkeen.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.